MarJel 16.11.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Venus przepiękna ta kanapa:eek: Madziu, nie dość że nazwiska nas łączą , to tak samo nie płacimy rachunków:lol2: U mnie zawsze problem z prądem, trzy razy próbowali mi wyłączyć, a raz mi wyłączyli nawet i nocowałam u teściowej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.11.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 a może jakieś obicie np. w kratkę??? będzie u ciebie pasować??? w jakim kolorze będa wnętrza?kremowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.11.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 ano piękna, ale dla nas cena nie do przyjęcia...Monia a na hol to chyba za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FanKaPe 16.11.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Chcialam sie tylko przywitac i poinformowac ze podglądam i że jestem oczarowana; inspiracje sa zachwycajace... warcam do czytania bo jestem na 6str. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.11.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 oj nie wiem... Chyba tylko takie nowobogackie klimaty oprócz tego new yorka. Firma Meble Strzelczyk Masz rację No i narożników nie ma. Skandal! Rany, bo się skończy na meblu na zamówienie. Mąż mnie tego tam wystawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.11.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Boszzzzze, jak ja nadrobię te 2 dni:o U mnie napaplałyście:lol2:... u yokasty chyba z 10 stron w jeden dzień natrzaskane... u moni podobnie:bash: Siedzę, próbuję przebrnąć i nie daję rady normalnie:o Co do rachunków, to niestety nie da się tak, żebym ja płaciła;) Sprawa przechodzi przez firmę męża... i choć pytam 10 razy w miesiącu czy zapłacone... to i tak co jakiś czas zostaję bez netu (jak wiecie;)) Naprawdę mam podejrzenia, że on to specjalnie raobi;) Venusko - śliczna ta kanapa:yes: Ale niestety też nie na moje progi;) Kwota kosmiczna jak na polski wyrób... w takiej cenie to ja oryginały amerykańskie ogladam... FanKaPe, bardzo, bardzo serdecznie Cię witam:bye: I zapraszam częściej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 moje rachunki płaci M. on o wszystkim pamięta. więc ja nie muszę jakbym na swojego liczyła to chyba byśmy wszystko mieli odcięte:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 jakbym na swojego liczyła to chyba byśmy wszystko mieli odcięte:bash: widzisz u nas w domu to ja serce . on rozum:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.11.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 widzisz u nas w domu to ja serce . on rozum:wave: U Nas podobnie A kanapa (faktycznie) śliczna.Ciekawe jak się ma jakość do ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 eh no właśnie, zwłaszcza że kiedyś ktoś gdzieś na forum podawał link do sklepu z takimi kanapami i to były koszty rzędu 5 tys zł a nie 8 no ale można się zainspirować, ja nie wiem czy takiej na zamówienie sobie nie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 17.11.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 No oczywiscie moja obecnosc zostala fachowa pomienieta. Szczelam fochem! Wpadlabys do mnie powiesic psy na moich zaslonach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.11.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 No oczywiscie moja obecnosc zostala fachowa pomienieta. Szczelam fochem! Wpadlabys do mnie powiesic psy na moich zaslonach:) ojtam ojtam, nie strzelaj fochów:hug: byłam u Ciebie wczoraj... jak i u innych - ale prawie u nikogo się nie udzieliłam - no nie mogę jakoś nadrobić tego wzystkiego:cry: A jeszcze wczoraj byłam jakaś taka padnięta... A ile tych psów na zasłony potrzebujesz? Ja mogę dorzucić jednego... ale nie wiem czy wiecej znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Nooo, mojej czapy i rekawic-futrzaków z tkeja tez nie zjechalas:lol: To ja tez na fochu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 17.11.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 dziękuję Madziu za fotkę, świetna paterka obstawiałam, że to pojemnik na waciki no ale jak zwykle z moim obstawianiem bywa .. pudło , skoro yokasta prawi, że jest sporo naczynek z ptaszkami postanowiłam jednego fajnego puścić z wiatrem na Franiowej aukcyji a z tym nadrabianiem to jest rzeczywiście jakiś dramat jest tyle wątków na których chciałoby się pomieszkać od pierwszej 'deski' ale te często mają już zaporowe 3 cyfry i nieustannie gnają w zawrotnym tempie nie jest też łatwo wejść tak w środku bez wcześniejszego obycia bo każdy ma swoje nawyki, maniery i jak widać nie trudno zarobić focha. zaś z drugiej strony nie łatwo tak 'z mety' zrozumieć o co chodzi;) proszę bardzo przykładowo Kacha sama abstrakcyjnie domaga się o rzucanie psów. A ile tych psów na zasłony potrzebujesz? Ja mogę dorzucić jednego... ale nie wiem czy wiecej znajdę i jak widać różnie to można potraktować PS działam, działam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Magda a co za czarne ramki kupiłaś? w Tikeju Kurczę, ja macałam kilka czarnych ale zawsze coś nie pasowało, a to było za mało a to zaryzsowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.11.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ahhh, no tych też było za mało;) Dlatego na razie nie pokazuję jakie - bo będę polować na większą ilość mam nadzieję, że to niebył jednorazowy rzut:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Hmn...a to są takie ze szkłem czarnym fazowanym i i na przemian co większe fragmenty w takich kwadratach osadzone jakby kryształy? Czy takie że ramka jest gładka czarna jakby lakierowana a bliżej zdjęcia fazowana na starą ramkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 17.11.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Madziu czy ja dobrze kojarzę,że ty kiedyś kiedyś szukałaś takiego starego klosza kryształowego?Wędruje po Wszystkich domach dziewczyn jak tylko mam czas,nie udzielam się to fakt i nie wiem czy to u Ciebie Lashe wklejała zdjęcia swojego znaleziska czy u kogoś innego?I czy to ty szukałaś czy któraś inna babeczka? W moje ręce wpadł klosz kryształowy chyba z lat 60-70 Jak nie ty to słowo i kasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.11.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Hmn...a to są takie ze szkłem czarnym fazowanym i i na przemian co większe fragmenty w takich kwadratach osadzone jakby kryształy? Czy takie że ramka jest gładka czarna jakby lakierowana a bliżej zdjęcia fazowana na starą ramkę? ni te, ni te:no: dużo prostsze te moje... Madziu czy ja dobrze kojarzę,że ty kiedyś kiedyś szukałaś takiego starego klosza kryształowego?Wędruje po Wszystkich domach dziewczyn jak tylko mam czas,nie udzielam się to fakt i nie wiem czy to u Ciebie Lashe wklejała zdjęcia swojego znaleziska czy u kogoś innego?I czy to ty szukałaś czy któraś inna babeczka? W moje ręce wpadł klosz kryształowy chyba z lat 60-70 Jak nie ty to słowo i kasuje.[ATTACH=CONFIG]85568[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]85569[/ATTACH] Ja ja Tosiaczku Super ten Twój klosz:lol: Ale ja z tej opcji zrezygnowałam... miał być do łazienki, ale uznałam, że światło spod takiego kryształu + makijaż nie idą w parze;) Będzie lampa stojąca na blacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.11.2011 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 byliśmy dziś na Listach do M. Fajny film:o Zaskakująco fajny:jawdrop:Świetnie skręcony... piękne zdjęcia Warszawy:rolleyes: piękne przejścia, dynamika... no super po prostu:) Ameryki nie odkryli oczywiscie;) - jak to w Polsce - zwykła kopia czegoś co już było;) Ale naprawdę dobrze zrobiona:yes: Naprawdę warto:yes: Bo co rzadko w naszej kinematografii się zdarza - i dobry scenariusz trzymający się kupy... i dobrze skręcony - nie przegapcie kochane moje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts