anna-maria3 24.10.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Darcy, super przekąska. Na pewno wypróbuję. I jaka prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.10.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Darcy, mniam. Lubię gotowe ciasto francuskie. Tyle świetnych szybciochów można wyczarować w kilka minut Ja co jakiś czas robię świderki z parmezanem, pastą pomidorową i chili, ... chłopakom jak przyjdą na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.10.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ja co jakiś czas robię świderki z parmezanem, pastą pomidorową i chili, ... chłopakom jak przyjdą na piwo Dawaj, dawaj... Uwielbiam wszystkie kulinarne nowinki. Jak już kupię dzisiaj ciasto na zapiekanki z cukinią, to przy okazji świderki zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.10.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Darcy, mniam. Lubię gotowe ciasto francuskie. Tyle świetnych szybciochów można wyczarować w kilka minut Ja co jakiś czas robię świderki z parmezanem, pastą pomidorową i chili, ... chłopakom jak przyjdą na piwo Swiderki???Monia jak??? tak mówiłaś ,że pieczesz w naczyniu:jawdrop:, a ja upiekłam na blasze do pieczenia. moj syn kazał mi zrobić takie roladki z serkiem kozim , pom, suszonymi i szpinakiem . ale po chwili rozmyślił sie i powiedział,że mi nie wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.10.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Monia, puk, puk, jestes tam?potrzebuje na cito jakiegos pysznego, prostego przepisu na makaron... Bez ryby! HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.10.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Dawaj, dawaj... Uwielbiam wszystkie kulinarne nowinki. Jak już kupię dzisiaj ciasto na zapiekanki z cukinią, to przy okazji świderki zrobię ale to w sumie nic poza tym co napisałam płat ciasta kroisz na pół, smarujesz pastą pomidorową z tubki (może być jakiś dobry koncentrat), posypujesz tartym parmezanem, płatkami chili, oregano, solisz, drugi smarujesz tylko pastą, składasz razem, kroisz nożykiem do pizzy na paski i skręcasz każdy pasek w odwrotnym kierunku. Pieczesz do zezłocenia Gdzieś mam zdjęcie, spróbuję poszukać Monia, puk, puk, jestes tam? potrzebuje na cito jakiegos pysznego, prostego przepisu na makaron... Bez ryby! HELP! bez ryby ale z czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.10.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 o, jak mi tu napaplały baby:lol2: kupiłam dziś dwie piersi, będę jutro robić (jedną z fetą, drugą z mozarellą) PS Ja też farsz wymieszałam:yes: A ciasto francuskie... no cóż, może powiem tylko, że wczoraj zrobiłam francuzy ze śliwkami, lukrowane (mniammmm:rolleyes:) Ciasto miało być na pierożki z pieczarkami, ale wyszło jak zawsze;) Też uwielbiam wszelkie przepisy z użyciem ciasta francuskiego:yes: Byłam na budowie... lubicie horrory? To proszę... http://i1.fmix.pl/fmi2873/27724622000f86024ea59226/zdjecie.jpg no masakra po prostu:no: Zabezpieczyłam parapety... oczywiście ten w naszej sypialni już zniszczony:bash: Ma sporo żółtych plam-przebarwień. Takich co to raczej są nie do usunięcia:( Nie wiem czym to zrobili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.10.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Dostałam właśnie od bratowej świetny link na maila... bardzo ciekawy niemiecki sklep, świetne stoły... Mi się już ardzo ta lampa spodobałą: http://www.mirabeau-versand.de/kronleuchter-6-armig-4472799.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 24.10.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 O matko! Sąsiadom ściany nie popękały? Będziecie robić całą przeszkloną ścianę czy normalne okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 24.10.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 juź wyjmowałam nóż zza pazuchy nie no, pisałam że w naczyniu piekę przeca! Madzia, ja kocham ser kozi i jeśli nie mam w lodówce pysznej pleśniowej roladki z miękką obwódką i twardym środkiem to chora jestem. Do tego dania używam sera podpuszczkowego, nie twarogowego, czy pleśniowego. Ale tak jak napisała anna - zastąpić fetą. Twój pomysł na owczy bułgarski teź fajny. Generalnie to nadzienie to pole do popisu, można modyfikować Ser pleśniowy to też ser podpuszczkowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.10.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 O matko! Sąsiadom ściany nie popękały? No aż sama sie dziwię Dziś spędziłam tam prawie 2 godziny i hałas jest niemiłosierny:no Oni tych żelbetonów nawet nie skuwają młotami pneumatycznymi, a tną piłami tarczowymi:jawdrop: No doznania akustyczne, co tu dużo gadać- nie do pozazdroszczenia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 24.10.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No to sąsiedzi mają "warszawska masakrę piłą mechaniczną" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No to sąsiedzi mają "warszawska masakrę piłą mechaniczną" . Magda co wy tam robicie????? z czego miałaś te parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 24.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 napiszę bez ogródek, wygląda strasznie parapety-mdf lakierowany jeśli dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.10.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Madzia, wlasnie mialam pytac o sasiadow-jak sie trzymaja,bidulki;)Rozpierducha niezla:) a co do parapetu-nogi z tylka...! Tylko tak to widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.10.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Madzia, wlasnie mialam pytac o sasiadow-jak sie trzymaja,bidulki;) Rozpierducha niezla:) a co do parapetu-nogi z tylka...! Tylko tak to widze raczej jakieś samobiczowanie:bash: Ja nie wiem jak do tego doszło, że przez dwa miesiace od ich zamontowania nie wpadłam na to, żeby je zabezpieczyć Tak, tak moniczko, są z lakierowanego na biało mdf'u. A rozpierduchy moje kochane, to dopiero początek;) Widzicie te filary? One wsyztskie będą usuwane/przesuwane:roll: Panowie powiedzieli, ze do jutra skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Do jutra skończą z rozpierduchą? czy musi być ciągle coś o jedzeniu;) ja sie katuję żeby wieczorami nic nie jesc:eek: a jak to wszystko czytam to tak mi buuurczy w brzuchu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.10.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 pasie, dla Ciebie:lol2:: http://i1.fmix.pl/fmi1308/b05937670019f3c64ea5d8b3/zdjecie.jpg właśnie wcinam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Eeeeej Madzia! Ale zeby od razu taka ciezka artylerię wytaczac?O tej porze? Litosci nie masz... Pasie, nie wiem, jak Ty ale ja ide cos wszamac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ja jestem TWARDA nie dam się a mój małż właśnie obok pieczona golonkę wcina:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts