Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AAA - Magda na zwykłym spacerze jesteś lepiej ubrana niż ja do teatru! [Kurczę - może nie powinnam się przyznawać publicznie?...]

A jak popatrzyłam na te plaże to sobie pomyślałam że spędzanie urlopu na malowaniu desek jednak nie jest takie fajne:)....

Idę zagrać w totka - dzisiaj megakumulacja, może mi co skapnie i też sobie pojade do Monaco. A co?!:)

Chociaż jeden raz załapałam się w porę na zdjęcia ;) Widoki piękne, architektura też. Jako, że ja zawsze miałam zamiłowania do wizażu stwierdzam iż Twoja stylizacja z jasną bluzką z falbankami rządzi, wieczorowa stylizacja jest piękna, klasyczna. Doskonale pasowały do niej zebrane włosy z wiszącym pejsem :D

Pamiętam portret Hanutki z chrzcin i jak dla mnie to cała mama, męża nie widziałam ;)

Magda, wyglądasz jak milion dolarów naprawdę pięknie :). Faktycznie często nosisz okulary przeciwsłoneczne :lol2:. Suknia wieczorowa bardzo ładna. Tylko że ładnemu we wszystkim ładnie :lol2: co potwierdza reszta zdjęć! Pomijając kreacje (tak sobie pomyślałam, że moja uroda nie taka ale kolory lubię te same :)).

Teraz się przyznaj skąd masz tą piękną córkę, bo też nie wierzę że rodziłaś :lol2:.

Widoki jak widoki :D:D:D ładne, wiadomo ale Ty przesłaniasz wszystkie. Wcale nie ze względu na rozmiar :lol2:.

A na koniec, pomijając jeszcze ten milion, Ty wyglądasz na 19 lat :D a w makijażu wieczorowym na 20 :D:D:D. Piszę zupełnie poważnie!

Ściskam :)

boże... nie wiem co powiedzić... siedzę pred monitorem i się czerwienię:oops::oops::oops:

A na koniec, pomijając jeszcze ten milion, Ty wyglądasz na 19 lat :D a w makijażu wieczorowym na 20 :D:D:D. Piszę zupełnie poważnie!

Ściskam :)

aaaaa yokasta, nieeeeeee!!! Jesteś kolejna:lol2: Ostatnio słyszę to "ciągle" Jedna Pani kosmetyczka nawet dała mi 17:jawdrop: I nie chciała mi uwieżyć, że jestem przed 30-ką, ba nawet nie chciała uwierzyć, że jestem po 20-tce;)

Pewnie bym się z tego cieszyła, gdyby nie to, że mam tyle starszego męża, który wygląda jeszcze poważniej... i w ten sposób z 17 lat różnicy (która przy pomyślnych wiatrach mogłaby się zatrzeć do klasycznych 10) u nas wizualnie robi się 30 lat:o:lol2:

A skąd ty tyle dni urlopowych kochana nazbierałaś?

No zgadnij. :) Mała podpowiedź - ma mury, dach, parę okien i trzeba to było wykończyć.

Z Włoch nie mam ani jednej foty. Za często tam jeżdżę, do widoczków już się przyzwyczaiłam i już nawet aparatu nie wyjmuję. Zresztą wstyd byłoby coś wrzucić po tym, jak oszołomiłaś całe forum fotkami w sukni wieczorowej na bulwarach Monako!

;)

Ale żeby nie było, że zazdroszczę - wyglądałaś zjawiskowo. Yokasta dobrze prawi - ładnemu we wszystkim ładnie. :)

Madzia, bardzo młodo wyglądasz, ale to przecież dobrze. Przed 50 będziesz wyglądała na 30 a koło 70 na 40 kilka :D:D:D. Twoja figura robi swoje, jak u nastoletniej modelki :yes:. Bardzo przyjemnie się patrzy na Twoje zdjęcia.

Generalnie rzadko prawię komplementy w takiej ilości, co oznacza że zrobiłaś na mnie wrażenie :D.

17 lat to nie tak dużo :) a razem wyglądacie super (chociaż widziałam tylko jedno zdjęcie :D).

Madzia, nareszcie i ja się załapałam na fotki...wyglądasz pięknie, elegancko, babeczka z klasą...

Monaco cudne! pozazdrościłam Wam tego wyjazdu...muszę w końcu wybrać się gdzieś na wakacje bo zeświruję....

Cieszę się, że ruszasz z wykończeniówką....przyda mi się troszkę inspiracji do mojego domu ;))

Przy takiej okazji muszę wyleźć z ukrycia :lol2:

Magda, wyglądasz zjawiskowo :jawdrop:

O mieszkaniu wypowiem się obszerniej, jak już wszystko dokładnie obejrzę. Ale z tego, co zobaczyłam, to wygląda niezwykle smakowicie.

Masz gust, kobieto!

A ja poproszę namiary na sklepy w których się ubierasz:P lub nazwiska twoich stylistów:D

No, pod warunkiem, że kupujesz w W-wie, a nie w Paryżu:lol2:, wybieram się w tym tyg. do stolicy, a ostatnio posucha jakaś u mnie w szafie, a tu widzę pełna klasa i styl który lubię.

A Ty....:jawdrop::jawdrop:

a, zapomniałam ładne widoczki:lol:

Laseczki, co wy z tym stylem? Z tym "ubieraniem się"? Przejrzałam fotki, i przecie moje "stylizacje" były bardzo normalne:) A poza tym tam niewiele było widać;) Mam więc podejrzenia, że to komplementy na wyrost;) ale i tak bardzo Wam dziękuję:hug: Bardzo miło czytać takie rzeczy.

Magda , ja myslę , że Ty w ogóle jesteś taką magiczną osobą na forum.Generalnie chyba nie przesadzę, że ikoną stylu , pod każdym względem.Piękne zdjęcia-świetna figura.Byłaś może kiedyś modelką ??

:oops: no i co tu powiedzieć?:oops:

Byłaś może kiedyś modelką ??

Nie, nie byłam;)

Zdążyłam na zdjęcia (chciałam co prawda obejrzeć drugi raz w ciszy i spokoju, ale już nie ma :() i dołączam się do zachwytów - Madziu, jesteś zjawiskowo piękną kobietą :) Wzroku nie można oderwać! No i wyglądasz na naprawdę sympatyczną babkę :)

A wojaży po cichu zazdroszczę :oops:

Maruśka, płytki odebrałam przed wyjazdem i nadal wożę w bagażniku - dziś mi tam strasznie skakały:roll: Ale mąż jest właśnie na budowie i obiecał je wnieść na górę wraz z próbkami podłogi, więc będę miała pełniejszy pogląd:)

A ciuchowo, to nic specjalnego u mnie:oops: Głównie Zara i wszystko inne ogólnie dostępne w centrach handlowych - raczej sieciówki;) Większą forsę wydaję jeśli już, to na buty i dodatki;)