MagdaZZZ 03.03.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 no to widzisz, moze nie będzie tak źle:) A ja przed chwila kupiłam takie pikne pojemniki na łakocie: http://i2.fmix.pl/fmi2561/871d60830001a95c4d701a54/zdjecie.jpg Mam nadzieję, że nie będą tak pokrzywione (i że to tylko zdjęcie koślawe), a w rzeczywistosci wygladać bedą tak: http://i1.fmix.pl/fmi2224/617665390029f4ba4d701a56/zdjecie.jpg Powiem, jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.03.2011 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 dobra, widze przy pojemnikach wątek zdechł jednym słowem NO COMMENT;) Idę w takim razie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 04.03.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 no pojemniki superowo i bardzo mi się podobają, też chce takie do kuchni więc zdradź szybko gdzie i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.03.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Magda,dawaj info, gdzie i za ile!!!Czadowe. Uwielbiam wszelkie kuchenne pojemniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.03.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 a jednak Panie się w końcu ożywiły:D Tutaj link bardzo proszę: http://www.bellemaison.pl/pojemniki-biscuits-2-szt,834.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 a jednak Panie się w końcu ożywiły:D Tutaj link bardzo proszę: http://www.bellemaison.pl/pojemniki-biscuits-2-szt,834.html Magda, my to się dopiero przy Tobie ożywimy Aż w szoku będziesz A pojemniczki są zajefajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 04.03.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Magda, pojemniczki bardzo fajne i bardzo fajny sklep. Klik i dodane do ulubionych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gataa 04.03.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witam sie i przyznaje, iż od dłuzszego czasu podglądam miedzy innymi Twój wątek... U Ciebie sie ujawniam Ja jestem na etapie ' zaraz wbijamy łopate i w końcu zaczynamy budowę..' . Ale oczywiscie moja wyobraznie nie zadawala sie juz wizualizowaniem dachowek, pustaków, kabli etc, tylko juz chciałabym być na takim etapie jak TY.. Dostarczasz mi dużo inspiracji, mam nadzieję, ze szybko będe mogła je wykorzystać.. Będe zaglądać... powodzenia.. Aha i też jesetem zodiakalną wagą, wiec rozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 04.03.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Pojemniczki super, ale ich nie kupię. Bo jeśli kupię pojemniki, to będę je chciała zapełnić i kupię ciastka. A jeśli kupię ciastka, to zjem ciastka i pojemnik będzie pusty. A jeśli będzie pusty, to będę go chciała zapełnić. I kupię ciastka. A jeśli kupię ciastka.... I tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Pojemniczki super, ale ich nie kupię. Bo jeśli kupię pojemniki, to będę je chciała zapełnić i kupię ciastka. A jeśli kupię ciastka, to zjem ciastka i pojemnik będzie pusty. A jeśli będzie pusty, to będę go chciała zapełnić. I kupię ciastka. A jeśli kupię ciastka.... I tak dalej. Podoba mi się Twój tok rozumowania, Darcy :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 04.03.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 lashe bo poczucie estetyki to rzecz wzgędna;) Ja też nie mam zamiaru opowiadać, że moje jest niewiadomojakie Raczej miałam na mysli to, że wg horoskopów i innych tym podobnych, wagi bardzo przykładają wagę (jak to brzmi:D) do estetycznego aspektu ich życia, czyt. wyglądu ich samych, otoczenia itp. Po prostu są wrażliwe na piękno. A czy same to piękno potrafią stworzyć, to już inna sprawa;) okaże się Hehe Magdo, ta prawda na pewno nei tyczy się mojego męża vel WAGI.. Jeny, żebyście widziały jak on dziś po mnie do pracy przyjechał (na rowerze) ubrany. Myślałam, że to co miał na nogach, a czego butami już od dawna nazwać nie można, kilka miesięcy temu do śmieci wyrzuciłam.Grrr W skrócie -kazałam mu samemu do domu wracać, a ja poszłam na zakupy.. kupiłam mu porządne spodnie dresowe:D:D A buty ponownie wyrzucę. Tym razem już skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 04.03.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 A ja jeszcze wrócę do tematu sedesów/muszli/klozetów - najważniejszy przy podejmowaniu decyzji o wyborze jest wewnętrzny otwór, a potem dopiero kształt - wiem, że to zabrzmi okrutnie, ale dla tych co się wypróżniają regularnie to powinien być nr 1 do decyzji - najgorsze są tę ze źle wyprofilowaną miską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 04.03.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Haaaa wywoala watek zodiakalny i se poszla:) tak samo bylo z afera o dzieci o cos tam jeszcze na innych watkach, macicielka ze mnie ..... jak na Raka przystało:) a powiedziec Wam cos mega dziwnego a propos pojemniczkow na slodycze. Ja takiego miec nie bede. Nie dlatego ze mi sie nie podoba tylko dlatego ze nie mialabym co tam schowac bo slodyczy nie jadam. A nie jadam nie dlatego ze sie odchudzam czy cóś tylko nie lubie! Nie znosze! czekolade to tak kostke wmusze ale ani grama wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 kacha co Ty z MARSA? niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 04.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Przysiegam Wam naprawde, natomiast zeby nie bylo tak idealnie, uwielbiam skwarki, smalce i wszelkiego rodzaju paskudne tłuszcze ktore sa chyba jakis pierdyliard razy bardziej kaloryczne niz czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 04.03.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Z marsa jak nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.03.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Gataa miło słyszeć, że dostarczam Ci inspiracji:D Witam zatem oficjalnie u siebie i zapraszam częściej (do udzielania się Pojemniczki super, ale ich nie kupię. Bo jeśli kupię pojemniki, to będę je chciała zapełnić i kupię ciastka. A jeśli kupię ciastka, to zjem ciastka i pojemnik będzie pusty. A jeśli będzie pusty, to będę go chciała zapełnić. I kupię ciastka. A jeśli kupię ciastka.... I tak dalej. Darcy, rozwliła mnie twoja teoria:D Niestety jest dość prawdziwa:( Ale u mnie ciastka i tak zawsze były, są i będą, a tak chociaż będą w ładnych pojemniczkach, a nie walać się w opakowaniach po szafkach (bo wyłożyć na talerz szkoda w obawie, że zwietrzeją) anagat, wiesz, od każdej reguły zdarzają się wyjątki:D ale jeszcze pytanie, czy tak się ubrał bo mu dynda? czy tak się ubrał, bo uważa, że to wyjątkowo awangardowa stylizacja? a reszta się nie zna:p Bo wg tej teorii, nasz znak po prostu przykłada wagę do estetyki (jaka by nie była:lol2:) Kasha, Twojego wywodu nie skomentuję wybacz:p kacha, a Twojego tym bardziej, bo to jakieś bzdury, herezje;) ja nie wierzę, nie wiem jak reszta:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.03.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 all right... wracamy do wnętrz:D Dziś ciąg dalszych pozytywnych zdarzeń i wieści... Przyszło lustro. Bardzo ładne lustro. Bardzo porządnie wyglądające lustro. Nie wiem w końcu czy z drewna, czy mdf np.? Bo bardzo gładkie takie i dokładnie wykonane. Ale wygląda porządnie, na pewno nie na jakiś plastic-fantastic, sztuczne tworzywa:yes: Jedyne co, to jednak chyba ciutkę za małe jest. Ale ujdzie. Jak znajdę równie ładne, trochę większe, to po prostu wymienię (130 zł straty może mnie nie pogrąży;)) Przyszły też dwa szare abażury, które kupiłam na allegro w cenie... uwaga uwaga... jestescie gotowe... nie zemdlejcie... 10 zł sztuka:lol2: Na prawdę polecam z całym sumieniem te abażurki dla wszystkich, którzy szukają szarych. Nazywają się Massive Umbra (średnica 24cm). Zdjęcie z aukcji wyglądało tak: http://i2.fmix.pl/fmi903/721843d80010fc864d7160e4/zdjecie.jpg A ja nie wytrzymałam, i od razu rozpakowałam i założyłam na moje piękne, nowe kinkiety (choć nie do nich sa przeznaczone:)). Oto efekt: http://i3.fmix.pl/fmi451/ae1507030015fa524d71634b/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1904/2f7be119001159294d71634e/zdjecie.jpg A na koniec wyladowały w mojej obecnej sypialni zamiast dotychczasowych kremowych, których nie znosiłam: http://i1.fmix.pl/fmi2153/c57f1c040029946f4d716350/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2315/5a4f88d40013fa424d716352/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2312/5daa3338001472fa4d716355/zdjecie.jpg (prosze nie komentować nie zaścielonego łóżka ani bałaganu na stolikach nocnych, bo się pogniewamy;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 04.03.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Nareszcie coś na moją kieszeń Bardzo zacnie wyglądają te abażury, chociaż jak dla mnie mogłyby być chyba mniej przeroczyste... Ale wiadomo, cudów wianków za 10 zł nie można oczekiwać. Z kinkietami ślicznie, bo i kinkiety piękne. Lustro pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.03.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mi się akurat takie prześwitujące bardzo podobaja. Ja nie lubię znowu takich, które nie przepuszczają światła, bo wtedy nie widać tego, że są z tkaniny, a wydaje się, że są z tworzywa sztucznego:) Lustra nie pokażę, bo zostało na budowie:) Z resztą nie ma na razie czego pokazywać - dużo lepszych zdjęć niż z allegro (parę stron wcześniej) nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts