monsanbia 07.11.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 gabi rylli? 120 diod na metr? To już bardzo gęsto... rozstawione częściej niż co centymetr:o A gdzie kupowałaś? Może gdzieś w wawie albo w necie? Też chcę wiedzieć, bo muszę się wziąć za zakupy Ania, kupuję tu gdzie drzwi, ale potrzebuję na kolumny takich giętkich i nie mogę znaleźć najbardziej pasujących. Najchętniej bym takie same chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 07.11.2011 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Magda, Monsanbia - poszło na prive. Magda, masz zapchaną skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.11.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 gabi wyślesz mi jeszcze raz? skrzynka ju z wyczyszczona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.11.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Takie lustro dziś w tkmaxxie przygarnęłam http://i2.fmix.pl/fmi1160/85551412000d936e4eb821d4/zdjecie.jpg Fajne czy przekombinowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 07.11.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja bym je widziała w ogrodzie, gdzieś na ścianie z cegieł, porośniętej bluszczem i innymi pnączami. Pod nim jakaś ławeczka, po bokach dwa ogromne bukszpany w kształcie owali w dużych donicach. Bardzo ogrodowo mi się kojarzy (pozytywnie oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.11.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 fajne - a gdzie zawiśnie? ja w też ostatnio w tkmaxx przy lustrach na dobre pół godziny utknęłam... ale nic nie kupiłam bo z małżem byłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.11.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 magda w którym tkmaxx takie fajne rzeczy dają - pytam co bym wiedziała gdzie mam się udać jakby mnie do Warszawy na zakupy poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.11.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Ja bym je widziała w ogrodzie, gdzieś na ścianie z cegieł, porośniętej bluszczem i innymi pnączami. Pod nim jakaś ławeczka, po bokach dwa ogromne bukszpany w kształcie owali w dużych donicach. Bardzo ogrodowo mi się kojarzy (pozytywnie oczywiście). A wiesz, że masz rację Jakoś o tym nie pomyślałam, choć planowałam lustro na tarasie... ba, "planowałam" to mało powiedziane, to jest u mnie pewnik:D A jakoś od razu nie skojarzyłam, ze to jest idealne do tego celu... dzięki:) fajne - a gdzie zawiśnie? ja w też ostatnio w tkmaxx przy lustrach na dobre pół godziny utknęłam... ale nic nie kupiłam bo z małżem byłam;) No nie dziwię się wcale, że wyszłaś z pustymi ręcyma Mój już też coś kręci nosem na lustro:roll: No i sama w tej sytuacji nie wiem... magda w którym tkmaxx takie fajne rzeczy dają - pytam co bym wiedziała gdzie mam się udać jakby mnie do Warszawy na zakupy poniosło Kupiłam je w Blue City - ja zawsze się zakupuję tylko tam, bo do Domów Centrum, odkąd mnie okradli - nie jeżdżę Byłam w tym tkmaxie tylko raz z ciekawości... choć ponoć tam jest większy wybór. Edytowane 7 Listopada 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 a to łobuzy, mi odpukać jeszcze się nie przydarzyło Piękne lustro i do ogrodu a do wnętrza to tak po chińsku mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 07.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Co do lustra- mam takie samo skojarzenie jak Miszaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Świetne to lustro, ale również do jakiegoś holu np...:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 08.11.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 niezłe lustro, pierwsze skojarzenie miałam z Twoim wkładem(obudową) do kominka jest takie trochę grecko-orientalne. do tego kolor ramy strasznie mi się podoba. mogłoby znaleźć miejsce w 'altanie' ale przed ostatecznym 'wbiciem gwoździa' pobiegałabym z nim po mieszkaniu. coś w sobie ma. Madzia wspominałaś o kocie , może warto przy jednym bałaganie zrobić jakiś tajny tunel do kociej toalety, takie przejście widziałam u mrówki75 (10str.), całkiem fajna sprawa jak tam historia z sąsiadami? jest juz jakas puenta? miałaś okazję mijać ich z wymownym słodkim (wedel?) uśmiechem ktoś się przełamał? zagaił rozmowę, że aż tak bardzo mu to nie przeszkadza ? jaja z Tą Gwiazdą, nie wiem co mnie wtedy napadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Magda, chcesz łączyć style więc to lustro pewnie się jakoś tam wpisze we wnętrze, ale ja je bardziej widzę na tarasie, aż się prosi o powietrze, bo jest spore i ozdobne. Pierwsze moje skojarzenie to chińska architektura . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Fajny łup, Magda, na tarasie będzie bardzo na miejscu, lub w hallu. Ale co to za inne fanty tam na zdjęciu widać???? Co jeszcze upolowałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.11.2011 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 niezłe lustro, pierwsze skojarzenie miałam z Twoim wkładem(obudową) do kominka jest takie trochę grecko-orientalne. do tego kolor ramy strasznie mi się podoba. mogłoby znaleźć miejsce w 'altanie' ale przed ostatecznym 'wbiciem gwoździa' pobiegałabym z nim po mieszkaniu. coś w sobie ma. Madzia wspominałaś o kocie , może warto przy jednym bałaganie zrobić jakiś tajny tunel do kociej toalety, takie przejście widziałam u mrówki75 (10str.), całkiem fajna sprawa jak tam historia z sąsiadami? jest juz jakas puenta? miałaś okazję mijać ich z wymownym słodkim (wedel?) uśmiechem ktoś się przełamał? zagaił rozmowę, że aż tak bardzo mu to nie przeszkadza ? jaja z Tą Gwiazdą, nie wiem co mnie wtedy napadło Historia z sąsiadami nie ma żadnej sensownej puenty;) My staramy się ich unikać... oni nie wykazują jakiejś inicjatywy;) cisza... mam nadzieję, że nie przed burzą:lol2: Kota bym chciała baaardzo:rolleyes: Ale wiem, że raczej nie będziemy mieć zwierzaka... przez to, że my bardzo dużo podróżujemy - a nie mamy z kim zwierzaków zostawać zro rodziny na miejscu:( Magda, chcesz łączyć style więc to lustro pewnie się jakoś tam wpisze we wnętrze, ale ja je bardziej widzę na tarasie, aż się prosi o powietrze, bo jest spore i ozdobne. Pierwsze moje skojarzenie to chińska architektura . Własnie yokasiu ono nie jest takie duże:( Ma ok. 80x80 - tak na oko... trochę na taras za małe... Fajny łup, Magda, na tarasie będzie bardzo na miejscu, lub w hallu. Ale co to za inne fanty tam na zdjęciu widać???? Co jeszcze upolowałaś???? I kolejny głos na taras:D Muszę to przemyśleć... Bo jak wyżej pisałąm - trochę małe mi się wydaje. A obok to nie żadne łupy:no: Niepotrzebne starocie które w holu na podłodze stoją, bo miejsca nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Starocie ? To chętnie podam adres gdzie je wysłać zwłaszcza biała ramkę - to ramka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no lustro bardzo orientalne. Magda szczerze - idz lepiej w naprawdę stare, kryształowe w pięknych ramach. ja bym go chyba oddała;) Piękną będziesz mieć jadalnię i to z jakim widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.11.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Starocie ? To chętnie podam adres gdzie je wysłać zwłaszcza biała ramkę - to ramka ? No nie, ta biała ramka to akurat nowość kupiona 3 dni temu w ikei:rotfl: - też żaden łup jak widzicie;) Czeka na Hanki sukieneczkę - taka piękne, ze tylko oprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.11.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no lustro bardzo orientalne. Magda szczerze - idz lepiej w naprawdę stare, kryształowe w pięknych ramach. ja bym go chyba oddała;) Piękną będziesz mieć jadalnię i to z jakim widokiem hmmmmmmmmmmm... wiezmę ten głos pod uwgaę Zaczynam się łamać co do tego lustra... jnie wiem czy to jednak chwilowa słabośc nie była;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts