Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No niestety mam:(:oops: Dlatego boję się tej bańki jak jasna cholercia... ale naprawdę słyszałam, że nie ma skuteczniejszej metody:roll:

Cholercia też słyszałam ale wmawiam sobie , że to ja z tym czymś pomarańczowym wygram a nie on ze mną :rotfl:

Edytowane przez senmon

Jest jedna metoda: pokochać ;). Polecam :lol2:.

widzisz, ale ja z tych szczęścia co celulitu "raczej" nie ma;) I nie z tym walczę... raczej mam takie poczucie, że po ciąży mój brzuch, a szczególnie skóra nie jest taka jak przed i taka jak na pozostałych partiach ciała... nie to, żeby mi coś wisiało (proszę sobie tu nie wyobrażać:rotfl:) Ale jednak to nie to samo co było:roll: Bardzo chciałabym ją ujędrnić, bo minęły już 2 lata i widzę, ze sama sobie z tym nie rdzi - a nie oszukujmy się - może być już tylko gorzej;)

Ale Madziu pokochanie dotyczy wszystkiego ;). Brzuch masować masować masować, tu polecam wszystkie urządzonka do domu (takie którymi rolujemy sobie brzuch) z jakimś fajnym olejkiem ujędrniającym. Raz na tydzień nic nie da ale jak przez te dwa lata robiłabyś to codziennie to na pewno byłby efekt :D.

Więcej nic nie piszę, nie wtrącam się bo nie rodziłam ;) i aż się boję ciąży bo ja z kolei mam skłonności do wszystkich zmian które się z tym wiążą :sick:.

O nie, te nadal o ćwiczeniach i jędrnej skórce:sick::lol2:

Madzia są przecież w salonach zabiegi ujędrniające na brzuch- jedna seria na pewno nie pomoże, ale regularne stosowanie już tak:yes: A w domku dodatkowo jak mówiła yokasia, jakieś urządzonko + dobry kosmetyk i będzie cacy:wiggle:

Eeee, takie domowe zabiegi to się lepiej pod prysznicem sprawdzaj;) Ja mam tylko wannę i u mnie się takie metody nie sprawdzają;)

Ale spokojnie.. o so chozi??? Ja nie szukam czegokoliwek, sprawa nie spędza mi snu z powiek:lol2: Po prostu temat bańki ktoś wywołał, a ja chciałabym i się boje:lol: No to mówię;) Możę mi pomoże:lol2:

Edytowane przez MagdaZZZ

Ja od pewnego czasu;) walczę głównie z brzuszkiem... więc moje treningi wyglądają raczej tak, że wchodzę na cardio na 15 minut, potem pół godziny ćwiczeń, z czego 80% to i tak brzuch:lol:, a potem znowu cardio na 20-30 minut...

Chciałam chodzić na stepa, bo kiedyś go uwielbiałam, ale tu w Hiltonie taka wredna baba to prowadzi, że po jednych zajęciach mi się odechciało:roll:

A poza tym, niestety, zajęcia na sali są albo przed 10 (ja mam od 10 nianie), alebo od 17 (a o 18 muszę być w domu...) - tak więc pozostaje mi siłownia;)

A włosy? Nie rozumiem pytania? Że co? Niby naturalne bardziej się przetłuzczają? No nie wiem, nie mam porównania;)

Oszalała:hug: No błagam;) Nawet jakbm się z nim w ogóle nie dogadała, jak mogłabym mieć pretense do Ciebie?:o Przecież wszystkie wiemy, że nawet najbardziej polecani fachowcy potrafia nawalić...

Na kanałowy będę czekać 2 tyg. a na Irsapa niestety od 3 do 6 tyg:( - cali Włosi;)

A okna powinny być na koniec przyszłego tygodnia...

Ja też chodziłam na taki zabieg szumnie zwany Liposukcją bez skalpela Lipo Royal - kupiłam serię chyba 24 zabiegów na grouponie... i nic nie dało:roll: A pomyśleć, że oryginalnie za jeden taki zabieg życzą sobie chyba 7 stówek - to się naprawdę załamać można:bash:

magda no wlosy własnie, mnie okropnie sie przetłuszcają naturalne, bo teraz mam modne odrosty:lol2:

Jejku Dziewuszki, przestancie o tych cwiczeniach i zabiegach, pliiiiis:rolleyes: Mam takiego moralniaka...ze chyba normalnie bedzie wielki powrot do cwiczen...strasznie dawno nie bylam,ja pierdziu...bedzie z rok:oops: a zabiegi-banke chinska probowałam(rowniez na brzuch) i efekt byl juz po jednym razie-skora sie robi jak pupcia niemowlaczka ale Monia ma racje, z tymi naczynkami.Jak ktos ma skłonnosci, to lepiej nie korzystac.
więc nawet sauna nie wchodzi w rachubę . mam i nie skorzystam:mad:

mam sprawdzonego lekarza naczyniowca własnie byłam dziś. w Krakowie na Kapelance. i dowiedziałam się od lekarza ,że brzuszki są nie wskazane, jak ktoś ma skłonności do żylakow:mad: bo krew pompuje się do nog:mad: będę przez 3 tygodnie się oszczędzać.jak mi siw wygoi zacznę:p a co

Wracam we wnętrzarskim stylu;)

Kupiłam wczoraj lampę do łazienki. Decyzja zapadła - będzie stojąca zamiast tych dwóch wiszących nad blatem...

Taką oto to kupiłam... niklowana, wysoka na 62 - powinna być idealna (i hope so:roll:):

http://i1.fmix.pl/fmi2555/57c4506400068bc14ed7fa83/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi2828/b9726e75000e63db4ed7fa87/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi1433/b94f8f12000830714ed7fa8a/zdjecie.jpg

A dziś u Zuz@nki wyczytałam w dzienniku oo takim programie Garden Puzzle... zakupiłam go i stworzyłam pierwszy własny projekt naszego tarasu (PROJEKT - szumnie brzmi:lol2:) Niestety miałam bardzo słabe zdjęcia, na żadnym nie było dobrze widać tego kąta, który bym chciała obsadzić... ale już coś jest;)

http://i1.fmix.pl/fmi2840/2a3c4da5000558164ed7fac6/zdjecie.jpg

Zdjęcie z printscreena, bo niestety program ma jedną wadę... po zapisaniu widoku mój taras dostał takich kolorków:sick:

http://i1.fmix.pl/fmi255/53d5f1050022d10f4ed7fac3/zdjecie.jpg

Uznałam, że jednak lepiej chyba pokazywać zdjecie z ikonami programu (np. śmietnikiem w prawym górnym rogu;)) niż w takiej kolorystyce:sick:

agawi - klonik jest tak pewny jak to, że jutro wzejdzie słońce;) Będzie na bank, jest podstawą tego "ogrodu";)

senmon, dzięki:hug: Piękne rzeczy... choć w cenach z letka chorych;)

yokasta, myślę, że da:yes:... mam nadzieję;) W suficie nad blatem bedą 3 oczka halogenowe... po prawej kinkiet z mlecznym szkłem, po lewej ta lampa... powinno być okej:yes: