Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooo, jak będę się na Kraków wybierać, to na pewno nie omieszkam Cię o tym poinformować:hug::lol2:

Ale święta w tym roku u nas w wawie... więc teście znowu do nas przyjeżdżają;) oj , coś czuję, że ja tam naprawdę nieprędko zawitam...
no na pewno w nowym roku:p

ale na ćwiczenie dalej będziesz chodzić?:o

Madziu współczuje przygody z telefonem:( a nie wpadł gdzieś do jakiegoś samochodowego schowka w podłodze:rolleyes:

p.s sałatka serowo-winogronową i wyszła bombowa:D

też ją wczoraj zrobiłam. dziś na śniadanie skończyłam. więc jutro ćwiczenia:lol2: Edytowane przez joliska

Madziu Kochana ja Cię Błagam nie mogłaby Twoja mama kupić?Ja prześle pieniądze!Co tam,że mały bedzie na małe ciacha:D

Zdaje sobie sprawę,że to pewnie spory kłopot i zawracanie Twojej mamie głowy ale Szczecin jest tak dalekoooo....,że poprostu nieosiągalny:(Talerzyków będę szukać!

Kochana, spytam mamę... myślę, że nie będzie problemu;) Mam nadzieję tylko, że się nie rozczarujesz...

Jak nie znajdziesz tych talerzyków, to napewno jakiś inny dobeirzesz... np. ładny biały:)

Ufff, nadrobiłam....

Toś miała przygodę. Jesteś 100% przekonana że brałaś ten telefon z domu? Może miałaś włożyć, może spadł pod łóżko ...

Jak nie, to na bank w myjni

Fajna paterka :yes:

Ooo, i królowa w końcu do nas zawitała:lol:

...Na pewno brałam:roll: Przepadł, zaginął, wyparował:roll:

Madziu współczuje przygody z telefonem:( a nie wpadł gdzieś do jakiegoś samochodowego schowka w podłodze:rolleyes:

p.s sałatka serowo-winogronową i wyszła bombowa:D

Wyszła??? Smakowała??? Cieszę się:lol:

W sobotę idziemy do bratówki na mikołaja... wielką imprezę robi na 10 dzieci z mikołajem i prezentami... no i każdy ma coś przynieść do jedzenia - zgadnijcie czego zarządali ode mnie?:lol2: Oczywiście sałakę zrobię;) A odtego kulebiaczki z pikantnym nadzieniem z pieczarek z cebulką, mniami:rolleyes:

no na pewno w nowym roku:p

ale na ćwiczenie dalej będziesz chodzić?:o

qrczę... chyba będę:rolleyes: Super jest ten pilates... dawno nie byłam, a to jednak genialny rodzaj wysiłku:yes: Będąc tam, czując jak każdy miesień pracuje, obiecałam sobie, że co sobotę o 9.30 jestem... ten telefon trochę mnie zniechęciał:roll: Ale chyba się nie poddam;)

ja kiedyś jak chodziłam na pilates, to raczej zawsze z piłką zajęcia były... ta kobitka (byłam u niej dopiero 2 raz) nigdy piłki nie robi... ale podeszłam i spytałam, czy może zrobić takie zajęcia - powiedziała, że okej, że nie ma sprawy... co drugie zajęcia może zrobić na pilce...

Uwielbiam piłe, ale przyznaję, że te zajęcia na macie też są fajne:yes: Wcześniej w nie nie wierzyłam, a teraz widzę, że można dać niezły wycisk leżącemu człowkowi, bez żadnych przyrządów zaznaczam:lol2:

:o

łaj królowa???

Też powinnam pójść na jakieś ćwiczenia!!!

No tak mi sie powiedziała;) w sensie, że "łaskawie", o ostatnio rzadko zaglądasz:P

A ty salik to ciagle jakieś insynuacje uskuteczniasz:lol2: tego brakuje w babskim gronie;)

Magda zobacz co wczoraj dorwałam:p Fota specjalnie dla Ciebie- to tak a propos Twojego fitnessu:lol2:

http://img23.imageshack.us/img23/3793/dsc02765kb.jpg

Nie pokazuj mi nawet:P:P:P Takie pudełeczko to na deser w 3 minutki bym pociągnęła:lol2: Nawet teraz, po pudełeczku wszamanych mon cheri:lol2:

Nie pokazuj mi nawet:P:P:P

No wiesz co, ja do Ciebie z galaretką, żeby pocieszyć po utracie telefoniku...a Ty z jęzorem??:o:o:P

Takie pudełeczko to na deser w 3 minutki bym pociągnęła:lol2: Nawet teraz, po pudełeczku wszamanych mon cheri:lol2:

O tej porze?:o:rolleyes:

w sensie, że "łaskawie"

No ładnie ...

króóóólowa, phi

idę strzelić focha :p

aga wie, że mam do nich słabość:rotfl:

jak z resztą do wszystkich słodyczy i do całego jedzenia;)

Tylko dlaczego po Tobie tego nie widać?

Nawet ociupinkę!

To tak, zanim sobie pójdę pozwoliłam sobie jeszcze napisać :p

Edytowane przez joliska