MagdaZZZ 21.11.2011 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Żebyście widziały - nic innego mi się nie śniło;)Wczoraj znalazłam w necie takie zdjęcie: http://i3.fmix.pl/fmi663/6d29c38b001ab43c4eca1ce8/zdjecie.jpg Oczywiscie u mnie bedzie tylko jeden pasek - czarny.Ale pomyślałam, że może jednak olać to, że opaska wejdzie pod grzejniki... i zrobić ją maksymalnie przy ścianie - w odległości 15-20 cm od niej... Chyba taka obramówka najbardziej mi sie podoba... W ogóle znowu zaczynam się wahać, czy ten Jesion Thermo to dobry wybór:confused: Czy nie będzie zbyt pstrokato:roll: Czy jednak znowu za dębem barwionym się nie rozejrzeć... wiem, wiem, u mnie z tą podłogą jak u anny-marii z okanmi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 21.11.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ale pomyślałam, że może jednak olać to, że opaska wejdzie pod grzejniki... i zrobić ją maksymalnie przy ścianie - w odległości 15-20 cm od niej... Chyba taka obramówka najbardziej mi sie podoba... Dokładnie tak bym zrobiła:) I się już nie wahaj, bo ten jesion jest piękny i IMHO to najlepszy wybór:yes: Ale co Ty tak wcześnie na nogach dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Magda ja też bym była za przycięciem kwadratów, ale na miejscu nie byłam nie widziałam to i ciężko doradzić. Może skonsultuj to ze swoją projektantką? ja wiele swoich wątpliwości rozwiewałam przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ale pomyślałam, że może jednak olać to, że opaska wejdzie pod grzejniki... i zrobić ją maksymalnie przy ścianie - w odległości 15-20 cm od niej... Chyba taka obramówka najbardziej mi sie podoba... Skoro najbardziej sie podoba, to nie zastanawiaj się dłużej. Tylko sobie namącisz w głowie Będzie pięknie! Magda, u Ciebie nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 21.11.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Madzia nie było ramek Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.11.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 a w tikeju w BC nawet sztuki ozdób świątecznych:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 21.11.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 To co im zostało z ozdób przenieśli przed tk na hol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.11.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 a w tikeju w BC nawet sztuki ozdób świątecznych:eek: no to ja jeszcze będę w niedzelę w tikeju u mnie, w Gdańsku... też looknę Magda, to miały być dwie sztuki tych lustrzanych ??? tak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 21.11.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Madziu ja dzisiaj też byłam w centrum TK i niestety też nie było. Pytałam się kierownika sklepu (chyba) i powiedział że nie wie czy będą . Muszę sie pochwalić że dzisiaj w zdrapce wygrałam 1 zł. . Co do podłogi Madziu to tak czy siak będzie cuuudnie. Szkoda tylko że ja nie mam takiej głowy do dodatków...i itp. jak Ty i że jestem tak baaardzo nie zdecydowana jeśli chodzi o remont mieszkania(jakie kolory, jaki styl-na dzień dzisiejszy straaaaasznie podoba mi sie Twój). I zaczynam już powoli zastanawiać się jak w tym roku "ubrać" choinke czy bombki czy figurki, a może jedno i drugie ... i dzisiaj w Tk czy setny reniferek mi sie przyda czy nie . Wrrrr:cool: Edytowane 21 Listopada 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 21.11.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 http://sklep.mokotowska71.pl/ramka-lustrzana-p-128.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.11.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Tak sobie pomyślałam, że miałabyś do kompletu do ramek : http://sklep.furnicouture.eu/files/313680203/la020.jpg Edytowane 21 Listopada 2011 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Tak sobie pomyślałam, że miałabyś do kompletu: yokasta, ale ta lampa ma tylko 54 cm... Chyba mało. Cena też taka se- 750 zł No ale może Madzi się spodoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.11.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 O matko jedyno, wiem Aga wiem, przecież ja jej nikomu nie polecam tylko jest też z lusterkami i tyle. Luz. I jak to tylko 54 ? Przecież nie rozważam czy jest mała/duża/ładna/brzydka tylko ma też lusterka i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.11.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Tosiaczek ta sama ramka w TK 69,00 tylko Magda, przerwij ramkę grzejnikami, a jesion będzie pstrokaty, al jego tez możesz ujednolicić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 O matko jedyno, wiem Aga wiem, przecież ja jej nikomu nie polecam tylko jest też z lusterkami i tyle. Luz. I jak to tylko 54 ? Przecież nie rozważam czy jest mała/duża/ładna/brzydka tylko ma też lusterka i tyle... No tak, tak yokasiu. A ja od razu zaczęłam ją potencjalnie rozważać do wnętrz Magdy I tak sobie głośno myślałam, a raczej pisałam:D Ogólnie ładna jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.11.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ogólnie to ją zobaczyłam w gazecie i mi się spodobała, a potem skojarzyła mi się z ramkami . Droga jest faktycznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ogólnie to ją zobaczyłam w gazecie i mi się spodobała, a potem skojarzyła mi się z ramkami . Droga jest faktycznie . Do ramek pasuje idealnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.11.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Fajna ta lampa:lol2: I czemu 'tylko" 54 cm? Przecież to sporo... a gdzie ją można kupić? Dzięki dziewczynki, z próbę kupna ramek dla mnie:hug: - coś tak czułam, że łatwo nie bedzie;) Potrzebuję jeszcze tylko 1 - ktoś pytał... Jeśli mogę prosić o kontynuowanie poszukiwań - to byłabym wdzięzna:hug: A tych czarnych też nikt nie widział? A ceny w tych sklepach nieziemskie:rolleyes:.. I teraz już wiem, skąd znałam tą ramkę - wyglądała mi właśnie jakos znajomo - a ja ją widziałam po prostu na Mokotowskiej:yes: Wiecie co... dziś się załamałam... mamy z mężem taką smutną przypadłość, że wszystkie produkty których używamy i do których się przyzwyczajamy zostają wycofane z produkcji:( I to nie tak, że niektóre - prawie wszystki, których używamy od jakiegoś czasu... tak było z samoopalaczem w żelu Lancome (genialny był), moim tuszem YSL Everlong - używałam go 4 lata:(, kremem Biothermu mojego męża, masłem lekko solonym kerrygold, naszą wanną Koło Progress 190/90 (tą historię znacie;)) i wieloma wieloma innymi produktami:cry: To fatum pześladuje nas odkąd się znamy... No i dziś się załamałam prawdziwie:(:( Bo takich wieści były aż dwie... Najpierw w Innych Meblach dowiedziałam się, że sofa, którą planuję do swojego domu od ponad roku w wersji pogłębionej została wycofana:cry: A potem byłam w LM i pomyślałam, że jeszcze raz zerknę na wykładzinę, którą od wielu wielu miesięcy mam upatrzoną, wybraną, pewną na 100% do naszych sypialni... pomyślałam, że może zamówiłabym jej próbkę, żeby mieć już ją na stanie... I domyślacie się czego się dowiedziałam? Wycofana z produkcji:cry::cry: Boże - taka wykładzina:wtf: 100% wełna, śliczna... ja tego świata nie rozumiem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.11.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Madziu, bede jutro -jesli sila forum nie zadziala w Kielcach:D-bedziesz miala swoja ramke ode mnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 wiem, wiem, u mnie z tą podłogą jak u anny-marii z okanmi:rotfl: No uśmiałam się po pachy Normalnie słowem juz się nie odezwę w kwestii okien. Pokażę zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts