Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Ojjjjj to faktycznie malo nastrojowe Urodzinki...wspolczuje utraty Bliskiego.:hug:

Madzia napisz koniecznie jak rozwiazalas sprawe z Ikea - to dobry pomysl zeby do nich zadzwonic i sie postawic:), bo powinno wszysko byc w komplecie, tym bardziej, ze juz raz sie fatygowalas po brakujace elementy.:rolleyes:

Kochana zdradz prosze ktore to urodziny? jak nie chcesz tak publicznie to na priv poprosze bo strasznie ciekawa jestem;)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam lekturę:)czytam sobie w drodze do pracy i wkorzam się ze dojezdzam.Tak czy tak się wkorzam ale bardziej jak sobie czytam i przerwać muszę.

Co do facetów to mój tez przeważnie pojawia się w domu jak kot:zjeść i spać...Ktoś musi cieżko pracować ha ha (powiedziałam to kiedys kolezance w formie żartu ale nie doceniła).

Nie gadam podczas lunchu ze znajomymi.Idę czytać.Zreszta każdy wlepia wzrok w swój telefon.

mal, dięki:)

anetko, żadna tajemnica - 28. :)... A ty ile masz? Też jestem ciekawa:D

Dzwoniłam do Ikea, przyjęli reklamację... jutro ktoś zdzwoni, a potem niby mają wezwać kogoś na miejsce:roll: Całą procedura moze potrwać tydzień, a u mnie w sypialni wygląda teraz jeak w akademiku:evil: Miało być lepiej, a wyszło jak zawsze:mad:

E.J.P.:lol:

oj tam od razu małolata:lol2:

Hanneczko, Beauty, dziękuję:hug:

A z tą odłogą to mi nie ułtwiacie:no: Już myślałam, że głosy są jednomyślne, a tu teraz sie wyrównało:roll: A ja jak wspomniałam - sama nie wiem:confused: Bo ogólnie bardziej podoba mi się ta matowa... ale z doświadczenia wiem, ze to co ładne na próbkach, nie zawsze sprawdza się na dużych powerzchniach:no: Boję się, ze ta matowa będzie wygladała na taką zaniedbaną (tak mnie mąż straszy;))

Edytowane przez MagdaZZZ

Boję się, ze ta matowa będzie wygladała na taką zaniedbaną (tak mnie mąż straszy;))

To Ty go tez postrasz:lol2: serio Madzia, to z jednej strony, podłoga z połyskiem będzie zawsze wyglądała na elegantszą i może bardziej pasuje do Twojego NYS;) ale z drugiej strony matowa będzie równowagą dla świecących mocno płytek:) Ja bym wzięła matową, bo nie przepadam za połyskliwymi. Pomogłam?:lol2:

Magda mi się podoba lepiej podłoga błyszcząca, sama w sobie, ale... ;)

Wybrałabym matową dla kontrastu z płytkami, chyba raczej nie będzie efektu starości - chyba że się lakier wosk, zetrze. Nieciekawie wygląda też drewno w wysokim połysku z rysami o które raczej nie trudno. Pomyśl o tych rysach, macie już Hanutkę a może będzie kiedyś mniejsze co porysuję samochodzikami tę podłogę :rolleyes:

Podłoga chyba powinna być u Ciebie tłem, więc po rozważeniu wszystkich plusów i minusów jestem za matem :)

Przeca jestem za matowymhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/brak_miejsca.gif

:hug: ale ja już nie wiem za czym jestem:lol2:

Mi po prostu bardziej podoba sie kolor pod wodnym (matowym), ale sama nie ejstem przekonana, czy takie wykończenie na dużej powierzchni ładnie będzie wyglądać. Ta błyszcząca wydaje mi się zbyt ruda:roll:

Justynka dobrze prawi z tymi zarysowaniami. Też mi sie zdaje, że na wodnym mniej by to widać było... ale tak naprawdę pojęcia nie mam, bo nigdy u nikogo nie widziałam:roll: