Venus_m 14.09.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 ja jak mówiłam tapeta mi się podoba, ale bardziej do sypialni podobają mi się paski na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.09.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Tapeta jest ładna, podoba mi się i kolor (bardzo!) i wzór - moim zdaniem pasuje do sypialni nawet lepiej niż pasy Nadaje romantycznego looku, a o to przecież w sypialni chodzi Chociaż jak spojrzałam na nią pierwszy raz - skrzywiłam się. Ale, ale, nie martw się Madziu, bo skrzywiłam się na widok tego błękitnego pasa tapety - psuje cały efekt - myślałam, że on tak na stałe (znaczy: że to tapeta dwukolorowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 14.09.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ale masz fajnie z wyjazdem:)Udanego pobytu życzę.Wc i bidet ładne są,takie delikatne(jeśli tak można określić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 14.09.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Magda, znam tę tapetę i ona będzie bardzo do Waszej sypialni pasować (bardziej niż pasy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 14.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Mi tam też sie tapeta podoba. Pasy byłyby takie przewidywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.09.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Kibelki fajne, kolor tapety też ale jej wzór już nie... Już mówię dlaczego- jakaś taka sielska jest przez te kwiatki... a miał być NYS:( Ale to moje zdanie, może jako tło łóżka sprawdzi się i będzie cacy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ja nie jestem za pasami, mogą być kwiaty ale nie takie i tak wszystko będzie dopiero widać w pomieszczeniu na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Madzia no do mnie ta tapeta tez nie przemawia:(, nie twierdze ze jest zla ale...taka jak nie z Twojej bajki:cool:. Moze tak jak pisza dziewczyny z lozkiem i cala reszta bedzie git:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.09.2011 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Kochane, dziękuję w pośpiechu, a w związku z tym - zbiorczo;) Za te pozytywne i te mniej pozytywne opinie:) Moje wybory jak zwykle wzbudzają kontrowersje;) Ja sama oczywiście nie wiem co z tego wyjdzie. Ręki sobie obciąć nie dam, że tapeta się sprawdzi:no: Ale jak wspomniałam, dam jej szansę, a w razie co żalu nie będzie, bo to jedynie parę złoty... madzikma, dzięki:hug: Jutro z samego rańca szaleństwo pakowania nas czeka (część rzeczy już oczywiście naszykowana) - nie wiem jak to wszystko pomieścimy:o Tyle strojów wieczorowych... tyle butów... ciuchy wakacyjne... i jeszcze dzieciowe:o A nasza mała się do tego wszystkiego pochorowała - katarek i te sprawy, stan podgorączkowy. Budzi się bidulka tak co godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.09.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Magda nie wiem czy te próbki tapet aktualne, gdzieś zagubił mi się mail z Twoim adresem. Wyślij na priv jeśli je chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.09.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Madzia udanych wojazy i duzo zdrowka dla Hanutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no właśnie zdrówka dla małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Bawcie się dobrze i wracaj z super relacją Madziu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.09.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dzięki kochane:hug:My już w domku w Szczecinie relaksujemy się grając w Scrabble:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.09.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Scrabble uuuuwielbiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.09.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 My też uwielbiamy:rolleyes: A w Szczecinie ostatnio gramy bez przerwy;) Mam nadzieję, ze na weselu nie wyciągniemy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.09.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mam nadzieję, ze na weselu nie wyciągniemy:lol2: http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.09.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Aż tak nudno na pewno nie będzie miłej zabawy na weselu i zdrówka dla Hanusi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.09.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Aż tak nudno na pewno nie będzie miłej zabawy na weselu i zdrówka dla Hanusi !! dzięki:hug: Wczoraj poległam jako scrabblista;) Literki mi nie szły, a do tego nie mogłam się skupić na grze, bo w międzyczasie przeglądałam wasze wątki i próbowałam nadrobić zaległości...... a przecież zawsze wygywam:confused: :lol2: Magda nie wiem czy te próbki tapet aktualne, gdzieś zagubił mi się mail z Twoim adresem. Wyślij na priv jeśli je chcesz. lasche, oczywiście, że chcę Ja po prostu aż nie śmiałam Cię o to prosic, gdy widziałam jak rzadko tu teraz zagladasz i ile masz roboty:oops: Zaraz wysyłam ponownie adres;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 16.09.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witam...ja zupełnie nie w temacie, ale ponieważ widzę, że na wątku dużo osób z Warszawy, pozwalam sobie zapytać, którego TK Maxxa w Waszym mieście polecacie, intersują mnie dodatki do wnętrz a nie ciuchy i torebki... a właśnie się do Stolicy wybieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts