MagdaZZZ 17.10.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Odżywka Herona? właśnie wczoraj mi ją mój kochany małżonek zbił Ale to tylko raz na 4 miechy trzeba zrobić Co to za kwota w porównaniu do naszych kremów, pudrów, wód micelarnych itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.10.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Madzia, pierniczki super ale, Matko Ty mi z nieba z tym newsem spadłas, Kobietko! Czytam, czytam i juz sie rozmarzyłam, ze po tylu latach katowania wlosow prostownica-odstawie ja w kąt a bede miec fajowe wloski... ech... zorientuję sie u siebie-w kielcowni, czy takie cuda robia, jesli nie-poproszę Cie na pw o namiary, ok?podasz, prawda? Ale suuuuper! A moj Mezus, Venusku tez mysli tymi kategoriami, co Twoj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.10.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ha, wiedziałam, że niejednej z was się przyda ten news:lol2: Ja się czuję, jakbym odkryła Amerykę (no razem z mamusią) Długo zwlekałam z jego ujawnienie, bo trochę się czuję jak komiwojażer reklmujący "swój super hiper produkt":lol2: Tu masz pierwszą lepszą ofertę w Kielcach: http://oferia.pl/usluga/item330951-kuracja-keratynowa-global-keratin I jaka miła cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.10.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Madziu, swoja drogą spoznilam sie z wizyta u Ciebie, bo dzis bylam u fryzjera i go mogłam zapytac:bash:Podanego przez Ciebie salonu nie znam, ale na pewno jutro zrobie research:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.10.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ja też nie znam:lol2: Ale wystarczy wpisać Global Keratin + nazwe miasta i pojawiają się adresy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.10.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 toż ja gotowam była do Wawki na ten zabieg jechac a Ty mi tu jakies u mnie salony wynajdujesz...ech:D Swoją droga bylismy niedawno z M. na sztuce w teatrze Jandy (warto było), wiec na zabieg w Wawie tez nie trzeba by mnie dlugo namawiac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.10.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 no to dawaj:lol2: choć opłacic ci się nie opłaci, bo w wawie pieruńsko drogie te zabiegi:mad: Widzę, że wszędzie indziej blisko połowę taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.10.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 A ja mam długie blond druty:P:popcorn: Z włosami nie mam problemu są akurat, ani za mało ani za dużo:D Ale jak już jesteśmy w temacie włosów to ja chętnie pozbyłabym się owłosienia na stałe tu i ówdzie Kiedyś pisałaś Madziu że laser nie podziałał, może znalazłaś jakiś inny specyfik na tę przypadłość Ja właśnie intensywnie myślę o laserze, ale właśnie... różne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.10.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 popytam jutro!Tylko tak sie nakrecilam na ten zabieg, ze teraz nie zasne:) ale musze sie niestety postarac, bo jutro pewnie mi synus pobudke zrobi wczesnie-choc ostatnio jest b. dzielny i wstajemy o 9:) Pa, Madziu i dzieeeeeeeeeeeeeeeki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 w wawie pieruńsko drogie te zabiegi:mad: Jak wszystko inne teżhttp://emoty.blox.pl/resource/wnerw.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.10.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ale idzie to w parze z zarobkami przynajmniej a co poza global keratin i nieruchomociami jest dużo droższe niż w pozostałych częściach kraju? A na mnie laser zadziałał mimo że musiałam przerwać serię to i tak jest różnica w "zaroście" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.10.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 (edytowane) Jak wszystko inne teżhttp://emoty.blox.pl/resource/wnerw.gif Niestetyhttp://emoty.blox.pl/resource/zygi.gif Maruś, ja jeszcze byłam raz na EpilFree. To też może być fajne, no ale trzeba by zrobić całą serie - ja byłąm tylko raz przed wakacjami:p Ale skóra była gładziutka przez ponad miesiąc:yes: A teraz (jak mi opalenizna zejdzie:P) idę znowu na laser. Ale już chyba nogi sobie daruję Może na bikini podziała:lol2: Edytowane 17 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ale idzie to w parze z zarobkami przynajmniej Nie zawsze:no: a co poza global keratin i nieruchomociami jest dużo droższe niż w pozostałych częściach kraju? Wszystkie inne usługi, materiały (chociażby budowlane)- często zamawialiśmy z drugiego końca PL o 30% taniej i wiele, wiele innych rzeczy:( Mieszkam tu od urodzenia i wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.10.2011 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 (edytowane) Dobra, żeby nie było, że u mnie już w ogóle tak niewnętrzarsko... Znalazłam dziś piękne klamki, "Moje Klamki":wiggle. W końcu:lol2: Bo już traciłam nadzieję. W salonie były w ogóle w rewelacyjnym kolorze zwanym czarny nikiel. Moim zdaniem przy białych drzwiach wyglądałyby obłędnie... ale mąż mnie pogonił z takim pomysłem:P I będą pewnie w chromie... http://i3.fmix.pl/fmi1399/9f11a199002bbc4c4e9cb0c8/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1705/221cc475000bc1174e9cb0c4/zdjecie.jpg Jako że nasze drzwi będą bardzo wysokie (240), to uważam, że klamka musi być na szyldzie (taka z rozetą po prostu zginie): http://i3.fmix.pl/fmi2462/e0a062bf000126134e9cb0c5/zdjecie.jpg A w domu odkryłam jeszcze, że do kompletu są klamki okienne:wiggle: (od początku planowaliśmy zmianę). Zobaczcie jakie fajne są te w formie... no właśnie - czego? Wężyka? To musi się jakoś fachowo nazywać Chodzi mi o tą klamkę na górze po lewej: http://i1.fmix.pl/fmi1193/23dc841a0014f4be4e9cb0c9/zdjecie.jpg A najbardziej mnie zachwyca, że w końcy jakaś klamka z naprawdę długą rączką Ostatnio mam wrażenie, że wszystkie takie jakieś maleńkie:-x Przy naszych gigantycznych drzwiach wyglądałyby śmiesznie.... A te klasyczne, smukłe, no cudo:rolleyes: Ciekawe czy ktoś jeszcze to dostrzeże i doceni:lol2: Edytowane 17 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.10.2011 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Wiecie co, coś wam jeszcze powiem... w weekend to cisza w eterze, a w poniedziałek:o No jak się wszystkie rzucą, to nie nadążam za wątkami normalnie:mad: I tak: pudelek nie ruszony, facbook nie tkniety, nie wiem co u Tuskowej:mad: No normalnie takie zaległości:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 17.10.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Aaaa więc jednak to szkiełka:lol2:] no widzisz agawi :kulawłeb: ale dziękuję za tą chwilę pełną nadzieii ) venus też mam podobnie tolerancyjnego męża, w moim przypadku dużą zasługę zawdzięczam teściowej, mąż 'za młodego' często jezdził z teściową na zakupy hazeleyes Kielce powiadasz?jaki salon? /będzie długo, można przejść od razu do wersu z klamkami/ pierwszy raz autentycznie szczerze przejęłam się swoim wyglądem i było to właśnie po wyjściu z kieleckiej Awangardy… wystawialiśmy się na targach autostrada z holendrami i jeden holender-przyjaciel, z racji tego, że nie mógł przyjechać na mój ślub a chciał sprawić mi prezent zaproponował, że zrobię mu wielką radość jeśli pójdę z nim do fryzjera. .. uznał, że nie ma dla kobiety większej frajdy niż zmiana image-u.. na początku byłam przeciwna (ach ta kobieca intuicja!) ale jak to na targach bywa w pewnym momencie intuicja została uśpiona;) i wszyscy uznaliśmy, że to super crazy pomysł.. zrobiliśmy wywiad w recepcji odnośnie najlepszego salonu w Kielcach i obraliśmy kurs na Awangardę.. Moje drogie nie wiem co zawiodło..? komunikacja z przemiłym panem fryzjerem, może ciut za dużo ciemnego barwnika wpadło do mieszania, może zagadałam pana i za długo się rozjaśniało… w efekcie wyglądałam jak ‘ta zła z bajki 101 dalmatyńczyków, ta co robiła futra’.. miałam takiego dalmatyńczyka na głowie, czarny łeb z białymi pasemkami … a przed wejściem zwyczajna ‘modna’ w sezonie fryzura, ciemniejsza góra, jaśniejszy dół, dla mnie naturalnie.. Pan fryzjer zaś uznał, że to skandaliczne odrosty i koniecznie trzeba kolor wyrównać do ciemnej góry a potem, żeby rozjaśnić pociągnął siwy balejaż … dziewczyny, miałam mieć więcej promieni słońca we włosach a miałam tydzień z lustra wycięty.. jak wrociłam do domu mąż przywitał mnie słowami: ‘moooja czarownico’. następnego dnia byłam już u mojej ukochanej fryzjerki.. jak zwykle udało się coś wymodzić ale moje włosy na tym super crazy pomyśle bardzo ucierpiały.. wniosek: nigdy tego typu szalonych wybryków. jeśli fryzjer to zaufany, taki, któremu wystarczy mrugnąć okiem i wie co robić albo z polecenia osoby, do opinii której mamy zaufanie. Ja bym jechała do tej warszawy.. Madzia wie co poleca ) np. klamki jak dla mnie rewelacja!!!!!. piękne!! a do tego wyglądają na przyjemne w 'uchwycie', też się na takie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Pati, straszna historia:rotfl: Na szczęście nie Avangardę Oli "poleciłam" - przed chwilą sprawdziłam to jeszcze;) choć moim zdaniem naprawdę nie da się spieprzyć tego zabiegu. Bo czy ktoś słyszał kiedyś, żeby fryzjer spieprzył nakładanie odżywki?:lol2: Fryzjer, który mi to robił (a też był całkiem z przypadku, w samym salonie z resztą też byłam po raz pierwszy), powiedział, że niedługo będą takie zestawy do samodzielnego użytku. Ponoć na świecie już są. U nas oczywiscie na początek salony chcą się obłowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 18.10.2011 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 też to już sprawdziłam ogólnie salon nie taki zły, pan P też fajny człowiek, polubiłam go tylko chyba zwyczajnie się nie dogadaliśmy . zła byłam tylko na siebie . założyłam z góry, ze na pewno wie o co mi chodzi (moja fryzjerka(od 7 lat ta sama) tak mnie rozpuściła. oduczyłam się tłumaczenia bo tak czy siak wychodzę zadowolona) no tak, odżywki co najwyżej można dokładnie nie spłukać, ale przecież płuczemy sami, wiec rzeczywiście ryzyko złego nałożenia raczej znikome co do laserów, miałam robione np.pachy/urządzeniem Lightwave Advance/, włosy mam ciemne i grube / . po pierwszych wizytach byłam zachwycona, włosy odrastały gdzieniegdzie małymi kępkami, ale przy 5 zaczęły odrastać na większej powierzchni tylko, że bardzo cieniutkie. teraz jestem przed 6. ogólnie plus jest taki, że nie mam już efektu 'ciemnej pachy' ale czy przestaną rosnąć zupełnie? pewnie nie! cd klamek – też był czas kiedy, szukałam swojego typu. ostatnim były: http://www.wystrojwnetrz.net/klamka-kora-rozeta-p-4031.html kupiłam nawet jedna, bardzo przyjemny uchwyt, miły. zaletą też na pewno jest matowa część chwytowa/nie palcuje się/ ale co do wykonania mam zastrzeżenia. te, które prezentujesz są bez porównania ładniejsze. fajnie, ze mają uchwyt do drzwi przesuwnych, co nieczęsto się zdarza. wężyki powiadasz ze względu na wygodę wybrałabym te standardowe, przy wężykach trzeba rozczapierzać palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2011 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Magda, ja mam klamki z dodatkiem czarnego niklu na białych drzwiach. Czarny nikiel + zwykły nikiel. Fajnie to wygląda Tylko ja wolę klamki na rozecie. Teraz mam z szyldem i już tak nie chcę. Marzy mi się kwadratowa rozeta. U Ciebie, przy rozmiarach drzwi (znalazłam w Twoim przepastnym wątku ), szyld jednak lepiej będzie wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.10.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A te klasyczne, smukłe, no cudo:rolleyes: Ciekawe czy ktoś jeszcze to dostrzeże i doceni:lol2: Od ponad dwóch i pół roku mam analogiczne faliste wysmuklasy z marketu. Baaardzo wygodnie się łapie za taką anatomiczną klamkę Ten czarny nikiel jest obłędny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts