joliska 13.10.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Kasiu Co do papparazzich, to ich raczej powinna interesować śp. Nasierowska, a nie Sonia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Faktycznie wygląda jak Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Morena, Morena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.10.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) Hmm,no to jak mrówka75 tak już poruszyła ten temat, to ja chciałam spytać Magda, czy to nie przypadkiem Ty jesteś z mężem na tym zdjęciu z tyłu ( źródło: INTERIA.PL) ? ....... ps. Swoją drogą, to paparazzi niczego nie uszanują... :/ No ja:( No to teraz już znacie nawet całą moją rodzinę Ale co za wzrok Kasiu Morena, Morena... what do you mean mrówcia? Edytowane 13 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 oj no to przecież ten pan na zdjęciu to jeden ze współwłaścicieli znanego nam siedliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ale co za wzrok Kasiu ]? No ja już tak mam...nie wiem jakoś wyostrzony wzrok ja też nie zakumałam o co Mróweczce chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ja tam proponuję powrót do panela dyskusyjnego o podłogach ...sorry dziewczyny ale ja chyba nie czułabym się szczęśliwa, gdyby ktoś zadał mi to pytanie zilustrowane zdjęciem pogrzebowym - czy to ty? ...Kasia bez urazy ...przecież można wysłać priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 sorry dziewczyny ale ja chyba nie czułabym się szczęśliwa, gdyby ktoś zadał mi to pytanie zilustrowane zdjęciem pogrzebowym - czy to ty? ...Kasia bez urazy ...przecież można wysłać priv? Lasche, z ust mi to wyjęłaś. Popieram Cię w 100%. Kasia_1982 nie powinnaś tak obnażać Magdy bez jej zgody. Sorki Madzia, że się wtrąciłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E.J.P. 13.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ja ogolnie nie czulabym sie szczeliwa gdyby ktos robil zdjecia mojej rodzinie podczas tak intymnej ceremonii.smutne i niesmaczne:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Madzia to kiedy nawiedzamy Monsabię ja po niedzieli się do niej na budowę wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 To zdjęcie jest na internecie,ogólno dostępne dla wszystkich. Nie pomyślałam,że mogę kogoś urazić, skoro i tak ta Osoba wie,że w takiej a nie innej sytuacji robiono jej zdjęcia. Jednak jeśli nieświadomie popełniłam faux pas,to nie ma problemu, usuwam moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.10.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) Kochane, nie poczułąm się jakoś nadzwyczaj urażona (pytaniem, bo paparazzi to co innego:mad:), więc nie musicie stawać w mojej obronie:hug: Zaraz miałam poprosić kasię o usunięcie linka, ja go usunę z cytatu i po krzyku;) Przy okazji dziękuje kasi, bo pewnie sama bym nie trafiła na te zdjecia... a tak chociaż wiem, który portal tak się "zniżył":( Edytowane 13 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Wracając do tematów budowlanych... jak tam pokaz Madziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.10.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Magda,ciesze sie ze tak tego nie odebralas,bo przeciez nie taki byl cel mojego pytania Obronczynie walcza jak lwice Ja juz usunelam,zanim to napisalas,i nawet napisalam Ci zebys usunela swojego na priv Opowiadaj jakie suknie były na pokazie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.10.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) A tam, dajcie spokój z tym pokazem:rotfl: Tak to jest, jak zaproszenia przechodzą przez mojego męża:lol2: On nawet nie przeczyta:rotfl:To nie był żaden pokaz, tylko bankiet. A bankiet jak to bankiet = nuuuudyhttp://emoty.blox.pl/resource/ziewanie.gif więc szybko stamtąd zwialiśmyhttp://emoty.blox.pl/resource/runaway.gifJedyny plus taki, że wszystko odbywało się u niego w atelier, więc była w końcu okazja sobie pooglądać te jego wnętrza:wiggle: Fajne są, ale też nic nowego;) My style:lol:Ogólnie pepejens była najbliżej:lol2: Edytowane 13 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 A tam, dajcie spokój z tym pokazem:rotfl: Tak to jest, jak zaproszenia przechodzą przez mojego męża:lol2: On nawet nie przeczyta:rotfl: No tak, typowy samiechttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif Ale coś tam zobaczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Jezuniu, a ja dzisiaj jak kocmołuch dokładałam drewna do kominka - twarz mam opaloną jak po miesiącu w Algierii a te tu o bankietach rozmawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.10.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Jezuniu, a ja dzisiaj jak kocmołuch dokładałam drewna do kominka - twarz mam opaloną jak po miesiącu w Algierii a te tu o bankietach rozmawiają http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.10.2011 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Madzia to kiedy nawiedzamy Monsabię ja po niedzieli się do niej na budowę wybieram pasiczku, no my też się z monią na przyszły tydzień umawiałyśmy... z dzieciaczkami:D więc możnaby większy zlot zrobić... tylko moje małe chyba się rozłożyło:( Dziś katarek, a teraz w nocy co chwila z kaszlem się budzi, nawet wymiotowała:( (z tego kaszlu raczej) co chwilę płakulka... Także pewnie nic z tego nie wyjdzie:( Chyba, że jednak same my - kobitki się spotkamy:D Dobra, na koniec dnia muszę się pochwalić, bo aż mnie skręca z radości, ale aż się boję zapeszyć... od poniedziałku rusza nasza przebudowahttp://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.10.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ooo oto super wieści! CZEMU TAKIMI MAŁYMI LITERKAMI, MAŁY WŁOS A BYM PRZEOCZYŁA :evil: To oczywiście a propos przebudowy, Hanutka szkoda może przejdzie raz-dwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts