MagdaZZZ 11.11.2011 00:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 no co ty monia, przeca u mnie tera się nic nie dzieje;) Zdjeć okien nima, bo mi bateryjka kaput zrobiła... może jutro tam zajedziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.11.2011 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 no co ty monia, przeca u mnie tera się nic nie dzieje;) Zdjeć okien nima, bo mi bateryjka kaput zrobiła... może jutro tam zajedziemy... Ponadrabiałam trochę. Gratuluję przypływu gotówki! Jak by mi się taki teraz przydał! To ja na bateryjkę spokojnie poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.11.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Magda,no "niezłą" macie kolejność prac:lol2:Ale co tam, wyjdzie na pewno bosko! A jakie okna wybrałaś, tj. jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.11.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Ktoś potrzebuje pomocy, atrakcji? Chce mnie może zatrudnić na swojej budowie? Jak tam terminy lipcowe? Wolne jeszcze Jak się mój ulubiony fachowiec wymiga, to Cię zaproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 [b Magda[/b] o lustro. Klima jaka planujecie? ja mam taką niecentralną . tylko osobne klimatyzatory w pomieszczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.11.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Magda, no "niezłą" macie kolejność prac:lol2: Ale co tam, wyjdzie na pewno bosko! A jakie okna wybrałaś, tj. jakiej firmy? Nie wiem:oops: Mąż zamawiał A kolejność prac taka dupowata, bo - powiedzmy sobie szczerze - wszystko co do tej pory zrobiliśmy powinno być robione po przebudowie... ale, że przebudowa miała być w kwietniu... i ponoć miała być banalna;), to zaczęliśmy remont już w styczniu żeby nie tracić czasu... p. Stasiu miał jedynie przebudować ściany, zrobić podłogówkę i porobić łazienki... a potem się okazało, że przebudowa się przesuwa, a on siedzi... siedzi nie ma co robić, no to tak wymyślaliśmy... a może to jeszcze można, a może to się da, a może to się nie zniszczy... Jak tam terminy lipcowe? Wolne jeszcze Jak się mój ulubiony fachowiec wymiga, to Cię zaproszę Przejrzałam terminarz... trzymam dla ciebie lipiec:rotfl: [b Magda[/b] o lustro. Klima jaka planujecie? ja mam taką niecentralną . tylko osobne klimatyzatory w pomieszczeniach. Nie wiem, chyba to są osobne... będą dwa kompresory ze skraplaczem - jeden nad salonem, drugi nad sypialnią... dwa wyminniki ciepła - jeden nad jadalnią i jeden w sypialni... a wentylatory w końcu 2 w jadalni, 2 w salonie, i jeden w sypialni O co z lustrem chodzi:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.11.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 tak to jest z tymi remontami. jakby człowiek ze trzy razy w życiu się pobudował, to by wiedział co warto robić, a z czym lepiej poczekać.no ale jak to mówią: doświadczenie to coś, co zdobywasz chwilę po tym, jak Ci jest potrzebne:) a okna, jak rozumiem, od razu białe wstawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Magda nie wiesz???? przeze mnie je oddałaś ja też mam taką klimę. jednostki w pokojach i na zewnątrz skrzynie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.11.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 oj tam od razu przez ciebie moni... po prostu mi ułatwiłaś tą trudną decyzję Asiu, okno przujdzie od razu dwukolorowe:yes: Mam nadzieję, że ta różnica między fabrycznie malowanymi a ręcznie nie bedzie jakaś makabryczna:???: A u nas... już trochę cieplej;) http://i1.fmix.pl/fmi2188/bd16b1c80015bac14ebd615c/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi494/c648e8fb000359be4ebd615e/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1281/322cef3c002371af4ebd6164/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2377/bbf7588000195af84ebd6167/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1688/8aa61c220015ec164ebd616a/zdjecie.jpg I pokażę wam jeszczę jakie cudne wieszaki na skarpety świąteczne nabyłam w naszym tikeju;) Na nowy kominek będą jak znalazł http://i1.fmix.pl/fmi2048/0bc99ad100099ad44ebd6293/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 11.11.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Magda, wieszaczki cudowne, a lustro chętnie odkupię, jest piękne i bardzo w stylu NY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 śliczny pant hause będzie:) tak się mówi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.11.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Magda, wieszaczki cudowne, a lustro chętnie odkupię, jest piękne i bardzo w stylu NY! Szkoda, że wcześniej do mnie nie zawitałaś i go nie obroniłaś teraz już nie jest moje a Ty możesz je znaleźć w BC:D śliczny pant hause będzie:) tak się mówi???? Tak się mówi:lol: Tylko inaczej pisze;) - penthouse. Jeszcze daleko.... ale już dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Cudne te świąteczne wieszaki:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Lustro zdaje się Kasha, oddane. Magda, właśnie szukam czegoś na skarpety świąteczne :D:D ale bardziej cottage :) nic nie widziałam albo nie wiedziałam, że to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Magda pierwsza na forum z apartamentem w chmurach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.11.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Cudne te świąteczne wieszaki:jawdrop: prawda? Lustro zdaje się Kasha, oddane. Magda, właśnie szukam czegoś na skarpety świąteczne :D:D ale bardziej cottage :) nic nie widziałam albo nie wiedziałam, że to to Zajrzyj do TKmaxxa... ja wiesz, że mam radar raczej na chromy/nikle a nie na patynowane drewno;) ale tam mają takie rzeczy.... może i w tym stylu mieli:) Magda pierwsza na forum z apartamentem w chmurach:) hmmm... chyba mocno na wyrost;)... ale co tam, podszyję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.11.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Madziu, wpraszam sie do tego penthous'a na parapetówe-dla kuliżanek z muratora:yes: Wieszaczki na skarpety superaste-a byly tez inne kolory? Po Twoich i Venuska rekomentacjach-musze cos w tkeju wyhaczyc w koncu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.11.2011 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Madziu, wpraszam sie do tego penthous'a na parapetówe-dla kuliżanek z muratora:yes: Wieszaczki na skarpety superaste-a byly tez inne kolory? Po Twoich i Venuska rekomentacjach-musze cos w tkeju wyhaczyc w koncu:) no ba;) parapetówa dla forumowych kuleżanek na pewno będzie:wiggle: A co masz na myśli pisząc inne kolory? Były w różnych kształtach i z różnym wykończeniem, pakowane po 1, 2 i 3... ale raczej wszystkie w chromie. Najpierw kupiłam zestaw dwóch identycznych reniferów z ażurowego metalu "wysadzanego diamencikami";) potem wymieniłam na te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.11.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) OMG, o chrom mi wlasnie chodzi-bo myslalam, ze Ty kupilas zlote:lol2: tak u mnie wygladaja:D Edytowane 11 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts