Venus_m 29.11.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) a mi właśnie naturalny danone nie smakuje, najpaskudniejszy ze wszystkich P.S. a przepis na sałatkę z żurawiną? Edytowane 29 Listopada 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) ale jestem wściekła słuchajcie:mad::mad: Facet od grzejników, u którego poprzednio wszystkie zamawiałam i które je montował przesłał mi oferte na te dwa ostatnie do jadalni... i nie uwierzycie:o Dał cenę za grzejnik ponad 100% wyższą niż poprzednio... a za jego montaż zarządał 450 zł (poprzednim razem 60 PLN:jawdrop:) Jak mu odpisałam czy to żart... to powiedział, ze on bardzo poważnie traktuje każdego klienta, i że ceny poszły w górę i euro poszło w górę... a za podłączenie wziął tyle, bo nie spodziewał się, ze u mnie żelbetony są i tyle kucia i się poprzednim razem strasznie napracował... tak owszem, ale podliczył mnie wtedy na dodatkowe 800 PLN za te prace:mad: I poprzednio już wszystko sobie wyciagnął do tych dzisiejszych podłączeń - to za co te 450 zł:mad: Ja sie zastrzelę, czy u mnie nie moze nic pójść gładko i z górki:bash: Edytowane 29 Listopada 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Madziu powiedz panu że jest niepoważny i prawdopodobnie się nie dogadacie. Jednak uprzejmie poinformowałabym o zamieszczeniu stosownej opinii o tym "fachowcu" na forum muratora. To jakiś żart normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 29.11.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ha!To nie tylko ja tyle czosnku dodałam;)Był "niedobry" bo chiński to mniej aromatyczny ale i tak zaszalałam z ilością Dziewcze jesteś NIESAMOWITA!!Jezu jakie z Tobą trzeba mieć dziewczyno układy żebyś TAKIE cuda robiła?Magda tak pozytywnie Ci aż zazdroszczę - szczęściara!Mi nikt nie chce zrobić stolików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) a mi właśnie naturalny danone nie smakuje, najpaskudniejszy ze wszystkich W sałatce i tak go nie poczujesz, szczególnie 50:50 z majonezem . Ja lubię to co mam sprawdzone . Magda, a czy nikt inny nie może Ci tych grzejników zamontować ? Czy a rozmowa była mailowa czy telefoniczna? Bo mailowo kazdy jest mądry i pyskaty, a już face to face niekoniecznie. Niepoważny gość, zwłaszcza jeśli tak jak piszesz wszystko sobie już "powyciągał" :o:o Edytowane 29 Listopada 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Venusko, no jeszcze nie będę go tu na czarną listę wciagać To firma polecona przez agawi... faktycznie poprzednią współpracaę oceniam bardzo pozytywnie... fakt, strasznie się dłubali:roll: strasznie, ale mi też na czasie nie zależało;) Za to ceny mieli megakonkurencyjne... prawie połowa tego co na Bartyckiej... a teraz się zrównali:mad: Chyba zmienili filozofię Ale trzeba było tak od razu... a nie ja od 2 tyg. z nim gadam, nikogo innego nie szukam, bo wiem, ze u niego najtaniej...on mi się ociąga z ofertą (choć błagałam, zeby szybko, bo mi sie spieszy i chcę zamawiać...) A tu takie buty:mad: No i teraz muszę szukać gdzie indziej (to yokasiu odpowiedź na twoje pytanie...) Ale nie chodzi tylko o montaż, sam grzejnik też jest dwukrotnie droższy niż sie spodziewałam, w stosunku do poprzednich ustaleń... Rozmowa była najpierw telefoniczna... ale ta konkretna, o ofercie - już mailowa... teraz nawet mi sie nie chce z nim gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ha!To nie tylko ja tyle czosnku dodałam;)Był "niedobry" bo chiński to mniej aromatyczny ale i tak zaszalałam z ilością Dziewcze jesteś NIESAMOWITA!!Jezu jakie z Tobą trzeba mieć dziewczyno układy żebyś TAKIE cuda robiła?Magda tak pozytywnie Ci aż zazdroszczę - szczęściara!Mi nikt nie chce zrobić stolików Prawda? Jest mi czego zazdroscić Jednak czasem mam z górki;) Alee tylko czasem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Yokasta niestety naturalny danone wyczuwam nawet w sosie, dla mnie jest paskudny P.S. Edytuję bo nie chcę zaśmiecać, dodawałam go również do sałatki - może nie w takiej proporcji i musiałam wywalić wszystko w diabły. Za to kefir danone jest najlepszy Edytowane 29 Listopada 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Gwarantuję Ci, że nie w tym składzie ale nie mam jak Ci udowodnić. Znam smak tego jogurtu i w tej sałatce, w tym połączeniu w ogóle nie jest wyczuwalny. Z resztą nieważne, jakie to ma znaczenie . Sam w sobie jest specyficzny i nie musi wszystkim smakować. Ja wiem, że jest zdrowy i ma w składzie to co jest na opakowaniu i to dla mnie najwazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Co wy mi tu o jogurtach?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 a Ty co tu robisz jeszcze szukaj kogoś do grzejników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 właśnie prowadzę nadal korespondencję z Panem... może się dogadamy;) O ile wieczorem mnie znów nie wkurzy swoją nową wyceną Ja dziś mam dzień domowy z moim małym chorowitkiem... siedzimy i gnijemy;) Jak sąsiadka wróci z roboty, to może w skarpetkach do nich pobiegniemy się chwile pobawić, żeby nie zgnić do końca przed tv:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A ja jeśli mam użyć jogurtu naturalnego (normalnego) używam tylko Danona.To jest kwestia przyzwyczajenia. Zott jest dla mnie sztucznie zagęszczany (jakby mąką ziemniaczaną)Kiedyś np jadłam tylko Bakomę (z 15 lat temu), dziś*mi nie smakujeAle i tak w przewadze używam bałkańskiego.Do tej sałatki tez użyłam (2 duże łychy majonezu mosso light, bo to też mój typ i 2 duże bałkańskiego) Zawsze robię taki sos na imprezki jako dodatek do wszystkiego (przede wszystkim do warzyw w słupkach - marchewki, selera naciowego, ogórka, papryki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 właśnie prowadzę nadal korespondencję z Panem... może się dogadamy;) O ile wieczorem mnie znów nie wkurzy swoją nową wyceną No to trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Co wy mi tu o jogurtach?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Oo Magda, to dobre informacje wierzę w Twoją siłę perswazji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 To firma polecona przez agawi... faktycznie poprzednią współpracaę oceniam bardzo pozytywnie... fakt, strasznie się dłubali:roll: strasznie, ale mi też na czasie nie zależało;) Za to ceny mieli megakonkurencyjne... prawie połowa tego co na Bartyckiej... Ooo Madziu, nawet nie wiedziałam, ze ich w końcu wzięłaś...Co ten gościu odwala? Tak jak pisałaś wcześniej miał dobre ceny, my też to sprawdziliśmy na rynku warszawskim. Nam robili cała podłogówkę + dwa grzejniki łazienkowe i byliśmy bardzo zadowoleni i z ceny i z jakości. Montowali też nam pompę ciepła, a znajomym solary. A, to że jest grzebułą to Cię uprzedzałam:p Powiem dzisiaj lubemu co gość odwala:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Noaguś, widać każdemu może w końcu odwalić Ja Ci naprawdę nie dziękowałam wcześniej za ten kontak? To teraz to robię (mimo ostatnich wydarzeń) Bo naprawdę to był świetny kontakt... nie wiem co się stało:roll: Zobaczymy co dalej Pn Tadziu zaproponuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Madziulku, za kontakt pewnie dziękowałaś, tylko nie wiedziałam, że go ostatecznie wybrałaś Słuchaj, a Ty nie miałaś z nim umowy i tam wyszczególnionych stawek? My tak mieliśmy i nawet były w niej uwzględnione ew skoki Euro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 No miałam, ale na tamtą część...Bo to było tak... on zrobił wycenę całości, a ja potem powiedziałam, ze robimy, ale bez tych grzejników w przybudówce, bo nie wiadomo czy ona w ogóle będzie;)... czy pozwolenie dostaniemy...No i teraz wróciłam do niego po te 2 grzejniki - i nie spodziewałam się, że nowa wycena może aż tak odbiegać od pierwotnej:o Tym bardziej, że minęły 4 miesiace a nie rok czy dwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts