agawi74 01.12.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 agawi - klonik jest tak pewny jak to, że jutro wzejdzie słońce;) Będzie na bank, jest podstawą tego "ogrodu";) Ale fajnie:wiggle: już się nie mogę doczekać całej aranżacji:rolleyes: Bardzo proszę się pośpieszyć z tą rozpierduchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.12.2011 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Lampa świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.12.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Lampa bardzo fajna ...chciałabym już ją zobaczyć na miejscu docelowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.12.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 piękna lampa gdzie ją kupiłaś? mogę spytać na forum, bo już kupiona ... Ja ostatnio narzekałam, że nie mam takiej stojącej lampy w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.12.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Cieszę się, że się podoba:wiggle: Venus - RH, żadna tajemnica;) Tak? Też byś stojącą chciała mieć na blacie??? To co stoi na przeszkodzzie? Na pewno masz w pobliżu jakiś kontakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gewka_ 02.12.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Cześć! Podglądając twój dziennik od jakiegoś tygodnia, dziś nareszcie udało mi się dobrnąć do końca:) Wypada się przywitać i pogratulować wysiłku, samozaparcia i talentu w urządzaniu mieszkania! po...294 stronach stwierdzam, ze z zakupów najbardziej zachwyciły mnie: ostatni egzemplarz wanny i prześliczne lampy wprost z USA. Podobnie ja Ty szukam wełnianej wykładziny, ale kiepsko z tym, oj kiepsko, zwłaszcza że ceny >100 zł/m2 mnie nie interesują Co do ogrodu na tarasie to szykuje się pięknie. Dotychczas projektowałam ogród na Garden kompozerze, ale po tym jak chciałam wstawić jabłoń rajską czy brzozę w wieku 5 lat, a program wstawiał mi 10 m drzewo przerzuciłam się na ołówek - i nareszcie zaczęło wychodzić pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.12.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 RH no właśnie znajoma mi się wydawała Hmn..na przeszkodzie to stoi mąż i za płytki blat w dolnej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.12.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 widzę że zabawa z Garden Puzzlami fajnie Ci wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 02.12.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Magda - bardzooo proszę o rozszyfrowanie tego RH:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) A ja nie mm problemu z naczynkami - to chyba naprawdę wypróbuję tą bańkę... ale powiedz Ola - jakie odczucia na brzuchu? Do zniesienia to jest??? Madziulku, ... jakby ktos Ci odkurzaczem jezdzil po brzuchu:o Bolało niestety, ale to byl ten fajny rodzaj bólu, ze wiesz, po co to robisz-dla swietnego efektu. Przepraszam tak w ogole za ot, bo widze tu jakas lampe-zaraz doczytam o co kaman:) EDIT: ok,doczytałam:p Piekna Madziu, Ty to masz gusta i stajla Edytowane 2 Grudnia 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 chciałam tylko napisać, że jestem na bieżąco od Kinderbalu począwszy na lampie skończywszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.12.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 świetna ta lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.12.2011 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No. Macie szczęście, że żadna przeciw lampie nie wystąpia, bo normalnie... wrrr:mad: just kidding of course;) Cześć! Podglądając twój dziennik od jakiegoś tygodnia, dziś nareszcie udało mi się dobrnąć do końca:) Wypada się przywitać i pogratulować wysiłku, samozaparcia i talentu w urządzaniu mieszkania! po...294 stronach stwierdzam, ze z zakupów najbardziej zachwyciły mnie: ostatni egzemplarz wanny i prześliczne lampy wprost z USA. Podobnie ja Ty szukam wełnianej wykładziny, ale kiepsko z tym, oj kiepsko, zwłaszcza że ceny >100 zł/m2 mnie nie interesują Co do ogrodu na tarasie to szykuje się pięknie. Dotychczas projektowałam ogród na Garden kompozerze, ale po tym jak chciałam wstawić jabłoń rajską czy brzozę w wieku 5 lat, a program wstawiał mi 10 m drzewo przerzuciłam się na ołówek - i nareszcie zaczęło wychodzić pozdrawiam ciepło! Cześć Gewka, cieszę się, że moje ulubione zakupy zostały też przez ciebie docenione:lol: Widzisz, wanna to jeden z tych przykładów, że lubimy wybierać rzeczy, którę znikają rybku - nie wim kąd nam się to beirze:roll: Po cichu liczyłam, że z tą wykłądziną też jakiś cud się zdarzy... ale niestety:( A ty jej nie znałaś? U mnie jeszcze było sporo zawcześniej na wykłądziny, więc ją przegapiłam... ale ty, skoro szukasz to nie trafiłaś na nią? Podejrzewam, że jeszcze miesiac temu mogłaś ją śmiało zamawiać widzę że zabawa z Garden Puzzlami fajnie Ci wyszła Zuz@nko, jak wiesz trafiłam na program u ciebie... więszyłam u Ciebie, bo dostałam cynk od moni, że możesz (a jeszcze bardziej Twój małżonek;)) pomóc w sprawie kuchni... na dniach sie do Ciebie zgłoszę jeśli pozwolisz:lol: gusta[/i] i stajla :rotfl: chciałam tylko napisać, że jestem na bieżąco od Kinderbalu począwszy na lampie skończywszy;) I to się chwali, i to doceniamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Zuz@nko, jak wiesz trafiłam na program u ciebie... więszyłam u Ciebie, bo dostałam cynk od moni, że możesz (a jeszcze bardziej Twój małżonek;)) pomóc w sprawie kuchni Myślałam, że szukasz raczej studia niż stolarza, bo mogłam Ci już dawno napisać o mężu zuzanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.12.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 I to się chwali, i to doceniamy:yes: "I brawo Jasiu!" - jeśli wiecie który film mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 02.12.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Taras będzie boski. Lampa też, chociaż ja bym chciała zobaczyć ją z abażurem. Maaagda, chodź do mnie! Edytowane 3 Grudnia 2011 przez Maszenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.12.2011 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Myślałam, że szukasz raczej studia niż stolarza, bo mogłam Ci już dawno napisać o mężu zuzanki No mówiłam, ze i stolarza szukam... ale takiego coby zrobił mi tę kuchnię w cenie 20-30 tysięcy... czyli takiej, jakie tu słyszę na forum (słyszę jeszcze dużo niższe kwoty... powiększyłam sumkę adekwatnie do wyzwania;))... bo narazie wychodi, że czy studio czy stolarz, poniżej 40 nikt nie schodzi:( "I brawo Jasiu!" - jeśli wiecie który film mam na myśli Ja nie wiem:oops: Ale stwierdzenia ja i cała moja rodzinka nadwyczaj często używamy:lol2: Taras będzie boski. Lampa też, chociaż ja bym chciała zobaczyć ją z abażurem. Maaagda, chodź do mnie! A ja juz dawno byłm i koment zostawiłam:P Acha... chciałam powiedzieć, że dziś wysłałam fanty aukcyjne do ich Właścicieli - przepraszam, że tak mi się eszło:oops: Mam nadzieję, e szybciutko dojdą... A ja chciałam strasznie podziękować za moje fanty, które dziś do mnie trafiły... od dziewcze (oczywiście z niespodzianką - resztę podziękowań wysyłam mailem)... oraz za wspaniałe, cudowne, przerewelacyjne poprostu babeczki od Tosiaczka:hug: UWIELBIAM JE!!! - skąd ty je wytrzasnęłaś? I dlaczego je odstąpiłaś? I dziękuję za dodatkowy prezencik:hug: Edytowane 3 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.12.2011 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 No jak to "Nie ma róży bez ognia" - jeden z moich ulubieńszych polskich filmów . _ _ Zawsze jak coś dobrze powiem albo zrobię to mój szanowny małżonek mówi i brawo Jasiu.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.12.2011 00:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 o jesu, u nas ten tekst też zawsze w takich sytuacjach pada:rotfl: Co ze względu na imię mojego męża jest podwójnie śmieszne:rotfl:Ale nie skojarzyłam, ze to z tego filmu:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.12.2011 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts