Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

wiem, że już gdzieś ta informacja była ale nie pamiętam dokładnie gdzie więc mogłabyś napisać jakie kafle masz na podłodze w Waszej łazience?

Mieszkanie, mimo, że nie skończone Masz boskie. Aż słów brakuje! Na widok łazienki (i nie tylko) "opadła mi kopara" i zaparło dech w piersiach. Najchętniej spakowałabym Cię do walizki i zawiozła do Gdańska żebyś i mi tak mieszkanie urządziła :p:D

Pozdrawiam.

Edytowane przez Gosia_D

Witaj Magda ! Wiesz... podglądam Twój wątek od paru miesięcy...tak baaaaaaardzo podoba mi się u Ciebie( wiem, wiem- to jeszcze "budowa" ale już to co dotychczas zrobione...a poza tym klimat, pomysły, dyskusje itd.)...do tego stopnia, że jak tylko mam chwilę to od razu "lecę" do Ciebie, żeby poczytać, zobaczyć co nowego wymyśliłaś,wyszukałaś, co Cię zainspirowało...każdy dzień zaczyna się u mnie o 5.30 i każdy rozpoczyna się wejściem do Ciebie a potem do dziewczyn, które są u Ciebie na "stałe"...no koniec wyznań :D...pozdrawiam serdecznie....Ania

Aniuell, po Twoich wyznaniach aż mi głupio, że teraz tak słabo się dzieje u mnie:oops: To muszą być baaardzo nudne poranki ostatnimi czasy:lol2:;)

Ale tak naprawdę to bardzo mi miło słyszeć takie słowa, dziękuję:hug:

Gosiu, Tobie też dziękuję za słowa uznania:D Również mi bardzo miło:yes: A podłoga jest firmy Venis Floor Bianco

Madzia czy temat tapety w romby do gościnnego nadal aktualny? Tak sobie przeglądam coś do siebie, nie mając pojęcia czego szukam. Nie wiem czy jest perłowa, na zdjęciach wygląda na mat:

http://www.homehome.pl/salon-i-sypialnia/tapety/tapeta-romby-kilka-kolorow-origin.html Zobacz sobie, przepraszam że tak bezczelnie link wklejam.

Dziewczyny Magda buszuje gdzieś po świecie ale moze któraś z Was wie...

Co to są za płytki na podłodze w tej łazience z tapetą?Siedze od ponad godziny,szukam i nic.

Gdyby któraś z Was kojarzyła byłabym wdzięczna za pomoc.

Ja wiem bo chwile wcześniej sama o to pytałam ;) "podłoga firmy Venis Floor Bianco"

Tosiaczku, no nie wytrzymam, ale dałas czadu:rotfl: Normalnie jakieś deja vu przez ciebie zaliczyłam:lol2:

Przeczytałam pytanie i zwariowałam... myślę sobie "czy ja przypadkiem dopiero co jej nie odpowiadałam na to pytanie?" Potem uświadomiłam sobie: "Nie, to nie był Tosiaczek:no: napewno:no:" No i dopiero spojrzałam na dwa posty wyżej i aż się zaśmiałam w głos:lol2::lol2:

Gosia już Ci odpowiedziała na pytanie;)

magda skąd ty nadajesz, no wyskoczyłas jak ten filip:p

:lol2::lol2::lol2:

Ja nadaję z tarasu hotelowego pokoju w Monako z widokiem na przystań jachtową:p A co:lol2: Spytacie, czy w Monte Carlo nie ma lepszych rzeczy do roboty?;) Odpowiem tak... ostatnie 3, a nawet 4 wieczory były tak intensywne, że dziś po zjedzeniu (notabene obłędnej wręcz:rolleyes:) kolacyjki w portowej knajpce, wróciliśmy do hotelu i zasiedliśmy na wcześniej wspomnianym tarasie z a) książką - mąż, b) komputerem - ja. I się relaksujemy:cool:

Opowiem, opowiem wszystko Słoneczko... ale nie dziś;) Jeszcze jestem na wczasach... i mam zamiar to maksymalnie wykorzystać:D Weszłam do netu zobaczyć tylko co słychać na świecie (czyt. w kraju;)) i oczywiście u Was dziewczynki:D

W sobotę wracam z obszerną relacją (i może jakimiś zdjęciami:rolleyes:):bye:

agawi:hug:

:lol2::lol2::lol2:

Ja nadaję z tarasu hotelowego pokoju w Monako z widokiem na przystań jachtową:p

A ja z kanapy w salonie z widokiem na: jednym okiem na laptopa, drugim na telewizor, a ręką trzymam gula żeby mi nie wyskoczył:p

Fotki koniecznie i czort z widoczkami na przystań, ja chcę sukienki :lol2:

Wypoczywaj Madziu i baw się dobrze:hug: