agawi74 08.10.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Aaa już rozumiem Promyczku, Mgiełko Wiosenna Tak tylko spytałam, bo z góry wiem, że jak coś robisz to jesteś tego pewna:) Zgadzam się, że szkliwiony jest super łatwy w czyszczeniu. U nas w starym mieszkaniu po 2-3 latach pojawiły się jednak rysy i szczególnie w słońcu, w ciągu dnia wyglądał okropnie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.10.2011 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 No widzisz, jak zawsze wszystko pewnie zależy od rodzaju, od jakości... u mnie w dwóch domamch miałam/mam od 5-7 lat gres i nic się z nim nie dzieje:no: Jakies tam ryski są, jak na każdych płytkach, ale nie tak, zeby były zmatowione w jakichś miejscach:no: Raczej jestem spokojna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.10.2011 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dobra baby ten gres bez chmurek jest w tym połączeniu mniej siny, ciutkę bardziej waniliowy, bardzo mi się podoba. Podłoga zdcydowanie lewa - naturalna i elegancka. Cena kosmos. Ja bym wziela 10 plyt w znośnej cenie i dokupiła resztę w mniej znośnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 09.10.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Magda, bez wątpienia Pietra o niebo piękniejsza - duuuużo szlachetniejsza, spokojna i elegancka, bez tamtych okropnych "maziaków" czy "chmurek". Bierz! A obie drewniane wersje robią wrażenie - nie wiem, a nie możesz wypożyczyć & przytachać jeszcze z 20 kasetonów, ułożyć je na dużym obszarze i dopiero podjąć decyzję? Byłoby Ci łatwiej, bo to jednak niespodzianka z drewnem, jak wyjdzie cały pokój. Przy takich cenach powinni stawać na rzęsach, by klient zdecydował się na zakup, więc chyba wypożyczą Ci jeszcze PARĘ SZTUK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.10.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja bym brała ten gres bo jest piękny, jeżeli cena nie rujnuje twojego budżetu to się nawet nie zastanawiaj bo jak położysz co innego to później będziesz żałować. Ps. Takie gresy "chmurki" bardzo mi się podobają sama mam w łazience na podłodze choc niestety nie taki błyszczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.10.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Cześć Madziu, dla mnie lepszy gres bez maziajków a podłoga LEWA. Miodzio Jest taka ciepła, serdeczna. Piękne połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.10.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Madzia bierz ten cudny wielki gres, nie zastanawiaj się - i tak nic Ci się już innego nie spodoba i nie będziesz miała wyjścia:P jak dla mnie tez podłoga lewa chooociaż sama mam teraz matowe bo olejowane ale jak pójdę do kogoś to czasem żałuję, że moje nie są trochę świecące;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.10.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Magda, nie będę oryginalna: drewniana podłoga po lewej.Co do gresu, to mi się podoba jeden i drugi. Ale wiem po sobie, że jeśli coś mi wpadnie w oko i próbuję z tego zrezygnować (bo drogo, bo coś tam), to potem jestem bardzo nieszczęśliwa. Masz więc trudny orzech do zgryzienia, bo cena tego gresu jest idiotyczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.10.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Najpierw zbiorowo: Dziękuję kochane za utwierdzanie mnie w słuszności podjętej decyzji:hug: Cieszę się, że wszystkim wybrane przeze mnie opcje się podobają Dobra baby ten gres bez chmurek jest w tym połączeniu mniej siny, ciutkę bardziej waniliowy, bardzo mi się podoba. Podłoga zdcydowanie lewa - naturalna i elegancka. Cena kosmos. Ja bym wziela 10 plyt w znośnej cenie i dokupiła resztę w mniej znośnej . Ty to jak zawsze trafisz w punkt yokasia, jakbyś widziała je na żywo:D Właśnie ta siność w Lazzo mnie niepokoiła:roll: I może faktycznie rozwążę tę opcję... ale jeszcze chwilę poczekam, bo moze przyjdzie dostawa wiekszej ilosci II gatunku:) Magda, a nie możesz wypożyczyć & przytachać jeszcze z 20 kasetonów, ułożyć je na dużym obszarze i dopiero podjąć decyzję? Byłoby Ci łatwiej, bo to jednak niespodzianka z drewnem, jak wyjdzie cały pokój. Przy takich cenach powinni stawać na rzęsach, by klient zdecydował się na zakup, więc chyba wypożyczą Ci jeszcze PARĘ SZTUK! Chyba nie da się Aniu:lol2: Pan jest i tak przesympatyczny, że tyle mi tej podłogi zwiózł (na własny koszt). Na każdą próbkę czekałam ok. 2 tyg. On jedzie po to do producent, potem kalieruje wybranymiprzeze mnie produktami... myślę, ze trzeciej takiej prośby by nie zniósł Tym bardziej, że obiecałam, że teraz już tylko podejmę decyzję "która" z dwóch i zamawiam:) Piękne połączenie To chciałam usłyszeć Masz więc trudny orzech do zgryzienia, bo cena tego gresu jest idiotyczna! Bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.10.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 no i sie spoznilam...a tez chcialam podoradzac:rolleyes: Madziu, wkleilam wczoraj gres, ktory zamowilam (60x60) i musze powiedziec, ze :a) podobny do Twojego:) ale tego, co go dziewczyny zjechaly, ze chmurki i maziajki:lol2:b) pieeeeeeeeeeeknie wyglada w zestawieniu z ciemna podloga(tez o takim mysle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.10.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Wydawało mi się że zrezygnowałaś już z opoczna:rolleyes: i tych okropnych chmurek i mazajek Madzia nie pastw się już nad tym biednym opocznem i nie porównuj płytek za 80zł do kafli za 430zł Wiadomo, że każdemu spodobają się droższe i szlachetniejsze, a nie jakaś tam imitacja kamienia;) To tak jakby porównywać żyrandol z kryształków svarowskiego i kryształków z plastiku;) lub malucha i mercedesa Te z opoczna bardziej pasują mi do minimalistycznego, nowoczesnego wnętrza, mają te swoje mazajki imitujące kamień, więc reszta dobrze żeby była prosta. U ciebie są ozdobne sufity, meble raczej nie będą z mdfu na wysoki połysk, pisałaś że ma się dziać, ale ma nie być pstrokato itd....Dobrze więc żeby podłoga była gładka. Kolejna sprawa, jeżeli nie musisz zamawiać ponad 100m płytek tak jak było u mnie np. to nie żałuj kasy i bierz te które Ci się podobają. Nie widać dobrze na zdjęciu tych Pietra, ale wydaję mi się że, dużo podobnych widziałam w sklepach w normalniejszych cenach, bo ja na zdjęciach widzę zwykłą kremową płytkę jakich sporo:cool: To pisała obrończyni, moich płytek w chmurki Mi bardziej podoba się matowa drewniana podłoga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.10.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 A moje mazajki tanie nie były:PMartusia, walczylas jak lwica;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.10.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Magda,Dziewczyny napisały już właściwie wszystko. U Ciebie na pewno lepsza - w sensie dopasowania do wnętrza;) - będzie Pietra, co nie zmienia faktu, że jej cena zabija:eek: No i z tym matem cudne tworzą połączenie:) Baaaardzo eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.10.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 piekne te kafle i pieknie wygladają w tym zestawie z mniej ruda podłoga! bardzo podoba mi sie ten lewy zestaw! bardzo! eh pieknie bedzie u Ciebie! wszystko przemyslane i wogole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 09.10.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Madzia, pietra + lewa podłoga rulez, ale ja bym jednak poszukała, czy nie da się znaleźć takich kafli taniej, bo cena jest kosmiczna jak za gładkie błyszczące kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.10.2011 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kochane, one wcale nie są gładkie:no: Mają piękny, delikatny rysunek kamienia - tu trochę to widać: http://i1.fmix.pl/fmi565/b0a1980e0014189e4e91b120/zdjecie.jpg Boję sie, ze TAKICH nigdzie nie znajdę MarJelko, wcale się nie wyżywam na Opocznie:lol2: Naprawdę je rozważam... Szczególnie ze wzgledu na cenę... ale faktycznie jednak chyba w tym wypadku odrzucę to kryterium. A swoją drogą - kupiłaś je za 70 zł Gdzie???? Ja za nie w LM płaciłam ok. 150 zeta:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 09.10.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Teraz widać rysunek na kaflach lepiej. A Marazzi nie ma czegoś podobnego w lepszej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FK-fk 09.10.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 MagdZZZ nie zastanawiaj się i nie kombinuj, bo te płytki są śliczne, piękne i będziesz z nich zadowolona bo Ci się podobają, bo je już prawi pokochałaś. A cenowo, to znajdź coś jeszcze droższego, porównaj wtedy ceny i poczujesz że nie jest tak najgorzej:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 No widzisz, jak zawsze wszystko pewnie zależy od rodzaju, od jakości... u mnie w dwóch domamch miałam/mam od 5-7 lat gres i nic się z nim nie dzieje:no: Jakies tam ryski są, jak na każdych płytkach, ale nie tak, zeby były zmatowione w jakichś miejscach:no: Raczej jestem spokojna:D Zgadzam się z tą jakością. Moje były hiszpańskie i kosztowały ponad 100zł pięć lat temu a i tak się porysowały:cry: Ale Twoje Madziu będą na pewno piękne na długie lata:) Spróbowały by nie za taką cenę ps. kupiłaś dzisiaj coś fajnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.10.2011 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Częstujcie się! Bezowy torcik szwarcwaldzki http://i1.fmix.pl/fmi1123/aeb5b4640003fb104e9239a3/zdjecie.jpg i zimny szampan dla wszystkich:D http://i2.fmix.pl/fmi2528/de2b0ace0009ab874e9239a1/zdjecie.jpg Tymczasem ja idę świętować... urodziny:D Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts