Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nie mogę:(

Nawet ci rzut ekranu zrobiłam, żeby udowodnić, że przenieść się nie da:

http://i3.fmix.pl/fmi1847/36d85bdf0024ea974ebed758/zdjecie.jpg

a wiem, że powinno, bo za pierwszym razem przed funkcją usuń, nad nią - było przenieś:roll: Teraz nie chce się to pojawić...

Już miałam utworzone te foldery...

udało się przy skrzynce odbiorczej (na której bardziej bałam się eksperymentować;)). Niestety nic to nie dało:(

Miałam:

155 wiad. na skrzynce odb.

45 wiad. w wysłanych

Teraz mam:

105 - odbiorcz

50 - arch. odbiorczej

45 - wysłane

:cry::cry::cry: Czyli te 200 możliwych wiadomości rozłożyło mi się na 3 foldery (4 stworzone) zamiast na 2:cry::mad:

Jolcia, nie możesz mi chociaż zwiększyć limitu do tych 2x 200 jak mają wszyscy?

Wydaje mi się, że jest fajny...

http://i3.fmix.pl/fmi2001/96e43aad0022b3574ebef205/zdjecie.jpg

może którejś z was się spodoba:D (tylko dajcie znać, jak któraś sie zdecyduje:))

Aukcja jeszcze jedynie 11 godz. http://allegro.pl/retro-vintage-piekny-zegar-wiszacy-z-lustrem-i1913915485.html

Dziewczynki... jakoś tak brzydko was pominęłam:oops: Przeczytałam przed wyjściem z domu, a potem zapomniałam odpisać

Rany, ten wątek NAPRAWDĘ strasznie pędzi! Wczoraj zaglądałam i jeszcze nie było zdjęć zabudowy, a dzisiaj to już stare, dawno obgadane dzieje:).

Chciałam tylko powiedzieć, że ani minutę za wcześnie te roboty się kończą, bo w tiwi przebąkują coś o śniegu w połowie tygodnia...

Nie strasz Aśka:o Błagam.... tylko nie śnieg, jeszcze niehttp://emoty.blox.pl/resource/pray.gif

że ja tych wieszaczków nie widziałam:( znaczy chyba widziałam ale pojedyncze i jakieś takie duże mi się wydawały a ten komplet fajowy:yes:

dzis nie pojadę bo mam gości a jutro to już pewnie wszystko będzie wymiecione:bash:

pasie, na pewno jeszcze będą:yes: Tego sporo było;)

A ja chciałam jeszcze się uzewnętrznić i opowiedzieć gdzie dziś byliśmy z naszą ślicznotką...

Jeśli zdarza wam się oglądać z pociechą minimini, to pewnie będziecie wiedzieć o czym mówię:yes:

Byliśmy na fantastycznym przedstawieniu muzycznym The Little Big Club na Torwarze... no po prostu rewelacyjna zabawa!!! Nawet dla takiego malucha jak mój (choć wiele osób sceptycznie podchodziło do pomysłu zabrania na koncert dwulatka;)). Naprawdę polecam:yes:

no coś ty:no: Dzieciaczki tam tańczą... szaleją:lol: Można wchodzić, wychodić, kręcić się... no super po prostu:)

Jeszcze jutro są 2 przedstawienia... podejrzewam, ze są jeszcze bilety, bo wcale nie było tak full (no bo ciężką jednak halę torawu zapełnić;)) - podejrzewam, że te bilety to praktycznie bez limitu są;)

A, i powiem ci jedno... ceny biletów były mocno zróżnicowane, w zależności od sektorów... chyba od 90-150 zł. My kupiliśmy za 120 zł (w 5 rzędzie siedzieliśmy), a efekt był taki, że ci co najmniej zapłacili i siedzieli na samym końcu po 10 minutach podprowadzili dzieci pod samą scenę...

W rezultacie nagle ponad 50 dzieciaczków stało przed nami i nam zasłaniało:lol2: Lepiej nie przepłacać, wziąć najtańszy bilet i migrować;)

Magda, dzięki za to info. Pójdziemy dzisiaj. Tyko nie mogę się dodzwonić do kas:(

Czy na prawdę nie ma sensu kupować droższych biletów? Wziąć te najtańsze?

Dziewczyny, powiem tak, żeby potem na mnie nie było;)...

Na pewno warto wziąć najtańsze bilety na płycie... bo są też miejsca na trybunach (już bardzo daleko), ale nie dam sobie głowy obciąć, że z tych trybun da się przedostać na płytę...

Dziewczyny, powiem tak, żeby potem na mnie nie było;)...

Na pewno warto wziąć najtańsze bilety na płycie... bo są też miejsca na trybunach (już bardzo daleko), ale nie dam sobie głowy obciąć, że z tych trybun da się przedostać na płytę...

Byłam, niestety dopiero przeczytałam co napisałaś...

I oczywiście kupiłam na trybunach. Nie da się przejść na płytę, niestety. Ale i tak było fajnie:) Dzieciaki miały frajdę.

Ja jeszcze wrócę do wieszaczków skarpetowych z Tikeja :D Byłam w ten weekend w poznaniu i było ich pełno, cudne nie mogłam oczu nacieszyć...tylko dlaczego mój kominek jest niewystający? przecież nie uwieszę sobie takiej skarpety na barku w kuchni :lol2:

A jakie fotele były, o jezu co weszłam to do siebie mówiłam "koniec, przepadłam" :lol2:

Madzia ależ wam zazdroszczę tego NY :)

Ojej, to szkoda:( Żałuję, że tak późno wstałam i nie odpowiedziałam od razu na Twojego posta... szkoda, że go nie przeczytałaś:( Szkoda też, że za pierwszym razem nie wyraziłam się dość precyzyjnie:bash: Cholercia:bash::bash::bash:

Najpierw po prostu całkiem zapomniałam o tych trybunach:(

Ale cieszę się, że i tak się podobało:)