Gabs 03.03.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Brawo, brawo Darcy! Tak pracujesz nad sobą, że Cię mogłam pomylić z Panną ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Panny takie są? To nie wiedziałam:) ale u mnie to wszystko wnika z dwóch głównych cech wag: rozwagi i wysokiego poczucia estetyki. Tak jak mówiłam, ja wszystko muszę przemyśleć 87362599 tys. razy:lol2: Zero spontana!!! (to całkiem inaczej niż Darcy) Ja potrafię dziesięć minut zastanawiać się, którą oliwe kupić, a co dopiero jakie drzwi czy komodę I tak jak mówiłam, że najchętniej zapanowałabym nad każdą śrubką, to nie kłamałam. U mnie nic nie może być z przypadku, pierwsze lepsze, normalne, przeciętne, neutralne:lol2: Dlatego nad kontaktami zastanawiałam się ok. miesiąca (zainwestowałam nawet parę stówek w próbne egzemplarze), grzejniki normalne też nie wchodzą w grę, a ostatnio poswięciłam pół dnia na poszukiwania najlepszej możliwej opcji wentylacji w łazience (nad czym za pewne żadna z was się nawet nie zastanawiała i wzięła pierwszą lepszą, najtańszą plastikową osłonkę). I ZNALAZŁAM!!! - ale jeszcze od tyg. nie podjęłam decyzji gdzie te wentylatory mają być Wiem, menda ze mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 03.03.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Właśnie takie Panny są! Przedokładne! Nie wiem jak tam z gustem Chyba raczej mocne stąpanie po ziemi nie da im poszaleć wnętrzarsko Dlatego jak pokazałaś dwie konsole a przy tej czarnej napisałaś, że taka odważna to pomyslałam, że masz dużo z Panny Sorki, nie trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.03.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 I ja waga ale nie mam raczej problemów z podejmowaniem decyzji ale też lubię planować (pewnie dlatego mam powieszone zasłony w salonie w myslach oczywiście a nawet tynki nie skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 03.03.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Wagi to artystyczne dusze! I to widać po Waszych inspiracjach... Zazdroszczę takiej pomysłowości! Mnie wypada się tylko przyglądać z otwartą buzią Jestem bardzo ciekawa wnętrz lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.03.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Gabs i lasche jest ich ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 lashe piona:lol2: Ale ja nie powiedziałam, że mam problem z podejmowaniem decyzji. Wręcz przeciwnie. Zawsze dokładnie wiem czego chcę, a potem muszę to skonfrontować z rzeczywistością - i to już chwilkę zajmuje:lol2: ale przeważnie właśnie wykombinuję jak zrobić, żeby to nie był kompromis, a stanęło na moim:D gabs, dzięki za wiarę w wagi;) postaramy się nie zawieść (nasze poczucie estetyki może się psotara:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 03.03.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Wierzę, że się PSOTARA a co ma innego do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.03.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ja moje poczucie estetyki przemilczałam celowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 przeczytałam twój post, i mysle sobie o co chodzi??? Na szczęście kątem oka zerknęłam na swój post:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 lashe bo poczucie estetyki to rzecz wzgędna;) Ja też nie mam zamiaru opowiadać, że moje jest niewiadomojakie Raczej miałam na mysli to, że wg horoskopów i innych tym podobnych, wagi bardzo przykładają wagę (jak to brzmi:D) do estetycznego aspektu ich życia, czyt. wyglądu ich samych, otoczenia itp. Po prostu są wrażliwe na piękno. A czy same to piękno potrafią stworzyć, to już inna sprawa;) okaże się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.03.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 oj to ja może jestem skorpionem ??? bo gdybym tak zamieściła zdjęcia dnia codziennego u nas w domu z samochodami w każdym kątku, niezmiernie ważnymi skarbami Starszego Brata (czyt. kamienie, kawałek sznurka, kartonowa reklama , którą zwykle dołączają do ceny przy ubraniach itp) przytulankami Małego Brata i narzędziami męża (proszę zwrócić uwagę, że lasche NIE ROBI TEGO BAŁAGANU) to zmroziłyby krew niejednej estetce wnętrz a mnie nie ruszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 03.03.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 MagdaZZZ Tak w temacie dokładności - czy analizowałaś przypadkiem kwestię wyższościi rantu dziurkowanego nad odkrytym w kibelkach? Prowadziłaś śledztwo który rant jest lepszy: polewany czy niepolewany i dlaczego? I czy dziura w kibelku ma być kwadratowa czy okrągła? Jeśli tak to witam w klubie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 jacobina witam:) (chyba poraz pierwszy u mnie?) Powiem szczerze, ze mnie zażyłaś z tymi rantami, dziurkami itp. Nie wiem nawet o co chodzi:lol2: Jeżeli chodzi ci ogólnie o szczegóły anatomiczne kibelka... to owszem;) Oczywiście każdy ma inne spaczenia, na co innego zwraca uwagę. Ja już swoje fazy z deskami i zawiasami opisywałam kilka postów wcześniej. Do tego nie mógł być kibelek koła, bo ma nie takie szkliwo w tej części muszli ponizej linii wody - źle się domywa (jeśli w ogóle ktoś wie co mam na mysli:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ... nie chciałam o tym pisać (wiedziałam, że będziecie mieli mnie za wariatkę) jacobina mnie zmusiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 ... nie chciałam o tym pisać (wiedziałam, że będziecie mieli mnie za wariatkę) jacobina mnie zmusiła;) Ja wiem, o co Ci chodzi Magda :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 03.03.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A jak ja wiem o co chodzi to ho, ho!!! Oczywiście analizowałam czy dziura ma być okragła czy kwadratowa. Rozmyślałam też nad wieloma kwestiami zwiazanymi ze spłukiwaniem, deską itp, itd. Dobrze, że nie ja jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 03.03.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 no Madzia to teraz ten mój kiblowy wątek rozwija się u Ciebie no to nie dosyć, że mój kibel niewymiarowy to jeszcze będe mieć problemy z czyszczeniem bleeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 dagunia własnie, jak już wątek się przeniósł (swoją drogą jakoś dawno do ciebie nie zaglądałam:( - bo zniknęłaś tak - dodam na usprawiedliwienie;))... Jak tam kibelek? Napewno już sprawdzony:lol2: Mów szybciutko. Jak wrażenia? Zmiesciłaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 03.03.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 heheh :)no w sumie wypróbowałam i nie narzekam:) ale mąż marudził coś w weeknd, że jednak mało wygodny ...na szczęście i nieśczęscie też mąż pracuje w kiblowych klimatach, to jak będzie bardzo źle to sie kibel wymieni A do siebie jakoś tak ochoty ostatnio nie mam zaglądac , przesilenie czy cóś ale może sie zmobilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts