Kasia_1982 07.12.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Swietny prezent, i dobra taktyka prezentowa ! Mozna wiedziec gdzie go kupilas? moze byc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Kasiu, kupiłam na allegro - żadna tajemnica;) Oluś, wczoraj widziałam taką super maszynę do pisania:o Ale nie wiem, czy teraz znajdę A telefony jeszcze różne są, widziałam, u różnych sprzedawców - trzeba wejść w antyki i wpisać 'telefon'. Niestety, te w dobrym stanie, są po prostu piekielnie drogie:roll: Ja kupiłam chyba najdroższy:lol2: Ale jaki piękny;) narendil, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.12.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 MagdaZZZ - jeśli chcesz naprawdę używać tego aparatu (swoją drogą wygląda super!), to możesz się rozczarować. Część nowych central telefonicznych obsługuje już tylko wybieranie tonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Mówisz? No szkoda by było... wiesz, wątpię, żeby ktoś przez niego chciał rozzmawiać - podejrzewam, ze jakość takiej rozmowy byłaby baaardzo niska... ale fajnie, żeby chociaż dzwonił A powiedz jako facet - jedyny, który tu zagląda;) - podobałby Ci się taki prezent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.12.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Szczerze? Zupełnie nie Przyznam że zadziwił mnie Twój komentarz odnośnie 'uzgodnień prezentowych z mężem' Ale zakładam że Twój mąż może lubić designerskie klimaty, natomiast ja jestem zwolennikiem tego że prezenty (typu święta, urodziny itp) mają sprawiać radość obdarowanemu i być choć trochę 'osobiste', a nie praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.12.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) http://images43.fotosik.pl/1256/e7300d3c65e31ee8.jpg Helloł Madziu telefon bardzo fajny prezent. Jeśli mogę to ściągnę od Ciebie i kupie mojemu dziadziusiowi . Opowiadaj jak Hanulka zareagowała na Świętego Mikołaja ?. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.12.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Magda, super telefon znalazłaś, nie ma to jak prezenty niby dla męża, a dla siebie tak naprawdę - a talerza Tosiaczkowi zazdraszczam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.12.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Boże, jak Ty go wyhaczyłaś ! Od roku na taki poluję :cry: a teraz Ci zazdroszczę okrutnie! Ja akurat planuję i korzystam namiętnie z telefonu stacjonarnego, z komórki też ale tylko w nagłych przypadkach . Ja bym go chciała na ozdobę bo do korzystania wolę nowocześniejsze . Edit: i też wolałabym od męża dostać prezent taki...tylko dla mnie niż dla niego . Edytowane 7 Grudnia 2011 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 07.12.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Sharlotka jeszcze go nie mam w domu a już sama sobie zazdoszcze Dopatrzyłam się,że on ma jakąś cieniuteńką srebrną oblamówkę dookoła. Madziu telefon fajny ale coś mi się zdaje,że będzie służył bardziej jako dekoracja.Na pewno gratuluje upolowania i mam nadzieje,ze mąż będzie zachwycony!! Na wiosnę szukaliśmy też telefonu stacjonarnego i powiem Ci,że rzucił mi się nawet w oczy jak stał na półce bodajże w Saturnie albo w MM,nie pamiętam.Są na ten styl produkowane tylko mają jeszcze kabel sprężynkę U nas jednak stanęło na Swissvoice ePure białym. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.12.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Telefon fantastyczny, a co do prezentów to każdy ma swoje widzi misię Ja np twierdziłam że zamiast pierścionka zaręczynowego wolę dobrą pralkę, ale wtedy pralkę już mieliśmy i musiał byc pierścionek Przez was i wasze Tosiaczkowe talerze i Magdowe patery to ja spac nie mogę. Dziś śniło mi się, że Magda miałaś taką jedną większa zamykaną paterę do tego 3 mniejsze patery a to wszystko było zamknięte w jednej wielkiej paterze Jak opowiedziałam mężowi to zbladł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 07.12.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Telefon fantastyczny, a co do prezentów to każdy ma swoje widzi misię Ja np twierdziłam że zamiast pierścionka zaręczynowego wolę dobrą pralkę, ale wtedy pralkę już mieliśmy i musiał byc pierścionek Przez was i wasze Tosiaczkowe talerze i Magdowe patery to ja spac nie mogę. Dziś śniło mi się, że Magda miałaś taką jedną większa zamykaną paterę do tego 3 mniejsze patery a to wszystko było zamknięte w jednej wielkiej paterze Jak opowiedziałam mężowi to zbladł Venus rozbroiłaś mnie :lol2: Szalona jesteś :lol2:A przepraszam miałaś takie tradycyjne zaręczyny?Kolacja,rodzinka ... ? Ja też nie mogłam spać, taka podekscytowana byłam:)Zauroczyła mnie ta patera Madzi odkąd ja zobaczyłam a tu taka wiadomość w Mikołajki:D Chyba zacznę w niego wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gewka_ 07.12.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ja też jestem zwolennikiem przydatnych prezentów, więc jak dla mnie może to być nawet cały zestaw narzędzi ogrodniczych - byle by tylko sprawdzonych i dobrych firm. Snob jestem, ale w tanim sprzęt użytkowy typu sekator czy widły to nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.12.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 OOo widzisz, a widły i sekator są bardzo przydatne :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.12.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ym...Tosiaczku ja też choruję na taką paterkę, ale muszę się wstrzymac z wydatkami. Zaręczyny były hmn normalne? z klęknieciem tylko przede mną i z ogłoszeniem rodzinom nowiny przy obiedzie. P.S. Ciągle się upierałam aby ich nie upubliczniac i nie robic akcji typu pierscionek w deserze...bo na bank z moją zachłannościa bym go albo połknęła albo sobie ząb złamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 07.12.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Mówisz? No szkoda by było... wiesz, wątpię, żeby ktoś przez niego chciał rozzmawiać - podejrzewam, ze jakość takiej rozmowy byłaby baaardzo niska... ale fajnie, żeby chociaż dzwonił A powiedz jako facet - jedyny, który tu zagląda;) - podobałby Ci się taki prezent? Magda, telefon świetny. Zrobiłam test na moim mężu i zapytałam czy chciałby taki telefon pod choinkę. Odpowiedź była mniej więcej taka (mina nie do opisania ): "No coś ty zwariowała... gdzie my to będziemy trzymać... w Hansie Klosie taki był... pierwszego dnia spadnie na podłogę i dziurę w parkiecie zrobi... przecież to ciężkie jest". Telefon na pewno będzie dzwonił. Sprawdziłam, że moja centrala, mimo, że nowoczesna, nadal obsługuje zarówno tony jak i impulsy, więc jest nadzieja, że u Ciebie też się da z niego zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 07.12.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Venus pytałam o zaręczyny bo oczami wyobrażni widziałam rodzinke przy kolacji i nagle narzeczonego tachającego pralke z tekstem "wyjdziesz za mnie?" :lol2: Ja tam też lubie praktyczne prezenty.Kiecke,buty czy perfumy .... sama sobie moge kupić ale na moje ostatnie dwa prezenty samej byłoby mi szkoda a tak to zasugerowałam kilka razy,pozachwycałam się ach,ech,och... jakie piękne i mam ;)Zawsze działa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.12.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Tosiaczku ale kieckę i perfumy które faktycznie są praktyczne są dla Ciebie, Ty będziesz ich używać takie prezenty to ja też lubię. Co innego kupowanie prezentu sobie de facto . Wizja zaręczyn piękna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 07.12.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Yokasta no nie powiem,że takich też nie lubie;) Mój mąż wymyślił sobie pewną swoją teorie dlatego jest pewien prezent,który dostaje bardzooo .... często Dziewczyny a co Wy kupujecie swoim połówką?Ja mam narazie kompletną pustke w głowie:(W zeszłym roku trafiłam w 10 a w tym kombinuje i nic:(Madziu jak ja Ci zazdroszcze,że masz juz z głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.12.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Yokasta no nie powiem,że takich też nie lubie;) Mój mąż wymyślił sobie pewną swoją teorie dlatego jest pewien prezent,który dostaje bardzooo .... często Dziewczyny a co Wy kupujecie swoim połówką?Ja mam narazie kompletną pustke w głowie:(W zeszłym roku trafiłam w 10 a w tym kombinuje i nic:(Madziu jak ja Ci zazdroszcze,że masz juz z głowy! No właśnie dobre pytanie. Rok temu swojemu M kupiłam case na gitare. W tym roku nie mam pojęcia. Mam ochotę zrobic mu psikusa i kupić zestaw maseczek (między nami jest 17 lat różnicy ) , choć może mu się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Telefon fantastyczny, a co do prezentów to każdy ma swoje widzi misię Ja np twierdziłam że zamiast pierścionka zaręczynowego wolę dobrą pralkę, ale wtedy pralkę już mieliśmy i musiał byc pierścionek Przez was i wasze Tosiaczkowe talerze i Magdowe patery to ja spac nie mogę. Dziś śniło mi się, że Magda miałaś taką jedną większa zamykaną paterę do tego 3 mniejsze patery a to wszystko było zamknięte w jednej wielkiej paterze Jak opowiedziałam mężowi to zbladł Umarłam:rotfl::rotfl: Boże, jak Ty go wyhaczyłaś ! Od roku na taki poluję :cry: a teraz Ci zazdroszczę okrutnie! Nie płacz mała, nie płacz, tylko loguj się na allegro - tam takich dziesiatki;) No tylko te w dobrym stanie kosztują krocie - czuję, że się oburzysz;) Ja potraktowałam to jak antyk, którym niewątpliwie jest - musi kosztować Szczerze? Zupełnie nie Przyznam że zadziwił mnie Twój komentarz odnośnie 'uzgodnień prezentowych z mężem' Ale zakładam że Twój mąż może lubić designerskie klimaty, natomiast ja jestem zwolennikiem tego że prezenty (typu święta, urodziny itp) mają sprawiać radość obdarowanemu i być choć trochę 'osobiste', a nie praktyczne Ja też jestem zwolennikiem przydatnych prezentów, więc jak dla mnie może to być nawet cały zestaw narzędzi ogrodniczych - byle by tylko sprawdzonych i dobrych firm. Snob jestem, ale w tanim sprzęt użytkowy typu sekator czy widły to nie wierzę... Magda, telefon świetny. Zrobiłam test na moim mężu i zapytałam czy chciałby taki telefon pod choinkę. Odpowiedź była mniej więcej taka (mina nie do opisania ): "No coś ty zwariowała... gdzie my to będziemy trzymać... w Hansie Klosie taki był... pierwszego dnia spadnie na podłogę i dziurę w parkiecie zrobi... przecież to ciężkie jest". Telefon na pewno będzie dzwonił. Sprawdziłam, że moja centrala, mimo, że nowoczesna, nadal obsługuje zarówno tony jak i impulsy, więc jest nadzieja, że u Ciebie też się da z niego zadzwonić. No to widać, że nie każdy Pan wbyłby zachwycony takim prezentem:lol2: Dobra, przyznam wam się - nie kupiłam go w ciemno, pokazałam mężowi:oops: Też się bałam, że wydam tyle forsy, a on będzie strasznie rozczarowany i zawiedziony... Okazło się, że był po prostu zachwycony:o On bardzo lubi przedmioty z duszą, zna się na antykach, na sztuce... Pasjonuje się historią i militariami - jak zobaczył ten znaczek 'Zarząd Poczt i Telegrafów' - to kazał od razu klikać, żeby nikt ni podkupił Czyli de facto można powiedzieć, że dla niego to prezent "osobisty" - bardzo trafia w jego zainteresowania;) I całe szczęście, że mam z głowy - uffff:lol: Bo co tu dużo gadać - mój mąż ma wszystko;) I zrobić mu prezent to prawdziwe wyzwanie:yes: Odpadają: gadżety i nowinki techniczne, kosmetyki, zegarki, krawaty, spinki do mankietów, paski, ubrania... tego ma w brud, sam sobie kupuje i nie ma szans, zeby z czymś trafić - jak czegoś potrzebuje - po prostu soie kupuje;) Nie czeka na to aż dostanie w prezencie:lol2: Więc ja co roku naprawdę muszę się nagłowić... ale faktycznie przeważnie mi się udaje:wiggle: A w tym roku, coś tak czuję - dałam czadu:wigle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts