Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No - kapitan pokazał najwyższą klasę.

Akurat byliśmy na cmentarzu, jak chyba ze cztery F-16 (i to uzbrojone - jak twierdzi mój mąż) zaczęły latac jak szalone po całym niebie. W te i we wte. Hałasują naprawdę niemiłosiernie. Zastanawialiśmy się o co chodzi - jakieś ćwiczenia przed 11 listopada czy co? no ale jak włączyliśmy wiadomości po powrocie od razu się domyśliliśmy że to eskorta...

Madzia lotnisko póki co zamknięte nie do 8 rano jak zapowiadali tylko do odwołania... :(

A dziewcze, no umarłam:lol2::lol2:

będzie zamknięte do 4.oo w czwartek... więc stanęło na moim:wiggle: Lecimy razem;)

Ale mnie wkurza, że pasażerowie, zamiast się cieszyć, że żyją - już zaczynają narzekać... a że bagaże za późno dostali... a że gratami takimi się lata... no masakra:mad: polska mentalność:-x

para dyżurna zawsze lata w pełnym uzbrojeniu - mąż oficer WP

też mnie wkurza takie narzekanie, ale ja się w sumie nie dziwię, myślę, że tu przemawiało bardziej zmęczenie i stres. Pamiętajmy ile Ci ludzie spędzili godzin w samolocie podczas lotu, potem to lądowanie i kolejne godziny na Okęciu, a właśnie czytałam, że ostatni opuszczali lotnisko o 21! Ja już mam dosyć jak lecę na wakacje, a jak do tego mam międzylądowanie to już w ogóle.

ooo i kacha się pojawiła:D

Słuchajcie... konkluzja z pobytu w Szczecinie jest taka... dlaczego w Warszawie nie ma sklepu Mensa Home:confused: A moje pytanie do Was: Dlaczego nigdy nie słyszałam zachwytów z waszych ust pod adresem tego sklepu?... Dlaczego w ogóle nigdy wcześniej o nim nie słyszałam?:wtf:

Rewelacyjny sklep, chyba jeden z lepszych sklepów z dodatkami jaki widziałam... a do tego miłe ceny... Oczywiści mama i bratówka obkupione juz w nim po pachy;) A i ja od Ukochanej Bratowej dostałam "na wejściu" śliczny prezencik stamtąd:wiggle:

Ciekawe ile jeszcze poczekamy aż do stolycy dotrze ta genialna marka:roll: Tak samo, jak trzeba było czekać na H&Y, a potem jak weszli na rynek warszawski (z prawie 2 letnim opóźnieniem) to od razu 8 sklepów otworzyli:wtf: nigdy tego nie zrozumiem:no:

chyba nie ma u nas go. co tam można kupić????wydaje mi się ,że jednak nie.:o byłam jakieś 3 tygodnie temu i nic nie widziałam. u nas jest taki z rzeczami stylowymi na staro robionymi, świeczniki, ozdoby, meble, kwiaty sztuczne. TAKI TYPOWY AMERICAN DREAM:p

magda spadam spać. jutro zobaczę co naskrobałaś:bye: