MagdaZZZ 07.12.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No właśnie dobre pytanie. Rok temu swojemu M kupiłam case na gitare. W tym roku nie mam pojęcia. Mam ochotę zrobic mu psikusa i kupić zestaw maseczek (między nami jest 17 lat różnicy ) , choć może mu się spodoba Piąteczka:lol: U nas identyczna różnica wieku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 07.12.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) wiedziałam, że bardzo się ucieszy!! Pierwsze primo nie jest to przedmiot, który jest dostępny na półce sklepowej, zakup 5 min przed wigilią nie wchodzi w grę, ma za sobą jakaś historię i należał do zarządu poczty polskiej i telegrafów;) !! /Bardzo ładny model CB35, szczęściem jest znaleźć go w takim stanie./ Po drugie, znam Madzię tylko z FM i wiem o niej tyle co sama chce nam tutaj o sobie ‘powiedzieć’ ale na ślepo cieszyłabym się z każdego jej prezentu , bo wiadomo, że nie byłoby to ‘byleco’ i pewnie MążZZZ jest na 200% tego świadomy. Osobiście uwielbiam upolowane prezenty, takie które skradły darującemu dużooo jego cennego czasu albo pokazały , że był niezwykle czujny Tosiaczku co było tym strzałem w 10? ja na ostatnie święta obdarowałam Męża .. młoto-wiertarką Makity. Był ogromnie zaskoczony. Zupełnie się nie spodziewał. Kosztowało mnie to godziny spędzone na różnych forach /zastanawiam się czy właśnie tak nie trafiłam na FM/ wywiady z fachowcami, wizyty we wszystkich mozlliwych marketach bud. Osobno skompletowane wiertła.. Oczywiście przed świętami przytargałam dwie półki, żeby było na czym próbować. Mąż pracuje raczej ‘umysłowo’ Ja jestem typ samosi. I nieczęsto męza o coś proszę. No ale takie wiercenie dziur to typowa męska sprawa Jak on z tą wiertarką wygląda . Był zadowolony jak dziecko, od razu zadzwonił do teścia, żeby się pochwalić. Na imprezach dwa razy się zdarzyło, ze wiercił dziury i dwał powiercić pokazywał jaki to sprzęt edit: kurka blaszka u nas to ja jestem starsza Edytowane 7 Grudnia 2011 przez dziewcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Bo co tu dużo gadać - mój mąż ma wszystko;) I zrobić mu prezent to prawdziwe wyzwanie:yes: Odpadają: gadżety i nowinki techniczne, kosmetyki, zegarki, krawaty, spinki do mankietów, paski, ubrania... tego ma w brud Qrczę Magda, wyjęłaś mi to z ust, bo u nas jest tak samo:rolleyes: I już chciałam wcześniej napisać, że takie osobiste prezenty to tak naprawdę są na porządku dziennym, więc na gwiazdkę niekoniecznie muszą być osobiste... Kolejne perfumy czy krawat nie cieszą tak bardzo... Ja też w tym roku mam problem co kupić lubemu pod choinkę. Mam mało czasu :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 07.12.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 jasny pyton! za wolno pisałam trzeba lekko przeedytować to wyżej też jeszcze nie mam pomysłu na te święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Zosieńko :hug: A skąd ty się tak znasz na modelach telefonów z okresu międzywojennego;o aga - łączę się w bólu:hug: takim mężczyznom naprawdę ciężko zrobić prezent... Ale powiem wam, co u mnie było swgo czasu hitem prezentowym dla Panów - obskoczyłam tym parę okazji - gwiazdka dla męża, urodziny taty... zdalnie sterowane helikoptery na baterie, takie porządne - są w centrach handlowych takie specjalne stoiska - ja kupowałam je w GalMoku na parterze (przy grycanie) - no po prostu szał Jak kupiłam tacie, to otworzył i był - delikatnie mówiąc - zmieszany:lol2: Podziękował i odłożył Dopiero jak mój brat i szanowny małżonek się do tego dobrali, okazało się, że to tak lata, że taka z tym zabawa:o że wszyscy Panowie (w tym wujkowie:lol2:) zarządali sobie takich prezentów na kolejne okazje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 jasny pyton! za wolno pisałam trzeba lekko przeedytować to wyżej też jeszcze nie mam pomysłu na te święta Nic nie edytuj:lol2: Pięknie to napisałaś o tych prezentach:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.12.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Piąteczka:lol: U nas identyczna różnica wieku:lol: No to piąteczka. Mój 67 (oczywiście rocznik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 aga - łączę się w bólu:hug: :hug: Ale powiem wam, co u mnie było swgo czasu hitem prezentowym dla Panów - obskoczyłam tym parę okazji - gwiazdka dla męża, urodziny taty... zdalnie sterowane helikoptery na baterie, takie porządne - są w centrach handlowych takie specjalne stoiska - ja kupowałam je w GalMoku na parterze (przy grycanie) - no po prostu szał :jawdrop: Jestem w szoku:lol2: Nie wiem czy się odważę dla męża, tym bardziej, że on nie za bardzo z tych militarnych... Ale pomysł bomba! Zapamiętuję, może komuś też się przyda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No to piąteczka. Mój 67 (oczywiście rocznik) dobrze, że dodałaś To u mnie jeszcze roczek trzeba dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No to piąteczka. Mój 67 (oczywiście rocznik) A już myślałam, że lat:rotfl: (Żarcik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 07.12.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Popieram!Helikopter dostał mój starszy syn a najwięcej radochy sprawił mojemu braciszkowi i mężowi:D Dziewcze Hobby mojego męża to choppery tak więc w garażu pełno narzędzi.Ogląda Orange Counry Choppers tak więc ja czasami ogladam z nim i tam chłopaki mają te narzędzia poukładane w takich wysokich szafkach czerwonych na kółkach z mnóstwem szufladek róznej wielkosci.Dostał takie szafki i był Very Happy:D a ja mam porządek Edytowane 7 Grudnia 2011 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.12.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 dobrze, że dodałaś To u mnie jeszcze roczek trzeba dodać Najlepsza różnica wieku . Gratuluje wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.12.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 A już myślałam, że lat:rotfl: (Żarcik) Wariatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Najlepsza różnica wieku . Gratuluje wyboru I wzajemnie:hug: Wiemy co dobre;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 I wzajemnie:hug: Wiemy co dobre;) Aj tam aj tam, znam lepsze różnice wieku:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.12.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Aj tam aj tam, znam lepsze różnice wieku:P Mądrallallala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 07.12.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Zosieńko :hug: A skąd ty się tak znasz na modelach telefonów z okresu międzywojennego;o Mama była naczelnikiem poczty miałam w posiadaniu kilka różnych telefonów , na pamiątkę zostawiłam sobie jeden /nie jest tak ładny jak Twój :)/ i kilka kilogramów klaserów. kurcze coś jest na rzeczy z tymi helikopterami.. mąż ostatnio coś wspominał, że kolega ma i nawet pokazywał mi filmiki z lotów takowego na sali gimnastycznej muszę pomyśleć, przecież za dzieciaka składał samoloty !! Madzia jakiś godny polecenia model? a może 'ciuchcia' kolejka.. ? w każdym bądź razie tor myślenia mam już zawężony dziękuję Agawi jakie są lepsze różnice? Edytowane 7 Grudnia 2011 przez dziewcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Aj tam aj tam, znam lepsze różnice wieku:P Tak??? Ciekawe jakie? Ja ci mówię, że nie ma;) A wiele różnic przerobiłam:lol2: (uups, nie za fajnie to zabrzmiało:oops: nie wyrabia mi najlepszej opini:rotfl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.12.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Tak??? Ciekawe jakie? Ja ci mówię, że nie ma;) A wiele różnic przerobiłam:lol2: (uups, nie za fajnie to zabrzmiało:oops: nie wyrabia mi najlepszej opini:rotfl:) Madziu to coś Nas łączy. Oj troszkę się ich przerobiło. Nawet zdarzyła się różnica ok 23 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 kurcze coś jest na rzeczy z tymi helikopterami.. mąż ostatnio coś wspominał, że kolega ma i nawet pokazywał mi filmiki z lotów takowego na sali gimnastycznej muszę pomyśleć, przecież za dzieciaka składał samoloty !! Madzia jakiś godny polecenia model? a może 'ciuchcia' kolejka.. ? w każdym bądź razie tor myślenia mam już zawężony dziękuję Agawi jakie są lepsze różnice? Kochana, trzeba spytać panów sprzedawców - mi świetnie doradzili:yes: Okazuje się, ze nie warto kupować tych największych, nadroższych, najbardziej skomplikowanych - ponoć są tak trudne w obsłudze, że miesiącami trzeba się uczyć jak tym latać... poza tym można to robić tylko na odkrytej przestrzeni... ja kupowałam takie średniej wielkości w cenie ok. 300 zł. Są super, bo fan od początku (nie trzeba się jakoś tego specjalnie uczyć), można latać w mieszkaniu... hitem były naprzykład zawody w lądowaniu na dłoni żony/partnerki:lol2: Kolejka moim zdaniem o tyle gorsza, że trzeba to rozkładać i robi się bałagan... a tu wyciagasz helikopter, pilota i latasz:lol: Wczoraj na mikołaja jeden chłopiec dostał taki samochód zdalnie sterowany, cały przezroczysty, świecący jak dyskoteka z kółkami z każdej strony - taki co to zawsze jedzie, choćby nie wiadomo na który bok się przewrócił, to i tak się przewróci i pojedzie dalej - no czad:lol: I oczywiscie TATUSIOWIE zabrali autko temu maluchowi i mieli zajecie do końca:rotfl: Faceci lubią takie rzeczy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts