narendil 06.10.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Pasie, mówisz, że drugie może takie wyjść? Kurczę, wolałabym pewniejszy przepis Anetko, Jakub też nie śpi ciągiem. Nigdy nie spał. A w mądrych książkach pisali, że dzieci potrzebują dużo snu Zasypia koło 22-23 i wstaje 6-7. W weekendy wcześniej. Większym problemem jest obudzenie rano męża do pomocy niż dziecka do przedszkola. Ech, życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.10.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No nie, to moja do tego wszystkiego śpi ciurkiem i wstaliśmy do niej w nocy przez rok i 10 miesięcy dokładnie... 5 razy:p No wiem... życie jest niesprawiedliwe:lol2: Ale przez to pewnie się nie zdecydujemy na drugie dziecko;) No bo jakie jest prawdopodobieństwo, żeby trafić szóstke w totka dwa razy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Pasie, mówisz, że drugie może takie wyjść? Kurczę, wolałabym pewniejszy przepis Anetko, Jakub też nie śpi ciągiem. Nigdy nie spał. A w mądrych książkach pisali, że dzieci potrzebują dużo snu Zasypia koło 22-23 i wstaje 6-7. W weekendy wcześniej. Większym problemem jest obudzenie rano męża do pomocy niż dziecka do przedszkola. Ech, życie o moim starszaku piszesz:D dla niego sen to strata czasu, codziennie nastawia sobie zegarek na 6 mimo, że mógłby przynajmniej godzinę później:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wstałam dziś o 6 i melduję że nie lubię świata o tej godzinie Magda nie warto się o tej porze budzić, przynajmniej teraz, jest zimno i czarno za oknem. Dopiero o 6:40 zaczęło się przejaśniać, nie mówiąc o tym że chciało mi się spać jak płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.10.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Wstałam dziś o 6 i melduję że nie lubię świata o tej godzinie Magda nie warto się o tej porze budzić, przynajmniej teraz, jest zimno i czarno za oknem. Dopiero o 6:40 zaczęło się przejaśniać, nie mówiąc o tym że chciało mi się spać jak płakać Oj tam, oj tam... Wszystko budi się dopiero do życia, na trawie wilgotna rosa, powietrze pachnie jeszcze "nocą", a ja z kubeczkiem kawy w ciepłej kuchni. Hmmm, piękny jest świat z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Hehe To chyba ja jestem jednak leniem spod ciemnej gwiazdy Magdaleno pora wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.10.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Jestem:D Ja dziś też budzik nastawiłam, coby znowu w samo południe się nie obudzić No może nie na 6. ale na 9. - dla mnie to i tak wyczyn:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 gratuluję tego dokonania Ja pamiętam jak jeszcze byłam uczennicą LO i w wakacje spałam do 13, po czym we wrześniu znowu pobudki o 6:30 brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.10.2011 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ach, nawet nie mów o czasach szkolnych... mój mąż to się zaśmiewa, gdy ja zawsze powtarzam, że gdyby nie moja mama, to ja bym żadnej edukacji nie zdobyła:no: Boszszsz, co ta biedna kobieta musiala się codzień namęczyć, żeby mnie zerwać z wyra. Średnio 40 minut jej to zajmowało... bidulka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.10.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Venus, pociesz się, że o 5:30 jest jeszcze ciemniej niż o 6. Nie wiem jak to możliwe, ale tak jest. Sprawdzam praktycznie co rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.10.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 ach, nawet nie mów o czasach szkolnych... mój mąż to się zaśmiewa, gdy ja zawsze powtarzam, że gdyby nie moja mama, to ja bym żadnej edukacji nie zdobyła:no: Boszszsz, co ta biedna kobieta musiala się codzień namęczyć, żeby mnie zerwać z wyra. Średnio 40 minut jej to zajmowało... bidulka:( Madziu medal dla Mamusi sie nalezy jak nic;) Dziewczynki ja tez chetnie bym nie wstawala tak wczesnie , dla mnie 7 to optymalny czas ale jak ja to mam moim dzieciaczkom wytlumaczyc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.10.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Boszszsz, co ta biedna kobieta musiala się codzień namęczyć, żeby mnie zerwać z wyra. Średnio 40 minut jej to zajmowało... bidulka:( Madziu, jeśli Hanutek śpi do 12, to z Ciebie taka sama bidulka będzie za kilka lat, jak ją do skzoły będziesz musiała budzić więc wróci jak bumerang wszystko, co swojej mamie "robiłaś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.10.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Venus, pociesz się, że o 5:30 jest jeszcze ciemniej niż o 6. Nie wiem jak to możliwe, ale tak jest. Sprawdzam praktycznie co rano potwierdzam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.10.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Madziu, jeśli Hanutek śpi do 12, to z Ciebie taka sama bidulka będzie za kilka lat, jak ją do skzoły będziesz musiała budzić więc wróci jak bumerang wszystko, co swojej mamie "robiłaś" :rotfl: Nieźle powiedziane;) Madziu, może jednak zacznij Hanię budzić wcześniej? Ze mnie też śpioch, ale z moich dzieci już niestety nie... Gdyby nie konieczność wstawania w tygodniu o 6:00, polegiwałabym do południa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.10.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Madziu, jeśli Hanutek śpi do 12, to z Ciebie taka sama bidulka będzie za kilka lat, jak ją do skzoły będziesz musiała budzić więc wróci jak bumerang wszystko, co swojej mamie "robiłaś" niestety wiem:( Mogę wam opowiedzieć jedną mrożącą krew w żyłach historię... Pewnego dnia miałam na późniejszą do szkoły, więc mama mnie nie budziła, tylko poszła spokojnie do pracy. Nagle słyszę jakieś kroki na schodach... Zrywam się, patrzę, a to zmierza w moją stronę nauczyciel gry na fortepianie. Okazało się, że jest już 16.oo. Pan przyszedł planowo na lekcję, mama go wpuściła ze słowami "Magda jeszcze nie wróciłą, ale za chwilę powinna być". Nikt nie wpadł na to, że ja nawet na 12.30 do szkoły zaspałam i zamiast na lekcjach jestem jeszcze w łóżku:rotfl: Wiem, wiem, straszna jestem:roll: U mnie nie mam deadlinów jeśli chodzi o sen:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.10.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 oj Magda Magda, Ty to jesteś udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.10.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 niestety wiem:( Mogę wam opowiedzieć jedną mrożącą krew w żyłach historię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.10.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Padłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.10.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dobre:) http://emoty.blox.pl/resource/23_130_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.10.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts