Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wow !!! Pikny macie teraz widok z salonu :)

Piękny widok ;)

Proszę mi się tu z widoczków nie nabijać:lol2: Jak braliśmy to widać było w oddali Pałac Kultury i cały skyline Warszawy... a teraz:roll: wyszło jak zawsze:lol2:

Hmm, a dlaczego dach nad jadalnią będzie po skosie, a daszek nad balkonem na płasko?

Nie rozumiem:confused: Nad jadalnią jest spadzisty dach, żeby woda miała jak odpływać... a płaski daszek? Gdzie? O który chodzi? Tam w dali to pergola, nie daszek:no:;)

Madziu, chodzi mi o dach wzięty w kółko - tylko teraz tak myślę, że może perspektywa go wypłaszczyła, a w rzeczywistości też jest skośnawy?

:lol: to ta pergola właśnie:yes: to nie dach:no: I jest prosta, a owszem;) Myślisz, że to się jakoś kłóci?

Madzia no postepy sa ogromne!

Mi się nic nie kłóci, ja widzę zarypiście ogromne tarasisko :D

Tak mi mówcie:hug:

Postępy jak dla mnie mogłyby być większe i szybsze...:roll: W pon. mieli przyjechać panowie od malowania okien... ale widzę, ze to nie ma sensu:-x Okna będą wstawiać najszybciej za tydzień.

I masz kawałek szkieletora u siebie :lol2:.

wiedziałam, że Cię tym ujmę:lol2:

Madzia-specjalistko:lol2: od oświetlenia i rożnych dodatków- znasz jakieś fajne stronki z lampkami? Potrzebuję 2 nocne do sypialni w chromie z abażurami:rolleyes::rolleyes: Tak se wymarzyłam:p

Ty mnie tu kochana nie bierz pod włos:P:lol2: Mów lepiej jaki przedział cenowy...

Moim zdaniem dużo fajnych teraz jest w RH... czaję się tam co najmniej na 3:lol: I chyba się na coś skuszę do łazienki na blat...

Choć one w większości niklowane a nie w chromie (co akurat u mnie na plus:D)

A jak nie za drogo ma być... to moim zdaniem zawsze fajne stojące są w LM:yes: Chyba nie ma co szukać:lol2: