agawi74 28.02.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Magda dobrze mówisz:yes:. Tanie te kinkiety to nie są, ale czasami warto. Wychodzę z takiego założenia, że nie stać mnie na nieuzasadnione oszczędności i szybką wymianę... A kinkieciki bardzo ładne swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.02.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dzięki agawi Alle, żeby nie było, że szastam forsą na prawo i lewo;) to pokażę wam lustro do łazienki córki, które wczoraj kupiłam na allegro za... 80zł (no z transportem 130zł). Ale i tak rekordowo fajna cena:) A lustro ma dokładnie takie wymiary jak potrzebowałam. Wspaniale! http://i3.fmix.pl/fmi2618/a8ee77e1000776504d6c1a5b/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi213/5e6a826a00132f754d6c1a53/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2252/f6e19197001c67b54d6c1a56/zdjecie.jpg Jedyne, co może mi w nim nie pasować, to niewystarczający połysk ramy. Podejrzewam, że to taka satyna jest, a mi by się marzył prawdziwy błysk. Może wiecie czym można polakierować (i czy w ogóle?) malowane drewno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.02.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 (edytowane) Trafiłam na model lamp totalnie nie w moim stylu, ale obiektywnie pięknych (a może subiektywnie;)) - same oceńcie: http://i1.fmix.pl/fmi898/d9b8aa6f002829654d6c270f/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2082/93eb08e2000dadc54d6c27c0/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1418/9361dd00001851c44d6c27c2/zdjecie.jpg Do tego w świetnej cenie. Tu link do jednej z aukcji (sprzedawca ma całą kolekcję): http://allegro.pl/kinkiet-oktawia-abazur-ecru-2bm-oswietlenie-i1464491663.html agawi, beauty jakoś pomyślałam o was dzieczyny:D ale zrozumiem jak pogardzicie:lol2: Może komuś się przyda. Mi się naprawdę podobają Edytowane 28 Lutego 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 agawi, beauty jakoś pomyślałam o was dzieczyny:D ale zrozumiem jak pogardzicie:lol2: Może komuś się przyda. Mi się naprawdę podobają Magda- fajne te lampy i nie pogardzę tyle, że nad schody to nie pasuje, jedynie mogę pomyśleć o gabinecie... Ale kolor starego złota uwielbiam:lol2: Chyba kiedyś natknęłam się ma te lampy w morzu poszukiwań :D Rzeczywiście są estetycznie bardzo ładne. Fanie, że o nas pomyślałaś A co do Twojego lustra to na pewno malowane można polakierować- tym bardziej, że jak piszesz jest to drewno. Upewnij się tylko czy tam aby nie ma jednak żadnego matowego lakieru? Należałoby spytać sprzedawcy co to za lakier i wtedy dokupić identyczny bazowo tylko w połysku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.02.2011 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 agawi, to smieszne, ale okazuje się, że ja założyłam, że to dreno jest:lol2: Na aukcji nic nie jest napisane, z czego rama wykonana. Szukałam drewnianej, to założyłam, że jest drewniana:D Mam nadzieję, że jakiś ordynarny plasik do mnie nie przyjedzie;) Będę się martwić, jak zobaczę, bo zapłacone, to już po ptokach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueMoon 01.03.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja również chciałabym się przywitać, wnętrza cudowne i niesamowicie wysmakowane, 100 % w moim guście!!!Mam pytanko - jak rozwiązałaś kwestię otworu wentylacyjnego drzwi łazienkowych???(jeden podłużny, może 5 okrągłych czy może bez...) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 agawi, to smieszne, ale okazuje się, że ja założyłam, że to dreno jest:lol2: Na aukcji nic nie jest napisane, z czego rama wykonana. Szukałam drewnianej, to założyłam, że jest drewniana:D Mam nadzieję, że jakiś ordynarny plasik do mnie nie przyjedzie;) Będę się martwić, jak zobaczę, bo zapłacone, to już po ptokach:lol2: Acha, w takim razie nie wiemy, co to jest za materiał. No to poczekajmy na przesyłkę- w razie czego dużo stratna nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.03.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 BlueMoon Ciesze się, że trafiłam w twój gust;) Jeśli chodzi o drzwi, to będę chciała raczej bez otworów. teraz tak mam, i jest okej:) agawi - dokładnie:lol2: Nie zbankrutuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 01.03.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja miałam kilka "wpadek" z allegro, ale i tak podsumowując opłaca się ryzykować i zawsze jak coś nie pasuje to można wystawić na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.03.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dobrze prawisz Kasha Zawsze mozna sprzedać Dlatego zawsze warto spróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.03.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Wiecie co, nie wiem o co chodzi, ale od ok. tyg. mam nowy komputer (poprzedni uległ dewastacji przez wiadomą siłe;)), i odkąd z niego korzystam, nie mogę przeglądnąć oferty RomanticHome:( Na szczęście kinkiety Dehli zamówiłam jeszcze ze starego, ale teraz z chęcią dobrłabym sobie abazury i jeszcze coś przejrzała, a tu widzę coś takiego (i nic kliknąć nie mogę): http://i1.fmix.pl/fmi1866/594b071400228dbd4d6d3359/zdjecie.jpg Miał ktoś z was kiedyś tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 01.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Magdo, mi od jakiegoś czasu też ta stronka nie działa. To widać wina strony, a nie laptopa, bo ja z moim nie mam problemów Tylko ona kurcze chyba już ze 2 tygodnie nie działa. Nie pamiętam kiedy próbowałam, ale na pewno dobre kilka dni temu. A dziś to samo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.03.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A mi działa, przez Mozillę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.03.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Wysłałam nawet maila z zapytaniem do Pani Zuzanny. Zapytała z jakiej przeglądarki korzystam. Z explorera. Ale poprzednio też z niej korzystałam i było okej. W końcu kinkiety kupiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jak tak moze dwa slowa w sprawie otworow wentylacyjnych ktore cudownie oszpecaja drzwi. Istnieje cos takiego jak podciecie wentylacyjne lazienkowe czyli powiedzmy dwucentymetrowe podciecie po drzwiami ktora pelni taka sama funkcje jak te tuleje, kratk, siatki. Wiekszosc firm produkujacych drzwi ma to w swojej ofercie ale dystrybutorzy chwalic sie tym nie chca, czemu? Bo podciecie kosztuje 30 zl od skrzydla a tuleje dziurki etc od 80 zl za jedna dziurke. Co sie bardziej oplaca sprzedawcy? A co u nas ladniej wyglada?podsumowujac: domagajcie sie podciecia a jesli macie stolarza ktory wam robi drzwi to juz w ogole mozecie sie wypiac na wszelkie dziurki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.03.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 U mnie Romantic Home pod Google Chrome działa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.03.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 kacha jesli już, to na pewno podcinka. Ale wolałabym bez żadnych otworów. Teraz nie mam i żyjemy;) Ale tak poważnie, to muszę popytać, o co chodzi z tymi przepisami i jakie są konsekwencje. Teraz co kominiarz przychodzi na oględziny wentylacji, to mnie o to opierdziela:lol2: Ale nowe mieszkanie będzien dużo więcej warte, więc muszę się dopytać, czy brak takiej wentylacji nie skutkuje wymiganiem się firmy ubezpieczeniowej z wypłaty odszkodaowania (w razie pożaru? Nawet nie wiem przed czym te dziury mają chronić powiem szczerze. Wiem tylko, że jest przepis, że muszą być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.03.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 U mnie nie ma podcięć ani otworów w drzwiach od łazienki i nikt nie robił z tego problemu. Ale mam okno, to może dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.03.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jeśli chodzi o przepisy to informacja o otworach w drzwiach łazienkowych zawarta jest w Rozporządzeniu Ministra Infrastruktury z dnia 12 kwietnia 2002 roku § 79 p.1 (Dz. U. Nr 75 poz. 690 z 2002 r.)Jesli chodzi o ubezpieczyciela to moze odmowic wyplaty odszkodowannia np po pozarze bo nie milas prawidlowej cyrkulacji powietrza w mieszkaniu. Zrob sobie podciecia, nie bedziesz miec problemow ani z kontrolani ani z ewentualnymi ubezpieczycielami no i nie bedziesz tez miec tych paskudnych kratek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.03.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 U mnie nie ma podcięć ani otworów w drzwiach od łazienki i nikt nie robił z tego problemu. Ale mam okno, to może dlatego? Przy oknie tez musisz miec kratke w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts