yokasta 03.11.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Yokasta - no gdzie mamy aż trzy te sklepy? 1. Galeria Dominikańska, poziom -1 2. Magnolia Park, poziom 0 3. Renoma, nie pamiętam który poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Wow !!! Pikny macie teraz widok z salonu Piękny widok Proszę mi się tu z widoczków nie nabijać Jak braliśmy to widać było w oddali Pałac Kultury i cały skyline Warszawy... a teraz:roll: wyszło jak zawsze:lol2: Hmm, a dlaczego dach nad jadalnią będzie po skosie, a daszek nad balkonem na płasko? Nie rozumiem:confused: Nad jadalnią jest spadzisty dach, żeby woda miała jak odpływać... a płaski daszek? Gdzie? O który chodzi? Tam w dali to pergola, nie daszek:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 no Magda inspekcja się udała:pzrób widok jak ściagną folię z okien:p już nie widać pałacu kultury:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 już nie widać pałacu kultury:o no niehttp://emoty.blox.pl/resource/cry.gif a widok był naprawdę ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No pięknie już jest:wiggle: Chłopaki idą jak burza:p I jaki porządeczek;) Magda, nie żałuj Pałacu:no: Czy to taka atrakcja? Od nas go widać, a ja wcale się z tego nie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ale ja go miłam daleko... ogólnie była duża przestrzeń a w oddali wieżowce... teraz mrówkowiec za oknem:roll: ehhh, życie;) Ale za to na lewo (na wprost tarasu) już pusto, przestrzeń (jeszcze;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Od nas tez pałac daleko, ale go widać. W Twoim wypadku rzeczywiście lepszy pałac niż mrówkowiec:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Madziu, chodzi mi o dach wzięty w kółko - tylko teraz tak myślę, że może perspektywa go wypłaszczyła, a w rzeczywistości też jest skośnawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Madziu, chodzi mi o dach wzięty w kółko - tylko teraz tak myślę, że może perspektywa go wypłaszczyła, a w rzeczywistości też jest skośnawy? to ta pergola właśnie:yes: to nie dach:no: I jest prosta, a owszem;) Myślisz, że to się jakoś kłóci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Sklep super, ja przy ostatniej wizycie we wroclawiu natknelam sie na niego w renomie no i wylezc nie moglam...Madzia no postepy sa ogromne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.11.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Mi się nic nie kłóci, ja widzę zarypiście ogromne tarasisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.11.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dziewcze rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Madzia no postepy sa ogromne! Mi się nic nie kłóci, ja widzę zarypiście ogromne tarasisko Tak mi mówcie:hug: Postępy jak dla mnie mogłyby być większe i szybsze... W pon. mieli przyjechać panowie od malowania okien... ale widzę, ze to nie ma sensu:-x Okna będą wstawiać najszybciej za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.11.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 I masz kawałek szkieletora u siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Madzia-specjalistko:lol2: od oświetlenia i rożnych dodatków- znasz jakieś fajne stronki z lampkami? Potrzebuję 2 nocne do sypialni w chromie z abażurami:rolleyes: Tak se wymarzyłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.11.2011 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 I masz kawałek szkieletora u siebie . wiedziałam, że Cię tym ujmę Madzia-specjalistko:lol2: od oświetlenia i rożnych dodatków- znasz jakieś fajne stronki z lampkami? Potrzebuję 2 nocne do sypialni w chromie z abażurami:rolleyes: Tak se wymarzyłam:p Ty mnie tu kochana nie bierz pod włos:P:lol2: Mów lepiej jaki przedział cenowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ty mnie tu kochana nie bierz pod włos:P:lol2: Mów lepiej jaki przedział cenowy... To zależy jak bardzo mi się spodoba:rolleyes: Na żyrandol wydałam ponad 8 stów, więc lampki powinny być tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.11.2011 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Moim zdaniem dużo fajnych teraz jest w RH... czaję się tam co najmniej na 3:lol: I chyba się na coś skuszę do łazienki na blat... Choć one w większości niklowane a nie w chromie (co akurat u mnie na plus:D) A jak nie za drogo ma być... to moim zdaniem zawsze fajne stojące są w LM:yes: Chyba nie ma co szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 W LM byłam, wybór taki se jak dla mnie... Niklowane też nie dla mnie, raczej w chromie... No chyba, że drewno w szarości... sama nie wiem:no: Czyli szukam dalej i to raczej w necie, bo na wycieczki po mieście mało czasu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.11.2011 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 no dobrze... to powiedz coś więcej;) Podstawa kwadratowa czy okrągła? Prosta czy bardziej "rzeźbiona"? Jaka wysokość podstawy? Ogólnie raczej smukła czy dość niska i np. pękata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts