MagdaZZZ 18.10.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Od ponad dwóch i pół roku mam analogiczne faliste wysmuklasy z marketu. Baaardzo wygodnie się łapie za taką anatomiczną klamkę Ten czarny nikiel jest obłędny!!!! Prawda:rolleyes: Nie wiem o co chodzi mojemu mężowi:mad: narendil - ja mam na rozetach (dość podobne do tych tylko mniejsze) i kiedyś byłam nimi zachwycona, a teraz już mi się znudziły:roll: Widać każdy tak ma, że w nowym chce odwrotnie:lol2: dziewcze, laser pod pachami zadziałał u mnie dokładnie tak samo:yes: Nie usunął całkiem owłosienia, a jedynie zamienił je na jasne, cieniutkie włoski. Ale podejrzewam, że i to nie będzie na zawsze:roll: Pewnie po paru miesiącach wszystko wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.10.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 dziewcze, laser pod pachami zadziałał u mnie dokładnie tak samo:yes: Nie usunął całkiem owłosienia, a jedynie zamienił je na jasne, cieniutkie włoski. Ale podejrzewam, że i to nie będzie na zawsze:roll: Pewnie po paru miesiącach wszystko wróci... A ja wosk polecam, ale nie taki domowy w plastrach, tylko w gabinecie, ciekły... Technologia mniej zaawansowana niż laser, a owłosienie prawie zniknęło W niektórych miejscach zabieg bolesny (oj, bolesny ), ale myślę, że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.10.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) dziewcze, przykro mi ze akurat w moim miescie taki zonk Ci sie przydarzył...tez zaliczylam podobna historię-przypadkowy salon, przypadkowa fryzjerka ( u mojego nie bylo wolnego terminu)...no i efekt-wygladalam jak czarna wrona z blond pasemkami... nigdy wiecej eksperymentów. Madzia klamki wyczesane i rasowe:yes: ale nie wiem, ktory kolor lepszy, bo oba piękne. A o jakich drzwiach pisalas, ze beda takie wysokie? z nadbudowanym panelem nad nimi? Cos takiego? Zaraz usunę. Juz;) Edytowane 18 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 18.10.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 o rety miałam chyba do nadrobienia u Ciebie ze 30 stron, masakra mała ... ani jednego twojego zdjecia nie zobaczyłam a powiem, że po tym co dziwewczyny pisały to mam czego żałować ! ale za to śliczny Hanutek został i zdjecia z wyjazdów Hania jest przecudowna ... Oczywiście łazienka mnie powaliła na kolana bardzo , bardzo mi sie podoba. Teraz trzymam kciuki za szybka przebudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nie, nie Olu, żadnych zabudowanych paneli nie będzie. U mnie na zamówienie skrzydło 230 cm, Z opaską ponad 240 cm całe drzwi. A wosk, to się zgadzam:yes: Ja mam przerzedzone włosy na nogach właśnie dzięki woskowi, na który przed ciążą chodziłam bardzo regularnie, a nie przez lase:P Ale to o czym pisałam, ten Epil Free, to właśnie metoda usuwania owłosienia woskiem połączona z nakładaniem jakichś specyfików, które utrudniają, a długo falowo - zapobiegają ich odrastaniu. I to jest naprawdę fajne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 o rety miałam chyba do nadrobienia u Ciebie ze 30 stron, masakra mała ... ani jednego twojego zdjecia nie zobaczyłam a powiem, że po tym co dziwewczyny pisały to mam czego żałować ! ale za to śliczny Hanutek został i zdjecia z wyjazdów Hania jest przecudowna ... Oczywiście łazienka mnie powaliła na kolana bardzo , bardzo mi sie podoba. Teraz trzymam kciuki za szybka przebudowę dagunia, to o łazience coś było 30 stron temu? Ja myślałam, że to temat sprzed conajmniej 100 stron:lol2: Już tak dawno wnętrzarsko nic się nie działo:roll: Fajnie, że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.10.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Madzia, klamki do Ciebie byłyby super, chrom jest taki wszędobylski, a czarny nikiel już nie, to coś więcej. Mam teraz w mieszkaniu klamki na rozetach i w domu tez chcę na rozecie, ale przy Waszych OGROMNYCH drzwiach (240cm to prawie wysokość naszego parteru w domu - tam jest 250 ) zdecydowanie szyld. Też planuję zmiany klamek w oknach kiedyśtam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Madzia klamki piękne, bardzo eleganckie a ten czarny nikiel mmmm na pewno by wam pasował, chrom też ale chrom to jest wszędzie (sama będę mieć, bo u mnie nic innego nie pasuje) czarownicooo mooooja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Dlaczego czrownico moja? Czyżbym zgadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Czekajcie, czekajcie... czyżbym już parę głosów na black nickiel naliczyła? Zaraz się okaże, że mąż nie ma nic do gadania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.10.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 witaj Madziu! Jestem u Ciebie stałą podglądaczką-ale niestety rzadko piszę .Ale juz się usprawiedliwiam ;)Zazwyczaj czytam "Cię" z pracy.Wtedy z bardzo poważną,skupioną i "zapracowaną" miną wpatruję się w monitor;).A w domu?Jeśli mam być szczera to brak czasu na klikanie.Po przeprowadzce do nowego domu-wracamy do "normalnego" trybu życia-trochę zapomnianego przez budowę -tzn.wyjeżdżamy,imprezujemyi korzystamy z życia.Bo podczas budowy jakoś nie było na to albo czasu,albo siły albo pieniędzy Cieszę,że przeczytałam u Ciebie o "tym cudownym" zabieg keratynowym-dzwoniłam do salonów aby zasięgnąć informacji i zamierzam się umówić.Mam nadzieję,że będzie za co dziękować Ja też jestem za czarnym niklem (jeśli chodzi o klamki).Chromowe są taaaaaaaaaaaaakie banalne (sama mam ) To pisałam ja-blondynka od tronu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 hahaha:lol2: lady, miło że wpadasz choćby po cichutku na paluszkach;) Coś czuję, ze będzie nikiel:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 I bardzo dobrze - czarne niesamowicie zadają szyku, a chrom... tak jak napisała Lady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.10.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Madziu! Jęśli Twój ąż będzie miał jeszcze jakiekolwiek wątpliwości)(choć wierzę,że masz sposoby aby go przekonać ) niech zajrzy na FM i przeczyta rady innych :ziew: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.10.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 I bardzo dobrze, są baaardzo eleganckie . A co mężowi nie pasuje ? Przecież nie ma nic do gadania skoro MY mówimy, że są ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 oj nie - ja swojego trzymam z dala od forum, a rady i pomysły przekazuję werbalnie:).jeszcze by się dowiedział biedaczek, że jesteśmy na początku remontu, a nie końcu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 oj nie - ja swojego trzymam z dala od forum, a rady i pomysły przekazuję werbalnie:). Jeszcze by się dowiedział biedaczek, że jesteśmy na początku remontu, a nie końcu:d :D Uwielbiam poczucie humoru dziewczyn z FM ;)Już Wam to mówiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.10.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 oj nie - ja swojego trzymam z dala od forum, a rady i pomysły przekazuję werbalnie:). jeszcze by się dowiedział biedaczek, że jesteśmy na początku remontu, a nie końcu:D zamiast pytać "wymienimy parapety zewnętrzne?" mówię "mamy jeszcze tynk? będzie potrzebny podczas wymiany parapetów na wiosnę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif padłam:) aczkolwiek, po namyśle stwierdzam, że w sumie ja też stawiam swojego przed faktem dokonanym.przyznam się, że był mocno zdziwiony, jak przyszedł pewnego dnia z pracy i zobaczyl boazerię w połowie pomalowaną. a od pół roku dyskutowaliśmy, że to jednak za dużo roboty, efekt niepewny itd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Fajne te klamki Madzia, dziewczyny już wybrały kolor, ja się przyłączam:yes: Czarny nikiel rulez:lol2: I to na szyldzie:)I masz racje, że teraz większość jest takich krótkich... blllleeeee:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts