Venus_m 13.10.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Hehehe o wy cwaniary Też tak zrobiłam jeżeli chodzi o balkony zewnętrzne, wsio ryba mi czy to metal czy drewno Zadowolenie męża bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ja mojemu dałam wolną rękę, też z balkonami, ogrodzeniem i kostką, niech ma chłopak coś od życia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ja mojemu dałam wolną rękę, też z balkonami, ogrodzeniem i kostką, niech ma chłopak coś od życia:lol2: Odważna jesteś. Ja w każdym temacie muszę*przejąć pałeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.10.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nieee. co innego dać wolną rękę, kiedy nam podobają się obie wersje, a co innego, gdy zdania są rozbieżne... Tu bym negocjowała wszelkimi metodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Odważna jesteś. Ja w każdym temacie muszę*przejąć pałeczkę Nie do końca, wszystko jest pod moją kontrolą, choć jak dzisiaj poznałam ekipę od kostki:cool:, zastanawiam się czy nie przejąć pałeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 13.10.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Magda, a nie lepiej w takim razie zdać się na męża? Nie wiem jak tam u Was wygląda podejmowanie decyzji, ale jak Mąż chce błyszczącą, Tobie i jedna i druga wersja wygląda, że częściowo tak samo pasuje, jak i nie pasuje, to niech mąż podejmie decyzję będzie miał podłogę jaką chce, a Ty przynajmniej jedną zagwozdkę na głowie mniej. A jak kiedyś nie będzie Ci się podobała (a niemalże gwarantuję, że którakolwiek opcja wygra, to i tak będziesz się zastanawiała, czy ta druga nie byłaby lepsza) to przynajmniej będziesz miała spokój, że druga połówka szczęśliwa;D dobrze napisane, samo sedno zrobiłam test u siebie w pracy. z racji tego, ze pracuję w męskiej obsadzie, testowani byli sami panowie (inżynierowie). "Panowie który 'parkiet'? Odpowiedzi: Pan 1 (33l. skończył budowę domu jakieś 3 lata temu) zależy gdzie to ma być? jak na wieś to matowy jak do miasta to po prawej. Pan 2 (45l. skończył budowę domu jakieś 4 lata temu) zdecydowanie mat ale na jaśniejszym brud będzie mniej widoczny, Pan 3 (47l miesiąc przed wprowadzeniem do nowego domu) hmm, ten po lewej " mnie też zdecydowanie podoba się mat. nie mam co do tego wątpliwości! wyobrażając sobie połysk w uzupełnieniu z Twoim dodatkami-błyskami zaczyna się robić jak dla mnie trochę za 'bogato'. rzuciłabym monetą. Reszka-połysk, Orzeł-mat. gdyby wypadła Reszka na 100 % wybrałabym mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 13.10.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Tyle odpowiedzi, a Magda milczy. Myślicie że ciągle stoi nad tymi próbkami i duma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.10.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) a nie, a nie, Magda miała pełne wrazeń przedpołudnie... wizyta teściów, krótkie zakupy na bazarku (monsabia, nie udało mi się kupić szyjek indyczych:( kupiłam żeberka cielęce;)), właśnie kończy sie krupniczek robić... jakoś na fm zabrakło czasu:oops: A zaraz znowu znikam.. Na krótką rundkę po galmoku, a potem na budowę a stamtąd okurzona, opylona na pokaz Zienia:cool: Ale widzę burza podłogowa trwa... za co jestem Wam bardzo wdzięczna:hug: Bo choć odzywam się w temacie mało, to bardzo mi to pomaga:hug: classic, twoja propozycja kusząca... ale nie:no: bo jednak, to nie jest tak, że obydwie mi się bardzo podobają i nie wiem która lepsza. Raczej jest tak, że żadna nie jest idealna, i JA muszę zadecydować, które wady mnie mniej będą kłuć w oczy... A z resztą, co tu dużo gadać - muszę mieć kontrolę nad wszystkim:lol2: Ale najbardziej mi sie spodobała metoda dziewcze Chyba tak zrobię:lol2: I dzięki za ankietę w pracy;) Edytowane 13 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 13.10.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 aaa - szyjki indycze aaa - pokaz Zienia normalnie high life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.10.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ale szyjek nie dostałam:( normalnie komuna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.10.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ale szyjek nie dostałam:( normalnie komuna:( :rotfl: A na ten pokaz to z teściami idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.10.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 hahaha:lol2: no z chęcią, ale już pojechali:roll: Nawet na krupniczek nie poczekali:mad: sama teraz wcinam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.10.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 To smacznegohttp://forum.barcis.pl/images/smilies/kucharz1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 13.10.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 kurcze, jesteś?! a już chciałam obstawiać, ze dalej składasz ten regał z ikea z tym GalMok'iem odesłałaś mnie do miejskiego słownika slangu /cóż na niecenzuralny przykład, nie mogłam się oprzeć .. PS (monsabia, nie udało mi się kupić szyjek indyczych:( kupiłam żeberka cielęce;)), a co monsabia robi smacznego z tych szyjek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.10.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 a co monsabia robi smacznego z tych szyjek? Chyba zupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 13.10.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Chyba zupę no tak ! ups , chyba krupnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.10.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 smacznego krupniczku i pokazu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ooo pokaz Zienia komuna to chyba u mnie jak kiedyś pojechałam na weekend do siebie, idę do mięsnego i mówię : czy dostanę pierś z kurczaka? a pani na mnie jak na jakąś głupią "a skąd?! " - to jest komuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.10.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ostatnio Monaco i książę a teraz Zień- Magda nie chce wróżyć, ale coś mi się zdaje, że niedługo będziemy o Tobie czytać na kozaczku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.10.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 pokaz Zienia?? płytki będziesz oglądać z kolekcji dla Tubadzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts