agawi74 24.11.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 A strat mamy masakrycznie dużo dzięki PA... czuje, ze jak to na koniec podliczę, to wyjdzie, że kosztowała koło stówki;) Ja bym tą babę zabiłahttp://www.polishbikers.com/images/smilies/killer.gif i jakoś mnie nie przekonały twoje słowa Madziu, że to dobry architekt:no: Dobry nie pozwoliłby sobie na coś takiego:( To cena jakaś dziwna??? No chyba nie da sie takich okien za 8 stówek zamówić Zgadzam się Nasze tez kosztowały... no masakra jakaś Madziu nie martw się Ruszycie z kopyta po Nowym Roku:yes: Potem już z górki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.11.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 magda nie tylko ty byś zakatrupiła PA . my mieliśmy 6 miesięczny przestoj, bo nie chcieli nam dać zezwolenia na ich projekt ( 5 m wykopu, 1 piętro wkopane, garaż na 4 samochody na 4 arowej działce pod lasem w otoczeniu sąsiadów.). opamietaliśmy się w ostatniej chwili i ruszyliśmy ze starym projektem. nerwów to nas kosztowało i pieniędzy masę ale skończyło się ok . więc na pewno będzie dobrze. nerwy w żadnej sytuacji nie są wskazane:) magda mebelki dla ciebie znasz je?http://passion4fashion-madzix.blogspot.com/2011/11/modani-meble.html#more Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.11.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 magda mebelki dla ciebie znasz je?http://passion4fashion-madzix.blogspot.com/2011/11/modani-meble.html#more oj nie kochana - to wybitnie nie moje klimaty:no: A z waszym projektem to normalnie:jawdrop: Architekci powinni ponosić jakieś konsekwencje za swoje czyny... a oni tylko kasę wezmą i się zmywają aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 oj nie kochana - to wybitnie nie moje klimaty:no: Też tak pomyślałam:) Madzia, byłam w tym sklepie w Jupiterze, który mi kiedyś poleciłaś. Fajniutkie mebelki mają Dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.11.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Madzia zerknij na Franiowe fanty, moze spodoba Ci sie czarno - srebrna ramka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.11.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 oj nie kochana - to wybitnie nie moje klimaty:no: A z waszym projektem to normalnie:jawdrop: Architekci powinni ponosić jakieś konsekwencje za swoje czyny... a oni tylko kasę wezmą i się zmywają aga nie trafiłam:bash: oj tam powinni. a okazało się ,że długów mają . więc narobili projektów , aby tylko dużo zleceń było. ale oni już wcześniej z nami współpracowali i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.11.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Też tak pomyślałam:) Madzia, byłam w tym sklepie w Jupiterze, który mi kiedyś poleciłaś. Fajniutkie mebelki mają Dzięki:hug: Naprawdę? No to się cieszę Madzia zerknij na Franiowe fanty, moze spodoba Ci sie czarno - srebrna ramka... Pędzę... od ciebie ona? Szukać na ostatniej, czy gdzieś wcześniej? Bo ja już w tych fantach zaczęłam się gubić nie trafiłam:bash: oj tam powinni. a okazało się ,że długów mają . więc narobili projektów , aby tylko dużo zleceń było. ale oni już wcześniej z nami współpracowali i było ok. skandal!!! U nas było podobnie... sygnowane jej nazwiskie, a robili przypadkowi pracownicy (podejrzewam, że stażyści) - widać, że ten kto fizycznie robi projekt nie zna w ogóle mieszkania:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.11.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 u nas jeszcze szantaż . nie chcieli oddać naszych papierów:offtopic: zapłaciliśmy prawie 70 procent ceny i oddali.i tak zakończyła się współpraca. wysłaliśmy jeszcze do nich list adwokacki. więc sie uciszyli, projekt poszedł do kosza:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.11.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 moni:jawdrop: brak słów... A myślałam, że tylko my mamy przekichane:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.11.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 nie wy bedziecie mieli tylko przestoj 3 tygodniowy. Magda po świetach pójdzie z górki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.11.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 (edytowane) Narazie takie menu mam: 1.) Sałatka z rukoli z żurawiną, orzechami serem pleśniowym i gruszką w sosie balsamico... 2.) Sałatka krabowa (paluszki krabowe, jajka, zielony groszek, kukurydza, sos majonezowo-jogurtowy z koperkiem) 3.) Sałatka z sera żótego i winogron z sosem czosnkowym 4.) Club Sandwich'e z indykiem 5.) Łódeczki z cykorii z serkiem filadephia, łososiem i kawiorem (dzięki monia) 6.) Seler naciowy z niebieskim serem pleśniowym i orzechami włoskimi (dzięki monia) 7.) Paluszki serowe z ciasta francuskiego (dzięki agawi) Dla dzieci: 8.) Jakieś śmieszne kanapeczki (z łódeczkami, kwiatkami i innymi pierdołami;)) 9.) Paluszki ptysiowe z cukrem 10.) Chrupki z suszonych jabłek i marchewki (moja mała to uwielbia:rolleyes:) Nie wiem czy 3 sałatki to nie za dużo w tym zestawie? Będzie 8-9 osób dorosłych i 5-6 dzieci... I nie wiem, czy którejś nie zamienić na zwykłą sałatkę jarzynową... może bezpieczniejsza i bardziej treściwa;)... no i dzieci chyba ją lubią (przynajmniej moje dziecko;) nawet bardzo...) No i z chęcią bym zrobiła bruschettę z pomidorami i drugą np. z pastą z czarnych oliwek... ale one dobre jak ciepłe... a ja mam otwartą kuchnię i chce wszystko przygotować wcześniej, żeby zdążyć uchnię wysprzątać przed przyjściem gości... Myślicie, że jeszcze jakieś kanapeczki wskazane??? Że mało będzie? Edytowane 24 Listopada 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Madzia fajne to twoje menu:yes: Jarzynówkę możesz zrobić, ale te Twoje sałatki są bardziej oryginalne:D Parę kanapeczek może zrób, lepiej żeby zostały niż ma zabraknąć. Reszta ok, przecież to przyjęcie głównie dla dzieci nie zapominaj o tym. Rodzice są na przyczepkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 24.11.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Madziu nie nooo pycholka rzeczy będą. Slinka cieknie... . Ja polecam ta strone http://familyfun.go.com/ zawsze z niej korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.11.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Madzia te twoje sałatki to istne wynalazki:) winogrona z serem żółtym i sosem czosnkowym???albo ta z rucolą i żurawiną???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.11.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Magda,a będą ojcowie? Sałatki i warzywa świetne, ale coś treściwszego może na ciepło? Może quische albo tarta, albo frittata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.11.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 o rany dlaczego dla ojców osobno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.11.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Nie osobno Razem, ale żeby mieli co zjeść poza warzywami i sałatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.11.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 (edytowane) No co wy? Wynalazki? Przecież taka z rukolą i gruszką to w co drugiej knajpie podają... A ta winogronowa krąży w mojej rodzinie od lat - pychotka:rolleyes: I praktycznie nic więcej w niej nie ma, tylko starty na grubych okach żółty ser, przekrojone na pół winogrona, kukurydza i sos meeega czosnkowy:lol: - bomba kaloryczna, a ja potrafię jej tyle wciągnąć, ze aż strach:o:lol2: A jakie kanapeczki byście zrobiły? Jesli nie bruscheta na ciepło??? Chociaż może akurat te co wumieniłam toby na zimno się sprawdziły... a może coś z proscciuto? No właśnie... a może po prostu dechę serów? Właśnie! O tym zapomniałam - a jestem mistrzem w deskach włoskich serów i wędlin;) Edit: Strasznie serowo się zrobi:lol2: Ale z drugiej srony wino będzie lało się strumieniami... może będzie okej;) Edytowane 24 Listopada 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.11.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Magda, a będą ojcowie? Sałatki i warzywa świetne, ale coś treściwszego może na ciepło? Może quische albo tarta, albo frittata? Z myślą o nich jest Club Sandwich - chyba wszyscy faceci to uwielbiają I treściwe jest;) A na cipło nie chcę niczego... bo jak wspomniałam przy takim tłumie (na nasze warunki mieszkaniowe) i otwartej kuchni, w której stoi jedyny stół - to zrobi się taki burdello, że się nie pozbieram;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.11.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 No fakt przy takim wymiarze to na pewno nie 8 stówek Madzia a zamierzasz szanowną PA poinformować o tym fakcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts