Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O matko, przejrzałam pół wątku i jęzor mam wywalony na brodę... ;)

Nie mam siły, chcę tylko powiedzieć że super wizualki i czekam cierpliwie na efekty :D

No ciężko to wszystko przerobić - mam tego świadomość;) I tak medal za dobre chęci się należy:lol2:

:welcome: Witam u siebie i zapraszam:)

Madzia no i jak negocjacje z p. Tadziem?:sick: Mam nadzieję, że coś zjechał...:rolleyes:

No i musiałam podziekować panu Tadzikowi;) Pojechałam dzisiaj do takiego punktu na Bartyckiej, gdzie już kiedyś sprawdzałam, ze dają dobre ceny, no i udało mi się oszczędzić jakieś 30% do tego, co on oferował:roll:

Jego zagranie na zawsze pozostanie dla mnie zagadką;)

Madziu dostałam Twój adres i paczka już została wysłana!Jutro powinna być u Ciebie.

:hug:

A ja nadal nie przesłałam swoich fantów:oops: Jak czytacie to wybaczcie:hug: W piatek wyślę - na pewno:yes:

Cześć Madziu a ja mam pytanie zuuupełnie z innej beczki. :p Jestem zachwycona twoim kolorem włosów i jeżeli możesz to powiedz mi jaki to jest kolor tzn. jak mam powiedziec fryzjerce. Chyba że to jest Twój naturalny to d... :).

A co do grzejników to urok osobisty zadziałał. Wiedziałam ze się uda :rotfl:

Edytowane przez senmon

Cześć Madziu a ja mam pytanie zuuupełnie z innej beczki. :p Jestem zachwycona twoim kolorem włosów i jeżeli możesz to powiedz mi jaki to jest kolor tzn. jak mam powiedziec fryzjerce. Chyba że to jest Twój naturalny to d... :).

A co do grzejników to urok osobisty zadziałał. Wiedziałam ze się uda :rotfl:

No to d...;):lol2::lol2::lol2:

To mój naturalny kolor... nie farbuję włosów równo od 10 lat... Miło, że się podoba:lol: (choć powiem nieskromnie, że często to słyszę:oops: Pewnie gdyby nie ten fakt, już dawno zaczęłabym eksperymentować... a tak regularne komplementy pod adresem moich włosów skutecznie mnie od tego odwodzą;))

moni - byłam dziś na siłowni:wave:

Jak się dowiedziałam od miłej Pani recepcjonistki - pierwszy raz od 56 dni:rotfl:

Mama nadzieję, że znów wpadnę w tę rutynę ćwiczeń...

No i musiałam podziekować panu Tadzikowi;) Pojechałam dzisiaj do takiego punktu na Bartyckiej, gdzie już kiedyś sprawdzałam, ze dają dobre ceny, no i udało mi się oszczędzić jakieś 30% do tego, co on oferował:roll:;)

Dzięki Bogu, że znalazłaś alternatywę:rolleyes:

Jego zagranie na zawsze pozostanie dla mnie zagadką;)

Może miał dużo innej roboty za większą kaskę i tak coś chlapnął na odczepnego:sick::mad:

Madziu Kochana przepraszam :hug: ale tak strasznie mi głupio już u Ciebie wklejać zdjęcia :oops:

Naprawdę sądzisz,że to nie jest szalony pomysł?Ja jak zobaczyłam ... to tak nastała chwila ciszy ale po chwili juz byłam zauroczona a mój mąż od razu "TAK!!Kojarzą mi sie z Notting Hill:lol2: Bierzemy takie!" Zazdroszcze mu zdecydowania:)

Cholera boje się trochę!

;( Masz śliczny. Może uda mi się jakość panu fryzjerowi wytłumaczyć :rotfl: może naturalny średnio ciemny blond ? :) . A ja dziisja byłam na basenie i bańce chińskiej. Do ćwiczeń jeszcze nie dorosłam. :)

No, do blondu to mi daleko;) Ale brunetka też nie jestem... tylko raczej typową szatynką...

Bańka chińska? Opowiadaj!!! Czaję sie na nią od roku i jakoś tchórzę... słyszałam, że okropnie bolo:sick: Ale też słyszałam, że daje najlepsze rezultaty...

Może miał dużo innej roboty za większą kaskę i tak coś chlapnął na odczepnego:sick::mad:

To samo mu zarzuciłam, to się żachnął, że wszystkich klientów trakuje tak samo i oferta jest jak najbardziej poważna i oparta na cennikach... faktycznie przesłał mi cenniki, a dziś te same oglądałam u tego drugiego gościa... ale w takim razie nie wiem, skąd tamte ceny:o Mam podejrzenia, że wtedy jakoś strasznie się rypnął... na wszystkim i dołożył do interesu;) Bo innego wyjasnienia nie widzę... w każdym razie ja jestem do przodu, bo jak mówię za ile miałam tamte grzejniki to wszyscy za głowę się łapią;)

Madziu Kochana przepraszam :hug: ale tak strasznie mi głupio już u Ciebie wklejać zdjęcia :oops:

Naprawdę sądzisz,że to nie jest szalony pomysł?Ja jak zobaczyłam ... to tak nastała chwila ciszy ale po chwili juz byłam zauroczona a mój mąż od razu "TAK!!Kojarzą mi sie z Notting Hill:lol2: Bierzemy takie!" Zazdroszcze mu zdecydowania:)

Cholera boje się trochę!

Mi też się skojarzyły z Notting Hill:lol2: Piękne:rolleyes:

A jest wersja tylko zielona czy inne kolory też? Żeby nie było - zielone (do tego zestawu, który opisałaś) będą extra! Ale chcę mieć wszystkie dane;)

I takei dwuskrzydłowe będziecie mieć? Poezja:rolleyes:

Oj Madziu boli na początku faktycznie. To już mój 3 raz i coraz mniej boli :). Rezultaty - już widzę, skóra jest bardziej napięta, cellulit ( nie miałam go dużo) zmniejsza się, i obwód ud podobno po paru zabiegach też. :rotfl:. Lepiej robić teraz w zimie ponieważ mogą być małe siniaki na nogach. Wiem też że bańke mozna stosować na brzuch ale jeszcze nie próbowałam. Reasumując polecam.

Co do włosów to bardzo dziękuję za określenie mniej więcej, bo bym miała dopiero kolorek (blond). Ja mam ciemny brąz więc troszkę wizyt minie zanim będę zadowolona z koloru.

Edytowane przez senmon

Wiesz co napewno są białe i zielone a co do reszty kolorów nie mam pojęcia ale najprawdopodobniej są i inne.

No dokładnie te,dwuskrzydłowe na szerokość 200 cm a wysokość 210 cm.

Ja narazie oswajam sie z myślą:)

Dziewczy co do cellulitu .... ja odradzam ssącą pompe masującą oferowaną przez gabinety kosmetyczne.Koszt straszny a rezultat marny.Miałam 15 zabiegów i ani ja ani koleżanka nie byłyśmy zadowolone!

Edytowane przez Tosiaczek

a ja miałam banki, ale boję się o naczynia na udach więc zrezygnowałam.:p teraz tylko ćwiczenia.

Magda cieszę sie ,że cię zmobilizowałam. ja chodzę na takie z cięzarami magic bar. są super stabilne, rzeżbiące sylwetke i kształtujące prostą postawę. ale ja chodze do południa. i 1 instruktorka prowadzi ok, to 2 żle dodaje step reebok, jakieś podskoki:mad: za bardzo mi po miesiću 1x w tygodniu uda się umięsniły:mad: więc z 2 zrezygnuję i pojdę na pilates z powrotem. :lol2: bo tak zaczynałam- a jeszcze w tym tygodniu- jutro czeka mnie flesolog - naczyniowiec - trochę skleroterapii na resztę niepozamykanych naczyń:mad: więc wysiłek fizyczny będzie umiarkowany.

Magda jak przy naturalnych włosach jesteś w stanie wytrzymac, chodzi o to,że ja mam kompletnir nie do ułożenia, przetłuszczają sie co drugi dzień głowa do mycia. a najlepiej co dzień....ale....ja nie lubię . teraz mam naturalne i masakra , już mnie korci zrobić balejage.

No właśnie, jak tam okna? Żeby nie było, że temat tylko u mnie aktualny :lol2:

Ja też chodziłam na zabiegi ujędrniające - u nas się to potocznie żelazko nazywa - natomiast efekt chyba niewspółmierny do kosztów. Wydałam fortunę i skóra przez jakiś czas była gładka, delikatniejsza, ale szybko efekt przestał być widoczny. Jak to panie kosmetyczki powiedziały - trzeba by było te zabiegi utrzymywać i przynajmniej raz w tygodniu przychodzić... Ale gdzie tu czas znaleźć :bash: Poza tym nie mam ochoty być ciągle w siniakach :bash: Ogólnie średnia metoda...

A siłowni i fitnesu mi brakuje, oj bardzo. Ale jak mieszkałam we Wrcoku to fajne miejsca tam były i duży wybór, aż się chciało chodzić. A teraz u mnie w mieście tylko aerobik dla starszych pań prowadzony na sali gimnastycznej w szkole :cry:

a ja miałam banki, ale boję się o naczynia na udach więc zrezygnowałam.:p teraz tylko ćwiczenia.

Magda cieszę sie ,że cię zmobilizowałam. ja chodzę na takie z cięzarami magic bar. są super stabilne, rzeżbiące sylwetke i kształtujące prostą postawę. ale ja chodze do południa. i 1 instruktorka prowadzi ok, to 2 żle dodaje step reebok, jakieś podskoki:mad: za bardzo mi po miesiću 1x w tygodniu uda się umięsniły:mad: więc z 2 zrezygnuję i pojdę na pilates z powrotem. :lol2: bo tak zaczynałam- a jeszcze w tym tygodniu- jutro czeka mnie flesolog - naczyniowiec - trochę skleroterapii na resztę niepozamykanych naczyń:mad: więc wysiłek fizyczny będzie umiarkowany.

Magda jak przy naturalnych włosach jesteś w stanie wytrzymac, chodzi o to,że ja mam kompletnir nie do ułożenia, przetłuszczają sie co drugi dzień głowa do mycia. a najlepiej co dzień....ale....ja nie lubię . teraz mam naturalne i masakra , już mnie korci zrobić balejage.

Ja od pewnego czasu;) walczę głównie z brzuszkiem... więc moje treningi wyglądają raczej tak, że wchodzę na cardio na 15 minut, potem pół godziny ćwiczeń, z czego 80% to i tak brzuch:lol:, a potem znowu cardio na 20-30 minut...

Chciałam chodzić na stepa, bo kiedyś go uwielbiałam, ale tu w Hiltonie taka wredna baba to prowadzi, że po jednych zajęciach mi się odechciało:roll:

A poza tym, niestety, zajęcia na sali są albo przed 10 (ja mam od 10 nianie), alebo od 17 (a o 18 muszę być w domu...) - tak więc pozostaje mi siłownia;)

A włosy? Nie rozumiem pytania? Że co? Niby naturalne bardziej się przetłuzczają? No nie wiem, nie mam porównania;)

Bardzo się cieszę Madziu, że chociaż tamta część Ci się udała:wiggle: bo inaczej byłabym na siebie zła, że Ci go poleciłam:mad:

Oszalała:hug: No błagam;) Nawet jakbm się z nim w ogóle nie dogadała, jak mogłabym mieć pretense do Ciebie?:o Przecież wszystkie wiemy, że nawet najbardziej polecani fachowcy potrafia nawalić...

Dziwny pan Tadek...

Ale fajnie, że znalazłaś lepsze ceny :wiggle:

To kiedy montaż?

Jak tam okna?

Na kanałowy będę czekać 2 tyg. a na Irsapa niestety od 3 do 6 tyg:( - cali Włosi;)

A okna powinny być na koniec przyszłego tygodnia...

No właśnie, jak tam okna? Żeby nie było, że temat tylko u mnie aktualny :lol2:

Ja też chodziłam na zabiegi ujędrniające - u nas się to potocznie żelazko nazywa - natomiast efekt chyba niewspółmierny do kosztów. Wydałam fortunę i skóra przez jakiś czas była gładka, delikatniejsza, ale szybko efekt przestał być widoczny. Jak to panie kosmetyczki powiedziały - trzeba by było te zabiegi utrzymywać i przynajmniej raz w tygodniu przychodzić... Ale gdzie tu czas znaleźć :bash: Poza tym nie mam ochoty być ciągle w siniakach :bash: Ogólnie średnia metoda...

A siłowni i fitnesu mi brakuje, oj bardzo. Ale jak mieszkałam we Wrcoku to fajne miejsca tam były i duży wybór, aż się chciało chodzić. A teraz u mnie w mieście tylko aerobik dla starszych pań prowadzony na sali gimnastycznej w szkole :cry:

Ja też chodziłam na taki zabieg szumnie zwany Liposukcją bez skalpela Lipo Royal - kupiłam serię chyba 24 zabiegów na grouponie... i nic nie dało:roll: A pomyśleć, że oryginalnie za jeden taki zabieg życzą sobie chyba 7 stówek - to się naprawdę załamać można:bash:

Jejku Dziewuszki, przestancie o tych cwiczeniach i zabiegach, pliiiiis:rolleyes: Mam takiego moralniaka...ze chyba normalnie bedzie wielki powrot do cwiczen...strasznie dawno nie bylam,ja pierdziu...bedzie z rok:oops: a zabiegi-banke chinska probowałam(rowniez na brzuch) i efekt byl juz po jednym razie-skora sie robi jak pupcia niemowlaczka ale Monia ma racje, z tymi naczynkami.Jak ktos ma skłonnosci, to lepiej nie korzystac.