MagdaZZZ 03.11.2011 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Niestety to ich cała strona http://mensahome.eu/ Mają głónie porcelanę... wszystko do kuchni można powiedzieć, bo i sztućce (np. w świetnej cenie V&B) i jakieś gary, ale głównie takie ozdobne pierdółki... jakieś patery, klosze, pojemniki... ale co ważne: WE WSZYSTKICH STYLACH. Każdy coś tam znajdzie, do kuchni zarówno nowoczesnej jak i stylowej czy rustykalnej... teraz zauważyłam wchodzą z pięknymi ozdobami świątecznymi. Naprawdę super! A może to jakaś nowość jest? ALbo np. w innych miastach to jakieś malutkie sklepiki, a w Szczecinie otworzyli pierszy mega-store Bo to naprawdę duży sklep jest:yes: Ciężko nie zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No to jakiś skandal jest, że nie nie ma ich w stolycy:P Może otworzą chociaż wysyłkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No to jakiś skandal jest, że nie nie ma ich w stolycy:P Może otworzą chociaż wysyłkowy? lepiej bym tego nie ujęła:lol2::lol2: Idę do wyrka:sleep: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja też, PAAAAA http://forum.barcis.pl/images/smilies/uchopoduszka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.11.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 We Wrocławiu jest kilka trzy chyba. Z podżyłowanymi cenami, ale (!) moooożna się tam obkupić nie ma to tamto. Mnóstwo świetnych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.11.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Tiaaa, kurka wodna Kolejny sklep, którego u mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.11.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Co do Mensa Home, to nieco skomplikowana sprawa swego czasu zrobilam dochodzenie w tej sprawie:) otóż jeden wlasciciel ma sieć sklepów w POlsce, prawie wszystkie figuruja pod innymi nazwami dopiero w 2012 maja ruszyc wszystkie pod jedna nazwa, wciaz sa na etapie zmian. Krakowska Mensa Home to Villeroy & Boch na poziomie -1, ale jest tam wylacznie porcelana i jakies gary:) ja zamawialam przez nich moje lustro do przedpokoju . Jesli zna sie numer katalogowy produktu mozna przez dowolny sklep w Polsce zamowic dowolny towar. Uwaga: nie biora kasy za transport, nie wzeili tez ode mnie zadnej zaliczki. Co wiecej pozwolili mi obejrzec na miejscu lustro ktore przyszlo i zdecydowac czy biore czy nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 A, no widzisz kacha, to u nich lusto kupowałaś No to ładnie się zachowali;) Leia, ten sklep jest w Kaskadzie (nowootwarte CH). Na samym dole zaraz przy Almie. yokasiu, ceny wyżyłowane? Mi się wydaje, że tam jest całkiem "po ludzku";) Świetna jakość - przyzwoite ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.11.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Madzia, porcelana, gary, dodatki kuchenne są w dobrych cenach. NIEKTÓRE dodatki typu serducha wiklinowe, klatki, serwetniki shabby już niekoniecznie. Właśnie ze względu na stosunek ceny do jakości . To jak w każdym sklepie akurat. ALE Biorę jednak pod uwagę świetne wyposażenie sklepu, napisałam że można się obkupić na dodatek mają wieeeeele produktów których nigdzie indziej nie widziałam . Obsługa też do rzeczy . Sama mogę polecić bo uwielbiam tę "sieć" która kusi ładnymi ekspozycjami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 no i ty mi nigdy o tym sklepie nie wspomniałaś:no: bym chociaż już od roku w krakowie w nim buszowała;) ale nic straconego - mam go teraz w szczecinie:wiggle: czekam na wawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 03.11.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 w Gdansku w Galerii Baltyckiej w sklepie pod nazwa Leonardo na -1 , tez sa produkty Mensa Home, tekstylia, deko, rzeczywiscie duzo cacuszek. Oprocz tego V&B, Leonardo, WMF, ASA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.11.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Na sklepie nie jest napisane, że go nakićkali we Wrocławiu a zapomnieli w takiej Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Na sklepie nie jest napisane, że go nakićkali we Wrocławiu a zapomnieli w takiej Warszawie what??? misunderstood:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.11.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Tłumacząc nie pomyślałabym, że we Wrocławiu mamy sztuk 3 a ani jednej w Warszawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.11.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Yokasta - no gdzie mamy aż trzy te sklepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Oczywiście ledwo samolot wylądował - od razu udali się na budowę. Oto co ujrzeli: http://i2.fmix.pl/fmi2059/b47bebdc000879b04eb2e117/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi728/eecc83ef0006b3874eb2e127/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1165/f4820e62002c8dfb4eb2e136/zdjecie.jpg :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 03.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Wow !!! Pikny macie teraz widok z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ile przestrzeni Piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Piękny widok a z tym sklepem to faktycznie skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.11.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Hmm, a dlaczego dach nad jadalnią będzie po skosie, a daszek nad balkonem na płasko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts