MagdaZZZ 02.03.2011 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 To straszne co piszesz:( Przepraszam, że tak powiem, ale mam nadziję, że to właśnie przez to, że przez rok była nieużywana;) Bedę się trzymać tej wersji, żeby nie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.03.2011 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 no dobra, dołączam do reszty - ide spać (zbierać siły na jutrzejsze obrzarstwo;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 http://emoty.blox.pl/resource/7_11_4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 02.03.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Też tak myślę i tej wersji będę się trzymać Bo przecież nie takiej, że nie umiem myć muszli! Być może jest to II gatunek sprzedany jako I. Kto to wie? Najważniejsze, że już niedługo kto inny będzie się martwił moim kibelkiem, bo ja będę siedziała na nowym tronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.03.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Proszę pączka do okołoświtowej kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 03.03.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Darcy chciała Dehli, a w końcu wzięła Suraty. Suraty to te wielkie u mnie w holu, jadalni i sypialni. W gabinecie lubego te małe to Petra. Magda, u mnie są podcięcia w drzwiach łazienkowych i w ogóle ich nie widać. No chyba ze czołgasz się po podłodze. A kinkiety we Flamingu kupiłaś super! Bardzo lubię zaglądać do tego sklepu, choć jeszcze nie zdarzyło mi się cokolwiek tam kupić... Romantic-home.pl wyświetla mi się normalnie pod Mozzillą, ale wczoraj chyba mieli problemy techniczne, bo u mnie strona też nie działała. Sadzę się na ich konsolę, ale cena sprawa, że ręce mi opadają z szelestem. Mam już taką białą, jest śliczna i uwielbiam ją, ale naprawdę nie znajduję uzasadnienia dla ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Magda, u mnie są podcięcia w drzwiach łazienkowych i w ogóle ich nie widać. No chyba ze czołgasz się po podłodze. A kinkiety we Flamingu kupiłaś super! Bardzo lubię zaglądać do tego sklepu, choć jeszcze nie zdarzyło mi się cokolwiek tam kupić... Zaraz biegnę te podcięcia obejrzeć (bo faktycznie, wcześniej ich nie zauważyłam:D). Kinkietów z Flaminga jeszcze nie kupiłam, bo były po jednym (na mokotowskiej i w galmoku), a ja potrzebuję 4. Czekam na odpowiedź, czy zamówią, ale cisza od dwóch dni nie wróży nic dobrego:( A co do konsoli: O matko, jaka cena?!@#$&^%^ Ta biała też tyle kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 03.03.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Biała kosztowała dwa. Potem chyba wzięli sobie do serca inflację i podwyżkę VAT-u. Może jakiś rabat wynegocjuję... W internecie to chyba też możliwe. Tak do dwóch to może jeszcze bym dała, ale 2,4 tys. to przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 03.03.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Magda, to podcięcie widać tutaj: Ale musisz naprawdę daleko stanąć, aby je zauważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Magda, to podcięcie widać tutaj: Ale musisz naprawdę daleko stanąć, aby je zauważyć. Ejno, super to podcięcie:D Do tej pory widziałam tylko takie okropne łuki na ok. 5cm wysokie:sick: A tak z innej beczki;) Znalazłam fajną stronkę. Piękne niedrogie lustra i stylowe meble. Ja np. bedę chciała do drugiego holu taką konsolę: http://www.eurodecornet.eu/index.php?Akcion=pozycja&pozyjca_id=244&Page=0&ob=show, choć ta też jest fajna, tylko taka odważna (muszę się zastanowić): http://www.eurodecornet.eu/index.php?Akcion=pozycja&pozyjca_id=233&Page=0&ob=show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Magda u nas też podcięcia wentylacyjne w drzwiach są malutkie i niewidoczne. A te konsolki super znalazłaś Fajny sklepik:yes: Jakością chyba nie odbiegają od drewnianych, pomimo, że to fornir I hope... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 No patrząc na cenę, to chyba musi być fornir (w pierwszym przypadku jest to nawet w opisie). Ale wiesz, dobry fornir nie jest zły. Tak uwielbiane przeze mnie meble politurowane muszą być fornirowane. I rąbią je tylko najlepsi stolarze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 właśnie zobaczyłam, że napisałam rąbią zamiast robią śmiesznie brzmi to zdanie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 właśnie zobaczyłam, że napisałam rąbią zamiast robią śmiesznie brzmi to zdanie:rotfl: No rąbią, rąbią :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.03.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Magda ja nigdy nie widzialam zadnych szpar polokraglych na 5 cm teraz wszedzie robia takie jak u Darcy....moje tez takie beda. Co do zatracania sie w czynnosciach roznych to mam tak samo..... a jaki znak zodiaku Pani jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 aj em Pani Waga:D A ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 03.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Magda, jesteś Wagą, ale chyba wrześniowa, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 nieee, własnie październikowa:D A co? Czemu tak pomyślałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 03.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Pomyślałam, że jesteś gdzieś blisko Panny, bo one są takie dokładne w dążeniu do celu. No i nie lubią słowa KOMPROMIS - czyli w tym przypadku godzenia się na bylejakość, na "nie da się" i "tak musi być prze Pani". Myślę, że Darcy może być zodiakalną Panną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 03.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Buahaha, Darcy to zodiakalne Bliźnięta. Dwie natury, słomiany zapał i pięć pomysłów na sekundę - to ja. Reszta jest wynikiem ciężkiej pracy nad sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts