Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Siedzę, kroję warzywka na sałatkę... dlatego jestem zniknięt;)

Czyli te talerzyki były kupowane w Szczecinie? :(

Ile one w ogóle kosztują?

No moje akurat tak:yes: Ale w wawie widziałam je np. w Bed&Breakfast

ooo, właśnie właśnie, fotki koniecznie.

Uwielbiam patrzeć na fajne jedzonko :yes:

Mam fajnych kilka zdjęć z urodzinek Lili, chcesz Madzia na chwilę? :p

No pewnie że chcę:yes: Wrzucaj, wrzucaj kochana:wiggle:

Nie to że, bym była wymagająca , ale najlepiej fota, a pod fotą przepis, tak dla kuleżanek blondynek:popcorn:

:lol2::lol2::lol2:

Mam nadzieję, ze w ogóle na cyknięcie zdjęć będzie chwila i będą siły:roll:

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madzia ja roznie z ta marynata, najczesciej nie marynuje tylko wstawiam takiego tyle co przyniesionego ze sklepu. Ja uwielbiam indyka , zawsze pieke, nawet do salatki i wlasnie jak chce takiego delikatnego to daje ziola prowansalskie, z papryka nie pieklam, uzywam tez przyprawy pokazanej przez Agawi ale rzadko.

Powodzenia w przygotowaniach i udanej imprezki!

Madziu wspaniała informacja z tymi oknami, trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko...a nie jak zwykle :)

Byłam w TK MAXXX i niestety Twoich ramek nie znalazłam, a grzebałam dobre 20 minut, ale będę mieć w pamięci i jak tylko je dopadnę to kupię oczywiście :yes:

Pierś z indyka też uwielbiam, pyszną robi moja teściowa właśnie z majerankiem i czymś tam -mmmm już się świąt nie mogę doczekać :D

P.S. Ja preferuję i w kurczaku i w indyku i ogólnie wszystkim drobiopodobnym wyłącznie pierś, mięso z udek/skrzydełek jest dla mnie hmn zbyt oślizgłe i naprawdę nie cierpię. Taka moja jedyna schiza kulinarna ;)

Fotki zawsze chętnie!

A pierś z indyka uwielbiam, udek nie znoszę.

A widzisz... czyli jest ktoś jeszcze, kto ma tak jak ja;) Ja właśnie najpierw spróbowałam mięsa udek indyczych i na latach mnie to strasznie zniechęciła do indyka:sick: (co pisałam powyżej;))

Madzia przy takim żarełku imprezka na pewno będzie udana .

100 lat dla małej jubilatki od ciotki z Krakowa:hug::hug:

:hug: dziękujemy:lol:

Justynko, tak strasznie ci dziękuję za zaangarzowanie w poszukiwanie moich ramek:hug::hug::hug:

Ja dziś byłam w BC... nigdzie ich nie ma:(

a może jeszcze będą:rolleyes:

ja też uważam, że majeranek do drobiu musi byc - czasem jak jesteśmy w Cro i ja sie na ichnich przyprawach nie znam to majeranek z ogródka plus sól i pieprz i ichnie kurczaki stają się zjadliwe;)

Ależ nie ma sprawy, pamiętam że Ty raczej w centrum Tikeja nie odwiedzasz ;) Jutro też pewnie będę, jeszcze męża zaangażujęw poszukiwania, on ma oko nie ma co :yes:

Monia jaka śliczna dziewczynka, a jedzonko mmmm aż zgłodniałam a najedzona jestem :lol2: Lilie z serwetek super - też umiem robić :lol:

Wszystkiego naj naj naj dla Hanutka ;)

Monia, żarcie będzie mi się śniło, słodka pierwsza i druga fota.

Magda w Bydgoszcze też ramek nie było, ale za to przy kasie kobieta wyciągnęła lampę stołową z kancistą nogą z pleksy, ale z brzydkim abażurem, chyba by Ci się ta podstawa bardzo podobała, u Was też takie były/są?

Venus, a nie chciałoby Ci się rzucić okiem czy nie ma tam zasłonek prysznicowych o których pisała Magda, no chyba że to ten tk do którego Pasie jeździ.

No, to się wychwaliłam ;) Dzięki :yes:

Właścicielka widziała, już usuwam.

Magda, jak Cię poznałam, to jestem pewna że przygotujesz piękną elegancką imprezkę :yes:

I samych cudowności dla Hanulki!

Dziękuję w imieniu swoim i Hnutka:hug:

Ale nie wiem czy tak elegancko będzie:lol2: Musiałam kupić papierowe talerze, bo normalnych mamy tylko 4 mniejsze + 6 dużych :rotfl: (powytłukały się, a już nie opłaca się kupować nowych;)) Wczoraj uświadomiłam sobie, że nie mamy ani jednego półmiska w domu... będzie trzeba pożyczać od sąsiadów;) Dobrze, że chociaż misek na sałatki pod dostatkiem:lol:

Noooo, zobaczymy jak to wyjdzie:lol2:

Rok temu imperzka była w Szczecinie u Babci, więc było łatwiej;)

Dzieki, dzieki hazelku:hug:

Sałatka zrobiona... indyczek się w ziółkach i oliwie kąpie... a ja idę spać, tylko muszę jeszcze dzieciowi prezent zapakować, bo przecież jutro się nie da;)

Buziaki:bye:

I nie napaplać mi tu jutro za dużo (ani u mnie, ani u was:mad:), bo jutro u mnie krucho z czasem będzie, a potem nie mogę dojść do ładu z tymi wątkami:bash: życie mi się osobiste wali... maili nie sprawdzam... nie wiem co na świecie, bo fm nadrabiam;)