Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu, kupiłam na allegro - żadna tajemnica;)

Oluś, wczoraj widziałam taką super maszynę do pisania:o Ale nie wiem, czy teraz znajdę:roll: A telefony jeszcze różne są, widziałam, u różnych sprzedawców - trzeba wejść w antyki i wpisać 'telefon'. Niestety, te w dobrym stanie, są po prostu piekielnie drogie:roll: Ja kupiłam chyba najdroższy:lol2: Ale jaki piękny;)

narendil, dziękować:lol2:

Mówisz?:( No szkoda by było... wiesz, wątpię, żeby ktoś przez niego chciał rozzmawiać - podejrzewam, ze jakość takiej rozmowy byłaby baaardzo niska... ale fajnie, żeby chociaż dzwonił:)

A powiedz jako facet - jedyny, który tu zagląda;) - podobałby Ci się taki prezent?:)

Szczerze? Zupełnie nie :)

Przyznam że zadziwił mnie Twój komentarz odnośnie 'uzgodnień prezentowych z mężem' :)

Ale zakładam że Twój mąż może lubić designerskie klimaty, natomiast ja jestem zwolennikiem tego że prezenty (typu święta, urodziny itp) mają sprawiać radość obdarowanemu i być choć trochę 'osobiste', a nie praktyczne :)

Boże, jak Ty go wyhaczyłaś ! Od roku na taki poluję :cry::cry::cry: a teraz Ci zazdroszczę okrutnie!

Ja akurat planuję i korzystam namiętnie z telefonu stacjonarnego, z komórki też ale tylko w nagłych przypadkach :D. Ja bym go chciała na ozdobę bo do korzystania wolę nowocześniejsze :D.

Edit: i też wolałabym od męża dostać prezent taki...tylko dla mnie niż dla niego :lol2:.

Edytowane przez yokasta

Sharlotka jeszcze go nie mam w domu a już sama sobie zazdoszcze :D Dopatrzyłam się,że on ma jakąś cieniuteńką srebrną oblamówkę dookoła.

Madziu telefon fajny ale coś mi się zdaje,że będzie służył bardziej jako dekoracja.Na pewno gratuluje upolowania i mam nadzieje,ze mąż będzie zachwycony!!

Na wiosnę szukaliśmy też telefonu stacjonarnego i powiem Ci,że rzucił mi się nawet w oczy jak stał na półce bodajże w Saturnie albo w MM,nie pamiętam.Są na ten styl produkowane tylko mają jeszcze kabel sprężynkę:)

U nas jednak stanęło na Swissvoice ePure białym.

Edytowane przez Tosiaczek

Telefon fantastyczny, a co do prezentów to każdy ma swoje widzi misię ;) Ja np twierdziłam że zamiast pierścionka zaręczynowego wolę dobrą pralkę, ale wtedy pralkę już mieliśmy i musiał byc pierścionek :lol2:

Przez was i wasze Tosiaczkowe talerze i Magdowe patery to ja spac nie mogę. Dziś śniło mi się, że Magda miałaś taką jedną większa zamykaną paterę do tego 3 mniejsze patery a to wszystko było zamknięte w jednej wielkiej paterze :lol2: Jak opowiedziałam mężowi to zbladł ;)

Telefon fantastyczny, a co do prezentów to każdy ma swoje widzi misię ;) Ja np twierdziłam że zamiast pierścionka zaręczynowego wolę dobrą pralkę, ale wtedy pralkę już mieliśmy i musiał byc pierścionek :lol2:

Przez was i wasze Tosiaczkowe talerze i Magdowe patery to ja spac nie mogę. Dziś śniło mi się, że Magda miałaś taką jedną większa zamykaną paterę do tego 3 mniejsze patery a to wszystko było zamknięte w jednej wielkiej paterze :lol2: Jak opowiedziałam mężowi to zbladł ;)

Venus rozbroiłaś mnie :lol2::lol2: Szalona jesteś :lol2:A przepraszam miałaś takie tradycyjne zaręczyny?Kolacja,rodzinka ... ?

Ja też nie mogłam spać, taka podekscytowana byłam:)Zauroczyła mnie ta patera Madzi odkąd ja zobaczyłam a tu taka wiadomość w Mikołajki:D Chyba zacznę w niego wierzyć;)

Ym...Tosiaczku :lol2: ja też choruję na taką paterkę, ale muszę się wstrzymac z wydatkami.

Zaręczyny były hmn normalne? z klęknieciem tylko przede mną i z ogłoszeniem rodzinom nowiny przy obiedzie.

P.S. Ciągle się upierałam aby ich nie upubliczniac i nie robic akcji typu pierscionek w deserze...bo na bank z moją zachłannościa bym go albo połknęła albo sobie ząb złamała :lol2:

Mówisz?:( No szkoda by było... wiesz, wątpię, żeby ktoś przez niego chciał rozzmawiać - podejrzewam, ze jakość takiej rozmowy byłaby baaardzo niska... ale fajnie, żeby chociaż dzwonił:)

A powiedz jako facet - jedyny, który tu zagląda;) - podobałby Ci się taki prezent?:)

Magda, telefon świetny. :)

Zrobiłam test na moim mężu i zapytałam czy chciałby taki telefon pod choinkę. Odpowiedź była mniej więcej taka (mina nie do opisania :lol2:): "No coś ty zwariowała... gdzie my to będziemy trzymać... w Hansie Klosie taki był... pierwszego dnia spadnie na podłogę i dziurę w parkiecie zrobi... przecież to ciężkie jest". :lol2:

Telefon na pewno będzie dzwonił. Sprawdziłam, że moja centrala, mimo, że nowoczesna, nadal obsługuje zarówno tony jak i impulsy, więc jest nadzieja, że u Ciebie też się da z niego zadzwonić.

Venus pytałam o zaręczyny bo oczami wyobrażni widziałam rodzinke przy kolacji i nagle narzeczonego tachającego pralke z tekstem "wyjdziesz za mnie?" :lol2::lol2:

Ja tam też lubie praktyczne prezenty.Kiecke,buty czy perfumy .... sama sobie moge kupić ale na moje ostatnie dwa prezenty samej byłoby mi szkoda a tak to zasugerowałam kilka razy,pozachwycałam się ach,ech,och... jakie piękne i mam ;)Zawsze działa:D

Yokasta no nie powiem,że takich też nie lubie;)

Mój mąż wymyślił sobie pewną swoją teorie dlatego jest pewien prezent,który dostaje bardzooo .... często :lol2:

Dziewczyny a co Wy kupujecie swoim połówką?Ja mam narazie kompletną pustke w głowie:(W zeszłym roku trafiłam w 10 a w tym kombinuje i nic:(Madziu jak ja Ci zazdroszcze,że masz juz z głowy!

Yokasta no nie powiem,że takich też nie lubie;)

Mój mąż wymyślił sobie pewną swoją teorie dlatego jest pewien prezent,który dostaje bardzooo .... często :lol2:

Dziewczyny a co Wy kupujecie swoim połówką?Ja mam narazie kompletną pustke w głowie:(W zeszłym roku trafiłam w 10 a w tym kombinuje i nic:(Madziu jak ja Ci zazdroszcze,że masz juz z głowy!

No właśnie dobre pytanie. Rok temu swojemu M kupiłam case na gitare. W tym roku nie mam pojęcia. Mam ochotę zrobic mu psikusa i kupić zestaw maseczek (między nami jest 17 lat różnicy ) , choć może mu się spodoba

:rotfl:

Umarłam:rotfl::rotfl::rotfl:

Boże, jak Ty go wyhaczyłaś ! Od roku na taki poluję :cry::cry::cry: a teraz Ci zazdroszczę okrutnie!

Nie płacz mała, nie płacz, tylko loguj się na allegro - tam takich dziesiatki;) No tylko te w dobrym stanie kosztują krocie - czuję, że się oburzysz;)

Ja potraktowałam to jak antyk, którym niewątpliwie jest - musi kosztować:lol:

Szczerze? Zupełnie nie :)

Przyznam że zadziwił mnie Twój komentarz odnośnie 'uzgodnień prezentowych z mężem' :)

Ale zakładam że Twój mąż może lubić designerskie klimaty, natomiast ja jestem zwolennikiem tego że prezenty (typu święta, urodziny itp) mają sprawiać radość obdarowanemu i być choć trochę 'osobiste', a nie praktyczne :)

Ja też jestem zwolennikiem przydatnych prezentów, więc jak dla mnie może to być nawet cały zestaw narzędzi ogrodniczych - byle by tylko sprawdzonych i dobrych firm. Snob jestem, ale w tanim sprzęt użytkowy typu sekator czy widły to nie wierzę...:no:

Magda, telefon świetny. :)

Zrobiłam test na moim mężu i zapytałam czy chciałby taki telefon pod choinkę. Odpowiedź była mniej więcej taka (mina nie do opisania :lol2:): "No coś ty zwariowała... gdzie my to będziemy trzymać... w Hansie Klosie taki był... pierwszego dnia spadnie na podłogę i dziurę w parkiecie zrobi... przecież to ciężkie jest". :lol2:

Telefon na pewno będzie dzwonił. Sprawdziłam, że moja centrala, mimo, że nowoczesna, nadal obsługuje zarówno tony jak i impulsy, więc jest nadzieja, że u Ciebie też się da z niego zadzwonić.

No to widać, że nie każdy Pan wbyłby zachwycony takim prezentem:lol2:

Dobra, przyznam wam się - nie kupiłam go w ciemno, pokazałam mężowi:oops: Też się bałam, że wydam tyle forsy, a on będzie strasznie rozczarowany i zawiedziony... Okazło się, że był po prostu zachwycony:o On bardzo lubi przedmioty z duszą, zna się na antykach, na sztuce... Pasjonuje się historią i militariami - jak zobaczył ten znaczek 'Zarząd Poczt i Telegrafów' - to kazał od razu klikać, żeby nikt ni podkupił;) Czyli de facto można powiedzieć, że dla niego to prezent "osobisty" - bardzo trafia w jego zainteresowania;)

I całe szczęście, że mam z głowy - uffff:lol: Bo co tu dużo gadać - mój mąż ma wszystko;) I zrobić mu prezent to prawdziwe wyzwanie:yes: Odpadają: gadżety i nowinki techniczne, kosmetyki, zegarki, krawaty, spinki do mankietów, paski, ubrania... tego ma w brud, sam sobie kupuje i nie ma szans, zeby z czymś trafić - jak czegoś potrzebuje - po prostu soie kupuje;) Nie czeka na to aż dostanie w prezencie:lol2: Więc ja co roku naprawdę muszę się nagłowić... ale faktycznie przeważnie mi się udaje:wiggle: A w tym roku, coś tak czuję - dałam czadu:wigle: