agawi74 29.11.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Aaa tak to wyglądało:o Madziu negocjuj z nim, negocjuj. Na pewno coś Ci zjedzie. Zresztą Euro aż tak nie wzrosło:no: Powiedz mu, żeby nie robił wioski- w końcu jest z polecenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 29.11.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Cześć Madziu mam pytanko czy Ty jeszcze potrzebujesz tych ramek ? . Byłam dzisiaj w TKmaxx niestety były ale uszkodzona 2 małe i jedna duuuuża. Nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie nie dbają o rzeczy tam. Wrrrr:mad:r. Jeżeli jeszcze Ci zależy to będę się pytać o nie. Było lustro w podobnej ramie jak te ramki ale nie brałam bo nie wiem czy chcesz a poza tym jest ich dużo. A ja dzisiaj kupiłam ramkę ale niestety ostatnią, mnóstwo skarpetek i sukienkę ( Nie wiem po co ale co tam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Powiedz mu, żeby nie robił wioski- w końcu jest z polecenia:D Tak mu powiem:lol2: senmon - niestety, wiem jak bardzo mogą być zniszczone te ramki:( Sama takie widywałam:roll: Dzięki za pamieć... ponoć dziecze coś tam jeszcze dla mnie upolowała;) A Ty jaką ramkę kupiłaś? I jaką sukienkę - poka, poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 29.11.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Madzia to dawajta do mnie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191244-Pogaduchy-o-remontach-budowie-i-nie-tylko-%29.-Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 MADZIA negocjuj . taka z ciebie laska- ulegnie, a ja od tych forumowych smakołyków przytyłam 2 kg( a ćwiczę przynajmniej 2 x wtygodniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 29.11.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) MADZIA negocjuj . taka z ciebie laska- ulegnie, a ja od tych forumowych smakołyków przytyłam 2 kg( a ćwiczę przynajmniej 2 x wtygodniu) Ja też ćwiczę ale od momentu kiedy zobaczyłam Magdę i poszłam przejrzeć się w lusterku Edytowane 29 Listopada 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Piękna ta inspiracja skarpetowa:) Ja szczerze mówiąc też po raz pierwszy widzę, jak wyglądają te wieszaczki na kominku (MarJelka miała mi pokazać, ale się wymigała widzę) Madziu mam foty w telefonie:P, dzisiaj się zmobilizuję i wrzucę specjalnie dla Ciebie fotkę wieszaków na kominku:D A ja się zastanawiam czy nie powiesić trzech takich samych skarpet, bo różne tak sobie wyglądają. Będziesz sama szyła?:jawdrop:3 różne? czy takie same? Mam nadzieję, że dogadasz się z P. Tadziem:o A i najważniejsze pięknie wyglądałaś jak zwykle zresztą, a córcię przepiękną masz:) Sałatki skopiowałam se:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 senmon, już u Ceibie byłam.. wstaw sobie link do wątku w sygnaturce - koniecznie:yes: moni, ty tak dzielnie ćwiczysz... ja też tak ćwiczyłam jeszcze 2-3 miesiące temu, a teraz jakoś nie mogę sie zmobilizować, żeby pójść pierwszy raz:( ciągle jakieś wymówki wynajduję... jak już pójdę, to pewnie znowu wpadnę w ten rytm i będę na ćwiczeniach co drugi dzień... ale jakoś nie mogę się wybrać A abonamencik płacić trzeba;) No i cierpi na tym też mój wóz;) Bo tak go oddawałam przy okazji do myjni, która jest w garażu fitness clubu... a tak ten nie myty też od 3 miesięcy:lol2: MarJelko, wrzuć, wrzuć, wrzuć - plizzzz:lol: A najlepiej z tymi skarpetami:lol: Dzięki za miłe słóweczko;) A co do skarpet... to stoja pod znakiem zapytania:roll: Nie mam w domu drukarki (z braku miejsca;) bo tak w ogóle to mam, tylko stoi w piwnicy...) No i zawsze muszę prosić o wydrukowanie czegokolwiek męża... a jakoś z tym szablonem nam nie idzie już drugi tydzień Nie mogę zacząć, i zaczynam wątpić, czy przed świętami zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 29.11.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Madziu mam nadzieje że uda mi się mniej więcej ogarnąć bałaganik w "salonie"i może w sypialni i wstawie na wieczór. Nie miałąm czasu od wczoraj , a to zakupy,fryzjer, forum Trochę mi głupio przy tych Twoich wnętrzach pokazywać moje ale co tam. Mam nadzieję że po metarmorfozie będzie lepiej . Edytowane 29 Listopada 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 MarJelko, wrzuć, wrzuć, wrzuć - plizzzz:lol: A najlepiej z tymi skarpetami:lol: Wrzuciłam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Wrzuciłam:lol: widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 widziałam Monia przed Tobą nic się nie ukryje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Magda ćwiczę , szczególnie ramionka, bo mam szczupłe i chcę do lata wyćwiczyć moje auto ostatnio na parkingu ucierpiało, ktoś mi wjechał w zderzak. ale o dziwo:yes: znalazł si e sprawca. a ja dopiero po 2 tygodniach sie zapytałam i dziewczyny z recepcji wyrzuciły karteczke z telefonem. ale pamietają nazwisko i będą go szukać. chyba też chodzi do fitnessu. no zderzak przynajmniej sobie nie naa swoj koszt pomaluję bo już by straty były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Monia przed Tobą nic się nie ukryje:lol2: yhm już u ciebie byłam!!! sliczne wieszaczki- to te od Magdy. a skarpety skąd są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 yhm już u ciebie byłam!!! sliczne wieszaczki- to te od Magdy. a skarpety skąd są? Ta duża z jyska, a dwie mniejsze z H&Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.11.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) ja swoją skarpetę z TKMaxa przygarnęłam:http://images35.fotosik.pl/1054/9fdebceda31242c3m.jpg Edytowane 29 Listopada 2011 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 29.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 To i ja pokaże swoje:) Kiedyś,kiedyś lubiłam haftować.Wynalazłam stare burdy z lat 80 i jak je zobaczyłam to sie zawziełam,że je zrobie i dopiełam swego.Mam jeszcze jedną ale jest tak zakurzona,że Wam nie pokaże W tym roku już ich nie zawiesze chyba dopóki nie znajde sposobu jak je uprać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 o boże a ja żadnych skarpet:( nie mam kominka. mamy zamówić bio - taki płaski na ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 O matko, przejrzałam pół wątku i jęzor mam wywalony na brodę... Nie mam siły, chcę tylko powiedzieć że super wizualki i czekam cierpliwie na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Madzia no i jak negocjacje z p. Tadziem? Mam nadzieję, że coś zjechał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts