Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ładnie to tak śpiewać po nocach i sąsiadów budzić? :)

MagdaZZZ - ależ jakie insynuacje, toć to sama, ale to samiusieńka prawda ;-)

Jestem pewien że do południa dobijecie do 300-ej strony i załapię się jeszcze dzisiaj na jakiegoś szampana :)

O właśnie, zdjęcia to jest to.

Ostatnio jak były zdjęcia, to się szybko wątek zapełnił komentarzami. A jak zniknęła część zdjęć, to i komentarze ustały :D

Jaka impreza tu w nocy była:lol2:

Madziu rozczaruje?Żartujesz!Jest śliczna:)Może uda mi się zdobyć też gdzieś jeszcze talerze.

Jakby mama się zgodziła to daj znać,proszę!

Podobały Ci się babeczki,tak?To zobaczcie jakie cuda szyte ręcznie znalazłam na allegro.Te łyżwy na choinkę mnie powaliły:)bałwanek.jpgłoś 2.jpgłyżwy.jpgkrłoś 1.jpg

Do dziecinnego pokoju dla mnie bomba!

Edytowane przez Tosiaczek

Hej Magdo!

Looknęłam na Twój wątek w nadziei ,że cudem telefon się odnalazł a tu ..........doopa :mad:

Zablokowałaś już numer?

Zastanawiam się czy kolejne (jak podejrzewam) przeszukanie samochodu da efekty?

A może telefon wypadł Ci w bloku/w windzie?Jeśli ktoś (uczciwy) znalazł-komu mógłby oddać? Macie pewnie jakiegoś administratora?Może zapytaj? :)

Ciekawe komu uda się przekroczyć magiczną 300-setną stronę :o ?

I co jest nagrodą ;) :D

Tosiaczku!

Cudne te Twoje łyżwy i koniki znalezione na allegro :o.

Dasz linka do sprzedającego?Bo nie chce mi się szperać na allegro :D ;)

Miałam Ci napisać na priv lub na moim wątku :)Dostałam dzis paczkę-to znaczy odebrałam z poczty,bo czekała chyba od czwartku .

Dostałam piękne duże pudło-rozpakowuję-i co widzę? :cool: PIĘKNE duże serdeczka od Tosiaczka z aukcji dla Frania :D

Do tego jeszcze miły gratisik :)

Bardzo Ci dziękuję :yes:

Serduszka są naprawdę piękne- i dużo większe niz wydawały się na zdjęciach :o :D

A gdzie je powieszę i jak wykorzystam ?Fotki wrzucę na moim wątku - zapraszam :)

Madziu-sorry na off top :)

Edytowane przez lady in red

Pewnie,że podam:

http://allegro.pl/renifer-na-biegunach-scandinavia-winter-love-3-i1961505420.html

Jak patrze na te cuda to żałuje,ze nie mam córci:)chociaż.... jak widzę jak mój starszy syn podbiera tacie ciuchy,trampki i kosmetyki to chyba nie mam czego żałować :lol2:

Ciesze się,że serducha Ci się podobały:)Lece zajrzeć do Ciebie;)

300 -etka stuknęła :wave::wave:

Edytowane przez joliska
nie mnożymy postów

To i ja się dołączę do dobijania do 6000-tysięcznego posta :) Dawno się nie odzywałam ale cały czas śledzę postępy wykańczania mieszkania :)

Współczuję historii z telefonem, czasem przedmioty mają taką właściwość, że chowają się tak, że nie ma szans ich znaleźć a zniknięcie Twojego telefonu to już w ogóle dziwna sprawa jak praktycznie nie otwierałaś torebki. Trzymam kciuki, żeby się jednak znalazł ze względu choćby na kontakty.

Magda co do Twojego przepisu na sałatkę z winogronem to wymiata. Jak mówiłam, że robię taką to rodzinka mi się pukała w głowę, że co?! ja chcę winogron łączyć z serem?! A jak przyszło co do czego to wymietli to w 20 minut. Nie zdążyłam nawet sama porządnie jej posmakować, koniecznie muszę ją zrobić jeszcze raz bo jest obłędna.

300 stron, mój 3333 post - no i znowu pijemy szampana!!!http://emoty.blox.pl/resource/037.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/party.gif

http://i1.fmix.pl/fmi1029/3c8a8e05000bd8344edca49c/zdjecie.jpg

Dobrze, że tu tyle okazji, żeby sobie parę procentów przyjąć:rotfl:

PS Tosiaczku - reniferek już kupiony:wiggle::hug: