MagdaZZZ 01.12.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 No nieeeeeee:jawdrop: I Maszenka się znalazła:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 01.12.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Madziu masowanie bańką to jest takie uczucie jakbyś uszczypnęła się i ciągnęła skórę w górę lub w dół . (pod warunkiem że masz co uszczypnąć myslę o tłuszcyku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.12.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 No niestety mam:( Dlatego boję się tej bańki jak jasna cholercia... ale naprawdę słyszałam, że nie ma skuteczniejszej metody:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.12.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 No nieeeeeee:jawdrop: I Maszenka się znalazła:hug: Powstaję z martwych. Chociaż moje m chciało mnie zabić. Ale jestem, wracam i aktualizuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.12.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Bańka nie dla mnie, niestety - mam wybitną skłonność do niegojących się wieki, a potem dających przebarwienia siniaków... Już widzę swoją skórę po bańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 01.12.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) No niestety mam:( Dlatego boję się tej bańki jak jasna cholercia... ale naprawdę słyszałam, że nie ma skuteczniejszej metody:roll: Cholercia też słyszałam ale wmawiam sobie , że to ja z tym czymś pomarańczowym wygram a nie on ze mną Edytowane 1 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jest jedna metoda: pokochać . Polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 01.12.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Magda, cieszę się, że z oknami się udało. Swoją drogą pani architekt jest do zabicia... skąd się tacy architekci biorą, którzy liczyć nie potrafią... Ja bym jej nie darowała. Monika996, gdzie tą skleroterapię robisz? masz jakieś sprawdzone miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.12.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jest jedna metoda: pokochać . Polecam . widzisz, ale ja z tych szczęścia co celulitu "raczej" nie ma;) I nie z tym walczę... raczej mam takie poczucie, że po ciąży mój brzuch, a szczególnie skóra nie jest taka jak przed i taka jak na pozostałych partiach ciała... nie to, żeby mi coś wisiało (proszę sobie tu nie wyobrażać) Ale jednak to nie to samo co było:roll: Bardzo chciałabym ją ujędrnić, bo minęły już 2 lata i widzę, ze sama sobie z tym nie rdzi - a nie oszukujmy się - może być już tylko gorzej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ale Madziu pokochanie dotyczy wszystkiego . Brzuch masować masować masować, tu polecam wszystkie urządzonka do domu (takie którymi rolujemy sobie brzuch) z jakimś fajnym olejkiem ujędrniającym. Raz na tydzień nic nie da ale jak przez te dwa lata robiłabyś to codziennie to na pewno byłby efekt . Więcej nic nie piszę, nie wtrącam się bo nie rodziłam i aż się boję ciąży bo ja z kolei mam skłonności do wszystkich zmian które się z tym wiążą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 O nie, te nadal o ćwiczeniach i jędrnej skórce:sick: Madzia są przecież w salonach zabiegi ujędrniające na brzuch- jedna seria na pewno nie pomoże, ale regularne stosowanie już tak:yes: A w domku dodatkowo jak mówiła yokasia, jakieś urządzonko + dobry kosmetyk i będzie cacy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.12.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Eeee, takie domowe zabiegi to się lepiej pod prysznicem sprawdzaj;) Ja mam tylko wannę i u mnie się takie metody nie sprawdzają Ale spokojnie.. o so chozi??? Ja nie szukam czegokoliwek, sprawa nie spędza mi snu z powiek:lol2: Po prostu temat bańki ktoś wywołał, a ja chciałabym i się boje:lol: No to mówię Możę mi pomoże:lol2: Edytowane 1 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 01.12.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 To byłam ja przyznam się bez bicia :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.12.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja od pewnego czasu;) walczę głównie z brzuszkiem... więc moje treningi wyglądają raczej tak, że wchodzę na cardio na 15 minut, potem pół godziny ćwiczeń, z czego 80% to i tak brzuch:lol:, a potem znowu cardio na 20-30 minut... Chciałam chodzić na stepa, bo kiedyś go uwielbiałam, ale tu w Hiltonie taka wredna baba to prowadzi, że po jednych zajęciach mi się odechciało:roll: A poza tym, niestety, zajęcia na sali są albo przed 10 (ja mam od 10 nianie), alebo od 17 (a o 18 muszę być w domu...) - tak więc pozostaje mi siłownia;) A włosy? Nie rozumiem pytania? Że co? Niby naturalne bardziej się przetłuzczają? No nie wiem, nie mam porównania;) Oszalała:hug: No błagam;) Nawet jakbm się z nim w ogóle nie dogadała, jak mogłabym mieć pretense do Ciebie? Przecież wszystkie wiemy, że nawet najbardziej polecani fachowcy potrafia nawalić... Na kanałowy będę czekać 2 tyg. a na Irsapa niestety od 3 do 6 tyg:( - cali Włosi;) A okna powinny być na koniec przyszłego tygodnia... Ja też chodziłam na taki zabieg szumnie zwany Liposukcją bez skalpela Lipo Royal - kupiłam serię chyba 24 zabiegów na grouponie... i nic nie dało:roll: A pomyśleć, że oryginalnie za jeden taki zabieg życzą sobie chyba 7 stówek - to się naprawdę załamać można:bash: magda no wlosy własnie, mnie okropnie sie przetłuszcają naturalne, bo teraz mam modne odrosty:lol2: Jejku Dziewuszki, przestancie o tych cwiczeniach i zabiegach, pliiiiis:rolleyes: Mam takiego moralniaka...ze chyba normalnie bedzie wielki powrot do cwiczen...strasznie dawno nie bylam,ja pierdziu...bedzie z rok:oops: a zabiegi-banke chinska probowałam(rowniez na brzuch) i efekt byl juz po jednym razie-skora sie robi jak pupcia niemowlaczka ale Monia ma racje, z tymi naczynkami.Jak ktos ma skłonnosci, to lepiej nie korzystac. więc nawet sauna nie wchodzi w rachubę . mam i nie skorzystam:mad: mam sprawdzonego lekarza naczyniowca własnie byłam dziś. w Krakowie na Kapelance. i dowiedziałam się od lekarza ,że brzuszki są nie wskazane, jak ktoś ma skłonności do żylakow:mad: bo krew pompuje się do nog:mad: będę przez 3 tygodnie się oszczędzać.jak mi siw wygoi zacznę a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.12.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Wracam we wnętrzarskim stylu;) Kupiłam wczoraj lampę do łazienki. Decyzja zapadła - będzie stojąca zamiast tych dwóch wiszących nad blatem...Taką oto to kupiłam... niklowana, wysoka na 62 - powinna być idealna (i hope so:roll:): http://i1.fmix.pl/fmi2555/57c4506400068bc14ed7fa83/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2828/b9726e75000e63db4ed7fa87/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1433/b94f8f12000830714ed7fa8a/zdjecie.jpg A dziś u Zuz@nki wyczytałam w dzienniku oo takim programie Garden Puzzle... zakupiłam go i stworzyłam pierwszy własny projekt naszego tarasu (PROJEKT - szumnie brzmi:lol2:) Niestety miałam bardzo słabe zdjęcia, na żadnym nie było dobrze widać tego kąta, który bym chciała obsadzić... ale już coś jest;) http://i1.fmix.pl/fmi2840/2a3c4da5000558164ed7fac6/zdjecie.jpg Zdjęcie z printscreena, bo niestety program ma jedną wadę... po zapisaniu widoku mój taras dostał takich kolorków:sick: http://i1.fmix.pl/fmi255/53d5f1050022d10f4ed7fac3/zdjecie.jpg Uznałam, że jednak lepiej chyba pokazywać zdjecie z ikonami programu (np. śmietnikiem w prawym górnym rogu;)) niż w takiej kolorystyce:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Lampka piękna. Będzie z nią bardzo oryginalnie w łazience:yes: A program myślałam, że znasz:o Fajna zabawa:rolleyes: Czy ja dobrze widzę, będzie klonik na tarasie? Taki, którego kiedyś szukałyśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 01.12.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) brawo lampa bardzo ładna to ja dorzucę a propo lamp http://sklep.studiocaramella.pl/pl/c/Oswietlenie/61 (oczywiście do pokoju Księżniczki ) Polecam ten sklep. Fakt faktem niektóre rzeczy są drogie ale jakość superowa. Edytowane 1 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Łoo lampa fajna da Ci tyle światła ile potrzebujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.12.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 agawi - klonik jest tak pewny jak to, że jutro wzejdzie słońce;) Będzie na bank, jest podstawą tego "ogrodu";) senmon, dzięki:hug: Piękne rzeczy... choć w cenach z letka chorych;) yokasta, myślę, że da:yes:... mam nadzieję W suficie nad blatem bedą 3 oczka halogenowe... po prawej kinkiet z mlecznym szkłem, po lewej ta lampa... powinno być okej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.12.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jak będą halogeny to luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts