monsanbia 20.10.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Madzia tylko się Monsabii o indukcje nie pytaj;) odradzi na bank:D widziałam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ot taka romantyczna historia z takim smutnym zakończeniem:( :hug: Ja Cię doskonale rozumiem, bo takie grzmoty to do torebki już nie wejdą A tamten i leciutki jest pewnie:) Madzia nie smuć się, niedługo Święta i na pewno Mikołaj coś Ci przyniesie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E.J.P. 20.10.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Magda-juz sobie sama obmyslisz gdzie i jak zrobisz kuchnie ale odpowiadam na twoje pytanie.Nie ,nie czulam sie gorsza w studiu choc buzdzet nasz wyszedl w praniu i mial sie nijak do ich oczekiwan:)Pomimo tego bardzo jednak chcieli bysmy zostali ich klientami, wydzwaniali po nas i zostawali po godzinach (albo wyrazali taka chec bo ja temu akurat przeciwna jestem).Musi sie im to chyba jednak oplacac.Mowie ci ,zrobilam reaserch na necie i wszyscy zgodnym chorem mowili ze kuchnie kupili za wiele mniejsza kwote od pierwszej zaproponowanej tylko trzeba umiec to rozegrac:) Widze (choc nie az tak szczegolowo bo z telefonu nadaje) ze mamy podobne laptopki.vaio?Ja swojego tez skrzywdzilam wylewajac herbate i od tego czasu musze uzywac osobnej myszki (i tak mi wygodniej) bo jak marze palcem po tej laptopowej to mi skacze po ekranie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 pasie, monika to to ja wiem:) Ja też bym gaz chciała gdyby była taka możliwość. No ale nie ma, cóż... Noooo, Magda ... mua mua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E.J.P. 20.10.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Oj widze ze za wolno klikalam bo widze ze odpowiedzialas:vaio:) komputerek fajny tylko bateria do d..dlugo bez pradu nie pociagnie.przynajmniej u mnie. Co za wdziecznosc za prezent!No ale lepsza nie jestem.U mnie tez trzeba " always stick to the list"!jak dostalam pierwszego ipoda to moja reakcja bylo " à co?nie mieli tych niebieskich?".kiedy mialam dostac zegarek musialam na wszelki wypadek wyslac maila ze zdjeciem À skoro ci zalezy na malym komputerku to moze iPad?u mnie juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 :hug: Ja Cię doskonale rozumiem, bo takie grzmoty to do torebki już nie wejdą A tamten i leciutki jest pewnie:) Madzia nie smuć się, niedługo Święta i na pewno Mikołaj coś Ci przyniesie:yes: Taki był plan... jeszcze do dziś ale dziś kazałam mężowi ciułać na przyszły tydzień Więcej widzę nie pociągnie:no: Nie zdziwcie się też gdy zniknę pewnego dnia na dłużej;) Widze (choc nie az tak szczegolowo bo z telefonu nadaje) ze mamy podobne laptopki.vaio? Ja swojego tez skrzywdzilam wylewajac herbate i od tego czasu musze uzywac osobnej myszki (i tak mi wygodniej) bo jak marze palcem po tej laptopowej to mi skacze po ekranie... VAIO, VAIO:yes: myszka (touchpad znaczy się) może skakać jeśli nie masz zaznaczonej opcji dla myszy "zwiększ precyzję" w panelu sterowania... może być, że podczas instalacji myszy zewnętrznej zostało to pole zaznaczone, a przy touchpadzie nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 pecety ...bleeee ja od ponad 7-dmiu lat na apple pracuje i nie wyobrażam sobie mieć innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Oj widze ze za wolno klikalam bo widze ze odpowiedzialas:vaio:) komputerek fajny tylko bateria do d..dlugo bez pradu nie pociagnie.przynajmniej u mnie. Co za wdziecznosc za prezent!No ale lepsza nie jestem.U mnie tez trzeba " always stick to the list"!jak dostalam pierwszego ipoda to moja reakcja bylo " à co?nie mieli tych niebieskich?".kiedy mialam dostac zegarek musialam na wszelki wypadek wyslac maila ze zdjeciem À skoro ci zalezy na malym komputerku to moze iPad?u mnie juz niedlugo U mnie bateria super trzyma:o Jeszcze;) Oczywiście trzymała lepiej, ok. 6-7 godzin, teraz ok. 3, ale to i tak super:yes: Długość pracy na baterii to moje drugie, a może nawet pierwsze kryterium przy wyborze sprzętu. Nie znoszę być na kablu... przecież mówię, że wszędzie z nim chodzę I to najczęściej bez ładowarki go z domu zabieram;) Ogólnie jestem z niego bardzo zadowolona:yes: Dlatgeo najprawdopodobniej tego zastąpi taki sam:D Tylko terz są kolorowe obudowy dostępne:lol2: A do maców jakoś się przekonać nie mogę Może dlatego, że mam jedynie iMaca, a ponoć one trudniejsze w osłudze niż MacBooki... Na tym swoim macu nawet przejrzenie poczty to dla mnie wyzwanie:roll: Nie ogarniam:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Noooo, Magda ... mua mua a nie powiesz, że mnie kochasz? wszystkim mówisz:( plizzzz powiedz, powiedz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 pecety ...bleeee ja od ponad 7-dmiu lat na apple pracuje i nie wyobrażam sobie mieć innego jw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ja mam power booka nie umiem obsługiwać peceta apple się nie wiesza, nie wyskakują głupkowate kominikaty, wszystko jest czytelnie i proste ... nie wyobrażam sobie niczego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 a nie powiesz, że mnie kochasz? wszystkim mówisz:( plizzzz powiedz, powiedz:lol2: No i nie powiedziała:( No ale nie bedę czekać idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No i nie powiedziała:( No ale nie bedę czekać idę spać Ja Ci powiemhttp://emoty.blox.pl/resource/buzki.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No i nie powiedziała Maaaadzia, ja mówię wszystkim? No jeśli tak, to i Ty się doczekasz i wcale ni poszłaś jeszcze spać bo jesteś online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E.J.P. 21.10.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 magda-a aprawdze te opcje do myszki.Kiedys dzialalo jak w zegarku a odkad wylalam herbate...To samo bateria:kiedys trzymala ,dzis juz nie no ale na szczescie sie z nim nie nosze.Teraz maz, kiedy wyjdzie nowy iphone,ma kupic hurtem telefon,maca i ipad'a wiec zobaczymy.Z telefonu zadowolona jestem bardzo i innego nie chce. musze jeszcze nadrobic twoj watek.Ostatnio doszlam do momentu dyskusji o lampach w lazience.Nie wiem co zdecydowalas ale mnie sie wersja ze stojaca bardzo podobala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.10.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja Ci powiemhttp://emoty.blox.pl/resource/buzki.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Maaaadzia, ja mówię wszystkim? No jeśli tak, to i Ty się doczekasz i wcale ni poszłaś jeszcze spać bo jesteś online No dobra, może nie tak wszystkim;) cierpliwie czekam... może i ja się doczekam:lol2: I "klapnęłam" komputerem (wiecie, że nie klapnęłam;) wyłączyłam po prostu) 3 sekundy po napisaniu tego posta... więc nie wiem czemu on zieloną kropę wciąż trzymał? To ciekawe... magda musze jeszcze nadrobic twoj watek.Ostatnio doszlam do momentu dyskusji o lampach w lazience.Nie wiem co zdecydowalas ale mnie sie wersja ze stojaca bardzo podobala. No to się strasznie cieszę Bo ja już na stojącą jestem zdecydowana:yes: Chyba, że mi się jakieś cudo wiszące trafi:rolleyes: wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.10.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Madzia dla Ciebie powinni jakas pancerna wersje laptopowa wypuscic...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 pecety ...bleeee ja od ponad 7-dmiu lat na apple pracuje i nie wyobrażam sobie mieć innego Popieram w całej rozciągłości Apple i "nie Apple" nawet się porównać nie da Minusem niestety jest cena, ale komputer wszystko wynagradza i nawet cena idzie w niepamięć. U nas już trzeci Apple w użyciu. Co nowość na rynku, to mąż do sklepu biegnie, a mnie się jego "stary" model skapuje Czyli taki mniej więcej roczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Magdo, ja wrócę do kuchni - żaden stolarz frontów nie robi, zaopatrują się w hurtowniach. Zresztą prawdziwych stolarzy już ni ma - to są składacze mebelków.I indukcję musisz mieć - nie muszą być grube denka w garach, płyta tez nie do końca zimna - bo nagrzewa się od garnków, ale nie poparzysz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.10.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Kurcze moja Przyjaciolka tez na apple pracuje i jest zachwycona, ja jakos sie przekonac nie moge...moze dla tego , ze ja slaba w kwestii komputerowej jestem i jak juz mi sie udalo w miare opanowac windows to nie chce sie porywac na nowe wyzwanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts