MagdaZZZ 16.09.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 drugi jest w Blue City. Ja w centrum byłam tylko raz, bo nie lubię tej okolicy;) ale wydaje mi się, że więcej "dóbr wnętrzarskich" było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.09.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Tak, na Marszałkowskiej jest bardzo dobrze zaopatrzony wnętrzarsko TkMaxx - mnóstwo foteli, kanap i innych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_D 16.09.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 (edytowane) Witam, wiem, że już gdzieś ta informacja była ale nie pamiętam dokładnie gdzie więc mogłabyś napisać jakie kafle masz na podłodze w Waszej łazience? Mieszkanie, mimo, że nie skończone Masz boskie. Aż słów brakuje! Na widok łazienki (i nie tylko) "opadła mi kopara" i zaparło dech w piersiach. Najchętniej spakowałabym Cię do walizki i zawiozła do Gdańska żebyś i mi tak mieszkanie urządziła :D Pozdrawiam. Edytowane 17 Września 2011 przez Gosia_D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.09.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witaj Magda ! Wiesz... podglądam Twój wątek od paru miesięcy...tak baaaaaaardzo podoba mi się u Ciebie( wiem, wiem- to jeszcze "budowa" ale już to co dotychczas zrobione...a poza tym klimat, pomysły, dyskusje itd.)...do tego stopnia, że jak tylko mam chwilę to od razu "lecę" do Ciebie, żeby poczytać, zobaczyć co nowego wymyśliłaś,wyszukałaś, co Cię zainspirowało...każdy dzień zaczyna się u mnie o 5.30 i każdy rozpoczyna się wejściem do Ciebie a potem do dziewczyn, które są u Ciebie na "stałe"...no koniec wyznań ...pozdrawiam serdecznie....Ania Aniuell, po Twoich wyznaniach aż mi głupio, że teraz tak słabo się dzieje u mnie:oops: To muszą być baaardzo nudne poranki ostatnimi czasy:lol2: Ale tak naprawdę to bardzo mi miło słyszeć takie słowa, dziękuję Gosiu, Tobie też dziękuję za słowa uznania:D Również mi bardzo miło:yes: A podłoga jest firmy Venis Floor Bianco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.09.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Madzia czy temat tapety w romby do gościnnego nadal aktualny? Tak sobie przeglądam coś do siebie, nie mając pojęcia czego szukam. Nie wiem czy jest perłowa, na zdjęciach wygląda na mat: http://www.homehome.pl/salon-i-sypialnia/tapety/tapeta-romby-kilka-kolorow-origin.html Zobacz sobie, przepraszam że tak bezczelnie link wklejam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 21.09.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Dziewczyny Magda buszuje gdzieś po świecie ale moze któraś z Was wie...Co to są za płytki na podłodze w tej łazience z tapetą?Siedze od ponad godziny,szukam i nic.Gdyby któraś z Was kojarzyła byłabym wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_D 21.09.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Dziewczyny Magda buszuje gdzieś po świecie ale moze któraś z Was wie... Co to są za płytki na podłodze w tej łazience z tapetą?Siedze od ponad godziny,szukam i nic. Gdyby któraś z Was kojarzyła byłabym wdzięczna za pomoc. Ja wiem bo chwile wcześniej sama o to pytałam "podłoga firmy Venis Floor Bianco" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.09.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Tosiaczku, no nie wytrzymam, ale dałas czadu:rotfl: Normalnie jakieś deja vu przez ciebie zaliczyłam:lol2: Przeczytałam pytanie i zwariowałam... myślę sobie "czy ja przypadkiem dopiero co jej nie odpowiadałam na to pytanie?" Potem uświadomiłam sobie: "Nie, to nie był Tosiaczek napewno:no:" No i dopiero spojrzałam na dwa posty wyżej i aż się zaśmiałam w głos:lol2: Gosia już Ci odpowiedziała na pytanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 21.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 magda skąd ty nadajesz, no wyskoczyłas jak ten filip:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.09.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 magda skąd ty nadajesz, no wyskoczyłas jak ten filip:p :lol2: Ja nadaję z tarasu hotelowego pokoju w Monako z widokiem na przystań jachtową A co:lol2: Spytacie, czy w Monte Carlo nie ma lepszych rzeczy do roboty? Odpowiem tak... ostatnie 3, a nawet 4 wieczory były tak intensywne, że dziś po zjedzeniu (notabene obłędnej wręcz:rolleyes:) kolacyjki w portowej knajpce, wróciliśmy do hotelu i zasiedliśmy na wcześniej wspomnianym tarasie z a) książką - mąż, b) komputerem - ja. I się relaksujemy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 21.09.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 :Ptakim to dobrze:)opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ja nadaję z tarasu hotelowego pokoju w Monako z widokiem na przystań jachtową A co:lol2: No to pięknie:mad: Żartuję- bawcie się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.09.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Opowiem, opowiem wszystko Słoneczko... ale nie dziś Jeszcze jestem na wczasach... i mam zamiar to maksymalnie wykorzystać Weszłam do netu zobaczyć tylko co słychać na świecie (czyt. w kraju;)) i oczywiście u Was dziewczynki:D W sobotę wracam z obszerną relacją (i może jakimiś zdjęciami:rolleyes:) agawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (i może jakimiś zdjęciami:rolleyes:) Ja kategorycznie żądam fotek:lol2: Do soboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 :lol2: Ja nadaję z tarasu hotelowego pokoju w Monako z widokiem na przystań jachtową A ja z kanapy w salonie z widokiem na: jednym okiem na laptopa, drugim na telewizor, a ręką trzymam gula żeby mi nie wyskoczył Fotki koniecznie i czort z widoczkami na przystań, ja chcę sukienki Wypoczywaj Madziu i baw się dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 A ja z kanapy w salonie :rotfl: A ja z jadalni:lol2: Nie to, żebym coś jadła, ale tam stoi laptop:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Madzia zdjec ci nie podarujemy:no::no: Agawi ja tez nadaje z jadalni:yes:, moje ulubione miejsce do siedzenia przy kompie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.09.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Agawi ja tez nadaje z jadalni:yes:, moje ulubione miejsce do siedzenia przy kompie:D Noooo moje też, ale się skończy jak wykończymy gabinet:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 moj gabinet stoi i kwiczy:lol2::lol2: i nie zapowiada sie ze w tym roku sie uda go urzadzic,no chyba ze do pracy wroce:yes: na razie mam tam graciarnie a w jadalni mi calkiem wygodnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Noooo moje też, ale się skończy jak wykończymy gabinet:yes: A ja chwilowo nie mam jadalni, ale gabinet być może będę miała w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts