monsanbia 04.12.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ufff, nadrobiłam.... Toś miała przygodę. Jesteś 100% przekonana że brałaś ten telefon z domu? Może miałaś włożyć, może spadł pod łóżko ... Jak nie, to na bank w myjni Fajna paterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Madziu współczuje przygody z telefonem:( a nie wpadł gdzieś do jakiegoś samochodowego schowka w podłodze:rolleyes: p.s sałatka serowo-winogronową i wyszła bombowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) ooo, jak będę się na Kraków wybierać, to na pewno nie omieszkam Cię o tym poinformować Ale święta w tym roku u nas w wawie... więc teście znowu do nas przyjeżdżają oj , coś czuję, że ja tam naprawdę nieprędko zawitam... no na pewno w nowym roku:p ale na ćwiczenie dalej będziesz chodzić? Madziu współczuje przygody z telefonem:( a nie wpadł gdzieś do jakiegoś samochodowego schowka w podłodze:rolleyes: p.s sałatka serowo-winogronową i wyszła bombowa:Dteż ją wczoraj zrobiłam. dziś na śniadanie skończyłam. więc jutro ćwiczenia:lol2: Edytowane 5 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.12.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Madziu Kochana ja Cię Błagam nie mogłaby Twoja mama kupić?Ja prześle pieniądze!Co tam,że mały bedzie na małe ciacha:D Zdaje sobie sprawę,że to pewnie spory kłopot i zawracanie Twojej mamie głowy ale Szczecin jest tak dalekoooo....,że poprostu nieosiągalny:(Talerzyków będę szukać! Kochana, spytam mamę... myślę, że nie będzie problemu;) Mam nadzieję tylko, że się nie rozczarujesz... Jak nie znajdziesz tych talerzyków, to napewno jakiś inny dobeirzesz... np. ładny biały:) Ufff, nadrobiłam.... Toś miała przygodę. Jesteś 100% przekonana że brałaś ten telefon z domu? Może miałaś włożyć, może spadł pod łóżko ... Jak nie, to na bank w myjni Fajna paterka Ooo, i królowa w końcu do nas zawitała:lol: ...Na pewno brałam:roll: Przepadł, zaginął, wyparował Madziu współczuje przygody z telefonem:( a nie wpadł gdzieś do jakiegoś samochodowego schowka w podłodze:rolleyes: p.s sałatka serowo-winogronową i wyszła bombowa:D Wyszła??? Smakowała??? Cieszę się W sobotę idziemy do bratówki na mikołaja... wielką imprezę robi na 10 dzieci z mikołajem i prezentami... no i każdy ma coś przynieść do jedzenia - zgadnijcie czego zarządali ode mnie? Oczywiście sałakę zrobię A odtego kulebiaczki z pikantnym nadzieniem z pieczarek z cebulką, mniami:rolleyes: no na pewno w nowym roku:p ale na ćwiczenie dalej będziesz chodzić? qrczę... chyba będę Super jest ten pilates... dawno nie byłam, a to jednak genialny rodzaj wysiłku:yes: Będąc tam, czując jak każdy miesień pracuje, obiecałam sobie, że co sobotę o 9.30 jestem... ten telefon trochę mnie zniechęciał Ale chyba się nie poddam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 to dobrze. ja też wracam do pilatesu. instruktorka od magik bar się zmieniła i lubi step reebok:mad: a ja nie . byłam 4 razy i powiedziałam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.12.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 ja kiedyś jak chodziłam na pilates, to raczej zawsze z piłką zajęcia były... ta kobitka (byłam u niej dopiero 2 raz) nigdy piłki nie robi... ale podeszłam i spytałam, czy może zrobić takie zajęcia - powiedziała, że okej, że nie ma sprawy... co drugie zajęcia może zrobić na pilce...Uwielbiam piłe, ale przyznaję, że te zajęcia na macie też są fajne:yes: Wcześniej w nie nie wierzyłam, a teraz widzę, że można dać niezły wycisk leżącemu człowkowi, bez żadnych przyrządów zaznaczam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ooo, i królowa w końcu do nas zawitała:lol: łaj królowa??? Też powinnam pójść na jakieś ćwiczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.12.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Monia - ale to zależy którą partię ciała chcesz ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Monia - ale to zależy którą partię ciała chcesz ćwiczyć wszystkie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.12.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 To chyba niekoniecznie w fitnessklubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Magda zobacz co wczoraj dorwałam:p Fota specjalnie dla Ciebie- to tak a propos Twojego fitnessu:lol2: http://img23.imageshack.us/img23/3793/dsc02765kb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Magda zobacz co wczoraj dorwałam:p Ze 20 lat tego nie jadlam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.12.2011 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 łaj królowa??? Też powinnam pójść na jakieś ćwiczenia!!! No tak mi sie powiedziała;) w sensie, że "łaskawie", o ostatnio rzadko zaglądasz:P A ty salik to ciagle jakieś insynuacje uskuteczniasz:lol2: tego brakuje w babskim gronie;) Magda zobacz co wczoraj dorwałam:p Fota specjalnie dla Ciebie- to tak a propos Twojego fitnessu:lol2: http://img23.imageshack.us/img23/3793/dsc02765kb.jpg Nie pokazuj mi nawet:P:P:P Takie pudełeczko to na deser w 3 minutki bym pociągnęła:lol2: Nawet teraz, po pudełeczku wszamanych mon cheri:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.12.2011 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ze 20 lat tego nie jadlam! aga wie, że mam do nich słabość jak z resztą do wszystkich słodyczy i do całego jedzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Nie pokazuj mi nawet:P:P:P No wiesz co, ja do Ciebie z galaretką, żeby pocieszyć po utracie telefoniku...a Ty z jęzorem??:o:P Takie pudełeczko to na deser w 3 minutki bym pociągnęła:lol2: Nawet teraz, po pudełeczku wszamanych mon cheri:lol2: O tej porze?:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.12.2011 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) w sensie, że "łaskawie" No ładnie ... króóóólowa, phi idę strzelić focha aga wie, że mam do nich słabość jak z resztą do wszystkich słodyczy i do całego jedzenia;) Tylko dlaczego po Tobie tego nie widać? Nawet ociupinkę! To tak, zanim sobie pójdę pozwoliłam sobie jeszcze napisać Edytowane 5 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.12.2011 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 No tak, jasne, wszytskie się na mnie obraźcie:P :hug: Nie zostawiajcie mnie, plizzzz:hug: Musi mi ktoś pomóc 300 stron naklepać... jeszcze tylko parę postów i impreza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 No dobra nie zostawiamy:hug: ale tylko na chwilkę, bo zaraz spadam:p Madzia daj jakieś foty i zaraz zapełnisz tą 299 stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.12.2011 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 kurka, nie mam żadnych fot:( może zaśpiewam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A ja Ci pomogę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts