dziewcze 20.10.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 zlewozmywak V&B Subway XU, cena ok. 2800zł mam znajomego w V&B zapytam o dobry rabat;) jeśli planujesz coś jeszcze z V&B to czekam na listę PS skrzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Sprzęt... ze sprzętem było tak. Główny wymóg - kawiarka ze spieniaczem mleka (nie takim ręczny, taką dyszą, a z pojemnikiem na mleko i rurką). Tak napradę znam trzy takie modele (Miele - mój pierwszy typ:rolleyes: ale sobie podarowałam, Siemensa - zbyt nowoczesny design, no i Bosch właśnie). Resztę, czyli mikrofalę i piekarnik wybierałam do kompletu (choć i tak nie jest idealny;)). Lodówka taka droga, bo zwykła jest dla nas za mała, na sbs nie mieliśmy szans (parę miesięcy różni projektanci próbowali ją u nas wcisnąć), a ta jest super:D No trudno, że droga;) I tak... A jakiego tańszego Boscha masz Venusko? dziewcze, błagam zapytaj:wiggle: Nic więcej z vileroya nie mam:no: Zamawiam dziś biokominek:yes: Ten palnik delta:yes: wyślę ci wymiary i mozemy zaczynać Hihul, taki sklep znam w BlueCity (między Zarą a Marks&Spencer jest taki przesmyk, rzadko uczęszczany - tam to jest:yes:) Edytowane 20 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 S Lodówka taka droga, bo zwykła jest dla nas za mała Madzia, rozumiem Cię doskonale, bo te lodówki pod zabudowę małe:bash: Ja rozwiązałam tak problem, że znalezliśmy na niemieckim rynku nawyższą do zabudowy Electrolux 180cm, ale sama chłodziarka. A zamrażarkę mam właśnie Liebherr ale stoi już w spiżarni:) I nic mi nie mów o sprzętach- ja mam w całej kuchni -oprócz okapu- Smega i nawet nie chcę myśleć ile to kosztowało:sick: Jedynie właśnie tej kawiarki nie zrobiliśmy, bo zażyczyli sobie za nią Smeg-retro tylko 8 tys http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/zemdlec.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/zemdlec.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Hihul, taki sklep znam w BlueCity (między Zarą a Marks&Spencer jest taki przesmyk, rzadko uczęszczany - tam to jest:yes:) dokładnie o tym samym pomyślałam i nazywa się "confetti" Edytowane 20 Października 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 pasie, czemu mnie zacytowałaś? Ja takiego byka tam zrobiłam - proszę poprawić ja u siebie już poprawiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 pasie, czemu mnie zacytowałaś? Ja takiego byka tam zrobiłam - proszę poprawić ja u siebie już poprawiłam;) juuuu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Madzia, rozumiem Cię doskonale, bo te lodówki pod zabudowę małe:bash: Ja rozwiązałam tak problem, że znalezliśmy na niemieckim rynku nawyższą do zabudowy Electrolux 180cm, ale sama chłodziarka. A zamrażarkę mam właśnie Liebherr ale stoi już w spiżarni:) Taki był nasz początkowy plan:yes: Ale u nas jeszcze niezbędna jest kostkarka... bo my prawie wszystko z lodem pijemy, i bez kostkarki to cały zamrażalnik worki z lodem zajmują A szukałam miesiacami, i się okazuje, że żadna zamrażarka (taka osobna, bez chłodziarki) nie ma kostkarki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 juuuu:D Dziękuję, że dbasz o moją reputację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 A szukałam miesiacami, i się okazuje, że żadna zamrażarka (taka osobna, bez chłodziarki) nie ma kostkarki:( Raczej takiej nie ma, przynajmniej ja się na taką nie napatoczyłam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihul 20.10.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Sprzęt... ze sprzętem było tak. Główny wymóg - kawiarka ze spieniaczem mleka (nie takim ręczny, taką dyszą, a z pojemnikiem na mleko i rurką). Tak napradę znam trzy takie modele (Miele - mój pierwszy typ:rolleyes: ale sobie podarowałam, Siemensa - zbyt nowoczesny design, no i Bosch właśnie). Resztę, czyli mikrofalę i piekarnik wybierałam do kompletu (choć i tak nie jest idealny;)). Lodówka taka droga, bo zwykła jest dla nas za mała, na sbs nie mieliśmy szans (parę miesięcy różni projektanci próbowali ją u nas wcisnąć), a ta jest super:D No trudno, że droga;) I tak... A jakiego tańszego Boscha masz Venusko? dziewcze, błagam zapytaj:wiggle: Nic więcej z vileroya nie mam:no: Zamawiam dziś biokominek:yes: Ten palnik delta:yes: wyślę ci wymiary i mozemy zaczynać Hihul, taki sklep znam w BlueCity (między Zarą a Marks&Spencer jest taki przesmyk, rzadko uczęszczany - tam to jest:yes:) dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Kolega bardzo lubi markowe ciuszki i wiem, że na pewno coś takiego z metką bardzo mu się spodoba... Wiecie gdzie w W-wie lub internecie można coś takiego dla niemowlaka kupić? Z góry dziękuję za wszelką pomoc:) Zobacz też w Peek&Cloppenburg (jest w każdej galerii) - jest tam sporo firmowych rzeczy dla maluszków:yes: http://www.peek-cloppenburg.pl/pl/moda-styl0/moda-stylswiatstylow/moda-stylswiatstylowdzieci/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 naprawdę agawi? Tam są działy dla maluszka? Patrz, nie widziłam:o Nigdy nie natrafiłam, a tyle się szwędam po tych centrach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 naprawdę agawi? Tam są działy dla maluszka? Patrz, nie widziłam:o Nigdy nie natrafiłam, a tyle się szwędam po tych centrach:lol2: :lol2: Tak Madziu, wiem co mówię, bo miałam w tym roku 2 razy chrzciny w tym jedne bliźniaków:lol2: Może nie są to powalające ilości, ale można coś wygrzebać. Osobiście wolę sklepy Coccodrillo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hihul 20.10.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 :lol2: Tak Madziu, wiem co mówię, bo miałam w tym roku 2 razy chrzciny w tym jedne bliźniaków:lol2: Może nie są to powalające ilości, ale można coś wygrzebać. Osobiście wolę sklepy Coccodrillo:yes: O fajnie, juz zaczynam szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Magda jeszcze blat nie policzyłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 20.10.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Jak już była rozmowa o tej firmie to z góry przepraszam ale nie mam na tyle czasu żeby być na bierząco:) Brałaś pod uwage Wolsztyńskie Meble Kuchenne?Dobra jakość,ciekawe rozwiązania praktyczne....koleżanka ma i jest zachwycona. Dobra rada NIE OSZCZEDZAJ NA KUCHNI!!!Na wszystkim innym ale nie na kuchni! A co do osprzętu...BOSCH-SUPER!!Kupiliśmy dwa tygodnie temu pralke i suszarke Boscha i miałam ci napisać (z braku czasu nie udało się)bo o ile dobrze kojarze jakiś czas temu rozgladałaś się.Jako,że jesteś wzrokowcem to musze ci powiedzieć że są BARDZO podobne - nie"gryzą się":)Jak jeszcze nie kupiłaś to szczerze polecam!Bosch Avantixx 7 VarioPerfect WAQ28460PL ;EcoLogixx 7 WTW86563PL Jak była już ta firma brana pod uwage to jeszcze raz SORRRYYYY.... Lece do domu robić tarte:)JUTRO WOLNE:D Edytowane 20 Października 2011 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Magda jeszcze blat nie policzyłas Wspomniałam o nim na początku mojego wywodu - pewnie dyszka będzie:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 jak granit to nietani. u nas można już star galaxy czarny za 850 za m. kw. więc trzeba szukać Madzia ty masz talent literacki no i kucharski też jaki jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 dlaczego literacki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Tosiaczku, jakoś te Wolsztyńskie nie przemawiają do mnie jakością... takie plastikowe mi się wydają Zaraz obejrzę sobie twoje cacka pralnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts