Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Naszego NY style?;) Takie żeczy w tym stylu były? Powaga?:o

A szkoda, że MarJelce wieszaczków nie wzięłaś... ja jutro spróbuję coś dla niej upolować - o ile będzie;) No miejmy nadzieję:wiggle:

Madziu, przyszłam się przypomnieć, a ty widzę pamiętasz o mnie:hug:, Reni się nie udało kupić, zobaczymy co nam przyniesie jutrzejszy dzionek :rolleyes:

Madziu w razie jakby nie było tego kompletu twojego, to bierz trzy różne, najważniejsze żeby był motyw świąteczny:) i w chromie.

trochę się cofnę;), dopatrzyłam się na tej fotce z wieszakami ptaka (?) tak mi się w każdym bądź razie wydaje.

http://szarymary.pl/images/92660070696171569076.jpg

cóż to jest?

mam z takim ptakiem (?) kwadratowy pojemnik na chusteczki. byłam przekonana, ze to pojedynczy wypust ale może to element jakieś serii?

/ogólnie to mam hopla na punkcie ptaków;), motylowatych i roślin jako motywów dekoracyjnych/

Madziu
mam nadzieje ze sie nie Obrazisz, chcialabym w Twoim watku i w watkach innych Dziewczyn zamiescic prosbe o pomoc dla naszego forumowego Franusia.

Dziewczynki
Maluch jest wczesniakiem, to synek naszej forumowej kolezanki AgnesK . Franus potrzebuje aparatow sluchowych, zorganizowano aukcje z fantami , zeby pomoc rodzicom zgromadzic potrzebna kwote. Chcialabym Was wszystkich prosic o pomoc dla Franusia - wesprzyjcie Jego Rodzine w walce o normalne zycie...kazdy gest bedzie doceniony :hug:tutaj slow kilka o Franusiu i o samej licytacji

http://forum.muratordom.pl/showthrea...niuszka-AUKCJA

tutaj mozna wklejac i ogladac fanty

http://forum.muratordom.pl/showthrea...4%85damy-fanty

tutaj licytacja

http://forum.muratordom.pl/showthrea...-Tu-licytujemy

anetko, oczywiście, ze się nie obrażę:hug: Ja już u Ciebie widziałam info... już fanty widziałam i czaję się na Twoje rybki:wiggle: Mam nadzieję, że info zamieszczone na moim wątku przyczyni się do pozyskania nowych osób chccych wziąć udział w tak szczytnym przedsięwzięciu:)

Venusko, na szczęście udało mi się dziś dopaść wieszaczki dla MarJelki:lol:

To co piszesz z kuchnią, tylko mnie utwierdza, żeby brać studio... różnica w cenach naprawdę niewielka - ale niestety i tu gwarancji nie ma, że obejdzie się bez wpadek;)

dziewcze:lol2: No ty mnie zawsze rozwalasz:lol2:

Aleś tam się dopatrzyła:lol2:... ale skoro już, to się pochwalę:wiggle: To mój prezent urodzinowy od mojej najlepszej i najnowszej zarazem bratowej:lol: Taka piękna to oto paterka z klosikiem:

http://i1.fmix.pl/fmi690/50b2078c002a453f4ec15479/zdjecie.jpg

Zakupiona w tym super sklepie, który otworzyli w Szczecinie... pisałam o nim parę stron temu ale już nie pamiętam jego nazwy:oops:

Wygląda jak wystawa w sklepie :oops: znaczy się : tak ładnie!

Jest sporo takich naczynek z ptaszkami :lol2: ale takiej ładnej paterki to moje oczy nie widziały :o śliczna!

I pistacje som mniam mniam :D

Dzięki Aneczko:hug: Po mamusi te zdolności do rozstawiania durnostojek po kątch:oops::lol2: Dobra dobra, niech będzie - "tworzenia kompozycji":lol:

Prawda, że paterka boska? Gocha - czytasz to???:lol: Jeśli tak, to pewnie urosłaś:lol2:

Gocha, ujawniaj się ;). Chociaż powiedz czy faktycznie od tego się rośnie :D.

Magda, durnostojki to idealne słowo ale dla tych przedmiotów, które faktycznie stoją jak durne :rotfl:.

No faktycznie - u mnie każdy element UŻYWANY;) W misie ciasteczka, w miseczce pistacje, w świecznikach nawet świeczki powypalane:lol2:...

A ja mam takie same świeczniiiiiiiiiiiki,na, na, na,na,na :lol:

fajowe są co:wiggle: żółwik:lol:

Edytowane przez MagdaZZZ

Magda u nas też było studio, jak widać reguły nie ma ;)

Patera boska :yes: widzę że masz miskę z H&Y na którą się czaję :D

może ci się jeszcze z przeceny trafi:lol:

Wynika z tego wszystkiego, że fajna bratowa to skarb:D tylko mój brat jakoś ma to gdzieś;)

No to niech sie bierze:mad: Zobacz jak może być fajnie:D

To co się chwalisz, że masz durnostojki, Ty masz use-tojki.

No dobra... nie "durnostojki" - "ważnostojki":lol: