Kasia_1982 01.11.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 hahaha! szał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 no, to se Patrycja z gwiazdą pokonwersowała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.11.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 bylo inteligientnie i z wyczuciem, nie ma co:lol2:Respect, po prostu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Widzieliście awaryjne lądowanie na okęciu? no mistrzostwo normalniehttp://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif Mężulek przez to nie poleciał do wawy... leci jutro - ciekawe jakie opóźnienia będą? ile na lotnisku posiedzi:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Dziewcze super;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 01.11.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 jestem cały czas w szoku, do teraz nie wierzę, że to się tak udało, a na końcu się poryczałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 01.11.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 No - kapitan pokazał najwyższą klasę. Akurat byliśmy na cmentarzu, jak chyba ze cztery F-16 (i to uzbrojone - jak twierdzi mój mąż) zaczęły latac jak szalone po całym niebie. W te i we wte. Hałasują naprawdę niemiłosiernie. Zastanawialiśmy się o co chodzi - jakieś ćwiczenia przed 11 listopada czy co? no ale jak włączyliśmy wiadomości po powrocie od razu się domyśliliśmy że to eskorta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ja akurat wyruszałam na groby. ale w 24 tvn nie pokazali. mieli szczęscie ludziska. kapitan rules:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.11.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Mężulek przez to nie poleciał do wawy... leci jutro - ciekawe jakie opóźnienia będą? ile na lotnisku posiedzi:roll: Madzia lotnisko póki co zamknięte nie do 8 rano jak zapowiadali tylko do odwołania... A dziewcze, no umarłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Madzia lotnisko póki co zamknięte nie do 8 rano jak zapowiadali tylko do odwołania... A dziewcze, no umarłam:lol2: będzie zamknięte do 4.oo w czwartek... więc stanęło na moim:wiggle: Lecimy razem;) Ale mnie wkurza, że pasażerowie, zamiast się cieszyć, że żyją - już zaczynają narzekać... a że bagaże za późno dostali... a że gratami takimi się lata... no masakra:mad: polska mentalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ale mnie wkurza, że pasażerowie, zamiast się cieszyć, że żyją - już zaczynają narzekać... No trochę racji w tym jest, ale z drugiej strony byli w szoku- może to ich trochę usprawiedliwia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krokusik77 01.11.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 para dyżurna zawsze lata w pełnym uzbrojeniu - mąż oficer WP też mnie wkurza takie narzekanie, ale ja się w sumie nie dziwię, myślę, że tu przemawiało bardziej zmęczenie i stres. Pamiętajmy ile Ci ludzie spędzili godzin w samolocie podczas lotu, potem to lądowanie i kolejne godziny na Okęciu, a właśnie czytałam, że ostatni opuszczali lotnisko o 21! Ja już mam dosyć jak lecę na wakacje, a jak do tego mam międzylądowanie to już w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.11.2011 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 no niby tak... ale jestem pewna, że każdy amerykanin tylko by piał przed kamerami z zachwytu nad umiejętnościami pilota i krzyczał "thank God we r here":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.11.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Biorąc pod uwagę jak często tego typu lądowania kończą się tragicznie, załoga uratowała każdemu z tych ludzi życie. Ja bym nie narzekała . Ale ja nie latam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 02.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dziewcze RULEZ!!! Umarlam, hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.11.2011 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ooo i kacha się pojawiła:D Słuchajcie... konkluzja z pobytu w Szczecinie jest taka... dlaczego w Warszawie nie ma sklepu Mensa Home A moje pytanie do Was: Dlaczego nigdy nie słyszałam zachwytów z waszych ust pod adresem tego sklepu?... Dlaczego w ogóle nigdy wcześniej o nim nie słyszałam? Rewelacyjny sklep, chyba jeden z lepszych sklepów z dodatkami jaki widziałam... a do tego miłe ceny... Oczywiści mama i bratówka obkupione juz w nim po pachy;) A i ja od Ukochanej Bratowej dostałam "na wejściu" śliczny prezencik stamtąd:wiggle: Ciekawe ile jeszcze poczekamy aż do stolycy dotrze ta genialna marka:roll: Tak samo, jak trzeba było czekać na H&Y, a potem jak weszli na rynek warszawski (z prawie 2 letnim opóźnieniem) to od razu 8 sklepów otworzyli:wtf: nigdy tego nie zrozumiem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.11.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 no Magda w Krakowie to chyba gorzej:spam: mamy h&y, bo-concept, witek, flo, pełno galerii:p i IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.11.2011 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ale ten sklep o którym mówię też macie:yes: w Krakowskiej. Znasz go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.11.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 chyba nie ma u nas go. co tam można kupić????wydaje mi się ,że jednak nie. byłam jakieś 3 tygodnie temu i nic nie widziałam. u nas jest taki z rzeczami stylowymi na staro robionymi, świeczniki, ozdoby, meble, kwiaty sztuczne. TAKI TYPOWY AMERICAN DREAM:p magda spadam spać. jutro zobaczę co naskrobałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja też nie słyszałam o tym sklepie:no: Jak nie ma go w wawie, to nic dziwnego- rzadko jeżdżę po innych miastach w celach zakupowych:lol2: ale jak mówisz, że fajny to zapamiętuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts