Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ulala, ale cudo:jawdrop: Baaaardzo pasuje:yes::D

prawda?:wiggle:

zosik, a czemu dwa? Jaki wiszący? Masz na myśli ten ze zdjęcia? Ale przecie to nie jest moja Nowa łazienka, tylko nasz obecny skromny wucecik:lol2: W nowych łazienkach właśnie mam ten problem, że brakuje ścian sąsiadujących z kibelkiem i trzebaby było montować wieszak na papier za nimi - co z doświadczenia wiem - kończy się leżącą na podłodze rolką papieru;) Dlatego od dłuższego czasu szukałam rozwiązania... i znalazłam:D

Magda,

kilka miesięcy temu upolowałam taki sam stojak i przemalowałam na czarno :D

zbrodnia:o:lol2:

aaaaa to zwracam honor :D

;)

Madzia ale szalejesz:lol2: Ty nawet w szlafroku bedziesz pieknie wygladac:yes::cool: ale pewnienie na pidzamowe party do tego Monaco lecicie:lol2:.

Udanej zabawy:cool:

Dzięki Anetko:hug: No PijamaParty to to na pewno nie będzie;):lol2: Ale też nie coś wyjątkowo szałowego;) To będzie Forum Gospodarcze Izb Handlowych (polsko-francuskiej i monakijskiej) Za dnia Panowie coś tam radzą, żony mają wolne;) Wieczorami są wytworne rauty/kolacje (jak zwał tak zwał). I pewnie by się tak człowiek nie przejmował, ale będą przedstawiciele Rządów, w tym monakijskiego - Książę Monaco:jawdrop: A wtedy etykieta robi się bardziej zaostrzona;)

ALe najbardziej się cieszę z tych 3 dodatkowych dni, które zostajemy:cool: Ach, jak ja kocham Lazurowe...:rolleyes:

Witam,

trafiłam tu przypadkiem i nie mam pojęcia dlaczego tak późno.

Świetne mieszkanie, marzenie właściwie - 160m na Mokotowie, cuuudnie. I te tarasy... Gdybym miała taką możliwość, w życiu nie porwałabym się na budowę domu.

Mieszkamy niedaleko, ja na tym "zadupiu", gdzie kiedyś zabrakło Ci paliwa:))))

Będę zaglądać, bo bardzo ciekawi mnie efekt końcowy, choć niezupełnie jest to mój styl, ale i tak mi się podoba.

Pozdrawiam ciepło, A.

Madziu , zaglądam do Ciebie zawsze,ale piszę rzadko.Dzielnie kibicuję z boku i podpatruję :)

Kobieto ,Ty jesteś na tym forum niczym postać gwiazdorska;stylowa,z gustem, bywalczyni książęcych balów :)A my tu chłoniemy tę namiastkę wielkiego świata-cieszę się ,że założyłaś galerię.

Twoje zakupy w TKMaxx ,spowodowały że wczoraj kupiłam tam stojak na ręcznik papierowy do kuchni "Umbro" .

Tydzień wcześniej go nie było,czyli trzeba zaglądać.

Wracając do Twojego "skromnego" Twoim zdaniem WC,uważam że masz tam piękne płytki i ogólnie jest ładnie.

Pozdrawiam i udanego pobytu w Monaco życzę:)

Edytowane przez mme33

Witam,

trafiłam tu przypadkiem i nie mam pojęcia dlaczego tak późno.

Świetne mieszkanie, marzenie właściwie - 160m na Mokotowie, cuuudnie. I te tarasy... Gdybym miała taką możliwość, w życiu nie porwałabym się na budowę domu.

Mieszkamy niedaleko, ja na tym "zadupiu", gdzie kiedyś zabrakło Ci paliwa:))))

Będę zaglądać, bo bardzo ciekawi mnie efekt końcowy, choć niezupełnie jest to mój styl, ale i tak mi się podoba.

Pozdrawiam ciepło, A.

anula strasznie się cieszę, że Ci się podoba... ja od razu pobiełam z rewizytą do Ciebie i już wiem czemu piszesz, że nie Twój styl, bo faktycznie są "dość" rózne, ale wierzę, że mój ci się może podobać, bo mi się u Cebie podoba bardzo:yes:

... więc zapraszam jak najczęściej, a ja na pewno będę Twoją stałą bywalczynią:D

Madziu , zaglądam do Ciebie zawsze,ale piszę rzadko.Dzielnie kibicuję z boku i podpatruję :)

Kobieto ,Ty jesteś na tym forum niczym postać gwiazdorska;stylowa,z gustem, bywalczyni książęcych balów :)A my tu chłoniemy tę namiastkę wielkiego świata-cieszę się ,że założyłaś galerię.

Jaaaaaaaaaaaaaa... aż na TAKĄ się tu lansuję?:lol2::lol2::lol2: Błagam, nieeeee:oops:;) Muszę przystopować, bo mnie za jakiegoś totalnego bufona będziecie miały, a ja tylko szczerze opowiadam co tam ciekawego u mnię, i uwierzcie mi, dla mnie to też nie taka codzienność;)... nawet dla mojego męża to wyjątkowe wydarzenie i to trochę przeżywa, a przecież zna tyle ciekawych, znanych, sławnych ludzi i wydawałoby się, ze dla niego to chleb powszedni... Dla mnie do tej pory te wszystkie spotkania ze znakomitościami estrady, kina i teatru czy architektury to takie trochę surrealistyczne są;)

Także spokojnie, żadna ze mnie "bywalczyni";) Ja to mała płotka jestem, którą czasem wrzucą do wielkiego stawu:lol2:

Twoje zakupy w TKMaxx ,spowodowały że wczoraj kupiłam tam stojak na ręcznik papierowy do kuchni "Umbro" .

Tydzień wcześniej go nie było,czyli trzeba zaglądać.

Wracając do Twojego "skromnego" Twoim zdaniem WC,uważam że masz tam piękne płytki i ogólnie jest ładnie.

Pozdrawiam i udanego pobytu w Monaco życzę:)

A to się bardzo cieszę:D

:yes::yes::no::no: :lol2::lol2:

oooooo, dopiero zauważyłam Twój komentarz;) A co to ma znaczyć "tak" -> "nie" -> "brecht" :mad::lol2::hug:

Dobra, koniec tej samoprezentacji i lansowania;)

Znalazłam chyba "Nasze" kibelki:

http://i3.fmix.pl/fmi174/d069c988001b73664e6fd69b/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi126/2551628d001dc15e4e6fd69d/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi839/56554869002a414e4e6fd6a0/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi2212/c654044c000968e74e6fd6a2/zdjecie.jpg

Znalazłam też fajną tapetę... gdy ją zobaczyłam od razu pomyslałam o ścianie za łózkiem w sypialni:rolleyes: No i kupiłam 3 rolki;)

http://i2.fmix.pl/fmi2717/bb413c9100294d134e6fd6a7/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi486/5f1510fa0008f4534e6fd6a4/zdjecie.jpg

a że to w leroyu (czyli oddać można zawsze;)), i że piekielnie tania była, to uznałam, że warto nawet na próbę wytapetować rolkę - jak będzie bardzo źle, to się zrezygnuje a resztę zwróci. Ale póki co mi się bardzo podoba:yes: (tą szarą oczywiście mam;))

Magda, komplecik baaardzo fajny. W końcu coś co pasuje do siebie :) i z zamkniętą/otwartą deską wygląda ok.

Tapeta mi się nie podoba :( jest taka "płaska" nie wiem czy wiesz o co mi chodzi. Ale jeśli była tania - zawsze warto spróbować, bo takie produkty lubią zaskakiwać niedowiarków jak ja :).

Magda, komplecik baaardzo fajny. W końcu coś co pasuje do siebie :)

:hug: też mi się tak wydaje:D

Tapeta mi się nie podoba :( jest taka "płaska" nie wiem czy wiesz o co mi chodzi. Ale jeśli była tania - zawsze warto spróbować, bo takie produkty lubią zaskakiwać niedowiarków jak ja :).

"Płaska"? A czemu? Co to znaczy?

Mąż jak ją zobaczył w rolce to powiedział: "Po moim trupie". Na co ja foch:spam: Ale mówię "Daj jej szansę, kosztowała 4 dychy, pozwól, że jedną rolkę odpakuję i rozwinę" - "Śmiało" - mówi;) Jak zobaczył po rozwinięciu, to przyznał, że jest świetna i że warto spróbować:yes:

Magda tapeta ładna tylko ciekawe jak się będzie kłaść, bo niektóre to są tak perfidnie papierowe że od lekkiego zgięcia robi się pajączek nie do wyprostowania - no ale trzymam kciuki ;)

Kibelki też fajne ;)

Ale ta tapeta jest winylowa i wygląda na bardzo porządną:yes: (mimo ceny;))

Jakaś taka jest, no słowami tego Ci nie opiszę. Niezbyt elegancka mi się wydaje, ale może na ścianie i z łóżkiem etc. będzie świetna :yes: tego nie wiem, bo na zdjęciu wygląda nieciekawie (moim zdaniem, a jak wiadomo do mojego zdania nie ma się co przywiązywać ;)).