dziewcze 19.10.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 i skoro mowa o kalmkach to mnie sie akurat z chromu podobaja i mysle ze pieknie by w tych drzwiach pasowaly wiesz E.J.P ja też jestem za chromem! stonowanie, klasycznie, ciemny nikiel? hmm. trochę wynalazek /z drugiej strony znając Magdy wyczucie do wynalazków, możemy spodziewać się miłego roczarowania :)/ Madziu są już dwa głosy jak Ci się ten chrom nie spodoba to możesz potraktować go silnym 'domestosem'. Ja sobie tak 'zciemno-niklowałam' baterię /'wszyscy mają chromowane' ale idąc za tym to .. wszyscy mają białe drzwi ;)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Dziewczyny, bo u mnie chyba nikt nie przeczytał, raczej nici z jutra.Opowiedzcie się*za piątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.10.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ja się już dawno (u ciebie) opowiedziałam:D Opowiedziałam się na TAK dla piątku:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.10.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 dziewcze, no dobra, to jak dwa głosy, to przemyślę na poważnie ten wariant:lol2:A tak na serio, to ja wcale taka pewna tych czarnych nie jestem, i wcale nie jestam na nie taka napalona:no: Po prostu uważam, że są piękne i, że pięknie by wyglądały przy białych drzwiach... ale jeszcze nie wiem, czy przy moich:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.10.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Dziewczyny, bo u mnie chyba nikt nie przeczytał, raczej nici z jutra. Opowiedzcie się*za piątkiem Nie mogę w piątek, mam wizytę w CZD, nie ma szans, dlaczego nie jutro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Madzia dziekuje za przepis:hug:powodzenia w stylistycznym "urabianiu" Mezusia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.10.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No dobra, akcja placki za chwilę ciekawe co mi wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 19.10.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ha, ha, ha...ja jak tylko zobaczyłam te klamki to od razu byłam za chromem a, że wtedy przeglądałam w komórce więc nie napisałam bo nie cierpię, wolę pisać na komp. Ale widzę, że nie jestem pierwsza, która jest za chromem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E.J.P. 19.10.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 AA no to fajnie ze ci te moje wywody nie przeszkadzaja bo musze przyznac ze czasem jeszcze waham sie czy cos naklikac jako ze grupa bardzo zwarta widze i czuje sie jak intruz. Dosonale cie rozumiem bo choc nie mam az takiego chyzia na punkcie szczegolow ani finansow by zaspokoic moje wymagania to tez potrafie dluuugo sie nad czyms zastanawiac, przegladac po raz setny raz te same magazyny, strony w necie szukajac inspiracji. Zanim kupie lampe musze sie upewnic czy to na pewno to (i dlatego w wielu miejscach wisi jeszcze zarowka...) albo dlugo czegos nie mam bo po prostu pomyslu brak albo kasy...Moj maz jest pod tym wzgledem latwiejszy i czesciej jest mu wszystko jedno ale jesli juz nie jest to staram sie sluchac tego co ma do powiedzenia i musze przyznac ze podaje konkretne argumenty i czasem po prostu ma racje choc jego pomysl jest tak inny niz moja wizja (choc ogolnie nam tez podobaja sie podobny styl).Ja ci nawet nie mowie bys ustapila bo wielokrotnie udowadnialas ze wiesz co robisz i zdazalo sie ze wielu krytykujacych odszczekiwalo to co powiedzialo.Ja bym po prostu sprawdzila obie wersje.Byc moze chrom wydaje sie banalem ale z drugiej strony ktos tu kiedys zauwazyl ze nie zawsze to co bezpieczne,sprawdzone musi byc nudne i "ba".swoja droga przypomina mi to siebie kiedy wybieralam klamki.Za wszelka cene chcialam jakies "inne" ale cena powalila mnie z nog.Maz wybral klasyczne i jest naprawde ok. dzieki za wyjasnienia co do mniejszej lazienki.To juz wszystko jasne.Nie uwzglednilam kibelka i cos mi wlasnie syemtrycznie nie pasowalo:) a skoro mowa o jedzeniu to smaka mi tylko narobiliscie.ja na obczyznie zyje i pierogi czy placki ziemniaczane mam wlasciwie tylko wtedy jak mame odwiedzam.Juz za tydzien!No i koniecznie ze smietana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.10.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Madzia ja dalej za ciemnym niklem jestem, jeżeli Ci to coś pomoże:lol2: Zawiasy w kolorze drzwi, o TAK:D Placuszków cukiniowych nie robiłam nigdy, za to cukinię po wieloma innymi postaciami już tak. Roladki jadłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Magda u mnie nie jadało się w ogóle ruskich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Magda placki nie wyszły:( takie jakieś rzadkie, rozleciały się . robiłam i w piekarniku i na patelnii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.10.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Monika, a dobrze wycisnęłaś cukinię? Jeśli zostało dużo wody to wtedy trzeba więcej mąki. W zasadzie dajesz tyle mąki żeby miały odpowiednią konsystencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 19.10.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Dziewczyny, nie nadążam za Wami. Wystarczy się odwrócić na kilka dni, a u Magdy przybywa trzysta postów. Przekopałam się przez kilka stron, ale nadal nie rozumiem - spotykacie się w Wa-wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Monika, a dobrze wycisnęłaś cukinię? Jeśli zostało dużo wody to wtedy trzeba więcej mąki. W zasadzie dajesz tyle mąki żeby miały odpowiednią konsystencję. odcedziłam, wycisnęłam, ale chyba za mało mąki:eek: moi i tak wolą ziemniaczane:eek: ale mi smakowały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.10.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ale mi smakowały:) I to najważniejsze, moje się robią. Pachnie pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 SMACZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.10.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Oby i jak? lepsza z ciebie kuchara ode mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.10.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No dobra, zrobiłam. Ilość czosnku sprawiła, że smakują mi jak szpinakowe . Pyszka nie umiem zrobić takich ładnych zdjęć ehhh ale jakieś zrobię i wrzucę w nocy u siebie . Czekam jeszcze na męża, zobaczymy czy przeżyje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts