Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki kochane moje:hug:

Hanulka ma urodziny (te prawdziwe) dopiero jutro... ale przekażę wszystkie życzenia...

agawi:rotfl: Nawet nie mogę jej pokazać tej świnki, bo zaraz będzie "Mama - Peppa!:o Haja to, kcem, Haja to, moje!!!" i nerwy i tupanie, że w rączki dorwać nie może:lol2: (Haja, tzn. Hania w jej wydaniu;))

Przez ułamek sekundy zobaczyła tort z Peppą na ekranie, choć strasznie starałam sie go ukrywać przed nia - no i od razu była "awanturka";)

A u nas nieciekwawie sprawa wygląda...

Hanutek budził się koło 2-3 w nocy (ja nawet jeszcze nie spałam) ok. 6 razy, z płaczem, zakatarzona... na szczęście bez temperaturki... mąż też się niewyraźnie czuje... mi est strasznie niedobrze... mdli mnie:roll:

Nie wiem, czy nie odwoływać imprezy w ostatniej chwili... Mama już w pociagu, będzie za godzinę... lodówa pęka wszwach - a tu imprezę trzeba odwołać - tragedia:(

Zobaczymy, w jakim stanie mała wstanie - bo jeszcze śpi;)

Przez sekundę

mi est strasznie niedobrze... mdli mnie:roll:

A może chce ci się jeszcze chce spać :)

Jak śpi to się trochę zregeneruje, a przy gościach się rozkreci, przetrwacie, a jak goście pójdą, to porządnego drina ze ślubnym sobie strzelcie(choć ty może nie powinnas:cool:), coś mega czosnkowego i jutro po chorobskach.

STO LAT, STO LAT dla małej Hani !!!!!!! Ja przedwczoraj zostałam ciocią...maleńkiej Hani ( siostra urodziła)

Jak dobrze, że babcia już jest blisko :yes:

Coś z tą żołądkówką być musi...mnie złapała w ubiegłą sobotę, trwała jeden dzień i przebiegła wyjątkowo łagodnie jak na żołądkówkę...

Zdrówka dla Was- jutro już będzie dobrze!!!!!

Madziu z tego co mi wiadomo krąży znowu wirus grypy żołądkowej , mnie właśnie dopadł. Trzymam kciuki żeby wszystko się udało. Może zaopatrz się w razie czego w smecte i cole.

A co do gości to nie dziwie się że nie tchórzą :).

Oj tak, wczoraj dzieciaki w szkole wymiotowały na potęgę :sick: Chociaż nie wiem, jaki zasięg ma ta grypa.

One mają stać na kominku?

Nie spadną pod ciężarem skarpety?

Moniu wygrzebałam taką inspirację

widać na niej pokaźność tych wieszaczków i niekoniecznie trzeba mieć tyle ile skarpet. można więcej ;) ogólnie fajnie to wygląda

http://www.szarymary.pl/images/78392348644821503459.jpg

sałatkę tą z winogronami znałam ale w wersji z ananasem. Wczoraj wymieniłam ananasa na winogrona i rzeczywiście nie dość, że wygląda bardziej estetycznie to zwyczajnie wydaje się smaczniejsza.

Moniu wygrzebałam taką inspirację

widać na niej pokaźność tych wieszaczków i niekoniecznie trzeba mieć tyle ile skarpet. można więcej ;) ogólnie fajnie to wygląda.

W tym roku Pottery Barn ma PEACE, LOVE i JOY jako wieszaczki, niestety w paskudnym, złoto-brązowym wykończeniu. Klasycznie.

Kochane moje - wszystkie i każda z osobna:lol: - jestem, jetem;) Urodzinki udały się wyśmienicie:wave:

Choć u mnie żołądkowo faktycznie nieciekawie było:roll: Dopiero dziś wieczór leki sobie kupiłam i wróciłam do żywych...

Mam wam dużo do pokazania (zdjecia sałatek;) i imponujacej twórczości naszej dziewcze...) ale nie wiem czy mam siły... jakoś taka padnieta jestem:roll: Dziś w gościach do 21... siedzę zdechła na kanapie i nic mi się nie chce;)