Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madzia - chciałam Ci wysłać maila, ale masz zapchaną skrzynkę (nie, nie napiszę: jak zwykle:D) więc daję znać tutaj: lustro jednak za duże - zwracaj do sklepu:)

ołki-dołki:D J już nie nadążam z opróżnianiem tej skrzynki;) wkurza mnie, że tam taki limit jest:mad: A skasowanie 10 maili zajmuje mi 20 minut - zanim, przejrzę co gdzie jest, co jest ważne:mad: no masakra!!! Tym bardziej, że za dwa dni trzeba kasować znowu;)

Madzia ja w sprawie tych wczorajszych materiałów zza mórz:lol2:. Jeszcze taka firma obiła mi się o uszy, niestety też nie w Wawie. Oni bardzo wiele sprowadzają, mają bogatą ofertę szlachetnych i drogich. Tylko problem z tymi wszystkim firmami jest taki, że często nie współpracują z klientami indywidualnymi, tylko ze studiami i producentami:( Ale może będziesz mogła zamówić poprzez firmę robiącą Ci łóżko:yes:

http://www.texaltra.com.pl/pl/galeria-produktow.html

Magda, rozmawiałam ze stolarzem, jest wstępnie zainteresowany Twoją kuchnią, o ile CI się nie spieszy. Wiesz co, możemy zrobić tak, że przyjedziesz do mnie, jak już moją kuchnię będzie kończył (czyli przyszły tydzień), obejrzysz, porozmawiasz. Czy Ty masz projekt w ogóle?

I mam drugiego super stplarza, w Pruszkowie, robi mi inne rzeczy, ale też fachowiec.

Magda, rozmawiałam ze stolarzem, jest wstępnie zainteresowany Twoją kuchnią, o ile CI się nie spieszy. Wiesz co, możemy zrobić tak, że przyjedziesz do mnie, jak już moją kuchnię będzie kończył (czyli przyszły tydzień), obejrzysz, porozmawiasz. Czy Ty masz projekt w ogóle?

I mam drugiego super stplarza, w Pruszkowie, robi mi inne rzeczy, ale też fachowiec.

Super:hug: Z nieba mi spadłaś... mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie;)

Nad tą moją kuchnią ciąży jakieś fatum... nie mogę się doprosić nawet wycen - 4 stolarzy mnie olało, jeden wprost odmówił:( No koszmar jakiś... w rezultacie nadal mam wycenę mojego stolarza na 40 tys. - czyli dużo, i małego studia kuchennego na 50 tys. - czyli jeszcze więcej:bash:

Magda masz już nowe lustro;)?

hahaha, bardzo śmieszne;) Dziś oddałam tamto:)

A ja Wam powiem, że mamy już 2 okna zamontowane:wiggle: Na początku przyszłego tygodnia będzie to duże narożne:wave: (jeszcze wczoraj była wersja, że termin na 24.11)

No i dziś widzieliśmy się z panem od klimy - chyba też udało nam się coś sensownego wymodzić:wiggle: - tylko zobaczymy na ile wycenią:roll:

Bosze, my tak wszystko robimy od dupy strony:lol2: Teraz będzie trzeba pół sufitów kuć przez tą klimatyzację:roll:

no:lol2: będzie trzeba ryć podwieszane sufity w salonie i sypialni naszej:roll: Chyba nikt tak się nie remontuje jak my:rotfl: Ktoś potrzebuje pomocy, atrakcji? Chce mnie może zatrudnić na swojej budowie?:rotfl:

Dobra, dobra - prostuję;) Te poprawki to przeważnie mojego męża sprawka - nie moja:no:

PS To już wiecie na co pójdą pieniądze ze zwrotu;) Na poprawki różne:lol2: