Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venusko, na szczęście udało mi się dziś dopaść wieszaczki dla MarJelki:lol:

:

Madziu, uwielbiam Cię :hug: Mam nadzieję, że nie jechałaś specjalnie, tylko byłaś przy okazji, bo mi głupio. Z drugiej strony bardzo mi miło i ogromnie się cieszę bo się napaliłam na te wieszaczki jak szczerbaty na suchary :lol2:

Chciałam wysłać priwa, ale.....:p

Madziu, uwielbiam Cię :hug: Mam nadzieję, że nie jechałaś specjalnie, tylko byłaś przy okazji, bo mi głupio. Z drugiej strony bardzo mi miło i ogromnie się cieszę bo się napaliłam na te wieszaczki jak szczerbaty na suchary :lol2:

Chciałam wysłać priwa, ale.....:p

nie no:o przeca specjalnie dla Ciebie dwa maile z godzinkę temu usunęłam, żeby miejsce było:) A nic nowego przez ten czas nie dostałam:no: No co jest?:mad:

I nie ma za co dziękować;) Wiedziałam, ze bedę w centrum i że zaparkować będę musiała w pobliżu tkmaxxa - także żaden problem:hug: Szczęście, ze były - ot tyle mojej zasługi;)

Madzia przyznaj się co jeszcze kupiłaś w tk?:p

A wisz, że nic:lol: Zakup poczyniłam w biegu, bo się z psiapsiółą umówiłam... a poprzednie spotkanie okropnie mi się przciągnęło - z godziny na 3;) - nie miałam czasu na buszowanie:roll:

Dobry wieczór ! Ten sklep, to Mensa Home. Przywitałam się, regularnie czytam, nie pisuję, bo i tak słów brak. Tak pięknie ...

:welcome: Bardzo mi miło:oops:

I dzięki za tą nazwę - muszę w końcu zapamietć;)

Żeby ona tylko wiedziała jakie są kryteria wyboru na tą bratową...:rotfl::rotfl:

:lol2: - chyba trochę wiedziała;) nawet na korepetycje do teściowej chodziła;)

Madzia, ja mam w standardzie takie akcje-tyle, ze z komórką:D i jestem prawie co miesiac odcieta od swiata-M. sie smieje, ze nic sie nie zmienilo od czasów liceum w tym względzie:lol2: Wiec zolwik z Twoim M:lol2:

Zerknij do mnie-co se zapodałam w tkeju:p Ozdob nie bylo-jutro ma byc dostawa,wiec moga sie pojawic.

Magda ja trochę zmienię temat ;) na salonowy, przypomniałam sobie jaki zestaw wypoczynkowy proponowała nam projektantka - piękny ale dla nas niepraktyczny, ale może wam by się spodobał. Sama nazwa kolekcji to New York, mają swój showroom w Wawie

http://www.strzelczykmeble.com.pl/zdj/meble/5_0.jpg

Dzwoniłam dziś do nich jaka cena, sofa 8000 zł, fotel 4500 zł, czas realizacji 6 tygodni, zamówienia przyjmują teraz na Nowy Rok. Może Cię to zainteresuje.

Magda ja trochę zmienię temat ;) na salonowy, przypomniałam sobie jaki zestaw wypoczynkowy proponowała nam projektantka - piękny ale dla nas niepraktyczny, ale może wam by się spodobał. Sama nazwa kolekcji to New York, mają swój showroom w Wawie

http://www.strzelczykmeble.com.pl/zdj/meble/5_0.jpg

Dzwoniłam dziś do nich jaka cena, sofa 8000 zł, fotel 4500 zł, czas realizacji 6 tygodni, zamówienia przyjmują teraz na Nowy Rok. Może Cię to zainteresuje.

magda fajna ta sofa gdzieś na hol