MagdaZZZ 14.11.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Magda...ten nowy sklep w Szczecinie to KASKADA:) A patera....świetna:) Bratowa super:) Nie no - nazwę Kaskady pamiętam:lol2: Nie pamietam nazwy tego sklepu koło Almy w Kaskadzie właśnie, w którym bratowa kupiła tą paterę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Aaa ...no to pardąsik:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.11.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Venusko, na szczęście udało mi się dziś dopaść wieszaczki dla MarJelki : Madziu, uwielbiam Cię Mam nadzieję, że nie jechałaś specjalnie, tylko byłaś przy okazji, bo mi głupio. Z drugiej strony bardzo mi miło i ogromnie się cieszę bo się napaliłam na te wieszaczki jak szczerbaty na suchary Chciałam wysłać priwa, ale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Madziu, uwielbiam Cię Mam nadzieję, że nie jechałaś specjalnie, tylko byłaś przy okazji, bo mi głupio. Z drugiej strony bardzo mi miło i ogromnie się cieszę bo się napaliłam na te wieszaczki jak szczerbaty na suchary Chciałam wysłać priwa, ale..... nie no:o przeca specjalnie dla Ciebie dwa maile z godzinkę temu usunęłam, żeby miejsce było:) A nic nowego przez ten czas nie dostałam:no: No co jest? I nie ma za co dziękować Wiedziałam, ze bedę w centrum i że zaparkować będę musiała w pobliżu tkmaxxa - także żaden problem:hug: Szczęście, ze były - ot tyle mojej zasługi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Madzia przyznaj się co jeszcze kupiłaś w tk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 14.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Nie no - nazwę Kaskady pamiętam:lol2: Nie pamietam nazwy tego sklepu koło Almy w Kaskadzie właśnie, w którym bratowa kupiła tą paterę Dobry wieczór ! Ten sklep, to Mensa Home. Przywitałam się, regularnie czytam, nie pisuję, bo i tak słów brak. Tak pięknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 dlatego se ją za bratową wzięłam:lol2: Żeby ona tylko wiedziała jakie są kryteria wyboru na tą bratową...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.11.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Madziu dawaj maila, bo widzę się inaczej nie dogadamy:popcorn: edit uffffposzło na priwa Edytowane 14 Listopada 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.11.2011 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Madzia przyznaj się co jeszcze kupiłaś w tk? A wisz, że nic:lol: Zakup poczyniłam w biegu, bo się z psiapsiółą umówiłam... a poprzednie spotkanie okropnie mi się przciągnęło - z godziny na 3;) - nie miałam czasu na buszowanie:roll: Dobry wieczór ! Ten sklep, to Mensa Home. Przywitałam się, regularnie czytam, nie pisuję, bo i tak słów brak. Tak pięknie ... Bardzo mi miło:oops: I dzięki za tą nazwę - muszę w końcu zapamietć Żeby ona tylko wiedziała jakie są kryteria wyboru na tą bratową...:rotfl: - chyba trochę wiedziała;) nawet na korepetycje do teściowej chodziła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunflower 15.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Madziu, ja również poproszę o zwolnienie miejsca w Twojej skrzynce:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.11.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 juśśśśśś mnie chwilowo nie ma, pewnie do jutra - mąż znowu zapomniał zapłacić za internet:mad: - nadaję z kafejki... sija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 jmąż znowu zapomniał zapłacić za internet:mad: - nadaję z kafejki... Madziu to może Ty sama za niego płać... Albo zrób stałe zlecenie:D PAAAA:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 nie zasiedz się w tej kafejce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Magda wpadam melduje sie i z cicha podziwiam everything! Pierdolety z ptaskami PIKNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.11.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Madzia, ja mam w standardzie takie akcje-tyle, ze z komórką i jestem prawie co miesiac odcieta od swiata-M. sie smieje, ze nic sie nie zmienilo od czasów liceum w tym względzie:lol2: Wiec zolwik z Twoim M:lol2: Zerknij do mnie-co se zapodałam w tkeju:p Ozdob nie bylo-jutro ma byc dostawa,wiec moga sie pojawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 moje rachunki płaci M. on o wszystkim pamięta. więc ja nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.11.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Magda ja trochę zmienię temat na salonowy, przypomniałam sobie jaki zestaw wypoczynkowy proponowała nam projektantka - piękny ale dla nas niepraktyczny, ale może wam by się spodobał. Sama nazwa kolekcji to New York, mają swój showroom w Wawie http://www.strzelczykmeble.com.pl/zdj/meble/5_0.jpg Dzwoniłam dziś do nich jaka cena, sofa 8000 zł, fotel 4500 zł, czas realizacji 6 tygodni, zamówienia przyjmują teraz na Nowy Rok. Może Cię to zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Venus, a jakieś szczegóły o tej firmie? Nazwa? Lokalizacja?Mają narożniki? Bo ja pożądam narożnika z takimi wysokimi bokami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.11.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 oj nie wiem... Chyba tylko takie nowobogackie klimaty oprócz tego new yorka. Firma Meble Strzelczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.11.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Magda ja trochę zmienię temat na salonowy, przypomniałam sobie jaki zestaw wypoczynkowy proponowała nam projektantka - piękny ale dla nas niepraktyczny, ale może wam by się spodobał. Sama nazwa kolekcji to New York, mają swój showroom w Wawie http://www.strzelczykmeble.com.pl/zdj/meble/5_0.jpg Dzwoniłam dziś do nich jaka cena, sofa 8000 zł, fotel 4500 zł, czas realizacji 6 tygodni, zamówienia przyjmują teraz na Nowy Rok. Może Cię to zainteresuje. magda fajna ta sofa gdzieś na hol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts