Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Niestety to ich cała strona http://mensahome.eu/ :roll:

Mają głónie porcelanę... wszystko do kuchni można powiedzieć, bo i sztućce (np. w świetnej cenie V&B) i jakieś gary, ale głównie takie ozdobne pierdółki... jakieś patery, klosze, pojemniki... ale co ważne: WE WSZYSTKICH STYLACH. Każdy coś tam znajdzie, do kuchni zarówno nowoczesnej jak i stylowej czy rustykalnej... teraz zauważyłam wchodzą z pięknymi ozdobami świątecznymi. Naprawdę super! A może to jakaś nowość jest? ALbo np. w innych miastach to jakieś malutkie sklepiki, a w Szczecinie otworzyli pierszy mega-store;) Bo to naprawdę duży sklep jest:yes: Ciężko nie zauważyć;)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do Mensa Home, to nieco skomplikowana sprawa swego czasu zrobilam dochodzenie w tej sprawie:) otóż jeden wlasciciel ma sieć sklepów w POlsce, prawie wszystkie figuruja pod innymi nazwami dopiero w 2012 maja ruszyc wszystkie pod jedna nazwa, wciaz sa na etapie zmian. Krakowska Mensa Home to Villeroy & Boch na poziomie -1, ale jest tam wylacznie porcelana i jakies gary:) ja zamawialam przez nich moje lustro do przedpokoju . Jesli zna sie numer katalogowy produktu mozna przez dowolny sklep w Polsce zamowic dowolny towar. Uwaga: nie biora kasy za transport, nie wzeili tez ode mnie zadnej zaliczki. Co wiecej pozwolili mi obejrzec na miejscu lustro ktore przyszlo i zdecydowac czy biore czy nie:)

A, no widzisz kacha, to u nich lusto kupowałaś:yes: No to ładnie się zachowali;)

Leia, ten sklep jest w Kaskadzie (nowootwarte CH). Na samym dole zaraz przy Almie.

yokasiu, ceny wyżyłowane?:o Mi się wydaje, że tam jest całkiem "po ludzku";) Świetna jakość - przyzwoite ceny.

Madzia, porcelana, gary, dodatki kuchenne są w dobrych cenach. NIEKTÓRE dodatki typu serducha wiklinowe, klatki, serwetniki shabby już niekoniecznie. Właśnie ze względu na stosunek ceny do jakości :). To jak w każdym sklepie ;) akurat.

ALE

Biorę jednak pod uwagę świetne wyposażenie sklepu, napisałam że można się obkupić :) na dodatek mają wieeeeele produktów których nigdzie indziej nie widziałam :yes:. Obsługa też do rzeczy :). Sama mogę polecić bo uwielbiam tę "sieć" która kusi ładnymi ekspozycjami ;).