yokasta 18.10.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nihiru dlatego już zapowiedziałam (lojalnie !), że któregoś dnia jak wróci z pracy to drzwi od strony wiatrołapu będą białe . Jedyne czego nie mogę przeforsować to tv na górze zamiast na dole ale może niech ma chłop coś od życia . Najwyżej któregoś dnia zabuduję mu ten telewizor odpowiednią szafką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.10.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 zamiast pytać "wymienimy parapety zewnętrzne?" mówię "mamy jeszcze tynk? będzie potrzebny podczas wymiany parapetów na wiosnę" To ja przy Was "pikuś' jestem Ale pilna uczennica za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.10.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ucz się ucz, bo nauka to wiadomo .... Forum przydatna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Czarownico moja to było odnośnie historii bodajże dziewcze o fryzjerze Przejrzałam wasze wizualki i jeżeli będziecie mieli te czarne wstawki w salonie to tylko czarny nikiel. U nas by nie pasował, ja nawet czarnej lampy nie mogę przeforsować bo zaraz słyszę że nie spójnie z resztą domu ale u was pasuje i jest taki piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Weż Magda te ciemne. ty będziesz mieć tak na staro , eklektycznie . będą pasować!!! przeforsuj u męza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 To ja przy Was "pikuś' jestem Ale pilna uczennica za mnie No ale powiedz sama: ja od lat przeglądam magazyny, blogi, fora w poszukiwaniu inspiracji, od roku myślę, kombinuję, główkuję, rozważam warianty i pomysły; w końcu podaję mu na tacy owoc całej tej mojej pracy, a on na to "nie". Nie i koniec. No i ja wtedy dostaję tzw.: wścieklizny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.10.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ja od lat przeglądam magazyny, blogi, fora w poszukiwaniu inspiracji, od roku myślę, kombinuję, główkuję, rozważam warianty i pomysły; w końcu podaję mu na tacy owoc całej tej mojej pracy, a on na to "nie". Nie i koniec. O kurcze Myślałam, że tylko ja się z tym problemem borykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 O kurcze Myślałam, że tylko ja się z tym problemem borykam Niestety, jest nas więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.10.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Niestety, jest nas więcej Ja jak sobie upatrzyłam gdzieś Chesterfieldy, to najpierw wysłałam do męża maila z fotami, czy mu się podobają, żeby niepotrzebnie się nie napalać. Odpisał więc teraz na piśmie mam, że MOGA BYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 nie wytrzymam z wami dziewuchy:lol2: a już ty nihiru mnie rozłożyłaś na łopatki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.10.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Przyszłam powiedzieć brystrasznie tu się*dużo dzieje ... podoba mi się*czarny nikiel Magda, robimy coś w czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Monia zrób im lekcje z gotowania:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Monia zrób im lekcje z gotowania:rotfl: gdzie nie zajrzysz tam wyskakuje monia ze swoimi przepisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no ty , raczej!!! ja się uczę, wiesz ile zapisałam w kajeciku. a mąż nie wie co się dzieje!!! dziś nowy makaron z tuną . pyszny był!!! oczywiście zjadłam najwięcej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nowy przepis zawsze chętnie przygarnę, ale za wykład dziękuję - sama potrafię Oto dowód (nawet zdjęcie zrobiłam:lol2:) - moje słynne placuszki z cukini i fety ze śmietaną i łososiem: http://i1.fmix.pl/fmi1392/9fad8bdb0022085b4e9dcfc0/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2725/9d0129ba0002f9434e9dcfec/zdjecie.jpg Tym razem nie na patelni smażone, a w piekarniku pieczone - meeega dietetyczne:D Magda, robimy coś w czwartek? Robimy, robimy:yes: Ja już wiem, że dziecko me nie chore:no: Więc mogę i z nim. Tylko mówcie która opcja w końcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A! Moje dziecko dziś "kawior" łyżkami wcinało i Vinho Verde popijało:o Ja nie wiem skąd ona się wzięła:o:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 18.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Eeeeennnoooo Magda! To jest piękne! Ja robiłam takie placuszki, ale bez fety i niestety smażyłam. Do cukinii dodawałam dużą ilością natki pietruszki. Pychotka!Ale Twoje ładniejsze! Jakie są proporcje cukinii do fety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja na jedną cukinie dałam ok. 1/3 takiego pojemniczka arla apetiny (tylko taką fetę miałam w lodówce;)) - oczywiście startej na drobnych oczkach. Do tego duuużo czosnku i jeszcze więcej pieprzu:rolleyes: i oregano (odrobinkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 dużą ilością natki pietruszki. Pychotka! Brawo Gabs, wielkie brawo! uwielbiam natkę i też*do takich placuszków dodaję masę I jeszcze sosik z jogurtu bałkańskiego czosnku i koperku zamiast śmietany (z łososiem się super kompomuje) Magda, dobrze że się*najadłam bo te z łososiem i kawiorem bym wyrwała z ekranu A ja tam zawsze wykładów chętnie posłucham, mimo że sama potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja na wykłądy nigdy nie chodziłam, tylko na ćiwczenia:P:lol2: No to co z tym czwartkiem??? Opowiecie się w końcu baby:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts