Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj nie wiem... ;) Chyba tylko takie nowobogackie klimaty oprócz tego new yorka. Firma Meble Strzelczyk ;)

Masz rację :(

No i narożników nie ma. Skandal!

Rany, bo się skończy na meblu na zamówienie. Mąż mnie tego tam wystawi :rotfl:

Boszzzzze, jak ja nadrobię te 2 dni:o U mnie napaplałyście:lol2:... u yokasty chyba z 10 stron w jeden dzień natrzaskane... u moni podobnie:bash: Siedzę, próbuję przebrnąć i nie daję rady normalnie:o

Co do rachunków, to niestety nie da się tak, żebym ja płaciła;) Sprawa przechodzi przez firmę męża... i choć pytam 10 razy w miesiącu czy zapłacone... to i tak co jakiś czas zostaję bez netu (jak wiecie;)) Naprawdę mam podejrzenia, że on to specjalnie raobi;)

Venusko - śliczna ta kanapa:yes: Ale niestety też nie na moje progi;) Kwota kosmiczna jak na polski wyrób... w takiej cenie to ja oryginały amerykańskie ogladam...

FanKaPe, bardzo, bardzo serdecznie Cię witam:bye: I zapraszam częściej:)

No oczywiscie moja obecnosc zostala fachowa pomienieta. Szczelam fochem!:)

Wpadlabys do mnie powiesic psy na moich zaslonach:)

ojtam ojtam, nie strzelaj fochów:hug:

byłam u Ciebie wczoraj... jak i u innych - ale prawie u nikogo się nie udzieliłam - no nie mogę jakoś nadrobić tego wzystkiego:cry: A jeszcze wczoraj byłam jakaś taka padnięta...

A ile tych psów na zasłony potrzebujesz? Ja mogę dorzucić jednego... ale nie wiem czy wiecej znajdę:lol2:

dziękuję Madziu za fotkę, świetna paterka :) obstawiałam, że to pojemnik na waciki no ale jak zwykle z moim obstawianiem bywa .. pudło ;),

skoro yokasta:) prawi, że jest sporo naczynek z ptaszkami ;) postanowiłam jednego fajnego puścić z wiatrem na Franiowej aukcyji :)

a z tym nadrabianiem to jest rzeczywiście jakiś dramat :) jest tyle wątków na których chciałoby się pomieszkać od pierwszej 'deski' ale te często mają już zaporowe 3 cyfry i nieustannie gnają w zawrotnym tempie :)

nie jest też łatwo wejść tak w środku bez wcześniejszego obycia bo każdy ma swoje nawyki, maniery i jak widać nie trudno zarobić focha. zaś z drugiej strony nie łatwo tak 'z mety' zrozumieć o co chodzi;) proszę bardzo przykładowo Kacha sama abstrakcyjnie domaga się o rzucanie psów. :)

A ile tych psów na zasłony potrzebujesz? Ja mogę dorzucić jednego... ale nie wiem czy wiecej znajdę:lol2:

i jak widać różnie to można potraktować ;)

PS działam, działam.

Madziu czy ja dobrze kojarzę,że ty kiedyś kiedyś szukałaś takiego starego klosza kryształowego?Wędruje po Wszystkich domach dziewczyn jak tylko mam czas,nie udzielam się to fakt i nie wiem czy to u Ciebie Lashe wklejała zdjęcia swojego znaleziska czy u kogoś innego?I czy to ty szukałaś czy któraś inna babeczka?

W moje ręce wpadł klosz kryształowy chyba z lat 60-70 :yes:

Jak nie ty to słowo i kasuje.klosz 004.jpgklosz 001.jpg

Hmn...a to są takie ze szkłem czarnym fazowanym i i na przemian co większe fragmenty w takich kwadratach osadzone jakby kryształy? :D Czy takie że ramka jest gładka czarna jakby lakierowana a bliżej zdjęcia fazowana na starą ramkę? :eek:

ni te, ni te:no:

dużo prostsze te moje...

Madziu czy ja dobrze kojarzę,że ty kiedyś kiedyś szukałaś takiego starego klosza kryształowego?Wędruje po Wszystkich domach dziewczyn jak tylko mam czas,nie udzielam się to fakt i nie wiem czy to u Ciebie Lashe wklejała zdjęcia swojego znaleziska czy u kogoś innego?I czy to ty szukałaś czy któraś inna babeczka?

W moje ręce wpadł klosz kryształowy chyba z lat 60-70 :yes:

Jak nie ty to słowo i kasuje.[ATTACH=CONFIG]85568[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]85569[/ATTACH]

Ja ja Tosiaczku:yes: Super ten Twój klosz:lol: Ale ja z tej opcji zrezygnowałam... miał być do łazienki, ale uznałam, że światło spod takiego kryształu + makijaż nie idą w parze;)

Będzie lampa stojąca na blacie...

byliśmy dziś na Listach do M. Fajny film:o Zaskakująco fajny:jawdrop:

Świetnie skręcony... piękne zdjęcia Warszawy:rolleyes: piękne przejścia, dynamika... no super po prostu:) Ameryki nie odkryli oczywiscie;) - jak to w Polsce - zwykła kopia czegoś co już było;) Ale naprawdę dobrze zrobiona:yes: Naprawdę warto:yes: Bo co rzadko w naszej kinematografii się zdarza - i dobry scenariusz trzymający się kupy... i dobrze skręcony - nie przegapcie kochane moje;)