Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Żebyście widziały - nic innego mi się nie śniło;)

Wczoraj znalazłam w necie takie zdjęcie:

http://i3.fmix.pl/fmi663/6d29c38b001ab43c4eca1ce8/zdjecie.jpg

Oczywiscie u mnie bedzie tylko jeden pasek - czarny.

Ale pomyślałam, że może jednak olać to, że opaska wejdzie pod grzejniki... i zrobić ją maksymalnie przy ścianie - w odległości 15-20 cm od niej... Chyba taka obramówka najbardziej mi sie podoba...

W ogóle znowu zaczynam się wahać, czy ten Jesion Thermo to dobry wybór:confused: Czy nie będzie zbyt pstrokato:roll: Czy jednak znowu za dębem barwionym się nie rozejrzeć... wiem, wiem, u mnie z tą podłogą jak u anny-marii z okanmi:rotfl:

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale pomyślałam, że może jednak olać to, że opaska wejdzie pod grzejniki... i zrobić ją maksymalnie przy ścianie - w odległości 15-20 cm od niej... Chyba taka obramówka najbardziej mi sie podoba...

Dokładnie tak bym zrobiła:) I się już nie wahaj, bo ten jesion jest piękny i IMHO to najlepszy wybór:yes:

Ale co Ty tak wcześnie na nogach dzisiaj?;):jawdrop:

Skoro najbardziej sie podoba, to nie zastanawiaj się dłużej.

Tylko sobie namącisz w głowie :)

Będzie pięknie!

Magda, u Ciebie nie może być inaczej :lol2:

Madziu ja dzisiaj też byłam w centrum TK i niestety też nie było. Pytałam się kierownika sklepu (chyba) i powiedział że nie wie czy będą :(.

Muszę sie pochwalić że dzisiaj w zdrapce wygrałam 1 zł. :).

Co do podłogi Madziu to tak czy siak będzie cuuudnie. Szkoda tylko że ja nie mam takiej głowy do dodatków...i itp. jak Ty i że jestem tak baaardzo nie zdecydowana jeśli chodzi o remont mieszkania(jakie kolory, jaki styl-na dzień dzisiejszy straaaaasznie podoba mi sie Twój).

I zaczynam już powoli zastanawiać się jak w tym roku "ubrać" choinke czy bombki czy figurki, a może jedno i drugie ... i dzisiaj w Tk czy setny reniferek mi sie przyda czy nie . Wrrrr:cool:

Edytowane przez senmon

O matko jedyno, wiem Aga ;) wiem, przecież ja jej nikomu nie polecam tylko jest też z lusterkami i tyle. Luz.

I jak to tylko 54 ? Przecież nie rozważam czy jest mała/duża/ładna/brzydka tylko ma też lusterka :rotfl: i tyle...:D

No tak, tak yokasiu. A ja od razu zaczęłam ją potencjalnie rozważać do wnętrz Magdy:lol2: I tak sobie głośno myślałam, a raczej pisałam:D Ogólnie ładna jest:yes:

Fajna ta lampa:lol2: I czemu 'tylko" 54 cm? Przecież to sporo... a gdzie ją można kupić?

Dzięki dziewczynki, z próbę kupna ramek dla mnie:hug: - coś tak czułam, że łatwo nie bedzie;) Potrzebuję jeszcze tylko 1 - ktoś pytał... Jeśli mogę prosić o kontynuowanie poszukiwań - to byłabym wdzięzna:hug:

A tych czarnych też nikt nie widział?:(

A ceny w tych sklepach nieziemskie:rolleyes:.. I teraz już wiem, skąd znałam tą ramkę - wyglądała mi właśnie jakos znajomo - a ja ją widziałam po prostu na Mokotowskiej:yes:

Wiecie co... dziś się załamałam... mamy z mężem taką smutną przypadłość, że wszystkie produkty których używamy i do których się przyzwyczajamy zostają wycofane z produkcji:( I to nie tak, że niektóre - prawie wszystki, których używamy od jakiegoś czasu... tak było z samoopalaczem w żelu Lancome (genialny był:rolleyes:), moim tuszem YSL Everlong - używałam go 4 lata:(, kremem Biothermu mojego męża, masłem lekko solonym kerrygold, naszą wanną Koło Progress 190/90 (tą historię znacie;)) i wieloma wieloma innymi produktami:cry: To fatum pześladuje nas odkąd się znamy...

No i dziś się załamałam prawdziwie:(:(:( Bo takich wieści były aż dwie... Najpierw w Innych Meblach dowiedziałam się, że sofa, którą planuję do swojego domu od ponad roku w wersji pogłębionej została wycofana:cry: A potem byłam w LM i pomyślałam, że jeszcze raz zerknę na wykładzinę, którą od wielu wielu miesięcy mam upatrzoną, wybraną, pewną na 100% do naszych sypialni... pomyślałam, że może zamówiłabym jej próbkę, żeby mieć już ją na stanie... I domyślacie się czego się dowiedziałam? Wycofana z produkcji:cry::cry::cry: Boże - taka wykładzina:wtf: 100% wełna, śliczna... ja tego świata nie rozumiem:no: