Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

:rotfl: Od ponad dwóch i pół roku mam analogiczne faliste wysmuklasy z marketu. Baaardzo wygodnie się łapie za taką anatomiczną klamkę :yes:

Ten czarny nikiel jest obłędny!!!!

Prawda:rolleyes: Nie wiem o co chodzi mojemu mężowi:mad:

narendil - ja mam na rozetach (dość podobne do tych tylko mniejsze) i kiedyś byłam nimi zachwycona, a teraz już mi się znudziły:roll: Widać każdy tak ma, że w nowym chce odwrotnie:lol2:

dziewcze, laser pod pachami zadziałał u mnie dokładnie tak samo:yes: Nie usunął całkiem owłosienia, a jedynie zamienił je na jasne, cieniutkie włoski. Ale podejrzewam, że i to nie będzie na zawsze:roll: Pewnie po paru miesiącach wszystko wróci...

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewcze, laser pod pachami zadziałał u mnie dokładnie tak samo:yes: Nie usunął całkiem owłosienia, a jedynie zamienił je na jasne, cieniutkie włoski. Ale podejrzewam, że i to nie będzie na zawsze:roll: Pewnie po paru miesiącach wszystko wróci...

A ja wosk polecam, ale nie taki domowy w plastrach, tylko w gabinecie, ciekły... Technologia mniej zaawansowana niż laser, a owłosienie prawie zniknęło :rolleyes: W niektórych miejscach zabieg bolesny (oj, bolesny ;) ), ale myślę, że warto :yes:

dziewcze, przykro mi ze akurat w moim miescie taki zonk Ci sie przydarzył...tez zaliczylam podobna historię-przypadkowy salon, przypadkowa fryzjerka ( u mojego nie bylo wolnego terminu)...no i efekt-wygladalam jak czarna wrona z blond pasemkami...:D nigdy wiecej eksperymentów.

Madzia klamki wyczesane i rasowe:yes: ale nie wiem, ktory kolor lepszy, bo oba piękne. A o jakich drzwiach pisalas, ze beda takie wysokie? z nadbudowanym panelem nad nimi? Cos takiego? Zaraz usunę.

Juz;)

Edytowane przez hazeleyes1982

o rety miałam chyba do nadrobienia u Ciebie ze 30 stron, masakra mała :) ... ani jednego twojego zdjecia nie zobaczyłam a powiem, że po tym co dziwewczyny pisały to mam czego żałować ! ale za to śliczny Hanutek został i zdjecia z wyjazdów :) Hania jest przecudowna ...

Oczywiście łazienka mnie powaliła na kolana :lol2: bardzo , bardzo mi sie podoba. Teraz trzymam kciuki za szybka przebudowę :)

Nie, nie Olu, żadnych zabudowanych paneli nie będzie. U mnie na zamówienie skrzydło 230 cm, Z opaską ponad 240 cm całe drzwi.

A wosk, to się zgadzam:yes: Ja mam przerzedzone włosy na nogach właśnie dzięki woskowi, na który przed ciążą chodziłam bardzo regularnie, a nie przez lase:P

Ale to o czym pisałam, ten Epil Free, to właśnie metoda usuwania owłosienia woskiem połączona z nakładaniem jakichś specyfików, które utrudniają, a długo falowo - zapobiegają ich odrastaniu. I to jest naprawdę fajne:yes:

o rety miałam chyba do nadrobienia u Ciebie ze 30 stron, masakra mała :) ... ani jednego twojego zdjecia nie zobaczyłam a powiem, że po tym co dziwewczyny pisały to mam czego żałować ! ale za to śliczny Hanutek został i zdjecia z wyjazdów :) Hania jest przecudowna ...

Oczywiście łazienka mnie powaliła na kolana :lol2: bardzo , bardzo mi sie podoba. Teraz trzymam kciuki za szybka przebudowę :)

dagunia, to o łazience coś było 30 stron temu?:o Ja myślałam, że to temat sprzed conajmniej 100 stron:lol2: Już tak dawno wnętrzarsko nic się nie działo:roll:

Fajnie, że już jesteś:hug:

Madzia, klamki do Ciebie byłyby super, chrom jest taki wszędobylski, a czarny nikiel już nie, to coś więcej. Mam teraz w mieszkaniu klamki na rozetach i w domu tez chcę na rozecie, ale przy Waszych OGROMNYCH drzwiach (240cm to prawie wysokość naszego parteru w domu - tam jest 250 :D) zdecydowanie szyld.

Też planuję zmiany klamek w oknach kiedyśtam.

witaj Madziu!

Jestem u Ciebie stałą podglądaczką-ale niestety rzadko piszę :(.Ale juz się usprawiedliwiam ;)Zazwyczaj czytam "Cię" z pracy.Wtedy z bardzo poważną,skupioną i "zapracowaną" miną wpatruję się w monitor;).A w domu?Jeśli mam być szczera to brak czasu na klikanie.Po przeprowadzce do nowego domu-wracamy do "normalnego" trybu życia-trochę zapomnianego przez budowę :(-tzn.wyjeżdżamy,imprezujemyi korzystamy z życia.Bo podczas budowy jakoś nie było na to albo czasu,albo siły albo pieniędzy :D

Cieszę,że przeczytałam u Ciebie o "tym cudownym" zabieg keratynowym-dzwoniłam do salonów aby zasięgnąć informacji i zamierzam się umówić.Mam nadzieję,że będzie za co dziękować ;)

Ja też jestem za czarnym niklem (jeśli chodzi o klamki).Chromowe są taaaaaaaaaaaaakie banalne (sama mam :o) :(

To pisałam ja-blondynka od tronu;)

oj nie - ja swojego trzymam z dala od forum, a rady i pomysły przekazuję werbalnie:).

jeszcze by się dowiedział biedaczek, że jesteśmy na początku remontu, a nie końcu:D

:rotfl:

zamiast pytać "wymienimy parapety zewnętrzne?" mówię "mamy jeszcze tynk? będzie potrzebny podczas wymiany parapetów na wiosnę" :D

http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif

padłam:)

aczkolwiek, po namyśle stwierdzam, że w sumie ja też stawiam swojego przed faktem dokonanym.

przyznam się, że był mocno zdziwiony, jak przyszedł pewnego dnia z pracy i zobaczyl boazerię w połowie pomalowaną.

a od pół roku dyskutowaliśmy, że to jednak za dużo roboty, efekt niepewny itd:)