aneta s 26.09.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Wow Magda:jawdrop::jawdrop: mysle, ze panowie mieli duzy problem zeby w Twojej obecnosci sie na biznesie skoncentrowac. Zazdroszcze wakacji cudnych, figury i urody tez:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 26.09.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 AAA - Magda na zwykłym spacerze jesteś lepiej ubrana niż ja do teatru! [Kurczę - może nie powinnam się przyznawać publicznie?...] A jak popatrzyłam na te plaże to sobie pomyślałam że spędzanie urlopu na malowaniu desek jednak nie jest takie fajne:).... Idę zagrać w totka - dzisiaj megakumulacja, może mi co skapnie i też sobie pojade do Monaco. A co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.09.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Chociaż jeden raz załapałam się w porę na zdjęcia Widoki piękne, architektura też. Jako, że ja zawsze miałam zamiłowania do wizażu stwierdzam iż Twoja stylizacja z jasną bluzką z falbankami rządzi, wieczorowa stylizacja jest piękna, klasyczna. Doskonale pasowały do niej zebrane włosy z wiszącym pejsem Pamiętam portret Hanutki z chrzcin i jak dla mnie to cała mama, męża nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.09.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 jejku, dziewczynki, dziękuję:hug: umiecie poprawić człowiekowi samopoczucie;) A dla Panczurko powinno być to pocieszeniem, że te wieeelkie brzuchy w końcu znikają Trzymam kciuki za rozwiązanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.09.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Magda, wyglądasz jak milion dolarów naprawdę pięknie . Faktycznie często nosisz okulary przeciwsłoneczne . Suknia wieczorowa bardzo ładna. Tylko że ładnemu we wszystkim ładnie co potwierdza reszta zdjęć! Pomijając kreacje (tak sobie pomyślałam, że moja uroda nie taka ale kolory lubię te same ). Teraz się przyznaj skąd masz tą piękną córkę, bo też nie wierzę że rodziłaś . Widoki jak widoki :D:D ładne, wiadomo ale Ty przesłaniasz wszystkie. Wcale nie ze względu na rozmiar . A na koniec, pomijając jeszcze ten milion, Ty wyglądasz na 19 lat a w makijażu wieczorowym na 20 :D:D. Piszę zupełnie poważnie! Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.09.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 boże... nie wiem co powiedzić... siedzę pred monitorem i się czerwienię:oops: A na koniec, pomijając jeszcze ten milion, Ty wyglądasz na 19 lat a w makijażu wieczorowym na 20 :D:D. Piszę zupełnie poważnie! Ściskam aaaaa yokasta, nieeeeeee!!! Jesteś kolejna:lol2: Ostatnio słyszę to "ciągle" Jedna Pani kosmetyczka nawet dała mi 17:jawdrop: I nie chciała mi uwieżyć, że jestem przed 30-ką, ba nawet nie chciała uwierzyć, że jestem po 20-tce;) Pewnie bym się z tego cieszyła, gdyby nie to, że mam tyle starszego męża, który wygląda jeszcze poważniej... i w ten sposób z 17 lat różnicy (która przy pomyślnych wiatrach mogłaby się zatrzeć do klasycznych 10) u nas wizualnie robi się 30 lat:o:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 26.09.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 A skąd ty tyle dni urlopowych kochana nazbierałaś? No zgadnij. Mała podpowiedź - ma mury, dach, parę okien i trzeba to było wykończyć. Z Włoch nie mam ani jednej foty. Za często tam jeżdżę, do widoczków już się przyzwyczaiłam i już nawet aparatu nie wyjmuję. Zresztą wstyd byłoby coś wrzucić po tym, jak oszołomiłaś całe forum fotkami w sukni wieczorowej na bulwarach Monako! Ale żeby nie było, że zazdroszczę - wyglądałaś zjawiskowo. Yokasta dobrze prawi - ładnemu we wszystkim ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Madzia, bardzo młodo wyglądasz, ale to przecież dobrze. Przed 50 będziesz wyglądała na 30 a koło 70 na 40 kilka :D:D. Twoja figura robi swoje, jak u nastoletniej modelki . Bardzo przyjemnie się patrzy na Twoje zdjęcia. Generalnie rzadko prawię komplementy w takiej ilości, co oznacza że zrobiłaś na mnie wrażenie . 17 lat to nie tak dużo a razem wyglądacie super (chociaż widziałam tylko jedno zdjęcie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 26.09.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Rany julek - Magdzia ,Ty normalnie wymiatasz swoim wyglądem - mega,mega zgrabniutka o pięknej naturalnej urodzie.Masz świetny styl ubierania się Reszta się nie liczy , co tam Monaco;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 26.09.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Magda, Magda, Magda!!!!!! Monaco cudowne, przepiękny port, wspaniałe miasteczka, architektura, koty, ale, ale, jakie Ty masz nogi do nieba normalnie, i figurę bogini......Nic a nic nie przerabiałaś zdjęć??? Naprawdę tak wyglądasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 26.09.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Madzia, nareszcie i ja się załapałam na fotki...wyglądasz pięknie, elegancko, babeczka z klasą... Monaco cudne! pozazdrościłam Wam tego wyjazdu...muszę w końcu wybrać się gdzieś na wakacje bo zeświruję.... Cieszę się, że ruszasz z wykończeniówką....przyda mi się troszkę inspiracji do mojego domu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.09.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Przy takiej okazji muszę wyleźć z ukrycia Magda, wyglądasz zjawiskowo O mieszkaniu wypowiem się obszerniej, jak już wszystko dokładnie obejrzę. Ale z tego, co zobaczyłam, to wygląda niezwykle smakowicie. Masz gust, kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 A ja poproszę namiary na sklepy w których się ubierasz:P lub nazwiska twoich stylistów:D No, pod warunkiem, że kupujesz w W-wie, a nie w Paryżu:lol2:, wybieram się w tym tyg. do stolicy, a ostatnio posucha jakaś u mnie w szafie, a tu widzę pełna klasa i styl który lubię. A Ty....:jawdrop: a, zapomniałam ładne widoczki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.09.2011 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Laseczki, co wy z tym stylem? Z tym "ubieraniem się"? Przejrzałam fotki, i przecie moje "stylizacje" były bardzo normalne:) A poza tym tam niewiele było widać Mam więc podejrzenia, że to komplementy na wyrost;) ale i tak bardzo Wam dziękuję Bardzo miło czytać takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 26.09.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Magda , ja myslę , że Ty w ogóle jesteś taką magiczną osobą na forum.Generalnie chyba nie przesadzę, że ikoną stylu , pod każdym względem.Piękne zdjęcia-świetna figura.Byłaś może kiedyś modelką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.09.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Magda , ja myslę , że Ty w ogóle jesteś taką magiczną osobą na forum.Generalnie chyba nie przesadzę, że ikoną stylu , pod każdym względem.Piękne zdjęcia-świetna figura.Byłaś może kiedyś modelką ?? no i co tu powiedzieć? Byłaś może kiedyś modelką ?? Nie, nie byłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Laseczki, co wy z tym stylem? Z tym "ubieraniem się"? Przejrzałam fotki, i przecie moje "stylizacje" były bardzo normalne:) Ja wiem swoje:P , proszę, poważnie o namiary na swoje ulubione sklepy:) Madziu i jak te płytki z Opoczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.09.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Zdążyłam na zdjęcia (chciałam co prawda obejrzeć drugi raz w ciszy i spokoju, ale już nie ma ) i dołączam się do zachwytów - Madziu, jesteś zjawiskowo piękną kobietą Wzroku nie można oderwać! No i wyglądasz na naprawdę sympatyczną babkę A wojaży po cichu zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.09.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Maruśka, płytki odebrałam przed wyjazdem i nadal wożę w bagażniku - dziś mi tam strasznie skakały:roll: Ale mąż jest właśnie na budowie i obiecał je wnieść na górę wraz z próbkami podłogi, więc będę miała pełniejszy pogląd:) A ciuchowo, to nic specjalnego u mnie:oops: Głównie Zara i wszystko inne ogólnie dostępne w centrach handlowych - raczej sieciówki;) Większą forsę wydaję jeśli już, to na buty i dodatki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 26.09.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 A ja nie zdążyłam, a tu takie achy i ochy, ze teraz mnie ciekawość zżera Może wrzucisz fotki jeszcze na chwilkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts