Gosia_D 26.09.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 A ja nie zdążyłam, a tu takie achy i ochy, ze teraz mnie ciekawość zżera Może wrzucisz fotki jeszcze na chwilkę? Ja jestem za bo też nie zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 26.09.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Magda, Magda, Magda!!!!!! Monaco cudowne, przepiękny port, wspaniałe miasteczka, architektura, koty, ale, ale, jakie Ty masz nogi do nieba normalnie, i figurę bogini...... Nic a nic nie przerabiałaś zdjęć??? Naprawdę tak wyglądasz???? Ja widziałam Magdę na żywo i naprawdę tak wygląda! Wręcz niektóre zdjęcia nie oddają jej sprawiedliwości. No dobra przyznam się: od kiedy ją spotkałam znowu zaczęłam sobie robić staranniejszy makijaż do pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.09.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 madzia fajne widoczki ale Ciebie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.09.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ja widziałam Magdę na żywo i naprawdę tak wygląda! Wręcz niektóre zdjęcia nie oddają jej sprawiedliwości. No dobra przyznam się: od kiedy ją spotkałam znowu zaczęłam sobie robić staranniejszy makijaż do pracy:) :lol2::lol2:hahaha, no proszę Cię Dziewczynki, spokojnie, znając moje ekhibicjonistyczne zapędy - będą następne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 26.09.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ale zanim... miało być wnętrzarsko, więc proszę... znacie?: http://www.car-moebel.de/docs/shop.aspx?id=38013&domid=1087&sp=D&addlastid=&m1=38012&m2=38013 Magada, to polska fabryka, robiąca meble na rynek niemiecki. Ostatnio robiłam u nich meble - mają polską stronę na http://www.tommebel.pl/. Meble są drewniane. Robią też meble na zamówienie i wszystkie, które są w niemieckim katalogu - ceny przystępne, gorąco polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 26.09.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Znów nie załapałam się na Twoje zdjęcia w wieczorowej sukni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.09.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ty nie musisz, przecież mnie widziałaś Dzięki Kasiu za namiar na stronkę To są świetne wieści:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.09.2011 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ech, ja też nie załapałam się na Magdę Well.... Madziula, wiem, że to pewnie nie Twój styl, mój też niby nie, ale lubię ładne rzeczy, więc wklejam i dla Ciebie. http://www.pier1.com/Catalog/Furniture/tabid/981/CategoryId/153/ProductId/34254/ProductName/Batik-Chest/Default.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.09.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Magada, to polska fabryka, robiąca meble na rynek niemiecki. Ostatnio robiłam u nich meble - mają polską stronę na http://www.tommebel.pl/. Meble są drewniane. Robią też meble na zamówienie i wszystkie, które są w niemieckim katalogu - ceny przystępne, gorąco polecam! Niestety Kasha G niemoge sie z Toba zgodzic! Tommebel to zupelnie inna jakosc!Malo tego u siebie na stronie maja zamieszczone zdjecia mebli, ktorych nie robili oni a ich niemieccy "koledzy". Wiem co mowie bo kupilam u nich w zeszlym roku meble do pokoju dzieciecego, ktore niestety idealne nie byly, kilka z nich zupelnie nie odpowiadala wizerunkowi ze zdjec, na moj zarzut uslyszalam wlasnie taka odpowiedz i jeszcze, ze oni sie na produktach tej niemieckiej firmy inspiruja i nie sa w stanie zrobic mi identycznego produktu...:jawdrop:A na dodatek w ich produktach jest sporo sklejki a nie drewna, przez co moje meble po ponad roku nadal wydzielaja niefajny zapach, mimo dlugiego wietrzenia.Ja w kazdym razie drugi raz bym u nich nie kupila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Niestety, zgadzam się z Anetą, co do tych mebli. Kilkoro moich znajomych też się rozczarowało stosunkiem jakości do ceny Chociaż może na specjalne zamówienie robią lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_owsiany 27.09.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Witaj Madziu, od dłuższego czasu czytam Twój wątek, a dzisiaj postanawiam się ujawnić. Mieszkanko wygląda pięknie. Z przyjemnością będę śledzić dalej historię powstawania Twoich wnętrz. Jeśli chodzi o meble, o których piszecie to ma je w ofercie niemiecka firma http://www.car-moebel.de. Ucieszyłam się jak przeczytałam to, co napisała KashaG, że można kupić je w Polsce, bo są na prawdę piękne. Ale jeśli to gorsza jakość to już nie wiem.... Madziu, chciałam się jeszcze podzielić z Tobą tym co odkryłam: http://dobreprojekty-blog.blogspot.com/2011/09/art-print-motyl-wazka-zuk.html Bardzo fajne artprinty. Właśnie takie do luksusowych wnętrz . Pozdrawiam Cię serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 27.09.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Niestety Kasha G niemoge sie z Toba zgodzic! Tommebel to zupelnie inna jakosc!Malo tego u siebie na stronie maja zamieszczone zdjecia mebli, ktorych nie robili oni a ich niemieccy "koledzy". Wiem co mowie bo kupilam u nich w zeszlym roku meble do pokoju dzieciecego, ktore niestety idealne nie byly, kilka z nich zupelnie nie odpowiadala wizerunkowi ze zdjec, na moj zarzut uslyszalam wlasnie taka odpowiedz i jeszcze, ze oni sie na produktach tej niemieckiej firmy inspiruja i nie sa w stanie zrobic mi identycznego produktu...:jawdrop:A na dodatek w ich produktach jest sporo sklejki a nie drewna, przez co moje meble po ponad roku nadal wydzielaja niefajny zapach, mimo dlugiego wietrzenia.Ja w kazdym razie drugi raz bym u nich nie kupila! Aneta S, nie oglądałam niemieckich mebli - nie mogę się wypowiedzieć na temat ich jakości. Oglądałam natomiast meble, które zamówiłam i mogę powiedzieć, że na meble drewniane w takiej cenie jakość jest bardzo dobra. Meble z niemieckiego katalogu robione są w polskiej fabryce, a informacja o "wzorowaniu się" pewnie wynika z praw autorskich do projektów, które są robione przez niemieckich projektantów. Ja jestem bardzo zadowolona i z mebli i z obsługi, ale jest to moja opinia. Przykro mi, że Ty masz inne doświadczenie i, że Twoje meble nie były idealne. Ja jako dowód zadowolenia wrzucam kilka fotek - Magda, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_owsiany 27.09.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Wyglądają pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 27.09.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 link do katalogu:http://szarymary.pl/katalog_2011.pdfdługo się ładuje ale po zapisaniu na dysku, szybko przegląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.09.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Szkoda, że nie załapałam się na zdjęcia:( ale chociaż widoczki pooglądałam, architektura boska, powinnam poważnie przemyśleć przeprowadzkę do Monako:) Powinnaś My też rozważamy - nie płaci się tam podatków;) Pati, jesteś Jak było w Paryżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.09.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ooo jak bez podatków to muszę lubemu powiedzieć Magda, kiedy jakieś zdjęcia? Żebym mogła spokojnie na budowę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.09.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Coooo? Jakie znowu zdjęcia? Mało Wam?:lol2: Jedź spokojnie na budowę I lepiej sama przywieź nową dostawę fotków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.09.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Madzia, zdjecia z mieszkania na Twoje sie juz napatrzylam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.09.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Zanim zaczniecie się pakować do Monako, zauważcie, że podatków nie płacą tam tylko ci, którzy mają status rezydenta - a tego nie dają ot tak Magda, pewnie się narażę, ale mnie duuuużo bardziej podobałaś się w dziennej stylizacji (legginsy + tuniko-kardigan) niż w sukni wieczorowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.09.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Znów spóźniłam się na zdjęcia, buuu:cry: Ale tak naprawdę to nie mogę się doczekać wieści z mieszkania;) Ja jeszcze słówko o Tommebel dodam, jeśli można;) Więcej tam sklejki niż drewna, namówiłam przyjaciółkę na szafę TV i nie dość, że się naczekała, to jeszcze mebel niekoniecznie wyglądał tak jak na zdjęciach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts