senmon 26.11.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Sto lat Haniu [/img] [/img] Edytowane 26 Listopada 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.11.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 E-mól będzie mi się chciało, tylko powiedz jeszcze raz co to za zasłona ma być Biała prysznicowa, jakiś efekt aksamitu czy mięsistości (jakoś tak to Magda określiła) i w lekką jodelkę. Wymiary musza mieć przynajmniej 180x200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.11.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 STO LAT dla małej Pani Strzelec:D http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRMuwHouV9DQFA74JV_89lH896BSZA36EduJtw0DKqkXweWJmn9ZA p.s dobrej zabawy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.11.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Dzięki kochane moje:hug: Hanulka ma urodziny (te prawdziwe) dopiero jutro... ale przekażę wszystkie życzenia... agawi Nawet nie mogę jej pokazać tej świnki, bo zaraz będzie "Mama - Peppa! Haja to, kcem, Haja to, moje!!!" i nerwy i tupanie, że w rączki dorwać nie może:lol2: (Haja, tzn. Hania w jej wydaniu;)) Przez ułamek sekundy zobaczyła tort z Peppą na ekranie, choć strasznie starałam sie go ukrywać przed nia - no i od razu była "awanturka";) A u nas nieciekwawie sprawa wygląda... Hanutek budził się koło 2-3 w nocy (ja nawet jeszcze nie spałam) ok. 6 razy, z płaczem, zakatarzona... na szczęście bez temperaturki... mąż też się niewyraźnie czuje... mi est strasznie niedobrze... mdli mnie:roll: Nie wiem, czy nie odwoływać imprezy w ostatniej chwili... Mama już w pociagu, będzie za godzinę... lodówa pęka wszwach - a tu imprezę trzeba odwołać - tragedia:( Zobaczymy, w jakim stanie mała wstanie - bo jeszcze śpi;) Przez sekundę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.11.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 mi est strasznie niedobrze... mdli mnie:roll: A może chce ci się jeszcze chce spać Jak śpi to się trochę zregeneruje, a przy gościach się rozkreci, przetrwacie, a jak goście pójdą, to porządnego drina ze ślubnym sobie strzelcie(choć ty może nie powinnas:cool:), coś mega czosnkowego i jutro po chorobskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.11.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (choć ty może nie powinnas:cool:) A czemu ja nie powinnam:o Co to za insynuacje:cool: Hanka wstała w świetnej formi, tylko okropnie kaszle:( Obdzwoniłam część gości - narazie nikt nie tchórzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 26.11.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Madziu z tego co mi wiadomo krąży znowu wirus grypy żołądkowej , mnie właśnie dopadł. Trzymam kciuki żeby wszystko się udało. Może zaopatrz się w razie czego w smecte i cole. A co do gości to nie dziwie się że nie tchórzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 26.11.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 STO LAT, STO LAT dla małej Hani !!!!!!! Ja przedwczoraj zostałam ciocią...maleńkiej Hani ( siostra urodziła) Jak dobrze, że babcia już jest blisko Coś z tą żołądkówką być musi...mnie złapała w ubiegłą sobotę, trwała jeden dzień i przebiegła wyjątkowo łagodnie jak na żołądkówkę... Zdrówka dla Was- jutro już będzie dobrze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.11.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Madziu z tego co mi wiadomo krąży znowu wirus grypy żołądkowej , mnie właśnie dopadł. Trzymam kciuki żeby wszystko się udało. Może zaopatrz się w razie czego w smecte i cole. A co do gości to nie dziwie się że nie tchórzą . Oj tak, wczoraj dzieciaki w szkole wymiotowały na potęgę Chociaż nie wiem, jaki zasięg ma ta grypa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.11.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Madziu, oby to nie byla grypa zolodkowa...Trzymajcie sie kochani:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.11.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Mój Starszak właśnie dwa dni siedział w domu bo właśnie jakiś żołądkowy wirus go dopadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.11.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Madziulka, widziałaś kiedyś the Land of Nod? Przysłali mi właśnie katalog, chociaż ja nie jestem w kręgu odbiorców, ale może Ciebie zainteresuje http://www.landofnod.com/ Mnie to zauroczyło : http://www.landofnod.com/kitchen-and-grocery/toys-gifts/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 27.11.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 One mają stać na kominku? Nie spadną pod ciężarem skarpety? Moniu wygrzebałam taką inspirację widać na niej pokaźność tych wieszaczków i niekoniecznie trzeba mieć tyle ile skarpet. można więcej ogólnie fajnie to wygląda http://www.szarymary.pl/images/78392348644821503459.jpg sałatkę tą z winogronami znałam ale w wersji z ananasem. Wczoraj wymieniłam ananasa na winogrona i rzeczywiście nie dość, że wygląda bardziej estetycznie to zwyczajnie wydaje się smaczniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.11.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Magda, i jak imprezka się udała? Wszystkiego najlepszego dla Hanutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.11.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Moniu wygrzebałam taką inspirację widać na niej pokaźność tych wieszaczków i niekoniecznie trzeba mieć tyle ile skarpet. można więcej ogólnie fajnie to wygląda. W tym roku Pottery Barn ma PEACE, LOVE i JOY jako wieszaczki, niestety w paskudnym, złoto-brązowym wykończeniu. Klasycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Magda i jak impreza się udała? Hania zdrowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Magda, szukałam dla Ciebie tych ramek w tikeju w Gdańsku...niestety muszę Cię zmartwić... nie ma ich za to sporo było wieszaczków na skarpety Urodzinki z pewnością się udały a jak Hania zareagowała na torcik z Peppą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Madzia, gdzie zniknęłaś? Czyżbyś się jednak rozchorowała? Mam nadzieję, że urodzinki się udały:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.11.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Kochane moje - wszystkie i każda z osobna:lol: - jestem, jetem;) Urodzinki udały się wyśmienicie:wave:Choć u mnie żołądkowo faktycznie nieciekawie było:roll: Dopiero dziś wieczór leki sobie kupiłam i wróciłam do żywych...Mam wam dużo do pokazania (zdjecia sałatek;) i imponujacej twórczości naszej dziewcze...) ale nie wiem czy mam siły... jakoś taka padnieta jestem:roll: Dziś w gościach do 21... siedzę zdechła na kanapie i nic mi się nie chce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Oj dawaj Madziuchna! Nie drocz się Powiedziałaś już A to teraz czekamy na B:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts