aneta s 11.10.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ojjjjj to faktycznie malo nastrojowe Urodzinki...wspolczuje utraty Bliskiego. Madzia napisz koniecznie jak rozwiazalas sprawe z Ikea - to dobry pomysl zeby do nich zadzwonic i sie postawic:), bo powinno wszysko byc w komplecie, tym bardziej, ze juz raz sie fatygowalas po brakujace elementy. Kochana zdradz prosze ktore to urodziny? jak nie chcesz tak publicznie to na priv poprosze bo strasznie ciekawa jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 11.10.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Madzia- spóżnione,ale szczere życzenia urodzinowe ) zostało jeszcze kawałek tego torcika? Mi osobiście podobają się twoje płytki,ale podłoga wybrana przez męża do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E.J.P. 11.10.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mam lekturę:)czytam sobie w drodze do pracy i wkorzam się ze dojezdzam.Tak czy tak się wkorzam ale bardziej jak sobie czytam i przerwać muszę.Co do facetów to mój tez przeważnie pojawia się w domu jak kot:zjeść i spać...Ktoś musi cieżko pracować ha ha (powiedziałam to kiedys kolezance w formie żartu ale nie doceniła).Nie gadam podczas lunchu ze znajomymi.Idę czytać.Zreszta każdy wlepia wzrok w swój telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.10.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 mal, dięki:) anetko, żadna tajemnica - 28. ... A ty ile masz? Też jestem ciekawa:D Dzwoniłam do Ikea, przyjęli reklamację... jutro ktoś zdzwoni, a potem niby mają wezwać kogoś na miejsce:roll: Całą procedura moze potrwać tydzień, a u mnie w sypialni wygląda teraz jeak w akademiku:evil: Miało być lepiej, a wyszło jak zawsze:mad: E.J.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.10.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 anetko, żadna tajemnica - 28. ... Madziu, to Ty młodziutka bardzo jesteś Na zdjęciach widać, że młoda, ale myślałam, że jednak po 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Madziu Ty to mozna powiedziec malolata Jestes...:lol2::lol2:ja 1 listopada 35 koncze....buuuuu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 a ja obstawiałam, że Magda ma 28 lat a wcale nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.10.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Boże ,tu same ,małolaty ,żeby nie powiedzieć g.....ry:bash:Madziula,wszystkiego naj ,naj.... http://www.e-ogrody.com/pub/img/krokus_photogirl7_w250.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 11.10.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Magda ode mnie rowniez zyczenia ... Najlepszego ... . Co za piekny wiek, juz prawie nie pamietam !? Co do podlogi drewnianej, tez jestem za wyborem Twojego meza. Na duzej powierzchni lakierowana bedzie sie pieknie prezentowac. Bardzo elegancko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.10.2011 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) oj tam od razu małolata:lol2: Hanneczko, Beauty, dziękuję A z tą odłogą to mi nie ułtwiacie:no: Już myślałam, że głosy są jednomyślne, a tu teraz sie wyrównało:roll: A ja jak wspomniałam - sama nie wiem:confused: Bo ogólnie bardziej podoba mi się ta matowa... ale z doświadczenia wiem, ze to co ładne na próbkach, nie zawsze sprawdza się na dużych powerzchniach:no: Boję się, ze ta matowa będzie wygladała na taką zaniedbaną (tak mnie mąż straszy;)) Edytowane 11 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Boję się, ze ta matowa będzie wygladała na taką zaniedbaną (tak mnie mąż straszy;)) To Ty go tez postrasz:lol2: serio Madzia, to z jednej strony, podłoga z połyskiem będzie zawsze wyglądała na elegantszą i może bardziej pasuje do Twojego NYS;) ale z drugiej strony matowa będzie równowagą dla świecących mocno płytek:) Ja bym wzięła matową, bo nie przepadam za połyskliwymi. Pomogłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 11.10.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 ja bym wybrała tą po lewej, a tak wogóle to wszystkiego najlepszego i wychodzi na to że ja tez małolata bo dopiero 26 skończę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.10.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Magda,a matowa jest również pokrywana lakierem,czy woskiem/ olejem?Ja jestem raczej za wersją matową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.10.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 anju, to lakier wodny, daje taki matowy efekt. AJA i Tobie dziękuję agawi, nie, nie pomogłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Magda mi się podoba lepiej podłoga błyszcząca, sama w sobie, ale... Wybrałabym matową dla kontrastu z płytkami, chyba raczej nie będzie efektu starości - chyba że się lakier wosk, zetrze. Nieciekawie wygląda też drewno w wysokim połysku z rysami o które raczej nie trudno. Pomyśl o tych rysach, macie już Hanutkę a może będzie kiedyś mniejsze co porysuję samochodzikami tę podłogę Podłoga chyba powinna być u Ciebie tłem, więc po rozważeniu wszystkich plusów i minusów jestem za matem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 agawi, nie, nie pomogłaś Przeca jestem za matowymhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/brak_miejsca.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.10.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Przeca jestem za matowymhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/brak_miejsca.gif ale ja już nie wiem za czym jestem:lol2: Mi po prostu bardziej podoba sie kolor pod wodnym (matowym), ale sama nie ejstem przekonana, czy takie wykończenie na dużej powierzchni ładnie będzie wyglądać. Ta błyszcząca wydaje mi się zbyt ruda:roll: Justynka dobrze prawi z tymi zarysowaniami. Też mi sie zdaje, że na wodnym mniej by to widać było... ale tak naprawdę pojęcia nie mam, bo nigdy u nikogo nie widziałam:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Madzia ja u siebie wszedzie mam matowa bo mi sie taka bardziej podoba - wedlug mnie wyglada bardziej naturalnie anizeli polysk no i latwiej ja w czystosci utrzymac, w sensie mniej widac bo obie brudza sie tak samo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Prawda to z tymi rysami Magda- ja mam schody w wodnym - ja Ci juz pisałam- i rys nie widać. Za to w starym mieszkaniu był piękny parkiet dębowy lakierowany na pół połysk i rys było od cholery:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 11.10.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 O Magda widzę, że Ty rocznik '83 = ten najlepszy hehe Tylko ja starsza jestem od Ciebie, bo z lipca. Podłogowo sama się sobie dziwię, bo bardziej podoba mi się u CIEBIE (=w apartamencie) ta ruda świecąca. Do mojego domu dałabym jednak matową... A to Ci zagwozdka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts