Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sprzęt... ze sprzętem było tak. Główny wymóg - kawiarka ze spieniaczem mleka (nie takim ręczny, taką dyszą, a z pojemnikiem na mleko i rurką). Tak napradę znam trzy takie modele (Miele - mój pierwszy typ:rolleyes: ale sobie podarowałam, Siemensa - zbyt nowoczesny design, no i Bosch właśnie). Resztę, czyli mikrofalę i piekarnik wybierałam do kompletu (choć i tak nie jest idealny;)). Lodówka taka droga, bo zwykła jest dla nas za mała, na sbs nie mieliśmy szans (parę miesięcy różni projektanci próbowali ją u nas wcisnąć:bash:), a ta jest super:D No trudno, że droga;) I tak...

A jakiego tańszego Boscha masz Venusko?

dziewcze, błagam zapytaj:wiggle::hug: Nic więcej z vileroya nie mam:no: Zamawiam dziś biokominek:yes: Ten palnik delta:yes: wyślę ci wymiary i mozemy zaczynać:wiggle:

Hihul, taki sklep znam w BlueCity (między Zarą a Marks&Spencer jest taki przesmyk, rzadko uczęszczany - tam to jest:yes:)

Edytowane przez MagdaZZZ

S Lodówka taka droga, bo zwykła jest dla nas za mała

Madzia, rozumiem Cię doskonale, bo te lodówki pod zabudowę małe:bash: Ja rozwiązałam tak problem, że znalezliśmy na niemieckim rynku nawyższą do zabudowy Electrolux 180cm, ale sama chłodziarka. A zamrażarkę mam właśnie Liebherr ale stoi już w spiżarni:)

I nic mi nie mów o sprzętach- ja mam w całej kuchni -oprócz okapu- Smega i nawet nie chcę myśleć ile to kosztowało:sick:

Jedynie właśnie tej kawiarki nie zrobiliśmy, bo zażyczyli sobie za nią Smeg-retro tylko 8 tys http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/zemdlec.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/zemdlec.gif

Madzia, rozumiem Cię doskonale, bo te lodówki pod zabudowę małe:bash: Ja rozwiązałam tak problem, że znalezliśmy na niemieckim rynku nawyższą do zabudowy Electrolux 180cm, ale sama chłodziarka. A zamrażarkę mam właśnie Liebherr ale stoi już w spiżarni:)

Taki był nasz początkowy plan:yes: Ale u nas jeszcze niezbędna jest kostkarka... bo my prawie wszystko z lodem pijemy, i bez kostkarki to cały zamrażalnik worki z lodem zajmują:bash:

A szukałam miesiacami, i się okazuje, że żadna zamrażarka (taka osobna, bez chłodziarki) nie ma kostkarki:(

Sprzęt... ze sprzętem było tak. Główny wymóg - kawiarka ze spieniaczem mleka (nie takim ręczny, taką dyszą, a z pojemnikiem na mleko i rurką). Tak napradę znam trzy takie modele (Miele - mój pierwszy typ:rolleyes: ale sobie podarowałam, Siemensa - zbyt nowoczesny design, no i Bosch właśnie). Resztę, czyli mikrofalę i piekarnik wybierałam do kompletu (choć i tak nie jest idealny;)). Lodówka taka droga, bo zwykła jest dla nas za mała, na sbs nie mieliśmy szans (parę miesięcy różni projektanci próbowali ją u nas wcisnąć:bash:), a ta jest super:D No trudno, że droga;) I tak...

A jakiego tańszego Boscha masz Venusko?

dziewcze, błagam zapytaj:wiggle::hug: Nic więcej z vileroya nie mam:no: Zamawiam dziś biokominek:yes: Ten palnik delta:yes: wyślę ci wymiary i mozemy zaczynać:wiggle:

Hihul, taki sklep znam w BlueCity (między Zarą a Marks&Spencer jest taki przesmyk, rzadko uczęszczany - tam to jest:yes:)

dzięki:)

Kolega bardzo lubi markowe ciuszki i wiem, że na pewno coś takiego z metką bardzo mu się spodoba... Wiecie gdzie w W-wie lub internecie można coś takiego dla niemowlaka kupić?

Z góry dziękuję za wszelką pomoc:)

Zobacz też w Peek&Cloppenburg (jest w każdej galerii) - jest tam sporo firmowych rzeczy dla maluszków:yes::D

http://www.peek-cloppenburg.pl/pl/moda-styl0/moda-stylswiatstylow/moda-stylswiatstylowdzieci/

naprawdę agawi? Tam są działy dla maluszka?:o Patrz, nie widziłam:o Nigdy nie natrafiłam, a tyle się szwędam po tych centrach:lol2:

:lol2::lol2: Tak Madziu, wiem co mówię, bo miałam w tym roku 2 razy chrzciny w tym jedne bliźniaków:lol2::lol2:

Może nie są to powalające ilości, ale można coś wygrzebać. Osobiście wolę sklepy Coccodrillo:yes:

Jak już była rozmowa o tej firmie to z góry przepraszam ale nie mam na tyle czasu żeby być na bierząco:)

Brałaś pod uwage Wolsztyńskie Meble Kuchenne?Dobra jakość,ciekawe rozwiązania praktyczne....koleżanka ma i jest zachwycona.

Dobra rada NIE OSZCZEDZAJ NA KUCHNI!!!Na wszystkim innym ale nie na kuchni!

A co do osprzętu...BOSCH-SUPER!!Kupiliśmy dwa tygodnie temu pralke i suszarke Boscha i miałam ci napisać (z braku czasu nie udało się)bo o ile dobrze kojarze jakiś czas temu rozgladałaś się.Jako,że jesteś wzrokowcem to musze ci powiedzieć że są BARDZO podobne - nie"gryzą się":)Jak jeszcze nie kupiłaś to szczerze polecam!Bosch Avantixx 7 VarioPerfect WAQ28460PL ;EcoLogixx 7 WTW86563PL

Jak była już ta firma brana pod uwage to jeszcze raz SORRRYYYY....:)

Lece do domu robić tarte:)JUTRO WOLNE:D

Edytowane przez Tosiaczek