ewelina0316 11.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Madziu, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. Ja w sprawie podłogi. Zdecydowanie ta po prawej stronie! Wiem, że nie ułatwiam, ale ta matowa wygląda przy tych pięknych błyszczących płytkach tak... jakoś tak staro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 11.10.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 I ja się zgadzam,co do najlepszego rocznika '83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.10.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 o proszę, to jest nas więcej widzę z "Najlepszego Rocznika":lol2: A cechuje nas głównie skromnosć Ale zlot:lol: W kwestii podłogi szystko co mówicie, to prawda. Zgadzam się z każdą z was... dlatego mam taką zagwózdkę Bo nie wiem, która z cech jest dla mnie najważniejsza... a które atuty sobie odpuścić ewelinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 11.10.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Madzia, ja też z '83r :D i za tydzień mam urodziny :D jest nas więcej???? no to namieszam..wcześniej się nie odzywałam, bo dziewczyny mówiły jednym głosem, więc nie chciałam się wtrącać, ale ja popieram męża Twego... błyszcząca jakoś bardziej mi się podoba, chociaż wcześniej byłam pewna, że zawsze będę za zimnym i matowym..hehe ot wychodzi zdecydowanie-niezdecydowanie wagi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.10.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 I ja się zgadzam,co do najlepszego rocznika '83 He he he, spóźniłyście się moje drogie młodsze koleżanki, już czas jakiś temu w innym pięknym wątku dowiedziono ponad wszelką wątpliwość, że najlepszym rocznikiem jest 76 Magda, ad podłoga: moja pierwsza myśl, kiedy kilka dni temu pokazałaś obydwie z płytkami, to "ta błyszcząca". Ale potem zaczęłam się temu zestawieniu bliżej przyglądać i dzisiaj chyba już na 100% wskazałabym matową. Czemu? Bo łatwiej mi sobie wyobrazić jej dużą powierzchnię, bo łatwiej mi na niej wyobrazić sobie drewniane meble itd. Jest spokojniejsza, mniej nachalna i daje złudzenie mniej kolorowej niż błyszcząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.10.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 całkowicie się zgadzam z Joliską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_D 11.10.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Magda, ad podłoga: moja pierwsza myśl, kiedy kilka dni temu pokazałaś obydwie z płytkami, to "ta błyszcząca". Ale potem zaczęłam się temu zestawieniu bliżej przyglądać i dzisiaj chyba już na 100% wskazałabym matową. Czemu? Bo łatwiej mi sobie wyobrazić jej dużą powierzchnię, bo łatwiej mi na niej wyobrazić sobie drewniane meble itd. Jest spokojniejsza, mniej nachalna i daje złudzenie mniej kolorowej niż błyszcząca. Zgadzam się z Joliską. Też uważam, że matowa i mniej ruda lepiej będzie wyglądać na dużej powierzchni. Poza tym jak dla mnie ładniej komponuje się z Pietrą. Jeszcze ja dorzucę się do życzeń. Tak więc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E.J.P. 11.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja tu tak troche wyskakuje jak filip z konopii bo nie jestem na biezaco jako ze jeszcze nawet do setnej strony nie doszlam.Akurat jestem na etapie zdjec z lazienki z tapeta w pasy i tak sie rozmarzylam.Jak wspomnialam twoje mieszkanie to nie moj styl co nie znaczy ze mi sie nie podoba;wrecz przeciwnie.Tak bym chciala byc mniej ostrozna w urzadzaniu i wpadac nagle na pomysly typu mozaika i tapeta w pasy w lazience....No ale nie wpadam...To mnie tak strasznie denerwuje ze jest po prostu bezpiecznie.Brak weny,pomyslu i dlatego salon utknal,w sypialni tylko loze i pomysl na lampe ale juz pomyslu na lampe nad stolem w jadalni brak.Minimalizm minimalizmem ale fajnie by cos zaskakiwalo.Oh zazdroszcze pomyslow po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.10.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 He he he, spóźniłyście się moje drogie młodsze koleżanki, już czas jakiś temu w innym pięknym wątku dowiedziono ponad wszelką wątpliwość, że najlepszym rocznikiem jest 76 Naprwdę ponad wszelką wątpliwość? Jesteś pewna? Ja całe życię słyszę, że to '83 jest najlepszy, to nie mogą być tylko plotki;) Z tą podłogą, to widę muszę przeliczyć dokładnie wasze głosy i zdać się tylko na nie. Bo ja nadal mam kupę wątpliwości:roll: E.J.P., ja latam, ja latamhttp://emoty.blox.pl/resource/flying.gif oczywiście dzięki Tobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 NZ tą podłogą, to widę muszę przeliczyć dokładnie wasze głosy i zdać się tylko na nie. Zrób sobie losowanie, bidulko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.10.2011 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Madziu Ty to mozna powiedziec malolata Jestes...:lol2::lol2:ja 1 listopada 35 koncze....buuuuu:( No ja tam nie wiem, sama mam 24, a 28 to juz wiek no...podeszły żarcik Madziu! Też uważam, ze rocznik 83' jest super. Mój mąż to ten rocznik . Madzia, zgadzam się z Joliską w kwestii podłogi. ALE! Może jakaś wizualka by Ci pomogła? Ja sama nie wiem, zdecydowanie wolę podłogi matowe, naturalne w dotyku i fakturze. Ta błyszcząca pewnie jest bardziej gładka? A może to tylko złudzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E.J.P. 12.10.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ze wrzuce swoje piec groszy co do podlogi.Mnie takie wnetrza kojarza sie jakos z blyszczaca (o ile pozostanie blyszczaca).Sama mam matowa i szorstka w dotyku ale u mnie minimalizm, blyszczace meble itd.Lubie laczenie roznych materialow dla kontrastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.10.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Spóźniłam się na urodziny, ale i tak sto lat, u Ciebie elegancja we wnętrzach będzie panować to ze względów praktycznych i estetycznych idź na kompromis i zrób wodny półmat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 moja matowa podloga nie jest szorstka. jest gladziutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.10.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 na naszym macie bezkapciowe dzieci nie raz już zająca łapały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.10.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 moja matowa podloga nie jest szorstka. jest gladziutka! moja to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.10.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 moja matowa podloga nie jest szorstka. jest gladziutka! Moje schody tyż na naszym macie bezkapciowe dzieci nie raz już zająca łapały To co dopiero działoby się na połysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 ja generalnie mam slabosc do matu bo u mnie z wyjatkiem kuchennych frontow to wszystko jest matowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E.J.P. 12.10.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 oj zle to zdefiniowalam.bardziej o te surowosc mi chodzilo.no ogolnie matowa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina0316 13.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Classic dobrze prawi, przynajmniej Mąż będzie miał poczucie, że sam podjął męską decyzję Zadowolony mąż- bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts