joliska 12.11.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Magda,ja mam 200 miejscówek w odbiorczej i 200 w nadawczej, Ty nie??? Foldery archiwalne miałam już stworzone przez system, niczego nowego nie tworzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.11.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 widać ja mam jakoś inaczej:( Mam 200 wiadomości na te dwa foldery - na pewno:(No zaraz spróbuję jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.11.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 No nie mogę Nawet ci rzut ekranu zrobiłam, żeby udowodnić, że przenieść się nie da: http://i3.fmix.pl/fmi1847/36d85bdf0024ea974ebed758/zdjecie.jpg a wiem, że powinno, bo za pierwszym razem przed funkcją usuń, nad nią - było przenieś Teraz nie chce się to pojawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.11.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Spróbuj w takim razie utwrzyć nowe foldery i może wtedy ta opcja się pokaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.11.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Już miałam utworzone te foldery... udało się przy skrzynce odbiorczej (na której bardziej bałam się eksperymentować). Niestety nic to nie dało:( Miałam: 155 wiad. na skrzynce odb. 45 wiad. w wysłanych Teraz mam: 105 - odbiorcz 50 - arch. odbiorczej 45 - wysłane :cry: Czyli te 200 możliwych wiadomości rozłożyło mi się na 3 foldery (4 stworzone) zamiast na 2:cry: Jolcia, nie możesz mi chociaż zwiększyć limitu do tych 2x 200 jak mają wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.11.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Madziu, nie widzę nigdzie opcji powiększania pojemności skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.11.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Szkoda, trudno:( Będę dalej kasowała po jednej wiadomości... ważąc, która wiadomość bardziej istotna, a bez której przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.11.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Magda, a nie myślałaś, żeby sobie skopiować te wiadomości do jakiegoś pliku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.11.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 myślałam.... tylko roboty strasznie dużo:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.11.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Wydaje mi się, że jest fajny... http://i3.fmix.pl/fmi2001/96e43aad0022b3574ebef205/zdjecie.jpg może którejś z was się spodoba:D (tylko dajcie znać, jak któraś sie zdecyduje:)) Aukcja jeszcze jedynie 11 godz. http://allegro.pl/retro-vintage-piekny-zegar-wiszacy-z-lustrem-i1913915485.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.11.2011 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Dziewczynki... jakoś tak brzydko was pominęłam:oops: Przeczytałam przed wyjściem z domu, a potem zapomniałam odpisać Rany, ten wątek NAPRAWDĘ strasznie pędzi! Wczoraj zaglądałam i jeszcze nie było zdjęć zabudowy, a dzisiaj to już stare, dawno obgadane dzieje:). Chciałam tylko powiedzieć, że ani minutę za wcześnie te roboty się kończą, bo w tiwi przebąkują coś o śniegu w połowie tygodnia... Nie strasz Aśka Błagam.... tylko nie śnieg, jeszcze niehttp://emoty.blox.pl/resource/pray.gif że ja tych wieszaczków nie widziałam:( znaczy chyba widziałam ale pojedyncze i jakieś takie duże mi się wydawały a ten komplet fajowy:yes: dzis nie pojadę bo mam gości a jutro to już pewnie wszystko będzie wymiecione:bash: pasie, na pewno jeszcze będą Tego sporo było;) A ja chciałam jeszcze się uzewnętrznić i opowiedzieć gdzie dziś byliśmy z naszą ślicznotką... Jeśli zdarza wam się oglądać z pociechą minimini, to pewnie będziecie wiedzieć o czym mówię Byliśmy na fantastycznym przedstawieniu muzycznym The Little Big Club na Torwarze... no po prostu rewelacyjna zabawa!!! Nawet dla takiego malucha jak mój (choć wiele osób sceptycznie podchodziło do pomysłu zabrania na koncert dwulatka;)). Naprawdę polecam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.11.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 o widzisz a moja mnie męczyła a ja stwierdziłam że chyba jest za mała - a rok starsza od Twojej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.11.2011 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 no coś ty:no: Dzieciaczki tam tańczą... szaleją Można wchodzić, wychodić, kręcić się... no super po prostu:) Jeszcze jutro są 2 przedstawienia... podejrzewam, ze są jeszcze bilety, bo wcale nie było tak full (no bo ciężką jednak halę torawu zapełnić) - podejrzewam, że te bilety to praktycznie bez limitu są A, i powiem ci jedno... ceny biletów były mocno zróżnicowane, w zależności od sektorów... chyba od 90-150 zł. My kupiliśmy za 120 zł (w 5 rzędzie siedzieliśmy), a efekt był taki, że ci co najmniej zapłacili i siedzieli na samym końcu po 10 minutach podprowadzili dzieci pod samą scenę... W rezultacie nagle ponad 50 dzieciaczków stało przed nami i nam zasłaniało:lol2: Lepiej nie przepłacać, wziąć najtańszy bilet i migrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Magda, dzięki za to info. Pójdziemy dzisiaj. Tyko nie mogę się dodzwonić do kas:(Czy na prawdę nie ma sensu kupować droższych biletów? Wziąć te najtańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.11.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ja może Zu z dziadkami wyekspediuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.11.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Magda, dzięki za to info. Pójdziemy dzisiaj. Tyko nie mogę się dodzwonić do kas:( Czy na prawdę nie ma sensu kupować droższych biletów? Wziąć te najtańsze? Dziewczyny, powiem tak, żeby potem na mnie nie było;)... Na pewno warto wziąć najtańsze bilety na płycie... bo są też miejsca na trybunach (już bardzo daleko), ale nie dam sobie głowy obciąć, że z tych trybun da się przedostać na płytę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.11.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 No my właśnie na to show do Gdyni się wybieramy za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Dziewczyny, powiem tak, żeby potem na mnie nie było;)... Na pewno warto wziąć najtańsze bilety na płycie... bo są też miejsca na trybunach (już bardzo daleko), ale nie dam sobie głowy obciąć, że z tych trybun da się przedostać na płytę... Byłam, niestety dopiero przeczytałam co napisałaś... I oczywiście kupiłam na trybunach. Nie da się przejść na płytę, niestety. Ale i tak było fajnie:) Dzieciaki miały frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ja jeszcze wrócę do wieszaczków skarpetowych z Tikeja Byłam w ten weekend w poznaniu i było ich pełno, cudne nie mogłam oczu nacieszyć...tylko dlaczego mój kominek jest niewystający? przecież nie uwieszę sobie takiej skarpety na barku w kuchni A jakie fotele były, o jezu co weszłam to do siebie mówiłam "koniec, przepadłam" Madzia ależ wam zazdroszczę tego NY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.11.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ojej, to szkoda:( Żałuję, że tak późno wstałam i nie odpowiedziałam od razu na Twojego posta... szkoda, że go nie przeczytałaś Szkoda też, że za pierwszym razem nie wyraziłam się dość precyzyjnie:bash: Cholercia:bash::bash: Najpierw po prostu całkiem zapomniałam o tych trybunach:( Ale cieszę się, że i tak się podobało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts