agawi74 06.12.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A czemu Ty Madziu stałaś tyle godzin przy garach:o:o Na to dzieciowe przyjęcie? Prezencik jeden sobie zabieram, bo byłam grzeczna:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Noo, przez to przyjęcie;)Mama przypomniała mi o pysznych kulebiaczkach z pieczarkami, które czasem w okolicach świat robimy... no i postanowiłam zrobić. A to trochę pierniczenia jest - do 3 mi zeszło;) aga, miałam cię pytać: Czy ty masz ten próbnik materiałów Haiti? Czy musiałaś go odesłać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A to trochę pierniczenia jest - do 3 mi zeszło;) :jawdrop: Bidulka... aga, miałam cię pytać: Czy ty masz ten próbnik materiałów Haiti? Czy musiałaś go odesłać??? Madziu, nie mam musiałam odesłać A co? Będziesz zamawiała ten materiał? Widziałam całe próbniki w Farmie Kolonialnej- możesz podjechać i zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No właśnie już nigdzie nie mogę znaleźć zadnego ładnego sensownego aksamitu/pluszu... a ten ładny jest, w miarę w dobrej cenie... tylko jasnej szarości nie ma:roll: I ten błękit chyba też nie z tych wyblakłych, jakich szukam, tylko bardziej wyrazisty... ale chcę zobaczyć na żywo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Mnie się ten Haiti tez najbardziej spodobał, a oglądałam kilka:rolleyes: Szary jest dość ciemny, a niebieski mocny. Z szarego Marjelka robiła ławeczkę do wiatrołapu. Problem polega na tym, że te prawdziwe plusze mają mało kolorów- nie wiem dlaczego:mad: Najlepiej dorwij cały próbnik, bo jak Ci przyślą malutkie kawałki to i tak nic nie zobaczysz.Jasno szary plusz i też fajny jest w palecie Berg- cena zbliżona do Haiti:) http://artykulytapicerskie.pl/product_info.php?cPath=28_74&products_id=395&osCsid=617f9557204de5de979076823909058a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Czy ja moge prosic przepis na kulebiaczki z pieczarkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dzięki aguś Tosiaczku - talerz z uchwytem już kupione:lol: Mam słabą fotkę z komórki... http://i1.fmix.pl/fmi1099/477e43770015cca54ede2c89/zdjecie.jpg uchwyt nie ma kryształka, tylko metalowy "guziczek" u góry... Podejzewam, że zdjecie w ogóle nie oddaje jego urok - mama się zachwyca, ustawiła sobie w domu i pyta, czy na pewno chcesz, bo jak nie, to ona z chęcią sobie zostawi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dzięki aguś Nie ma za co Madziu:D A ten talerz to piękny jest:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 06.12.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Kochana JASNE,ŻE CHCE!!!!!!Jest CUDNY!!:wave: Pani Mamo Magdy DZIĘKUJE DZIĘKUJE DZIĘKUJE....!!! Nawet bez zdjęcia bym zaufała:yes: i nie wiem jak ja sie Pani odwdzięcze??? Madziu napisz mi na priv dane do przelewu! Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 06.12.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Jak tam Mikołajowe przyjęcie ? Był gość honorowy ? Magda pewnie padłaś po tych kuchennych rewolucjach do 3 rano , chylę czoło ja bym się chyba nie poświęciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.12.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Talerz przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Jak tam Mikołajowe przyjęcie ? Był gość honorowy ? Magda pewnie padłaś po tych kuchennych rewolucjach do 3 rano , chylę czoło ja bym się chyba nie poświęciła. Żebyś wiedziała... umieram ze zmęczenia, normalnie padam na cyckihttp://emoty.blox.pl/resource/padam_na_cycki.gif dlatego będzie krótko i zwięźle... impreza przednia, dzieciaczki zachwycone, jedzenie obłędne:rolleyes: Tosiaczku, prześlij adres wysyłki, a ja jutro ci dane do przelewu podrzucę... I masz rację - mojej mamie trzeba zaufać - ona ma nosa do takich cacuszek;) Choć na zdjęciu mnie nie zachwyc, to po jej relacji wnioskuję, że jest wyjątkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Słuchajcie, ale jestem podniecona:wiggle: Zobaczcie co kupiłam mojemu mężowi pod choinkę: http://i1.fmix.pl/fmi1158/199d3e8f000856644edea520/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi407/77e9ed480029d2b14edea524/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1977/28ccd7f8001228754edea527/zdjecie.jpg Jesssu, widzicie to cudo:o No obłęd normalnie:rolleyes: I wyobrażacie sobie, że on normalnie działa??? Marzył mi się taki na konsoli na wejściu już od wielu miesięcy, ale nigdy nie udało mi sie znaleźć takiego w idealnym stanie... przeważnie są "po renowacji" co równa się przemalowaniu całości na czarno jak leci:roll: Ten ma niklowane elementy... cudowny!!!!!!!!!!!! Wiem, wiem, zaraz spytacie dla kogo to w końcu prezent:lol2: - DLA MĘŻA;) Kiedyś już opowiadałam o tym, że mam taki system prezentowy, że mojemu M kupuję designerskie gadżety, ktore chcę mieć w domu - rok temu dostał wyciskacz do cytrusów Starck'a:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Qrczę Magda, no odlotowy ten telefon:jawdrop: Rozumiem, że mężuś nie podczytuje galerii? Tez miałam kiedy taki zamysł, żeby postawić taki telefonik przy wiatrołapie... tylko jest jeden warunek- trzeba założyć sobie w chałupce telefon:rotfl:No chyba, żeby atrapę... A u was jak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.12.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ło matko i córko ale fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.12.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Fajniutki....my nie mamy stacjonarnego numeru, Madziu Wy planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Qrczę Magda, no odlotowy ten telefon:jawdrop: Rozumiem, że mężuś nie podczytuje galerii? Nigdy:rotfl: My będziemy mieli telefon... rzadko sie z domowego korzysta, ale np. w takich sytuacjach jak teraz, gdy mi komórka zginęła, dwa dni byłam bez kontaktu:( Póki mieliśmy domowy (czyt. zanim Hanka słuchawkę zgubiła na amen:lol2:), to właśnie był fajny w awaryjnych sytuacjach - bateria siadła, sieć siadła (burze, mrozy, śniegi;)), zostawiłam komórkę w aucie w garażu itp... W nowym domu będziemy mieli tel. przy biurku, taki normalny, ze słuchawką bezprzewodową... a w holu druga wtyczka (linia jedna) na ten właśnie - żeby dzwonił Cieszę się, że wam sie podoba:wiggle: Ja jestem zachwyconahttp://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ja jestem zachwyconahttp://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif Ja też http://emoty.blox.pl/resource/102.gif Muszę pomyśleć nad tym stacjonarnym, chociaż wcale go nie potrzebuję...:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.12.2011 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Madziu, telefon jest czaderski!Nie uwierzysz ale kiedys licytowalam podobne cudo na allegro-do gabinetu...ale strrasznie byl zniszczony.Nawet nie o to chodzilo, ze nie dzialal,bo my i tak stacjonarnego nie planujemy ale...wygladal...niechlujnie:( kurcze, moze zgapie od Ciebie i powróce do swoich poszukiwan?Myslalam jeszcze o starej maszynie do pisania albo gramofonie-zeby kupic jedna z tych rzeczy...ehh rozmarzylam sie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.12.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Magda, świetny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts