Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Nihiru :D dlatego już zapowiedziałam (lojalnie !), że któregoś dnia jak wróci z pracy to drzwi od strony wiatrołapu będą białe :cool:. Jedyne czego nie mogę przeforsować to tv na górze zamiast na dole :) ale może niech ma chłop coś od życia :D. Najwyżej któregoś dnia zabuduję mu ten telewizor odpowiednią szafką ;).

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czarownico moja to było odnośnie historii bodajże dziewcze o fryzjerze :lol2:

Przejrzałam wasze wizualki i jeżeli będziecie mieli te czarne wstawki w salonie to tylko czarny nikiel. U nas by nie pasował, ja nawet czarnej lampy nie mogę przeforsować bo zaraz słyszę że nie spójnie z resztą domu :lol2: ale u was pasuje i jest taki piękny :eek:

To ja przy Was "pikuś' jestem :o

Ale pilna uczennica za mnie ;) :p

No ale powiedz sama: ja od lat przeglądam magazyny, blogi, fora w poszukiwaniu inspiracji, od roku myślę, kombinuję, główkuję, rozważam warianty i pomysły; w końcu podaję mu na tacy owoc całej tej mojej pracy, a on na to "nie". Nie i koniec.

No i ja wtedy dostaję tzw.: wścieklizny:)

ja od lat przeglądam magazyny, blogi, fora w poszukiwaniu inspiracji, od roku myślę, kombinuję, główkuję, rozważam warianty i pomysły; w końcu podaję mu na tacy owoc całej tej mojej pracy, a on na to "nie". Nie i koniec.

O kurcze :rotfl: Myślałam, że tylko ja się z tym problemem borykam :lol2:

Nowy przepis zawsze chętnie przygarnę, ale za wykład dziękuję - sama potrafię:rotfl:

Oto dowód (nawet zdjęcie zrobiłam:lol2:) - moje słynne placuszki z cukini i fety ze śmietaną i łososiem:

http://i1.fmix.pl/fmi1392/9fad8bdb0022085b4e9dcfc0/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi2725/9d0129ba0002f9434e9dcfec/zdjecie.jpg

Tym razem nie na patelni smażone, a w piekarniku pieczone - meeega dietetyczne:D

Magda, robimy coś w czwartek?

Robimy, robimy:yes: Ja już wiem, że dziecko me nie chore:no: Więc mogę i z nim. Tylko mówcie która opcja w końcu:)

dużą ilością natki pietruszki. Pychotka!

Brawo Gabs, wielkie brawo! :yes: uwielbiam natkę i też*do takich placuszków dodaję masę :yes:

I jeszcze sosik z jogurtu bałkańskiego czosnku i koperku zamiast śmietany (z łososiem się super kompomuje)

Magda, dobrze że się*najadłam bo te z łososiem i kawiorem bym wyrwała z ekranu ;)

A ja tam zawsze wykładów chętnie posłucham, mimo że sama potrafię :p