Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

gabi rylli? 120 diod na metr? To już bardzo gęsto... rozstawione częściej niż co centymetr:o A gdzie kupowałaś? Może gdzieś w wawie albo w necie?

Też chcę wiedzieć, bo muszę się wziąć za zakupy :yes:

Ania, kupuję tu gdzie drzwi, ale potrzebuję na kolumny takich giętkich i nie mogę znaleźć najbardziej pasujących. Najchętniej bym takie same chciała

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja bym je widziała w ogrodzie, gdzieś na ścianie z cegieł, porośniętej bluszczem i innymi pnączami. Pod nim jakaś ławeczka, po bokach dwa ogromne bukszpany w kształcie owali w dużych donicach. Bardzo ogrodowo mi się kojarzy :) (pozytywnie oczywiście).

A wiesz, że masz rację:o Jakoś o tym nie pomyślałam, choć planowałam lustro na tarasie... ba, "planowałam" to mało powiedziane, to jest u mnie pewnik:D A jakoś od razu nie skojarzyłam, ze to jest idealne do tego celu... dzięki:)

fajne - a gdzie zawiśnie?

ja w też ostatnio w tkmaxx przy lustrach na dobre pół godziny utknęłam... ale nic nie kupiłam bo z małżem byłam;)

No nie dziwię się wcale, że wyszłaś z pustymi ręcyma:lol2: Mój już też coś kręci nosem na lustro:roll: No i sama w tej sytuacji nie wiem...

magda w którym tkmaxx takie fajne rzeczy dają ;) - pytam co bym wiedziała gdzie mam się udać jakby mnie do Warszawy na zakupy poniosło

Kupiłam je w Blue City - ja zawsze się zakupuję tylko tam, bo do Domów Centrum, odkąd mnie okradli - nie jeżdżę;) Byłam w tym tkmaxie tylko raz z ciekawości... choć ponoć tam jest większy wybór.

Edytowane przez MagdaZZZ

niezłe lustro, pierwsze skojarzenie miałam z Twoim wkładem(obudową) do kominka ;) jest takie trochę grecko-orientalne. do tego kolor ramy strasznie mi się podoba. mogłoby znaleźć miejsce w 'altanie' ale przed ostatecznym 'wbiciem gwoździa' pobiegałabym z nim po mieszkaniu. coś w sobie ma. :)

Madzia wspominałaś o kocie ;), może warto przy jednym bałaganie zrobić jakiś tajny tunel do kociej toalety, takie przejście widziałam u mrówki75 (10str.), całkiem fajna sprawa :)

jak tam historia z sąsiadami? jest juz jakas puenta? miałaś okazję mijać ich z wymownym słodkim (wedel?) uśmiechem ;) ktoś się przełamał? zagaił rozmowę, że aż tak bardzo mu to nie przeszkadza :cool:?

jaja z Tą Gwiazdą, nie wiem co mnie wtedy napadło ;)

niezłe lustro, pierwsze skojarzenie miałam z Twoim wkładem(obudową) do kominka ;) jest takie trochę grecko-orientalne. do tego kolor ramy strasznie mi się podoba. mogłoby znaleźć miejsce w 'altanie' ale przed ostatecznym 'wbiciem gwoździa' pobiegałabym z nim po mieszkaniu. coś w sobie ma. :)

Madzia wspominałaś o kocie ;), może warto przy jednym bałaganie zrobić jakiś tajny tunel do kociej toalety, takie przejście widziałam u mrówki75 (10str.), całkiem fajna sprawa :)

jak tam historia z sąsiadami? jest juz jakas puenta? miałaś okazję mijać ich z wymownym słodkim (wedel?) uśmiechem ;) ktoś się przełamał? zagaił rozmowę, że aż tak bardzo mu to nie przeszkadza :cool:?

jaja z Tą Gwiazdą, nie wiem co mnie wtedy napadło ;)

Historia z sąsiadami nie ma żadnej sensownej puenty;) My staramy się ich unikać... oni nie wykazują jakiejś inicjatywy;) cisza... mam nadzieję, że nie przed burzą:o:lol2:

Kota bym chciała baaardzo:rolleyes: Ale wiem, że raczej nie będziemy mieć zwierzaka... przez to, że my bardzo dużo podróżujemy - a nie mamy z kim zwierzaków zostawać:no: zro rodziny na miejscu:(

Magda, chcesz łączyć style więc to lustro pewnie się jakoś tam wpisze we wnętrze, ale ja je bardziej widzę na tarasie, aż się prosi o powietrze, bo jest spore i ozdobne. Pierwsze moje skojarzenie to chińska architektura :).

Własnie yokasiu ono nie jest takie duże:( Ma ok. 80x80 - tak na oko... trochę na taras za małe...

Fajny łup, Magda, na tarasie będzie bardzo na miejscu, lub w hallu.

Ale co to za inne fanty tam na zdjęciu widać????:D Co jeszcze upolowałaś????

I kolejny głos na taras:D Muszę to przemyśleć... Bo jak wyżej pisałąm - trochę małe mi się wydaje.

A obok to nie żadne łupy:no: Niepotrzebne starocie które w holu na podłodze stoją, bo miejsca nie mają;)

Starocie ? To chętnie podam adres gdzie je wysłać :lol2: zwłaszcza biała ramkę - to ramka ? :rotfl:

No nie, ta biała ramka to akurat nowość kupiona 3 dni temu w ikei:rotfl: - też żaden łup jak widzicie;) Czeka na Hanki sukieneczkę:wiggle: - taka piękne, ze tylko oprawić:lol2:

no lustro bardzo orientalne.:) Magda szczerze - idz lepiej w naprawdę stare, kryształowe w pięknych ramach. ja bym go chyba oddała;)

Piękną będziesz mieć jadalnię i to z jakim widokiem

hmmmmmmmmmmm... wiezmę ten głos pod uwgaę:D Zaczynam się łamać co do tego lustra... jnie wiem czy to jednak chwilowa słabośc nie była;)