Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o proszę, to jest nas więcej widzę z "Najlepszego Rocznika":lol2: A cechuje nas głównie skromnosć;):lol2: Ale zlot:lol:

W kwestii podłogi szystko co mówicie, to prawda. Zgadzam się z każdą z was... dlatego mam taką zagwózdkę:roll: Bo nie wiem, która z cech jest dla mnie najważniejsza... a które atuty sobie odpuścić:roll:

ewelinko:hug:

Madzia, ja też z '83r :D:D i za tydzień mam urodziny :D:D jest nas więcej????:cool:

no to namieszam..wcześniej się nie odzywałam, bo dziewczyny mówiły jednym głosem, więc nie chciałam się wtrącać, ale ja popieram męża Twego... błyszcząca jakoś bardziej mi się podoba, chociaż wcześniej byłam pewna, że zawsze będę za zimnym i matowym..hehe ot wychodzi zdecydowanie-niezdecydowanie wagi..:D

I ja się zgadzam,co do najlepszego rocznika '83 ;)

:yes:

He he he, spóźniłyście się moje drogie młodsze koleżanki, już czas jakiś temu w innym pięknym wątku dowiedziono ponad wszelką wątpliwość, że najlepszym rocznikiem jest 76 :D

Magda,

ad podłoga: moja pierwsza myśl, kiedy kilka dni temu pokazałaś obydwie z płytkami, to "ta błyszcząca". Ale potem zaczęłam się temu zestawieniu bliżej przyglądać i dzisiaj chyba już na 100% wskazałabym matową. Czemu? Bo łatwiej mi sobie wyobrazić jej dużą powierzchnię, bo łatwiej mi na niej wyobrazić sobie drewniane meble itd. Jest spokojniejsza, mniej nachalna i daje złudzenie mniej kolorowej niż błyszcząca.

Magda,

ad podłoga: moja pierwsza myśl, kiedy kilka dni temu pokazałaś obydwie z płytkami, to "ta błyszcząca". Ale potem zaczęłam się temu zestawieniu bliżej przyglądać i dzisiaj chyba już na 100% wskazałabym matową. Czemu? Bo łatwiej mi sobie wyobrazić jej dużą powierzchnię, bo łatwiej mi na niej wyobrazić sobie drewniane meble itd. Jest spokojniejsza, mniej nachalna i daje złudzenie mniej kolorowej niż błyszcząca.

Zgadzam się z Joliską. Też uważam, że matowa i mniej ruda lepiej będzie wyglądać na dużej powierzchni. Poza tym jak dla mnie ładniej komponuje się z Pietrą.

Jeszcze ja dorzucę się do życzeń. Tak więc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!:wiggle:

Ja tu tak troche wyskakuje jak filip z konopii bo nie jestem na biezaco jako ze jeszcze nawet do setnej strony nie doszlam.Akurat jestem na etapie zdjec z lazienki z tapeta w pasy i tak sie rozmarzylam.Jak wspomnialam twoje mieszkanie to nie moj styl co nie znaczy ze mi sie nie podoba;wrecz przeciwnie.Tak bym chciala byc mniej ostrozna w urzadzaniu i wpadac nagle na pomysly typu mozaika i tapeta w pasy w lazience....No ale nie wpadam...To mnie tak strasznie denerwuje ze jest po prostu bezpiecznie.Brak weny,pomyslu i dlatego salon utknal,w sypialni tylko loze i pomysl na lampe ale juz pomyslu na lampe nad stolem w jadalni brak.Minimalizm minimalizmem ale fajnie by cos zaskakiwalo.Oh zazdroszcze pomyslow po prostu...

He he he, spóźniłyście się moje drogie młodsze koleżanki, już czas jakiś temu w innym pięknym wątku dowiedziono ponad wszelką wątpliwość, że najlepszym rocznikiem jest 76 :D

Naprwdę ponad wszelką wątpliwość? Jesteś pewna? Ja całe życię słyszę, że to '83 jest najlepszy, to nie mogą być tylko plotki;)

Z tą podłogą, to widę muszę przeliczyć dokładnie wasze głosy i zdać się tylko na nie. Bo ja nadal mam kupę wątpliwości:roll:

E.J.P., ja latam, ja latamhttp://emoty.blox.pl/resource/flying.gif oczywiście dzięki Tobie;)

Madziu Ty to mozna powiedziec malolata Jestes...:lol2::lol2::lol2:ja 1 listopada 35 koncze....buuuuu:(

No ja tam nie wiem, sama mam 24, a 28 to juz wiek no...podeszły :lol2: żarcik Madziu!

Też uważam, ze rocznik 83' jest super. Mój mąż to ten rocznik :rolleyes:.

Madzia, zgadzam się z Joliską w kwestii podłogi. ALE! Może jakaś wizualka by Ci pomogła? Ja sama nie wiem, zdecydowanie wolę podłogi matowe, naturalne w dotyku i fakturze. Ta błyszcząca pewnie jest bardziej gładka? A może to tylko złudzenie?