MagdaZZZ 13.11.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Madzia ależ wam zazdroszczę tego NY Naszego NY style? Takie rzeczy w tym stylu były? Powaga? A szkoda, że MarJelce wieszaczków nie wzięłaś... ja jutro spróbuję coś dla niej upolować - o ile będzie;) No miejmy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.11.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Naszego NY style? Takie żeczy w tym stylu były? Powaga? A szkoda, że MarJelce wieszaczków nie wzięłaś... ja jutro spróbuję coś dla niej upolować - o ile będzie;) No miejmy nadzieję Madziu, przyszłam się przypomnieć, a ty widzę pamiętasz o mnie:hug:, Reni się nie udało kupić, zobaczymy co nam przyniesie jutrzejszy dzionek Madziu w razie jakby nie było tego kompletu twojego, to bierz trzy różne, najważniejsze żeby był motyw świąteczny:) i w chromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.11.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Dobrze słoneczko:yes: Będę się starać coś super dla Ciebie wynaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Aha, zapomniałam powiedzieć... dostałam kolejną wycenę od stolarza na kuchnię - na 45 tys.:bash: Ja już nie wiem:( Jej chyba nie da się zrobić taniej:( anula, błagam umów mnie z tymi swoimi panami - to moja ostatnia szansa:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 eh żebym wiedziała, że któraś z was potrzebuje, ja prawie tydzień byłam wyłączona z życia forumowego Madzia no a z kuchnią to szkoda, że każda wycena taka droga. Ja wzięłam najtańszą i miałam 6 razy poprawki + przepychanki telefoniczne i na papierze, coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 14.11.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 trochę się cofnę, dopatrzyłam się na tej fotce z wieszakami ptaka (?) tak mi się w każdym bądź razie wydaje. http://szarymary.pl/images/92660070696171569076.jpg cóż to jest? mam z takim ptakiem (?) kwadratowy pojemnik na chusteczki. byłam przekonana, ze to pojedynczy wypust ale może to element jakieś serii? /ogólnie to mam hopla na punkcie ptaków;), motylowatych i roślin jako motywów dekoracyjnych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Madziu mam nadzieje ze sie nie Obrazisz, chcialabym w Twoim watku i w watkach innych Dziewczyn zamiescic prosbe o pomoc dla naszego forumowego Franusia. Dziewczynki Maluch jest wczesniakiem, to synek naszej forumowej kolezanki AgnesK . Franus potrzebuje aparatow sluchowych, zorganizowano aukcje z fantami , zeby pomoc rodzicom zgromadzic potrzebna kwote. Chcialabym Was wszystkich prosic o pomoc dla Franusia - wesprzyjcie Jego Rodzine w walce o normalne zycie...kazdy gest bedzie doceniony :hug:tutaj slow kilka o Franusiu i o samej licytacji http://forum.muratordom.pl/showthrea...niuszka-AUKCJA tutaj mozna wklejac i ogladac fanty http://forum.muratordom.pl/showthrea...4%85damy-fanty tutaj licytacja http://forum.muratordom.pl/showthrea...-Tu-licytujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 anetko, oczywiście, ze się nie obrażę Ja już u Ciebie widziałam info... już fanty widziałam i czaję się na Twoje rybki:wiggle: Mam nadzieję, że info zamieszczone na moim wątku przyczyni się do pozyskania nowych osób chccych wziąć udział w tak szczytnym przedsięwzięciu:) Venusko, na szczęście udało mi się dziś dopaść wieszaczki dla MarJelki To co piszesz z kuchnią, tylko mnie utwierdza, żeby brać studio... różnica w cenach naprawdę niewielka - ale niestety i tu gwarancji nie ma, że obejdzie się bez wpadek;) dziewcze No ty mnie zawsze rozwalasz:lol2: Aleś tam się dopatrzyła:lol2:... ale skoro już, to się pochwalę To mój prezent urodzinowy od mojej najlepszej i najnowszej zarazem bratowej:lol: Taka piękna to oto paterka z klosikiem: http://i1.fmix.pl/fmi690/50b2078c002a453f4ec15479/zdjecie.jpg Zakupiona w tym super sklepie, który otworzyli w Szczecinie... pisałam o nim parę stron temu ale już nie pamiętam jego nazwy:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wygląda jak wystawa w sklepie znaczy się : tak ładnie! Jest sporo takich naczynek z ptaszkami ale takiej ładnej paterki to moje oczy nie widziały śliczna! I pistacje som mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wygląda jak wystawa w sklepie znaczy się : tak ładnie! Jest sporo takich naczynek z ptaszkami ale takiej ładnej paterki to moje oczy nie widziały śliczna! I pistacje som mniam mniam Dzięki Aneczko Po mamusi te zdolności do rozstawiania durnostojek po kątch:oops: Dobra dobra, niech będzie - "tworzenia kompozycji":lol: Prawda, że paterka boska? Gocha - czytasz to??? Jeśli tak, to pewnie urosłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Paterka przecudnej urody:yes: Bratowa ma gust:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Gocha, ujawniaj się . Chociaż powiedz czy faktycznie od tego się rośnie . Magda, durnostojki to idealne słowo ale dla tych przedmiotów, które faktycznie stoją jak durne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.11.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A ja mam takie same świeczniiiiiiiiiiiki,na, na, na,na,na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Paterka przecudnej urody:yes: Bratowa ma gust:yes: dlatego se ją za bratową wzięłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Gocha, ujawniaj się . Chociaż powiedz czy faktycznie od tego się rośnie . Magda, durnostojki to idealne słowo ale dla tych przedmiotów, które faktycznie stoją jak durne . No faktycznie - u mnie każdy element UŻYWANY;) W misie ciasteczka, w miseczce pistacje, w świecznikach nawet świeczki powypalane:lol2:... A ja mam takie same świeczniiiiiiiiiiiki,na, na, na,na,na fajowe są co:wiggle: żółwik:lol: Edytowane 14 Listopada 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Magda u nas też było studio, jak widać reguły nie ma Patera boska widzę że masz miskę z H&Y na którą się czaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.11.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wynika z tego wszystkiego, że fajna bratowa to skarb:D tylko mój brat jakoś ma to gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No faktycznie - u mnie każdy element UŻYWANY;) To co się chwalisz, że masz durnostojki, Ty masz use-tojki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Magda...ten nowy sklep w Szczecinie to KASKADA:) A patera....świetna:) Bratowa super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Magda u nas też było studio, jak widać reguły nie ma Patera boska widzę że masz miskę z H&Y na którą się czaję może ci się jeszcze z przeceny trafi:lol: Wynika z tego wszystkiego, że fajna bratowa to skarb:D tylko mój brat jakoś ma to gdzieś No to niech sie bierze:mad: Zobacz jak może być fajnie:D To co się chwalisz, że masz durnostojki, Ty masz use-tojki. No dobra... nie "durnostojki" - "ważnostojki":lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts