Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda, Magda, Magda!!!!!!

Monaco cudowne, przepiękny port, wspaniałe miasteczka, architektura, koty, ale, ale, jakie Ty masz nogi do nieba normalnie, i figurę bogini......

Nic a nic nie przerabiałaś zdjęć??? Naprawdę tak wyglądasz????

Ja widziałam Magdę na żywo i naprawdę tak wygląda! Wręcz niektóre zdjęcia nie oddają jej sprawiedliwości.

No dobra przyznam się: od kiedy ją spotkałam znowu zaczęłam sobie robić staranniejszy makijaż do pracy:)

Ja widziałam Magdę na żywo i naprawdę tak wygląda! Wręcz niektóre zdjęcia nie oddają jej sprawiedliwości.

No dobra przyznam się: od kiedy ją spotkałam znowu zaczęłam sobie robić staranniejszy makijaż do pracy:)

:lol2::lol2::lol2:hahaha, no proszę Cię:rotfl:

Dziewczynki, spokojnie, znając moje ekhibicjonistyczne zapędy - będą następne;)

ale zanim... miało być wnętrzarsko, więc proszę...

znacie?:rolleyes:: http://www.car-moebel.de/docs/shop.aspx?id=38013&domid=1087&sp=D&addlastid=&m1=38012&m2=38013

Magada, to polska fabryka, robiąca meble na rynek niemiecki. Ostatnio robiłam u nich meble - mają polską stronę na http://www.tommebel.pl/. Meble są drewniane. Robią też meble na zamówienie i wszystkie, które są w niemieckim katalogu - ceny przystępne, gorąco polecam!

Magada, to polska fabryka, robiąca meble na rynek niemiecki. Ostatnio robiłam u nich meble - mają polską stronę na http://www.tommebel.pl/. Meble są drewniane. Robią też meble na zamówienie i wszystkie, które są w niemieckim katalogu - ceny przystępne, gorąco polecam!

Niestety Kasha G niemoge sie z Toba zgodzic!:no: Tommebel to zupelnie inna jakosc!Malo tego u siebie na stronie maja zamieszczone zdjecia mebli, ktorych nie robili oni a ich niemieccy "koledzy". Wiem co mowie bo kupilam u nich w zeszlym roku meble do pokoju dzieciecego, ktore niestety idealne nie byly, kilka z nich zupelnie nie odpowiadala wizerunkowi ze zdjec, na moj zarzut uslyszalam wlasnie taka odpowiedz i jeszcze, ze oni sie na produktach tej niemieckiej firmy inspiruja i nie sa w stanie zrobic mi identycznego produktu...:jawdrop:A na dodatek w ich produktach jest sporo sklejki a nie drewna, przez co moje meble po ponad roku nadal wydzielaja niefajny zapach, mimo dlugiego wietrzenia.Ja w kazdym razie drugi raz bym u nich nie kupila!:rolleyes:

Witaj Madziu, od dłuższego czasu czytam Twój wątek, a dzisiaj postanawiam się ujawnić. Mieszkanko wygląda pięknie. Z przyjemnością będę śledzić dalej historię powstawania Twoich wnętrz.

Jeśli chodzi o meble, o których piszecie to ma je w ofercie niemiecka firma http://www.car-moebel.de. Ucieszyłam się jak przeczytałam to, co napisała KashaG, że można kupić je w Polsce, bo są na prawdę piękne. Ale jeśli to gorsza jakość to już nie wiem....

Madziu, chciałam się jeszcze podzielić z Tobą tym co odkryłam: http://dobreprojekty-blog.blogspot.com/2011/09/art-print-motyl-wazka-zuk.html Bardzo fajne artprinty. Właśnie takie do luksusowych wnętrz :). Pozdrawiam Cię serdecznie.

Niestety Kasha G niemoge sie z Toba zgodzic!:no: Tommebel to zupelnie inna jakosc!Malo tego u siebie na stronie maja zamieszczone zdjecia mebli, ktorych nie robili oni a ich niemieccy "koledzy". Wiem co mowie bo kupilam u nich w zeszlym roku meble do pokoju dzieciecego, ktore niestety idealne nie byly, kilka z nich zupelnie nie odpowiadala wizerunkowi ze zdjec, na moj zarzut uslyszalam wlasnie taka odpowiedz i jeszcze, ze oni sie na produktach tej niemieckiej firmy inspiruja i nie sa w stanie zrobic mi identycznego produktu...:jawdrop:A na dodatek w ich produktach jest sporo sklejki a nie drewna, przez co moje meble po ponad roku nadal wydzielaja niefajny zapach, mimo dlugiego wietrzenia.Ja w kazdym razie drugi raz bym u nich nie kupila!:rolleyes:

Aneta S, nie oglądałam niemieckich mebli - nie mogę się wypowiedzieć na temat ich jakości. Oglądałam natomiast meble, które zamówiłam i mogę powiedzieć, że na meble drewniane w takiej cenie jakość jest bardzo dobra. Meble z niemieckiego katalogu robione są w polskiej fabryce, a informacja o "wzorowaniu się" pewnie wynika z praw autorskich do projektów, które są robione przez niemieckich projektantów. Ja jestem bardzo zadowolona i z mebli i z obsługi, ale jest to moja opinia. Przykro mi, że Ty masz inne doświadczenie i, że Twoje meble nie były idealne. Ja jako dowód zadowolenia wrzucam kilka fotek - Magda, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko.

wiatrolap 2.jpgwiatrolap.jpgwiatrolap 3.jpg

Szkoda, że nie załapałam się na zdjęcia:( ale chociaż widoczki pooglądałam, architektura boska, powinnam poważnie przemyśleć przeprowadzkę do Monako:)

Powinnaś:yes: My też rozważamy - nie płaci się tam podatków;)

Pati, jesteś:D Jak było w Paryżu?

Zanim zaczniecie się pakować do Monako, zauważcie, że podatków nie płacą tam tylko ci, którzy mają status rezydenta - a tego nie dają ot tak :(

Magda, pewnie się narażę, ale mnie duuuużo bardziej podobałaś się w dziennej stylizacji (legginsy + tuniko-kardigan) niż w sukni wieczorowej :D

Znów spóźniłam się na zdjęcia, buuu:cry:

Ale tak naprawdę to nie mogę się doczekać wieści z mieszkania;)

Ja jeszcze słówko o Tommebel dodam, jeśli można;) Więcej tam sklejki niż drewna, namówiłam przyjaciółkę na szafę TV i nie dość, że się naczekała, to jeszcze mebel niekoniecznie wyglądał tak jak na zdjęciach:(