Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda, a nie lepiej w takim razie zdać się na męża?:D

Nie wiem jak tam u Was wygląda podejmowanie decyzji, ale jak Mąż chce błyszczącą, Tobie i jedna i druga wersja wygląda, że częściowo tak samo pasuje, jak i nie pasuje, to niech mąż podejmie decyzję:) będzie miał podłogę jaką chce, a Ty przynajmniej jedną zagwozdkę na głowie mniej. A jak kiedyś nie będzie Ci się podobała (a niemalże gwarantuję, że którakolwiek opcja wygra, to i tak będziesz się zastanawiała, czy ta druga nie byłaby lepsza) to przynajmniej będziesz miała spokój, że druga połówka szczęśliwa;D

dobrze napisane, samo sedno :)

zrobiłam test u siebie w pracy. z racji tego, ze pracuję w męskiej obsadzie, testowani byli sami panowie (inżynierowie).

"Panowie który 'parkiet'?

Odpowiedzi:

Pan 1 (33l. skończył budowę domu jakieś 3 lata temu) zależy gdzie to ma być? jak na wieś to matowy jak do miasta to po prawej.

Pan 2 (45l. skończył budowę domu jakieś 4 lata temu) zdecydowanie mat ale na jaśniejszym brud będzie mniej widoczny,

Pan 3 (47l miesiąc przed wprowadzeniem do nowego domu) hmm, ten po lewej "

mnie też zdecydowanie podoba się mat. nie mam co do tego wątpliwości! wyobrażając sobie połysk w uzupełnieniu z Twoim dodatkami-błyskami zaczyna się robić jak dla mnie trochę za 'bogato'.

rzuciłabym monetą. Reszka-połysk, Orzeł-mat. gdyby wypadła Reszka na 100 % wybrałabym mat ;)

a nie, a nie, Magda miała pełne wrazeń przedpołudnie... wizyta teściów, krótkie zakupy na bazarku (monsabia, nie udało mi się kupić szyjek indyczych:( kupiłam żeberka cielęce;)), właśnie kończy sie krupniczek robić... jakoś na fm zabrakło czasu:oops:

A zaraz znowu znikam.. Na krótką rundkę po galmoku, a potem na budowę a stamtąd okurzona, opylona na pokaz Zienia:cool:

Ale widzę burza podłogowa trwa... za co jestem Wam bardzo wdzięczna:hug: Bo choć odzywam się w temacie mało, to bardzo mi to pomaga:hug: classic, twoja propozycja kusząca... ale nie:no: bo jednak, to nie jest tak, że obydwie mi się bardzo podobają i nie wiem która lepsza. Raczej jest tak, że żadna nie jest idealna, i JA muszę zadecydować, które wady mnie mniej będą kłuć w oczy...

A z resztą, co tu dużo gadać - muszę mieć kontrolę nad wszystkim:lol2:

Ale najbardziej mi sie spodobała metoda dziewcze:rotfl: Chyba tak zrobię:lol2::lol2::lol2: I dzięki za ankietę w pracy;):hug:

Edytowane przez MagdaZZZ

kurcze, jesteś?! a już chciałam obstawiać, ze dalej składasz ten regał z ikea ;)

z tym GalMok'iem odesłałaś mnie do miejskiego słownika slangu /cóż na niecenzuralny przykład, nie mogłam się oprzeć .. :cool:

PS

(monsabia, nie udało mi się kupić szyjek indyczych:( kupiłam żeberka cielęce;)),

a co monsabia robi smacznego z tych szyjek?