MagdaZZZ 25.11.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Siedzę, kroję warzywka na sałatkę... dlatego jestem zniknięt;) Czyli te talerzyki były kupowane w Szczecinie? Ile one w ogóle kosztują? No moje akurat tak:yes: Ale w wawie widziałam je np. w Bed&Breakfast ooo, właśnie właśnie, fotki koniecznie. Uwielbiam patrzeć na fajne jedzonko Mam fajnych kilka zdjęć z urodzinek Lili, chcesz Madzia na chwilę? No pewnie że chcę Wrzucaj, wrzucaj kochana:wiggle: Nie to że, bym była wymagająca , ale najlepiej fota, a pod fotą przepis, tak dla kuleżanek blondynek:popcorn: :lol2: Mam nadzieję, ze w ogóle na cyknięcie zdjęć będzie chwila i będą siły:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Madzia ja roznie z ta marynata, najczesciej nie marynuje tylko wstawiam takiego tyle co przyniesionego ze sklepu. Ja uwielbiam indyka , zawsze pieke, nawet do salatki i wlasnie jak chce takiego delikatnego to daje ziola prowansalskie, z papryka nie pieklam, uzywam tez przyprawy pokazanej przez Agawi ale rzadko. Powodzenia w przygotowaniach i udanej imprezki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Nie to że, bym była wymagająca , ale najlepiej fota, a pod fotą przepis, tak dla kuleżanek blondynek:popcorn: No nie wypraszam sobie:P Ja też blondynka, a szczegółowych opisów nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Fotki zawsze chętnie! A pierś z indyka uwielbiam, udek nie znoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Madzia przy takim żarełku imprezka na pewno będzie udana . 100 lat dla małej jubilatki od ciotki z Krakowa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Madziu wspaniała informacja z tymi oknami, trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko...a nie jak zwykle Byłam w TK MAXXX i niestety Twoich ramek nie znalazłam, a grzebałam dobre 20 minut, ale będę mieć w pamięci i jak tylko je dopadnę to kupię oczywiście Pierś z indyka też uwielbiam, pyszną robi moja teściowa właśnie z majerankiem i czymś tam -mmmm już się świąt nie mogę doczekać P.S. Ja preferuję i w kurczaku i w indyku i ogólnie wszystkim drobiopodobnym wyłącznie pierś, mięso z udek/skrzydełek jest dla mnie hmn zbyt oślizgłe i naprawdę nie cierpię. Taka moja jedyna schiza kulinarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.11.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Fotki zawsze chętnie! A pierś z indyka uwielbiam, udek nie znoszę. A widzisz... czyli jest ktoś jeszcze, kto ma tak jak ja;) Ja właśnie najpierw spróbowałam mięsa udek indyczych i na latach mnie to strasznie zniechęciła do indyka:sick: (co pisałam powyżej;)) Madzia przy takim żarełku imprezka na pewno będzie udana . 100 lat dla małej jubilatki od ciotki z Krakowa:hug: dziękujemy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.11.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Justynko, tak strasznie ci dziękuję za zaangarzowanie w poszukiwanie moich ramek:hug::hug: Ja dziś byłam w BC... nigdzie ich nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.11.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Justynko, tak strasznie ci dziękuję za zaangarzowanie w poszukiwanie moich ramek:hug::hug: Ja dziś byłam w BC... nigdzie ich nie ma:( a może jeszcze będą ja też uważam, że majeranek do drobiu musi byc - czasem jak jesteśmy w Cro i ja sie na ichnich przyprawach nie znam to majeranek z ogródka plus sól i pieprz i ichnie kurczaki stają się zjadliwe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.11.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ależ nie ma sprawy, pamiętam że Ty raczej w centrum Tikeja nie odwiedzasz Jutro też pewnie będę, jeszcze męża zaangażujęw poszukiwania, on ma oko nie ma co Monia jaka śliczna dziewczynka, a jedzonko mmmm aż zgłodniałam a najedzona jestem Lilie z serwetek super - też umiem robić Wszystkiego naj naj naj dla Hanutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.11.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Monia, żarcie będzie mi się śniło, słodka pierwsza i druga fota. Magda w Bydgoszcze też ramek nie było, ale za to przy kasie kobieta wyciągnęła lampę stołową z kancistą nogą z pleksy, ale z brzydkim abażurem, chyba by Ci się ta podstawa bardzo podobała, u Was też takie były/są? Venus, a nie chciałoby Ci się rzucić okiem czy nie ma tam zasłonek prysznicowych o których pisała Magda, no chyba że to ten tk do którego Pasie jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Venus, a nie chciałoby Ci się rzucić okiem czy nie ma tam zasłonek prysznicowych o których pisała Magda, no chyba że to ten tk do którego Pasie jeździ. nie ten - drugi, ja w nim jeszcze nie byłam bo mi tam samochodem kompletnie się nie opłaca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.11.2011 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 monia - pięknie przygotowana imperzka:o łeeee, u nas tak nie będzie;) bo u nas to raczej taki szwedzki stół i chodzona impreza się zapowiada;)Śliczna ta twoja Lili:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.11.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No, to się wychwaliłam Dzięki Właścicielka widziała, już usuwam. Magda, jak Cię poznałam, to jestem pewna że przygotujesz piękną elegancką imprezkę I samych cudowności dla Hanulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.11.2011 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No, to się wychwaliłam Dzięki Właścicielka widziała, już usuwam. Magda, jak Cię poznałam, to jestem pewna że przygotujesz piękną elegancką imprezkę I samych cudowności dla Hanulki! Dziękuję w imieniu swoim i Hnutka:hug: Ale nie wiem czy tak elegancko będzie:lol2: Musiałam kupić papierowe talerze, bo normalnych mamy tylko 4 mniejsze + 6 dużych (powytłukały się, a już nie opłaca się kupować nowych;)) Wczoraj uświadomiłam sobie, że nie mamy ani jednego półmiska w domu... będzie trzeba pożyczać od sąsiadów;) Dobrze, że chociaż misek na sałatki pod dostatkiem:lol: Noooo, zobaczymy jak to wyjdzie:lol2: Rok temu imperzka była w Szczecinie u Babci, więc było łatwiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.11.2011 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Madziu-ja rowniez przesylam buziaki i zyczenia dla Córci od ciotki spod Łysicy:hug: bynajmniej nie Baby Jagi:lol2:I przylaczam sie do prosb o fotki i przepisy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.11.2011 00:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Dzieki, dzieki hazelku Sałatka zrobiona... indyczek się w ziółkach i oliwie kąpie... a ja idę spać, tylko muszę jeszcze dzieciowi prezent zapakować, bo przecież jutro się nie da;) Buziaki:bye: I nie napaplać mi tu jutro za dużo (ani u mnie, ani u was:mad:), bo jutro u mnie krucho z czasem będzie, a potem nie mogę dojść do ładu z tymi wątkami:bash: życie mi się osobiste wali... maili nie sprawdzam... nie wiem co na świecie, bo fm nadrabiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.11.2011 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 udanej i smacznej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.11.2011 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 To dla Hanutka http://plush-toy.co.uk/acatalog/18296.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.11.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 E-mól będzie mi się chciało, tylko powiedz jeszcze raz co to za zasłona ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts