Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Madziu mam pytanko czy Ty jeszcze potrzebujesz tych ramek ? . Byłam dzisiaj w TKmaxx niestety były ale uszkodzona 2 małe i jedna duuuuża. Nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie nie dbają o rzeczy tam. Wrrrr:mad:r. Jeżeli jeszcze Ci zależy to będę się pytać o nie.

Było lustro w podobnej ramie jak te ramki ale nie brałam bo nie wiem czy chcesz a poza tym jest ich dużo. A ja dzisiaj kupiłam ramkę ale niestety ostatnią, mnóstwo skarpetek i sukienkę :)( Nie wiem po co ale co tam).

Powiedz mu, żeby nie robił wioski- w końcu jest z polecenia:D

Tak mu powiem:lol2::lol2:

senmon - niestety, wiem jak bardzo mogą być zniszczone te ramki:( Sama takie widywałam:roll:

Dzięki za pamieć... ponoć dziecze coś tam jeszcze dla mnie upolowała;)

A Ty jaką ramkę kupiłaś? I jaką sukienkę - poka, poka:lol:

Piękna ta inspiracja skarpetowa:) Ja szczerze mówiąc też po raz pierwszy widzę, jak wyglądają te wieszaczki na kominku (MarJelka miała mi pokazać, ale się wymigała widzę:mad:;))

Madziu mam foty w telefonie:P, dzisiaj się zmobilizuję i wrzucę specjalnie dla Ciebie fotkę wieszaków na kominku:D

A ja się zastanawiam czy nie powiesić trzech takich samych skarpet, bo różne tak sobie wyglądają.

Będziesz sama szyła?:jawdrop:3 różne? czy takie same?

Mam nadzieję, że dogadasz się z P. Tadziem:o

A i najważniejsze pięknie wyglądałaś jak zwykle zresztą:D, a córcię przepiękną masz:)

Sałatki skopiowałam se:yes:

senmon, już u Ceibie byłam.. wstaw sobie link do wątku w sygnaturce - koniecznie:yes:

moni, ty tak dzielnie ćwiczysz... ja też tak ćwiczyłam jeszcze 2-3 miesiące temu, a teraz jakoś nie mogę sie zmobilizować, żeby pójść pierwszy raz:( ciągle jakieś wymówki wynajduję... jak już pójdę, to pewnie znowu wpadnę w ten rytm i będę na ćwiczeniach co drugi dzień... ale jakoś nie mogę się wybrać:cry: A abonamencik płacić trzeba;)

No i cierpi na tym też mój wóz;) Bo tak go oddawałam przy okazji do myjni, która jest w garażu fitness clubu... a tak ten nie myty też od 3 miesięcy:lol2:

MarJelko, wrzuć, wrzuć, wrzuć - plizzzz:lol: A najlepiej z tymi skarpetami:lol:

Dzięki za miłe słóweczko;)

A co do skarpet... to stoja pod znakiem zapytania:roll: Nie mam w domu drukarki (z braku miejsca;) bo tak w ogóle to mam, tylko stoi w piwnicy...) No i zawsze muszę prosić o wydrukowanie czegokolwiek męża... a jakoś z tym szablonem nam nie idzie już drugi tydzień;) Nie mogę zacząć, i zaczynam wątpić, czy przed świętami zdążę:lol2:

Madziu mam nadzieje że uda mi się mniej więcej ogarnąć bałaganik w "salonie"i może w sypialni i wstawie na wieczór. Nie miałąm czasu od wczoraj :), a to zakupy,fryzjer, forum :rotfl:

Trochę mi głupio przy tych Twoich wnętrzach pokazywać moje ale co tam. Mam nadzieję że po metarmorfozie będzie lepiej :D.

Edytowane przez senmon

Magda ćwiczę , szczególnie ramionka, bo mam szczupłe i chcę do lata wyćwiczyć:yes: moje auto ostatnio na parkingu ucierpiało, ktoś mi wjechał w zderzak. ale o dziwo:yes: znalazł si e sprawca. a ja dopiero po 2 tygodniach sie zapytałam i dziewczyny z recepcji wyrzuciły karteczke z telefonem. ale pamietają nazwisko i będą go szukać. chyba też chodzi do fitnessu. no zderzak przynajmniej sobie nie naa swoj koszt pomaluję:D bo już by straty były

skarpeta 3.jpgskarpeta 1.jpgskarpeta.jpgTo i ja pokaże swoje:)

Kiedyś,kiedyś lubiłam haftować.Wynalazłam stare burdy z lat 80 i jak je zobaczyłam to sie zawziełam,że je zrobie i dopiełam swego.Mam jeszcze jedną ale jest tak zakurzona,że Wam nie pokaże :no: W tym roku już ich nie zawiesze chyba dopóki nie znajde sposobu jak je uprać;)