Tosiaczek 18.11.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) Byliśmy z mężem na premierze.Również polecam:)Tomek Karolak jak zawsze niezastąpiony w komediach:lol2:Gąsiorowska,Stuhr i Małaszyński Super a poza tym dawno nie widziany Wojciech Malajkat. Produkcje TVN często są niewypałem na które szkoda nawet czasu ale ten film naprawdę miło nas zaskoczył. Lekka komedia wprawiająca w dobry nastrój tak bym to ujęła i w naszym przypadku w bardzo dobry bo wróciliśmy BARDZOOO....pózno w nocy;) A zapomniałam...no klosz muszę Ci powiedzieć wygląda super. Umyłam go w domu i po nałożeniu na żarówkę od żyrandola zrobiłam Przysłowiowego karpia:jawdrop: Fajnie wyglada:yes: Ciekawie odbija się światło ale mój mąż miał niezły ubaw jak go zobaczył Spytał czy nie znalazłam do niego ceramicznej oprawy bo on jest nagwintowany tak jak słoik i że kiedyś były takie w blokach na klatkach schodowych:) Edytowane 18 Listopada 2011 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Też idziemy na listy do M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Caffemanka 18.11.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Przepraszam, że zaśmiecam wątek, ale widziałam Magda, że masz u siebie tapety (po cichu przeglądam wątek i marzę, że kiedyś będę mieć takie wnętrza jak Twoje:)) w związku z tym chciałam spytać czy znasz/ znacie tapety Fiona Design? Strasznie mi się podobają, ale jeszcze nie widziałam na żywo. Czy są takie piękne jak na stronie? I jak z jakością? http://fiona-walldesign.com/FionaFlash/#/locations/location-1/room-1/391013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 18.11.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja dziś idę z koleżankami na Listy do M. Babski wieczór:) Uwielbiam. Fiona Design zobaczysz w każdym studiu farb Flugger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.11.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) Caffmanka miło Cię gościć u siebie:D O tapetach nie słyszałam, ale sama zaraz z chęcią pooglądam skoro mówisz, że takie pięne:rolleyes: Właśnie wróciliśmy z (bardzo udanego:lol:) surprise party a ja od razu zasiadam, żeby pochwalić się swoimi dzisiejszymi łupami:lol2: (chciałam to zrobić jeszcze przed wyjściem, ale nie można było się spóźnić i sie nie udało:mad: - wiem, to już chore:lol2:) Na początek śliczna lampka (Venus pozdrawiam:bye:) i piękna ramka na zdjecie: http://i2.fmix.pl/fmi2747/d578991a0019e1904ec6af57/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1354/886c41d0000739fe4ec6af54/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2063/071dfb06002b21054ec6af51/zdjecie.jpg Potrzebuję takiej drugiej ramki - KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE... Jako że udało mi się dokupić 3 kolejne czarne ramki, o których wspomniałam u Kachy, i mam już praktycznie kompet do galerii, to je ujawniam;): http://i1.fmix.pl/fmi1337/6248e34600024ac84ec6af59/zdjecie.jpg zwróćcie uwagę na passepartout - moim zdaniem piękne:rolleyes: http://i1.fmix.pl/fmi786/3f8f63ca002ce21e4ec6af5c/zdjecie.jpg I tu prośba - Jeśli na takie traficie w dobrym stanie (niektóre niestety są w opłakanym) - to ja bardzo chetnie przygarnę/odkupię No i taka ramka (pierwsza z serii na kominek:wiggle:): http://i3.fmix.pl/fmi208/4cf7c5d700175a854ec6dad2/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1901/5f0db0a70000fd3a4ec6dae0/zdjecie.jpg Kupiłatm też wyjątkowej urody białe drewniane młynki do soli i pieprzu: http://i3.fmix.pl/fmi247/fb38ee1c0027586e4ec6af5e/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2227/b3b97c6a00204c364ec6af61/zdjecie.jpg Edytowane 18 Listopada 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Zakupy bardzo udane Ramki cudnej urody. Tylko te obrazki do łazienki...czy nie za bardzo infantylne i kiczowate??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Podoba mi się wszystko oprócz obrazków na końcu. Ramki są świetne, lampka ciekawa ale te obrazki do takiej eleganckiej NY łazienki? Najgorsze na nich są te wanny w kocie wzory. Raczej jakieś delikatne rysunki bym widziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja też wszystko bym przygarnęła, super zakupy, a obrazki:roll: byłby ok. gdyby nie te panterki i zebry na wannie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.11.2011 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 No właśnie... tak myślałam:lol2: Uznajmy to za chwilę słabości;) (cenową głównie:lol2:) - OBRAZKI WYLATUJĄ!!! Także proszę, już sie na nich nie skupiajcie;) EDIT: Wiecie co... nawet je usunę Zbyt dominujące są... widzę, że wszyscy będą tylko o nich... a one najmniej ważne tu są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 EDIT: Wiecie co... nawet je usunę Zbyt dominujące są... widzę, że wszyscy będą tylko o nich... a one najmniej ważne tu są E tam, daj się wyżyć innym:lol2:, nie usuwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.11.2011 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 E tam, daj się wyżyć innym:lol2:, nie usuwaj wystarczy, że wy sobie poużywałyście:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.11.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ejże, czemu usunęłaś? Aż takie złe były?Ramki superaśne! Ach, te czarne z głębokim passe-partout...Uwielbiam ramki! Mam pod łóżkiem olbrzymią kolekcję. Tylko, czy mi ścian wystarczy?Lampka też niczego sobie.Buuu! Dlaczego ja nie mam takiego sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.11.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Na obrazkach sobie nie poużywałam, to napiszę o reszcie Wszystko mi się podoba, ale lampka wydaje mi się nieproporcjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.11.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Magda,nie bądź taka, pokaż jeszcze raz te zjechane obrazki:lol2:, ja też chcę zobaczyć!!! Ramki fenomenalne, przepiękne, cudności!!!!!Też bym takich parę sztuk przygarnęła, są naprawdę stylowe!Lampa świetna, elegancka, przyprawniki też bardzo w moim stylu.To wszystko z TK????Czuję, że do Ciebie bym się chętnie wprowadziła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.11.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ramki są przepiękne, zarówne te z głębokim p-p, jak i pozostałe:) Reszta zakupów też. Cuda w tym TiKeju;)Madziu, a czy orientujesz się może jak jest zaopatrzone TK w Szczecinie? Wybieram się i nie wiem czy warto:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.11.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 madusiu, szczeciński tikej jest całkiem nieźle zaopatrzony:yes: Mama już upolowała kilka cudeniek... bratowa tam piękny fotel Eichholtza trafiła... ja np. biały emaliowany durszlak tam dorwałam (w wawie nie znalazłam)... Np. o tej ramce z luster to się dowiedziałam od mamy właśnie - kupiła sobie takie dwie... zachwycała się nimi strasznie więc zaczęłam szukać... i jedną upolowałam:lol: Nie wiem czy zdjecie oddaje jej urok - ale jest naprawdę świetna:yes: A zdjęcia obrazków? Nie ma co oglądać Może potem jeszcze wstawię dla jaj;) joliska, lamka jest śliczna i proporcjonalna - uwierz:yes: Ogólnie jest z tych niższych, ale naprawdę ładna:yes: Po prostu widzę, że kijowe zdjęcia zrobiłam... takie z góry... przy takim ujęciu to nawet ja mam krótkie nogi:rotfl: (kto mnie widział, ten dowcip zrozumie:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Tak przypuszczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 19.11.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Kobietko skrzynke masz zawaloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 19.11.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Madzia, w którym tk byłaś? Bardzo Ci zazdroszczę lustrzanej ramki. Jest piękna!!! Będę takiej szukać wiec jak znajdę to kupię od razu dla Ciebie. Oby gdzieś jeszcze były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.11.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Niestety Sandruś szukałam jej we dwóch... Dwa dni temu byłam w BC i nie było ich:( Wczoraj pojechałam specjalnie do tikeja w centrum i jedną trafiłam:D Była też druga, ale nie kwadratowa (moja jest w formacie 30x30, ta druga była 30x40) i trochę uszczerbiona:roll: Ale jak jakimś cudem znajdziesz dwie to też poproszę Kiedy sie widzimy w końcu? Tosiaczku - czysto:) Pół godziny przeglądałam maile, żeby coś usunąć - i jedynie 4 mi się udało:evil: Zaraz znowu będziecie krzyczeć, że zapchana:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts