MagdaZZZ 20.11.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ale ja je chce zobaczyc bo szukam obrazkow do lazienki wlasnie ..nie bede krytykowac tylko zobacze czy moze mnie by pasowaly! Mozesz mi wrzucic na priv jesli nie chcesz ich wklejac tu. Oka? bylabym wdzieczna oka;) już je oddałam, ale zdjecia jeszcze mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Madziu,jeny...wiesz ze ja musialam 2x przeczytac,co Ty napisalas o swojej podlodze i tych kwadratach, zeby zrozumiec:lol: Matko kochana...czy to tylko ja tak mam? W kwestii kanalowych-u mnie tez sa ok 15 cm od okien i nie wiem, czy one nie wygladalyby dziwnie, gdyby byly tak blisko sciany/okna...przepraszam, bo wiem ze nie pomoglam ale sama bylabym w kropce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.11.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Madziu,jeny...wiesz ze ja musialam 2x przeczytac,co Ty napisalas o swojej podlodze i tych kwadratach, zeby zrozumiec:lol: Matko kochana...czy to tylko ja tak mam? Nie tylko ty Olu Madziu hmm, ja w tej kwestii nic nie doradzę chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 O matko jeden dzień czasem u was nadrobić to wyczyn Dzięki za pozdrowienia, ja w sobotę na szybcika byłam w BLue City, obrazków nie widziałam ale wiem które...sama nad nimi myślałam, ale mąż od razu powiedział ZAPOMNIJ i rozwiał moją chwilową wątpliwość. Lampka śliczna, w BC była i mąż mówił właśnie że abażur ładny Ramki jak zobaczę to na pewno kupię, chociaż jak teraz pomyślę, to takich na pewno nie było na ramkach spędziłam chyba z pół godziny grzebiąc w regałach. Kupiłam świetny stojak na ręcznik kuchenny (jutro wstawię fotki) z 99 na 19 zł przeceniony, do kompletu był jeszcze bardzo ładny stojak na wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Nie tylko ty Olu ufffff, bo już myślalam cos ze mną nie tak albo ze znowu jakis quiz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Madziu,jeny...wiesz ze ja musialam 2x przeczytac,co Ty napisalas o swojej podlodze i tych kwadratach, zeby zrozumiec:lol: Matko kochana...czy to tylko ja tak mam? W kwestii kanalowych-u mnie tez sa ok 15 cm od okien i nie wiem, czy one nie wygladalyby dziwnie, gdyby byly tak blisko sciany/okna...przepraszam, bo wiem ze nie pomoglam ale sama bylabym w kropce... to dlatego, że po napisaniu nawet tego nie przeczytałam:rotfl: Zrobiłam to teraz, i widzę, ze jest sporo nieścisłosci... a tak sie starałam obrazowo problem przedstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Nie tylko ty Olu Madziu hmm, ja w tej kwestii nic nie doradzę chyba ufffff, bo już myślalam cos ze mną nie tak albo ze znowu jakis quiz:lol2: Dobra, dobra, już trochę poprawiłam ten mój elaborat:lol2: Justynko, pokaż koniecznie łupy - najlepiej jeszcze dziś - na co tu czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.11.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Madziu, dało sie odczuć-czytajac,ze sie starałas tak ...bardzo obrazowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dobra, dobra, już trochę poprawiłam ten mój elaborat:lol2: Madziu mi to bardziej chodziło, że my z Olką to takie zamotańce dwa, że do nas to czasem trzeba dwa razy i powoli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Madziu mi to bardziej chodziło, że my z Olką to takie zamotańce dwa, że do nas to czasem trzeba dwa razy i powoli:lol2: eeeej, Martusia,ciiiiiicho...nie rozpowiadaj tego-moze nikt by sie nie kapnął-a tak, cale forum bedzie znało nasz sekret:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 magda staram się zrozumieć.a czy ostatni kwadrat przy ramce nie może być skrócony o 4 cm.? wiem ,że to nie wyjdzie wtedy kwadrat:( ale może sie zgodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 A ja od razu zrozumiałam o co Magdzie chodzi:lol2:http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/tongue.gif Bystrzacha jestem, coooo?http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/lol.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/lol.gifMagda, a czy ta pomniejszona ramka bardzo będzie się rzucała w oczy jak ustawisz wszystkie graty - w tym sofy na środku?Aa i zapomniałam napisać, że fajniutka ostatnia kupiona lampa i rameczki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) magda staram się zrozumieć. a czy ostatni kwadrat przy ramce nie może być skrócony o 4 cm.? wiem ,że to nie wyjdzie wtedy kwadrat:( ale może sie zgodzi??? Trafiłaś w sedno;) To najnowsze rozwiązanie, świeżutkie jak ciepłe bułeczki... dosłownie sprzed 3 minut;) Na początku nie brałam pod uwagę innej możliwosci, jak to, że KWADRATÓW NIE TNIEMY:no: Ale teraz, tak tu sobie rozmawiamy... i uznałam, że może lepiej przyciąć te kwadraty od strony ściany, okien... bo tam i tak będzie stała szafka rtv, biurko, zasłony... niewiele tej podłogi będzie widać - może faktyznie to najlepsze rozwiązanie;) Edytowane 20 Listopada 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 magda narysuj sobie jutro tę podłogę , pokoloruj na pewno jak zobaczysz to będziesz wiedziała , czy to jest to co chcesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 A ja od razu zrozumiałam o co Magdzie chodzi:lol2:http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/tongue.gif Bystrzacha jestem, coooo?http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/lol.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/lol.gif Magda, a czy ta pomniejszona ramka bardzo będzie się rzucała w oczy jak ustawisz wszystkie graty - w tym sofy na środku? Aa i zapomniałam napisać, że fajniutka ostatnia kupiona lampa i rameczki:yes: Niestety aguś to nie jest dobre rozwiązanie:no: Ilość mebli dodatkowo może zmniejszyć tą powierzchnię... a do tego kanapa stanie wtedy na ramce:bash: To już wolę ją przerwać grzejnikami;) A najlepiej chyba zrobić tak jak mówiłyśmy powyżej... magda narysuj sobie jutro tę podłogę , pokoloruj na pewno jak zobaczysz to będziesz wiedziała , czy to jest to co chcesz:) Próbowałam:( Ale nie mam takiej dużej kartki... przy takiej małej skali i tak nie mogę nic narysować... a jak próbowałam zrobić sobie szkic w excel'u to nie mogłam się połąpać co i jak - tyle tych linii na takiej powierzchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.11.2011 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Bo jeśli sam salon (bez kuchni, bez jadalni) ma 40 m2, to powierzchnia, ten jakby "dywan" z kwadratów zajmie jedynie 26,53 m2 - i to ta powierzchnia będzie odbierana przez ludzkie oko jako właściwa:cry: Czyli optycznie salon zmniejszy mi się o ok. 15 m2:bash: Moim zdaniem nie będzie tego widać, po pierwsze musiałabyś mieć puste pomieszczenie, bez mebli itp., po drugie oprócz podłogi są też odległości przy ścianach a po trzecie jednak salon masz z jadalnią i kuchnią, nie da się ot tak "optycznie" zmniejszyć powierzchni podłogi samego salonu. Tak czy siak - przycięcie kwadratów uważam za najlepsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.11.2011 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Próbowałam:( Ale nie mam takiej dużej kartki... przy takiej małej skali i tak nie mogę nic narysować... a jak próbowałam zrobić sobie szkic w excel'u to nie mogłam się połąpać co i jak - tyle tych linii na takiej powierzchni... Magda, a może narysuj sobie w programie graficznym jedną ramkę, a potem powiel ją ile tam Ci trzeba razy, a potem wydrukuj w jakimś punkcie poligraficznym. Będziesz miała duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.11.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Jeśli damy tylko 7 kwadratów, to szerokość ramki wyniesie aż 65 cm - ale tu główny problem polega na tym, że optycznie strasznie zmniejszy to przestrzeń:cry: Magda, ja jestem za tą opcją...jeżeli to mają być kwadraty to nie przycinałbym ich nigdzie są inne sposoby żeby pomieszczenie powiększyć optycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Jeśli damy tylko 7 kwadratów, to szerokość ramki wyniesie aż 65 cm - ale tu główny problem polega na tym, że optycznie strasznie zmniejszy to przestrzeń:cry: ale ramkę zostawiamy wąską . tylko kwadraty ścinamy. magda narysowałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.11.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Magda śpi i śni o kwadratach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts