zosik 09.09.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 a co z wiszącym? będą dwa? nooo chyba, że takie zapotrzebowanie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.09.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Ulala, ale cudo:jawdrop: Baaaardzo pasuje:yes: prawda? zosik, a czemu dwa? Jaki wiszący? Masz na myśli ten ze zdjęcia? Ale przecie to nie jest moja Nowa łazienka, tylko nasz obecny skromny wucecik:lol2: W nowych łazienkach właśnie mam ten problem, że brakuje ścian sąsiadujących z kibelkiem i trzebaby było montować wieszak na papier za nimi - co z doświadczenia wiem - kończy się leżącą na podłodze rolką papieru;) Dlatego od dłuższego czasu szukałam rozwiązania... i znalazłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.09.2011 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Magda, kilka miesięcy temu upolowałam taki sam stojak i przemalowałam na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 10.09.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 aaaaa to zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.09.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Madzia ale szalejesz:lol2: Ty nawet w szlafroku bedziesz pieknie wygladac:yes: ale pewnienie na pidzamowe party do tego Monaco lecicie:lol2:. Udanej zabawy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.09.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Magda, kilka miesięcy temu upolowałam taki sam stojak i przemalowałam na czarno zbrodnia:o:lol2: aaaaa to zwracam honor Madzia ale szalejesz:lol2: Ty nawet w szlafroku bedziesz pieknie wygladac:yes: ale pewnienie na pidzamowe party do tego Monaco lecicie:lol2:. Udanej zabawy:cool: Dzięki Anetko No PijamaParty to to na pewno nie będzie;) Ale też nie coś wyjątkowo szałowego;) To będzie Forum Gospodarcze Izb Handlowych (polsko-francuskiej i monakijskiej) Za dnia Panowie coś tam radzą, żony mają wolne;) Wieczorami są wytworne rauty/kolacje (jak zwał tak zwał). I pewnie by się tak człowiek nie przejmował, ale będą przedstawiciele Rządów, w tym monakijskiego - Książę Monaco:jawdrop: A wtedy etykieta robi się bardziej zaostrzona;) ALe najbardziej się cieszę z tych 3 dodatkowych dni, które zostajemy:cool: Ach, jak ja kocham Lazurowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 10.09.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Kochana super wieści wlaśnie przeczytałam to rozumiem, że widzimy się po 25 tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.09.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 No chyba, że się wykurujecie do środy;) Wyjeżdżam dopiero w czwartek, więc czekam na telefon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.09.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witam, trafiłam tu przypadkiem i nie mam pojęcia dlaczego tak późno. Świetne mieszkanie, marzenie właściwie - 160m na Mokotowie, cuuudnie. I te tarasy... Gdybym miała taką możliwość, w życiu nie porwałabym się na budowę domu. Mieszkamy niedaleko, ja na tym "zadupiu", gdzie kiedyś zabrakło Ci paliwa:))))Będę zaglądać, bo bardzo ciekawi mnie efekt końcowy, choć niezupełnie jest to mój styl, ale i tak mi się podoba.Pozdrawiam ciepło, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 11.09.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) Madziu , zaglądam do Ciebie zawsze,ale piszę rzadko.Dzielnie kibicuję z boku i podpatruję Kobieto ,Ty jesteś na tym forum niczym postać gwiazdorska;stylowa,z gustem, bywalczyni książęcych balów :)A my tu chłoniemy tę namiastkę wielkiego świata-cieszę się ,że założyłaś galerię. Twoje zakupy w TKMaxx ,spowodowały że wczoraj kupiłam tam stojak na ręcznik papierowy do kuchni "Umbro" . Tydzień wcześniej go nie było,czyli trzeba zaglądać. Wracając do Twojego "skromnego" Twoim zdaniem WC,uważam że masz tam piękne płytki i ogólnie jest ładnie. Pozdrawiam i udanego pobytu w Monaco życzę Edytowane 11 Września 2011 przez mme33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.09.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Witam, trafiłam tu przypadkiem i nie mam pojęcia dlaczego tak późno. Świetne mieszkanie, marzenie właściwie - 160m na Mokotowie, cuuudnie. I te tarasy... Gdybym miała taką możliwość, w życiu nie porwałabym się na budowę domu. Mieszkamy niedaleko, ja na tym "zadupiu", gdzie kiedyś zabrakło Ci paliwa:)))) Będę zaglądać, bo bardzo ciekawi mnie efekt końcowy, choć niezupełnie jest to mój styl, ale i tak mi się podoba. Pozdrawiam ciepło, A. anula strasznie się cieszę, że Ci się podoba... ja od razu pobiełam z rewizytą do Ciebie i już wiem czemu piszesz, że nie Twój styl, bo faktycznie są "dość" rózne, ale wierzę, że mój ci się może podobać, bo mi się u Cebie podoba bardzo:yes: ... więc zapraszam jak najczęściej, a ja na pewno będę Twoją stałą bywalczynią Madziu , zaglądam do Ciebie zawsze,ale piszę rzadko.Dzielnie kibicuję z boku i podpatruję Kobieto ,Ty jesteś na tym forum niczym postać gwiazdorska;stylowa,z gustem, bywalczyni książęcych balów :)A my tu chłoniemy tę namiastkę wielkiego świata-cieszę się ,że założyłaś galerię. Jaaaaaaaaaaaaaa... aż na TAKĄ się tu lansuję?:lol2: Błagam, nieeeee:oops: Muszę przystopować, bo mnie za jakiegoś totalnego bufona będziecie miały, a ja tylko szczerze opowiadam co tam ciekawego u mnię, i uwierzcie mi, dla mnie to też nie taka codzienność... nawet dla mojego męża to wyjątkowe wydarzenie i to trochę przeżywa, a przecież zna tyle ciekawych, znanych, sławnych ludzi i wydawałoby się, ze dla niego to chleb powszedni... Dla mnie do tej pory te wszystkie spotkania ze znakomitościami estrady, kina i teatru czy architektury to takie trochę surrealistyczne są Także spokojnie, żadna ze mnie "bywalczyni";) Ja to mała płotka jestem, którą czasem wrzucą do wielkiego stawu:lol2: Twoje zakupy w TKMaxx ,spowodowały że wczoraj kupiłam tam stojak na ręcznik papierowy do kuchni "Umbro" . Tydzień wcześniej go nie było,czyli trzeba zaglądać. Wracając do Twojego "skromnego" Twoim zdaniem WC,uważam że masz tam piękne płytki i ogólnie jest ładnie. Pozdrawiam i udanego pobytu w Monaco życzę A to się bardzo cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 11.09.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Ja Cię Magda widziałam na żywo i nadal nie mogę się otrząsnąć z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.09.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Jaaaaaaaaaaaaaa... aż na TAKĄ się tu lansuję?:lol2: :yes::no: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.09.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Ja Cię Magda widziałam na żywo i nadal nie mogę się otrząsnąć z wrażenia Błagam, przestań:oops: Mów lepiej jak tam decha? Udało się zalakować? Pokażesz coś w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.09.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 :yes::no: :lol2: oooooo, dopiero zauważyłam Twój komentarz;) A co to ma znaczyć "tak" -> "nie" -> "brecht" Dobra, koniec tej samoprezentacji i lansowania;) Znalazłam chyba "Nasze" kibelki: http://i3.fmix.pl/fmi174/d069c988001b73664e6fd69b/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi126/2551628d001dc15e4e6fd69d/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi839/56554869002a414e4e6fd6a0/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2212/c654044c000968e74e6fd6a2/zdjecie.jpg Znalazłam też fajną tapetę... gdy ją zobaczyłam od razu pomyslałam o ścianie za łózkiem w sypialni:rolleyes: No i kupiłam 3 rolki;) http://i2.fmix.pl/fmi2717/bb413c9100294d134e6fd6a7/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi486/5f1510fa0008f4534e6fd6a4/zdjecie.jpg a że to w leroyu (czyli oddać można zawsze;)), i że piekielnie tania była, to uznałam, że warto nawet na próbę wytapetować rolkę - jak będzie bardzo źle, to się zrezygnuje a resztę zwróci. Ale póki co mi się bardzo podoba:yes: (tą szarą oczywiście mam;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.09.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Wiesz co classic, właśnie firma jest zastanawiająca... nazywa się SENSEA... jak ją wygooglowałam, to mam wrażenie, że dostepna jest tylko w LM:o Ale cenę ma za to zacną 260zł -kibelek + 180zł - deska i 270zł bidet:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.09.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Magda, komplecik baaardzo fajny. W końcu coś co pasuje do siebie i z zamkniętą/otwartą deską wygląda ok. Tapeta mi się nie podoba jest taka "płaska" nie wiem czy wiesz o co mi chodzi. Ale jeśli była tania - zawsze warto spróbować, bo takie produkty lubią zaskakiwać niedowiarków jak ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.09.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Magda tapeta ładna tylko ciekawe jak się będzie kłaść, bo niektóre to są tak perfidnie papierowe że od lekkiego zgięcia robi się pajączek nie do wyprostowania - no ale trzymam kciuki Kibelki też fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.09.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Magda, komplecik baaardzo fajny. W końcu coś co pasuje do siebie też mi się tak wydaje:D Tapeta mi się nie podoba jest taka "płaska" nie wiem czy wiesz o co mi chodzi. Ale jeśli była tania - zawsze warto spróbować, bo takie produkty lubią zaskakiwać niedowiarków jak ja . "Płaska"? A czemu? Co to znaczy? Mąż jak ją zobaczył w rolce to powiedział: "Po moim trupie". Na co ja foch:spam: Ale mówię "Daj jej szansę, kosztowała 4 dychy, pozwól, że jedną rolkę odpakuję i rozwinę" - "Śmiało" - mówi;) Jak zobaczył po rozwinięciu, to przyznał, że jest świetna i że warto spróbować Magda tapeta ładna tylko ciekawe jak się będzie kłaść, bo niektóre to są tak perfidnie papierowe że od lekkiego zgięcia robi się pajączek nie do wyprostowania - no ale trzymam kciuki Kibelki też fajne Ale ta tapeta jest winylowa i wygląda na bardzo porządną (mimo ceny;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.09.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Jakaś taka jest, no słowami tego Ci nie opiszę. Niezbyt elegancka mi się wydaje, ale może na ścianie i z łóżkiem etc. będzie świetna tego nie wiem, bo na zdjęciu wygląda nieciekawie (moim zdaniem, a jak wiadomo do mojego zdania nie ma się co przywiązywać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts