Caffemanka 28.11.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Menu mnie zachwyciło! No i ja również pierwszy raz mam okazję Cię zobaczyć. I rzeczywiście jest tak jak wcześniej pisały dziewczyny. Masz elegancką urodę- jestem kobietą, ale pewnie bym Ci się przyglądała jak zboczeniec gdybym zobaczyła Cię na żywo Musze też się przyznać, że przez Twoje wnętrza ja również zmieniłam koncepcję wystroju wnętrz. Powoli też zaraziłam nimi mojego męża Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.11.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 młoda jest PRZESŁODKA!!! no i zgłodniałam potwornie przez te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 28.11.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Menu mnie zachwyciło! No i ja również pierwszy raz mam okazję Cię zobaczyć. I rzeczywiście jest tak jak wcześniej pisały dziewczyny. Masz elegancką urodę- jestem kobietą, ale pewnie bym Ci się przyglądała jak zboczeniec gdybym zobaczyła Cię na żywo Musze też się przyznać, że przez Twoje wnętrza ja również zmieniłam koncepcję wystroju wnętrz. Powoli też zaraziłam nimi mojego męża Dzięki! To zazdroszczę. Mojemu też się bardzo podobają ale usłyszała " Słońce nasze meiszkanie jest za małe do takiego wystroju. Pomyśl nad innym" a ja nie mam nad czym myśleć bom ja już wymyśliłam jak zobaczyłam zdjęcia Madzi . Najgorsze w tym wszystkim jest to że może faktycznie ma racje ale wstawie swoje zdjęcia u siebie i liczę na Waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.11.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Same śliczności i pyszności na tej imprezce byłyhttp://emoty.blox.pl/resource/party.gif Królowa uroczahttp://www.matrax.net/forum/images/keny/king.gif (tak jak jej mamusia) I ty to wszystko Madziu zrobiłaś SAMA?http://www.matrax.net/forum/images/keny/bialaflaga.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.11.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Madziu ale niespodzianka Jedzenie świetnie się prezentuje, proszę daj przepisy na to wszystko po kolei w jednym poście....grrr sałatka z żurawiną Hania to faktycznie królowa, śliczna i chłopczyk który ją całuje też podobny - z rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.11.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Magda impreza z takim jedzonkiem musiała się udać. Pomysł na kanapki świetny - nawet mój niejadek by je zjadł Córcia prawdziwa księżniczka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Super ze impera sie udala! :wave:a menu - smakowite! :wave:no i Krolewna cudna...:wave:i Ty jak zawsze piekna - na zdjeciach nie widac nic a nic, ze cierpiaca...a jak brzuszek dzisiaj? przestal bolec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.11.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Madziu, sliczne jestescie obie z Hania:) Wloski masz proste i sliczne. Ja dzis bylam u mojego fryzjera i rozmawialam na temat tego prostowania- byl na jakims szkoleniu w krakowie i dziala juz w tym temacie:yes:.Ale mowil, ze mimo wszystko,po zabiegu trzeba czasem cos przyprostowac i to nie tak, ze one sa idealnie proste...to prawda?Jedzonko ...mniam-mniam. Jak te sandwich'e robilas? Normalnie chleb w tosterze i potem te dodatki przekladane majonezem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Magda, widzę, że impreza udana Stół rewelacyjny, gospodyni piękna, a Hanutek uroczy! A jak tam zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 28.11.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No proszę i ja się po raz pierwszy na zdjęcia załapałam:)Świetnie kobietki wyglądacie,obie!Jak znajdziesz chwilkę podaj nam przepisy z tymi pysznościami co serwowałaś.Ja poproszę z resztę składników do sosu z sałatką z żurawiną bo jedyne co obstawiam to ocet balsamico;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.11.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 odnośnie balsamico to do sałatek polecam balsamy balsamiczne (masło maślane:P) o smaku pomarańczy lub czarnej porzeczki niam niam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.11.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Dziewczynki ile Was tu dzisiaj zawitało:o Dziękuję za te wszystkie komplementy (ach, uwielbiam je wyłudzać), ale niektóre są mocno na wyrost... choćby te dotyczące jedzenia, np. I ty to wszystko Madziu zrobiłaś SAMA? No nie wiem, czy sobie jajka robicie, czy poważnie mówicie:lol2: Bo przecież tego wszystkiego ani dużo nie było, ani też nic specjalnego... Nawet mam wrażenie, ze ten stół jakoś bidnie wyglądał Ale jedzenia i tak było za dużo... jak zawsze;) Dziekuję za troskę o zdrówko:hug: Dziś o niebo epiej... wziełam jakieś leki na grypę żołądkową i przeszło jak ręką odjął - trzeba było od tego zacząć Hania to faktycznie królowa, śliczna i chłopczyk który ją całuje też podobny - z rodziny? Tak, to jej osobisty, ukochany brat cioteczny - wielka miłość reszta gosci była nieważna:lol2: Szaleli we dwójkę do 21.30 - reszta maluchów wymiękła;) odnośnie balsamico to do sałatek polecam balsamy balsamiczne (masło maślane:P) o smaku pomarańczy lub czarnej porzeczki niam niam W tej sałątce jest właśnie taki krem balsamiczny:yes: Ale noramlny, nie jakiś smakowy... Do tego dałam do sałatki oliwy z oliwek z sokiem z cytryny (najpierw, potem wszystko wymieszałam i dopiero po wierzchy polałam kremem balsamico) Madziu, sliczne jestescie obie z Hania:) Wloski masz proste i sliczne. Ja dzis bylam u mojego fryzjera i rozmawialam na temat tego prostowania- byl na jakims szkoleniu w krakowie i dziala juz w tym temacie:yes:.Ale mowil, ze mimo wszystko,po zabiegu trzeba czasem cos przyprostowac i to nie tak, ze one sa idealnie proste...to prawda? Jedzonko ...mniam-mniam. Jak te sandwich'e robilas? Normalnie chleb w tosterze i potem te dodatki przekladane majonezem? Club Sandwich robi się dokładnie tak:yes: Tostuje się 3 kromki pieczywa, smaruje się jedną z wierzchu majonezem, na to liść sałaty (najlepiej rzymskiej młodziutkiej), indyk i na to plasterki smażonego boczku; nastepną kromkę smaruje się majonezem z dwóch stron i kładzie na wierzch, na to liść sałaty i plastry pomidora; na to kolejna kromka stostowanego pieczywa posmarowana majonezem... ważne, aby wszystkie warstwy były równomierne... tj. jeśli układamy boczek, to tak aby zapełnił całe pięterko, a nie jeden plasterek na środku kanapki;)... no i potem wbijamy dwie długie wykałaczki (najlepsze takie plastikowe patyczki do drinków, ale nigdzie nie dostałam:roll:) i przyciskając kanapkę okrawamy brzegi z 4 stron... na koniec przeciąć ją na 2 trójkąty... i tyle:lol: Dziewczynki, naprawdę mam wrzucać przepisy na te 3 dania jeszcze raz? Bo wydaje mi się, że juz wszystko zostało powiedziane;) Olcia, tak, to prawda - czasem trzeba coś podprostować Szczególnie po nocy;) Ale i tak efekt jest bardzo zadowalający:yes: Powiem ci, że włosy są tak gładkie... że dla mnie aż za bardzo:lol: Ja zaczęłam pierwszy raz w życiu używać kosmetyków (np. lakieru do włosów) zwiększających objętość Kiedyś było to dla mnie nie do pomyślenia, bo miałam zawsze tak puszyste włosy, że taki lakier mógł sprawić, że się w drzwiach nie zmieszczę A teraz jedynie on nadaje im jakiejś objętości... coś za coś Menu mnie zachwyciło! No i ja również pierwszy raz mam okazję Cię zobaczyć. I rzeczywiście jest tak jak wcześniej pisały dziewczyny. Masz elegancką urodę- jestem kobietą, ale pewnie bym Ci się przyglądała jak zboczeniec gdybym zobaczyła Cię na żywo Musze też się przyznać, że przez Twoje wnętrza ja również zmieniłam koncepcję wystroju wnętrz. Powoli też zaraziłam nimi mojego męża Dzięki! Ojej, Caffe jak miło:hug: Jak czytam takie rzeczy, to tak mi ciepło na sercu się robi... niesamowite wrażenie, dowiedzieć sie, że na kogoś, nieświadomie, wywiera sie wpływ... senmon, no to czekamy na Twoją galerię Edytowane 28 Listopada 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 28.11.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Madziu na dzien dzisiejszy moge wstawic lizaki robione z dzieciem 10 letnim , a mieszkania mialam wstawic dzisiaj ale mamy takiii balagan że wstyd ale jutro postram sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 ech magda nikt sobie jaj nie robi, no może jedzenia nie było aż tak dużo, ale za to bardzo apetyczne, aż miło się patrzy, sandwich napewno zrobię u siebie na imprezie, super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.11.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Madziulka, widziałaś kiedyś the Land of Nod? Przysłali mi właśnie katalog, chociaż ja nie jestem w kręgu odbiorców, ale może Ciebie zainteresuje http://www.landofnod.com/ Mnie to zauroczyło : http://www.landofnod.com/kitchen-and-grocery/toys-gifts/1 A wiesz, że Hanusia dostała właśnie od babci na urodzinki taką śliczną drewnianą kuchnię? (w Tchibo były niedawno) - fantastyczna jest:lol: A te warzywka wszystkie i inne drobiazgi, co są na stronece są dostępne w TKmaxx... ostatnio identyczny zestaw kupiłam też w SMYKU (chleb + marchewka, ogórek, jabłko i inne do krojenia...) A skad to idzie? Wysyłają bezpośrednio do Polski? Pytam, bo nie znam w ogóle tego sklepu:no: Moniu wygrzebałam taką inspirację widać na niej pokaźność tych wieszaczków i niekoniecznie trzeba mieć tyle ile skarpet. można więcej ogólnie fajnie to wygląda http://www.szarymary.pl/images/78392348644821503459.jpg sałatkę tą z winogronami znałam ale w wersji z ananasem. Wczoraj wymieniłam ananasa na winogrona i rzeczywiście nie dość, że wygląda bardziej estetycznie to zwyczajnie wydaje się smaczniejsza. Piękna ta inspiracja skarpetowa:) Ja szczerze mówiąc też po raz pierwszy widzę, jak wyglądają te wieszaczki na kominku (MarJelka miała mi pokazać, ale się wymigała widzę) A wiecie, ze mam w planach szyć swoje skarpety:oops: Nie mogę nigdzie łądnych znaleźć w sklepach... kupiłam już nawet materiały w ikei;) Magda, szukałam dla Ciebie tych ramek w tikeju w Gdańsku...niestety muszę Cię zmartwić... nie ma ich za to sporo było wieszaczków na skarpety Urodzinki z pewnością się udały a jak Hania zareagowała na torcik z Peppą ??? No nie mogę się nadziwić za każdym razem, gdy słyszę, że czegoś dla mnie szukacie:hug: Nesamowita jest moc tego forum... A Hanusia, tak jak sie spodziewałam, tortem była zachwycona i mówiła "Pepa, Pepa" tym swoim uroczym głosikiem... I dzieciaczki wszystkie zamiast tortu od razu w łapiki chwyciły po prezenciku (tym z masy marcepanowej;)) - to był fajny pomysł - bardzo im sie podobało:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Madziu !! !! !! SAŁATKA Z WINOGRONAMI JEST FANTASTYCZNA! PRZEPYSZNA! CUDNA! Ląduje na moim Sylwestrowym menu jako must have . Mój mąż dziwnie spoglądał na połączenie winogrono + czosnek ale....jest tak samo zachwycony jak ja :D:D Mniam, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.11.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Madziu !! !! !! SAŁATKA Z WINOGRONAMI JEST FANTASTYCZNA! PRZEPYSZNA! CUDNA! Ląduje na moim Sylwestrowym menu jako must have . Mój mąż dziwnie spoglądał na połączenie winogrono + czosnek ale....jest tak samo zachwycony jak ja :D:D Mniam, dziękuję :hug: uwielbiam kiedy wam coś smakuje:wave: I rozumiem, że czosnku dałaś ze 2 ząbki, a nie 4 jak... Tosiaczek chyba?:lol2: To musiała być zabójcza ilosć No chyba, ze jednak na pół kilo sera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja dałam tak: kiść winogron takich i takich na oko ser, ale chyba z 30 dag , puszka kukurydzy, spoooro pieprzu, troszkę soli, jogurt naturalny z majonezem i czosnku: 1 suchy ząbek :mad: i 3 malutkie z naszej działki ilość moim zdaniem ok, wyszło bardzo smacznie . Chciałam zrobić zdjęcie, ale zobaczyłam Twoją i....moja wygląda tak samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.11.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No tak, bo ciężko, żeby ta sałatka wyglądała inaczej:rotfl:Ja tylko już jej nie solę...Ale strasznie się cieszę, ze WAM posmakowała (mężczyźni faktycznie podchodzą do takich specjałów bardziej nieufnie;) a potem stają się ich wiernymi fanami:wiggle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Racja a soli dałam troszkę (dosłownie odrobinka na końcu łyżeczki) bo: jogurtu więcej niż majonezu, winogrona słodkie, ser gorzkawy, kukurydza słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts