senmon 20.11.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Bluzka w moim stylu baaardzo tylko powiedz mi jaki jest jej rozmiar ? Ja teoretycznie nosze S ale mam biust 65E wiec kupuje czasem M. A i czy jest luzna bom innych nie lubie(chyba że schudne:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Zapomniałam podać linka do aukcji... to dlatego, że jestem głodna i działam chaotycznie;) Już się poprawiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Bluzka w moim stylu baaardzo tylko powiedz mi jaki jest jej rozmiar ? Ja teoretycznie nosze S ale mam biust 65E wiec kupuje czasem M. A i czy jest luzna bom innych nie lubie(chyba że schudne:)) Szerszy opis znajdziesz na stronce z fantami - zapraszam do licytacji:lol: Wydaje mi się, że powinna być okej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Madzia ja napisałam i na razie jestem chętna na twoją lampę stojącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Super moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Super moni będzie stala w pokoju gościnnym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 20.11.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Madziu niestety ale chyba będzie za mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Madziu niestety ale chyba będzie za mała Nooo, z takim pokaźnym biuścikiem faktycznie może być problem;)... ... wiesz co, zmierzyłam obwód... po rozłożeniu bluzka ma 40cm w biuście - czyli 80cm w obwodzie... materiał jest elastyczny, więc myślę, że do 83-85 cm w biuście będzie okej:yes: - ja mam 90 zm w biuście - i raczej "tam" akurat nie była za ciasna (nie spłaśzczała biustu) - raczej w tali za bardzo opięta... i przykrótka na mnie;) (ale wiecie, że ja kawał baby jestem:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 20.11.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Kawał baby? a na zdjeciu wyglądadz na drobniutką Kobitkę ze śliczną córcią. Na bluzeczke moze namówię kolezanke bez biustu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Kawał baby? a na zdjeciu wyglądadz na drobniutką Kobitkę ze śliczną córcią. Na bluzeczke moze namówię kolezanke bez biustu . no do drobniutkiej to mi dość daleko;) I choć może na wagę nie mogę (zbytnio) narzekać... to wzrost 178 już mnie dyskwalifikuje jako "filigranową":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 20.11.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 To sie urosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 no do drobniutkiej to mi dość daleko;) I choć może na wagę nie mogę (zbytnio) narzekać... to wzrost 178 już mnie dyskwalifikuje jako "filigranową":rotfl: no ale biust modelki 90 ksiązkowo. ale wzrost też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 yyyjasne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.11.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Oglądacie może na TVN Style paradokument "Agencja modelek"? Wczoraj przypadkiem przy kawie obejrzałam fragment - akurat Burberry szukało precyzyjnie zwymiarowanej modelki: biodra 78 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 20.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 No to mamy kandydatkę Madzia nie upieraj się. Studiowałam Public... więc mogę zostać menagerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Oglądacie może na TVN Style paradokument "Agencja modelek"? Wczoraj przypadkiem przy kawie obejrzałam fragment - akurat Burberry szukało precyzyjnie zwymiarowanej modelki: biodra 78 cm... Nooo, i właśnie moja kariera legła w gruzach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 20.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Magda ramki czarne super! Natomiast jesli chodzi o obrazki do lazienki prosze je tu szybko wtsawic...ja szukam czegoś a moze noż, widelec mnie sie spodoba i odkupie!? poza tym jak to jest co..... jak tylko jakas krytyka to ja zaraz usuwam bo u mnie wszystko musi byc idealne? co kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Nie no, kasiula, usunęłam, bo napisałam - że nie jestem do nich przekonana... i że chyba poczyniłam zakup nieprzemyślany;) - ogólnie kosztowały 25 zł i były (na tle reszty poczynionych zakupów) TOTALNI NIEISTOTNE;) - a tu zauważyłam, że wszyscy tylko o nich i olewają całą resztę To usunęłam - bo na co mi taka "pusta" krytyka - skoro i tak, jeszcze jadąc autem, byłam zdecydowana je oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 20.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Nie no, kasiula, usunęłam, bo napisałam - że nie jestem do nich przekonana... i że chyba poczyniłam zakup nieprzemyślany;) - ogólnie kosztowały 25 zł i były (na tle reszty poczynionych zakupów) TOTALNI NIEISTOTNE;) - a tu zauważyłam, że wszyscy tylko o nich i olewają całą resztę To usunęłam - bo na co mi taka "pusta" krytyka - skoro i tak, jeszcze jadąc autem, byłam zdecydowana je oddać Ale ja je chce zobaczyc bo szukam obrazkow do lazienki wlasnie ..nie bede krytykowac tylko zobacze czy moze mnie by pasowaly! Mozesz mi wrzucic na priv jesli nie chcesz ich wklejac tu. Oka? bylabym wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) Wiecie co miłe Panie? Mam duży problem z podłogą Był ostatnio pan parkieciarz, żeby sobie wszystko wymierzyć i ustalić co i jak... No i jak zaczęliśmy liczyć, ile kwadratów tam wejdzie - bez ich przycinania, to wyszło, że jeśli na szerokość pokoju damy 8 kwadratów - to ramka będzie miała 36 cm. Ogólnie byłoby super, ALE:cry: Ale grzejniki kanałowe kończą się 40 cm od ściany, co oznacza, że ramka (ta cieniutka 2-centymetrowa czarna otoczka) przechodziłaby przez grzejniki - w skrócie - byłaby co chwilę przerywana:( Jeśli damy tylko 7 kwadratów, to szerokość ramki wyniesie aż 65 cm - ale tu główny problem polega na tym, że optycznie strasznie zmniejszy to przestrzeń:cry: Bo jeśli sam salon (bez kuchni, bez jadalni) ma 40 m2, to powierzchnia, ten jakby "dywan" z kwadratów zajmie jedynie 26,53 m2 - i to ta powierzchnia będzie odbierana przez ludzkie oko jako właściwa:cry: Czyli optycznie salon zmniejszy mi się o ok. 15 m2:bash: Nie wiem co robić:cry: Nie zrezygnuję z kwadratów za żadne skarby:no: Na razie mam tylko takie wyjścia: a) przesuwać grzejniki (ale musiały by być 5 cm od ściany - nie wiem, czy w ogóle tak można:confused:; teraz są 15 cm od ściany); b) puścić jednak ten pasek ramki przez grzejniki, a na aluminiowych kratkach grzejników namalować ciemniejszy pas - średnia opcja:( c) puścić ten pasek przez grzejniki i olać, że co chwila jest przerywany:roll: Nic więcej narazie nie mogę wymyśleć:cry: Może wy znacie jakieś 4, mądrzejsze wyjście z tego impasu:( Edytowane 20 Listopada 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts