Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć!

Podglądając twój dziennik od jakiegoś tygodnia, dziś nareszcie udało mi się dobrnąć do końca:) Wypada się przywitać i pogratulować wysiłku, samozaparcia i talentu w urządzaniu mieszkania!

po...294 :D stronach stwierdzam, ze z zakupów najbardziej zachwyciły mnie: ostatni egzemplarz wanny :lol2: i prześliczne lampy wprost z USA.

Podobnie ja Ty szukam wełnianej wykładziny, ale kiepsko z tym, oj kiepsko, zwłaszcza że ceny >100 zł/m2 mnie nie interesują:no:

Co do ogrodu na tarasie to szykuje się pięknie. Dotychczas projektowałam ogród na Garden kompozerze, ale po tym jak chciałam wstawić jabłoń rajską czy brzozę w wieku 5 lat, a program wstawiał mi 10 m drzewo przerzuciłam się na ołówek - i nareszcie zaczęło wychodzić:D

pozdrawiam ciepło!

A ja nie mm problemu z naczynkami - to chyba naprawdę wypróbuję tą bańkę... ale powiedz Ola - jakie odczucia na brzuchu? Do zniesienia to jest???

Madziulku, ... jakby ktos Ci odkurzaczem jezdzil po brzuchu:o Bolało niestety, ale to byl ten fajny rodzaj bólu, ze wiesz, po co to robisz-dla swietnego efektu. Przepraszam tak w ogole za ot, bo widze tu jakas lampe-zaraz doczytam o co kaman:)

EDIT: ok,doczytałam:p Piekna Madziu, Ty to masz gusta i stajla:yes:

Edytowane przez hazeleyes1982

No. Macie szczęście, że żadna przeciw lampie nie wystąpia, bo normalnie... wrrr:mad: just kidding of course;)

Cześć!

Podglądając twój dziennik od jakiegoś tygodnia, dziś nareszcie udało mi się dobrnąć do końca:) Wypada się przywitać i pogratulować wysiłku, samozaparcia i talentu w urządzaniu mieszkania!

po...294 :D stronach stwierdzam, ze z zakupów najbardziej zachwyciły mnie: ostatni egzemplarz wanny :lol2: i prześliczne lampy wprost z USA.

Podobnie ja Ty szukam wełnianej wykładziny, ale kiepsko z tym, oj kiepsko, zwłaszcza że ceny >100 zł/m2 mnie nie interesują:no:

Co do ogrodu na tarasie to szykuje się pięknie. Dotychczas projektowałam ogród na Garden kompozerze, ale po tym jak chciałam wstawić jabłoń rajską czy brzozę w wieku 5 lat, a program wstawiał mi 10 m drzewo przerzuciłam się na ołówek - i nareszcie zaczęło wychodzić:D

pozdrawiam ciepło!

Cześć Gewka:bye:, cieszę się, że moje ulubione zakupy zostały też przez ciebie docenione:lol: Widzisz, wanna to jeden z tych przykładów, że lubimy wybierać rzeczy, którę znikają rybku - nie wim kąd nam się to beirze:roll: Po cichu liczyłam, że z tą wykłądziną też jakiś cud się zdarzy... ale niestety:(

A ty jej nie znałaś? U mnie jeszcze było sporo zawcześniej na wykłądziny, więc ją przegapiłam... ale ty, skoro szukasz to nie trafiłaś na nią? Podejrzewam, że jeszcze miesiac temu mogłaś ją śmiało zamawiać:)

widzę że zabawa z Garden Puzzlami fajnie Ci wyszła ;)

Zuz@nko, jak wiesz trafiłam na program u ciebie... więszyłam u Ciebie, bo dostałam cynk od moni, że możesz (a jeszcze bardziej Twój małżonek;)) pomóc w sprawie kuchni... na dniach sie do Ciebie zgłoszę jeśli pozwolisz:lol:

gusta[/i] i stajla:yes:

:rotfl::rotfl::rotfl:

:hug:

chciałam tylko napisać, że jestem na bieżąco od Kinderbalu począwszy na lampie skończywszy;)

I to się chwali, i to doceniamy:yes:;)

Zuz@nko, jak wiesz trafiłam na program u ciebie... więszyłam u Ciebie, bo dostałam cynk od moni, że możesz (a jeszcze bardziej Twój małżonek;)) pomóc w sprawie kuchni

Myślałam, że szukasz raczej studia niż stolarza, bo mogłam Ci już dawno napisać o mężu zuzanki:rolleyes:

Myślałam, że szukasz raczej studia niż stolarza, bo mogłam Ci już dawno napisać o mężu zuzanki:rolleyes:

No mówiłam, ze i stolarza szukam... ale takiego coby zrobił mi tę kuchnię w cenie 20-30 tysięcy... czyli takiej, jakie tu słyszę na forum (słyszę jeszcze dużo niższe kwoty... powiększyłam sumkę adekwatnie do wyzwania;))... bo narazie wychodi, że czy studio czy stolarz, poniżej 40 nikt nie schodzi:(

"I brawo Jasiu!" - jeśli wiecie który film mam na myśli :rotfl:

Ja nie wiem:oops: Ale stwierdzenia ja i cała moja rodzinka nadwyczaj często używamy:lol2:

Taras będzie boski. Lampa też, chociaż ja bym chciała zobaczyć ją z abażurem. :)

Maaagda, chodź do mnie!

A ja juz dawno byłm i koment zostawiłam:P

Acha... chciałam powiedzieć, że dziś wysłałam fanty aukcyjne do ich Właścicieli - przepraszam, że tak mi się eszło:oops::hug: Mam nadzieję, e szybciutko dojdą...

A ja chciałam strasznie podziękować za moje fanty, które dziś do mnie trafiły... od dziewcze (oczywiście z niespodzianką:hug: - resztę podziękowań wysyłam mailem)... oraz za wspaniałe, cudowne, przerewelacyjne poprostu babeczki od Tosiaczka:hug::hug::hug: UWIELBIAM JE!!! - skąd ty je wytrzasnęłaś?:o I dlaczego je odstąpiłaś?:o I dziękuję za dodatkowy prezencik:hug:

Edytowane przez MagdaZZZ